Latinka Perović: Srbi ne poznaju dovoljno Rusiju
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Latinka Perović: Srbi ne poznaju dovoljno Rusiju
Medo nema kompleksa manje vrijednosti,a ona filozofija o genetskoj cistoci i superiornosti je propala onda a propasce i opetbogomdani wrote:ajoj Medo,cackas ljutu Mečku u Pičku...ja kad sam to rekao,na starom forumu slijuedilo je veliko Zlo...mada si u pravu...Winter is coming wrote:Mada smo potekli i jedni i drugi iz istog plemena Slavenskog koje je doslo sa Karpatabogomdani wrote:Pa nanalogija na Hrvate i svabe..nekriticno ulagivanjeRayMabus wrote:Srbi vole Rusiju ....Rusija je majka ....bez Rusije nema Srbije ....i tako te price.
Đabe krečiti.
To je tamo nepromijenjiva konstanta.
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
Meni jeinteresantno da ovi nekom nes prebacuju,a bez pameti se trpaju svabima,"spasavaju ih" zauzimaju se za njih i slicno,mada u najboljem slucaju su svabama samo korisna radna snaga...a govoriti o Rusima,ovo i ono,je bedasto,jer u prosjeku ne poznaju 1/1 Rusa..tako da...
Guest- Guest
Uglavnom kontinetalna Hrvatska ........jadranska regija nije baš tako taj mentalni sklop ...ovi sa sjewera bi Šwabama dali guziće ........ista konjušarska ekipa po mentalnom sklopu ko i Srbi sa Rusima.bogomdani wrote:Meni jeinteresantno da ovi nekom nes prebacuju,a bez pameti se trpaju svabima,"spasavaju ih" zauzimaju se za njih i slicno,mada u najboljem slucaju su svabama samo korisna radna snaga...a govoriti o Rusima,ovo i ono,je bedasto,jer u prosjeku ne poznaju 1/1 Rusa..tako da...
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ja u biti gotivim svabe jebiga onaj istorijski moment kad ih je Hitler ujebao je ujebao njih same najvise,Svabama je jedini spas u savezu sa Rusima,jer ameri ce ih ujebati i od njih napraviti islamsku vukojebinu cas posla.i sam drugi sv.rat je poceo pod nekim cudnim okolnostima,meni se to vise cini kao Britansko maslo,Svabe su bile u intelektualnom,naucnom i svakom usponu i njima rat nije trebao ali jebiga gdje bi Briti to dozvolili,u biti nabijem i jedne i druge na kurac ali briti su mi gadniji ali sad sta je tu je ako svabe nisu nista naucili iz proslosti ko ih jebe
2014-04-14
Šta tebe boli kuraz za njih ? Neka se snalaze, Opstanak.Winter is coming wrote:Ja u biti gotivim svabe jebiga onaj istorijski moment kad ih je Hitler ujebao je ujebao njih same najvise,Svabama je jedini spas u savezu sa Rusima,jer ameri ce ih ujebati i od njih napraviti islamsku vukojebinu cas posla.i sam drugi sv.rat je poceo pod nekim cudnim okolnostima,meni se to vise cini kao Britansko maslo,Svabe su bile u intelektualnom,naucnom i svakom usponu i njima rat nije trebao ali jebiga gdje bi Briti to dozvolili,u biti nabijem i jedne i druge na kurac ali briti su mi gadniji ali sad sta je tu je ako svabe nisu nista naucili iz proslosti ko ih jebe
I treba im natrpat swe žiwo iz te Afrike i Azije ....neka ih malo.
Neka malo mrdnu guzicon i pošalju mornariću u Mediteran.
TRPAJ.
ŠTA JE DOBRO ZA LOVCA NIJE DOBRO ZA PATKU.
TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
svabe i Ruse vezu zajednicka djeca..pri osvajanju Rusije,mnogi svapski vojnici su se zaljubili u lijepe Ruskinje i napravili im djecu,a Ruje opet pri osvajanju Svabije su ...ehmmm..isto podarili djecicu Svabicama ...Winter is coming wrote:Ja u biti gotivim svabe jebiga onaj istorijski moment kad ih je Hitler ujebao je ujebao njih same najvise,Svabama je jedini spas u savezu sa Rusima,jer ameri ce ih ujebati i od njih napraviti islamsku vukojebinu cas posla.i sam drugi sv.rat je poceo pod nekim cudnim okolnostima,meni se to vise cini kao Britansko maslo,Svabe su bile u intelektualnom,naucnom i svakom usponu i njima rat nije trebao ali jebiga gdje bi Briti to dozvolili,u biti nabijem i jedne i druge na kurac ali briti su mi gadniji ali sad sta je tu je ako svabe nisu nista naucili iz proslosti ko ih jebe
Zanimljivo je da poznajem osobno u jednoj firmi ruskog Židova,dva Rusa i jednu Ruskinju,dvoje stariji,druga generacija,a treci mladji treca generacija Rusa sa svapskim prezimenom..ali govore Ruski i smatraju se Rusima,sto i jesu,po svewmu..puno je toga u Svabiji..Rusi u svabiji,narocito iz takvih veza,imaju jako velika prava,cak u necemu veca nego i sami svabi..sve za zajednicku djecu..Ruse
Last edited by bogomdani on Tue 10 May - 19:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
Longi post nije bio namjenjen tebi
2014-04-14
Swejedno ; gledaj swoja posla šta te boli kuraz šta če i kako oni ..neka črknu ako nisu sposobni opstat.Winter is coming wrote:Longi post nije bio namjenjen tebi
Ewolučija.
2014-04-11
Neka se jebu i prave Anglo-Ruse ja sam npr impresioniran medicinom kod Svaba,kod jebenih amera lijekovi su za kurac stvarno i doktori,nedo ti bog da odes na neku operaciju,operisace te 2-3 puta iako se problem mogao rijesiti iz jednog puta ali jebiga zaradice vise ovako,zvuci nevjerovatno ali je istinito,i svabe nemaju neefikasnu administraciju kojoj treba jedno desetljece da odobri neki novi lijek,evo uzmi jedan banalni primjer googlaj "Orthokin therapy" Svabski patent odobrenu cak i na jebenom balkanu a ovi u americi nisu to prihvatili jer je "nedovoljno ispitano" pa jebo ti pas mater zar ne vidis koliko se ljudi izlijecilo i izjavilo da im pomaze i nedovoljno ispitano,drugim rijecima jedenje govana,onda jebena raketna tehnologija,otac prve rakete koja je poslata na mjesec...svabo,bivsi nacist,ruski mig,tata ruskog miga je bio junker,rusi vrbovali bivse naciste da ga kompletiraju i usavrse mislim jebiga da se ne lazemobogomdani wrote:svabe i Ruse vezu zajednicka djeca..pri osvajanju Rusije,mnogi svapski vojnici su se zaljubili u lijepe Ruskinje i napravili im djecu,a Ruje opet pri osvajanju Svabije su ...ehmmm..isto podarili djecicu Svabima ...Winter is coming wrote:Ja u biti gotivim svabe jebiga onaj istorijski moment kad ih je Hitler ujebao je ujebao njih same najvise,Svabama je jedini spas u savezu sa Rusima,jer ameri ce ih ujebati i od njih napraviti islamsku vukojebinu cas posla.i sam drugi sv.rat je poceo pod nekim cudnim okolnostima,meni se to vise cini kao Britansko maslo,Svabe su bile u intelektualnom,naucnom i svakom usponu i njima rat nije trebao ali jebiga gdje bi Briti to dozvolili,u biti nabijem i jedne i druge na kurac ali briti su mi gadniji ali sad sta je tu je ako svabe nisu nista naucili iz proslosti ko ih jebe
Zanimljivo je da poznajem osobno u jednoj firmi ruskog Židova,dva Rusa i jednu Ruskinju,dvoje stariji,druga generacija,a treci mladji treca generacija Rusa sa svapskim prezimenom..ali govore Ruski i smatraju se Rusima,sto i jesu,po svewmu..puno je toga u Svabiji..Rusi u svabiji,narocito iz takvih veza,imaju jako velika prava,cak u necemu veca nego i sami svabi..sve za zajednicku djecu..Ruse
2014-04-14
Starhemberg wrote:nacionalšovinistiškoj močvariasilovski wrote:Zna ali priča za Soroša kojem je jedini cilj propast Evrope i Rusije, osim toga nema Srbija dobar izbor samo dva jako loša a ulazak u EU znači smrt Srbiji i to biološko demografsku tu nema sumnje svi mladi bi pobjegli ali svi osim pižona i staraca ne bi osta nitko...Starhemberg wrote:Zna ona dobro o čemu priča, više nego mnogi drugi.
nas niko na zapadu be proziva za nacionalzam
a vas svakodnevno na razne nacine degradiraju
bilo medijski bilo konkretno, vašingtonskim modemom,
dodjoh.. videh.... vratih se !
Guest- Guest
Ti si Svabo...Winter is coming wrote:Neka se jebu i prave Anglo-Ruse ja sam npr impresioniran medicinom kod Svaba,kod jebenih amera lijekovi su za kurac stvarno i doktori,nedo ti bog da odes na neku operaciju,operisace te 2-3 puta iako se problem mogao rijesiti iz jednog puta ali jebiga zaradice vise ovako,zvuci nevjerovatno ali je istinito,i svabe nemaju neefikasnu administraciju kojoj treba jedno desetljece da odobri neki novi lijek,evo uzmi jedan banalni primjer googlaj "Orthokin therapy" Svabski patent odobrenu cak i na jebenom balkanu a ovi u americi nisu to prihvatili jer je "nedovoljno ispitano" pa jebo ti pas mater zar ne vidis koliko se ljudi izlijecilo i izjavilo da im pomaze i nedovoljno ispitano,drugim rijecima jedenje govana,onda jebena raketna tehnologija,otac prve rakete koja je poslata na mjesec...svabo,bivsi nacist,ruski mig,tata ruskog miga je bio junker,rusi vrbovali bivse naciste da ga kompletiraju i usavrse mislim jebiga da se ne lazemobogomdani wrote:svabe i Ruse vezu zajednicka djeca..pri osvajanju Rusije,mnogi svapski vojnici su se zaljubili u lijepe Ruskinje i napravili im djecu,a Ruje opet pri osvajanju Svabije su ...ehmmm..isto podarili djecicu Svabima ...Winter is coming wrote:Ja u biti gotivim svabe jebiga onaj istorijski moment kad ih je Hitler ujebao je ujebao njih same najvise,Svabama je jedini spas u savezu sa Rusima,jer ameri ce ih ujebati i od njih napraviti islamsku vukojebinu cas posla.i sam drugi sv.rat je poceo pod nekim cudnim okolnostima,meni se to vise cini kao Britansko maslo,Svabe su bile u intelektualnom,naucnom i svakom usponu i njima rat nije trebao ali jebiga gdje bi Briti to dozvolili,u biti nabijem i jedne i druge na kurac ali briti su mi gadniji ali sad sta je tu je ako svabe nisu nista naucili iz proslosti ko ih jebe
Guest- Guest
Pa kad su vas bombardirali ......šta još i da vas prozivaju ?!?!?pizzon wrote:Starhemberg wrote:nacionalšovinistiškoj močvariasilovski wrote:Zna ali priča za Soroša kojem je jedini cilj propast Evrope i Rusije, osim toga nema Srbija dobar izbor samo dva jako loša a ulazak u EU znači smrt Srbiji i to biološko demografsku tu nema sumnje svi mladi bi pobjegli ali svi osim pižona i staraca ne bi osta nitko...Starhemberg wrote:Zna ona dobro o čemu priča, više nego mnogi drugi.
2014-04-11
Vi, vi, vi...de nekad se zapitaj jel i s tvojom okolinom sve ok. Čisto radi sebe i svog mira.pizzon wrote:Starhemberg wrote:nacionalšovinistiškoj močvariasilovski wrote:Zna ali priča za Soroša kojem je jedini cilj propast Evrope i Rusije, osim toga nema Srbija dobar izbor samo dva jako loša a ulazak u EU znači smrt Srbiji i to biološko demografsku tu nema sumnje svi mladi bi pobjegli ali svi osim pižona i staraca ne bi osta nitko...Starhemberg wrote:Zna ona dobro o čemu priča, više nego mnogi drugi.
Guest- Guest
I osudili na 1000 godina zatvora:)RayMabus wrote:Pa kad su vas bombardirali ......šta još i da vas prozivaju ?!?!?pizzon wrote:Starhemberg wrote:nacionalšovinistiškoj močvariasilovski wrote:Zna ali priča za Soroša kojem je jedini cilj propast Evrope i Rusije, osim toga nema Srbija dobar izbor samo dva jako loša a ulazak u EU znači smrt Srbiji i to biološko demografsku tu nema sumnje svi mladi bi pobjegli ali svi osim pižona i staraca ne bi osta nitko...Starhemberg wrote:Zna ona dobro o čemu priča, više nego mnogi drugi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Evo ga jos jedan Sorosevac, lupeta po pravilu za pare na Sorosevoj B92 teljeviziji.
Istakavši da "ruska moć opada",Server je rekao i da postoji mogućnost da u novoj srpskoj vladi bude proruske struje.
Istakavši da "ruska moć opada",Server je rekao i da postoji mogućnost da u novoj srpskoj vladi bude proruske struje.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
kaja_333 wrote:I osudili na 1000 godina zatvora:)
Uvlace se svojim gazdama Muslimanima u zadnjicu, sta ce Evropski slepci.
Zadnje je da je Musliman postao gradonaceljnik Ljondona.
Dok Abdula finansira(o) i ekipa, Evropa ida u dalji proces Islamizacije.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
nije, sve ok !Starhemberg wrote:Vi, vi, vi...de nekad se zapitaj jel i s tvojom okolinom sve ok. Čisto radi sebe i svog mira.pizzon wrote:Starhemberg wrote:nacionalšovinistiškoj močvariasilovski wrote:Zna ali priča za Soroša kojem je jedini cilj propast Evrope i Rusije, osim toga nema Srbija dobar izbor samo dva jako loša a ulazak u EU znači smrt Srbiji i to biološko demografsku tu nema sumnje svi mladi bi pobjegli ali svi osim pižona i staraca ne bi osta nitko...Starhemberg wrote:Zna ona dobro o čemu priča, više nego mnogi drugi.
Guest- Guest
Latinka je na liniji ovo Servera....a ono liberalno-američka aktivistkinja u glavnom kontra srpske prirodne matice.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
pa, poznato, Latinka i Savka, antipodi !
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ti si Svabo...Winter is coming wrote:Neka se jebu i prave Anglo-Ruse ja sam npr impresioniran medicinom kod Svaba,kod jebenih amera lijekovi su za kurac stvarno i doktori,nedo ti bog da odes na neku operaciju,operisace te 2-3 puta iako se problem mogao rijesiti iz jednog puta ali jebiga zaradice vise ovako,zvuci nevjerovatno ali je istinito,i svabe nemaju neefikasnu administraciju kojoj treba jedno desetljece da odobri neki novi lijek,evo uzmi jedan banalni primjer googlaj "Orthokin therapy" Svabski patent odobrenu cak i na jebenom balkanu a ovi u americi nisu to prihvatili jer je "nedovoljno ispitano" pa jebo ti pas mater zar ne vidis koliko se ljudi izlijecilo i izjavilo da im pomaze i nedovoljno ispitano,drugim rijecima jedenje govana,onda jebena raketna tehnologija,otac prve rakete koja je poslata na mjesec...svabo,bivsi nacist,ruski mig,tata ruskog miga je bio junker,rusi vrbovali bivse naciste da ga kompletiraju i usavrse mislim jebiga da se ne lazemobogomdani wrote:svabe i Ruse vezu zajednicka djeca..pri osvajanju Rusije,mnogi svapski vojnici su se zaljubili u lijepe Ruskinje i napravili im djecu,a Ruje opet pri osvajanju Svabije su ...ehmmm..isto podarili djecicu Svabima ...Winter is coming wrote:Ja u biti gotivim svabe jebiga onaj istorijski moment kad ih je Hitler ujebao je ujebao njih same najvise,Svabama je jedini spas u savezu sa Rusima,jer ameri ce ih ujebati i od njih napraviti islamsku vukojebinu cas posla.i sam drugi sv.rat je poceo pod nekim cudnim okolnostima,meni se to vise cini kao Britansko maslo,Svabe su bile u intelektualnom,naucnom i svakom usponu i njima rat nije trebao ali jebiga gdje bi Briti to dozvolili,u biti nabijem i jedne i druge na kurac ali briti su mi gadniji ali sad sta je tu je ako svabe nisu nista naucili iz proslosti ko ih jebe
mozda sa babine linije
2014-04-14
RayMabus wrote:Uglavnom kontinetalna Hrvatska ........jadranska regija nije baš tako taj mentalni sklop ...ovi sa sjewera bi Šwabama dali guziće ........ista konjušarska ekipa po mentalnom sklopu ko i Srbi sa Rusima.bogomdani wrote:Meni jeinteresantno da ovi nekom nes prebacuju,a bez pameti se trpaju svabima,"spasavaju ih" zauzimaju se za njih i slicno,mada u najboljem slucaju su svabama samo korisna radna snaga...a govoriti o Rusima,ovo i ono,je bedasto,jer u prosjeku ne poznaju 1/1 Rusa..tako da...
Govori za sebe. Toten, Thompson, Jurčević i mnogi drugi su germanofili.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Latinka Perovic:'U Srbiji su jos na vlasti oni koji su doveli do krvavog raspada Jugoslavije.Sve susjedne zemlje moraju biti na oprezu.'
» PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"
» Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
» PUTINOVA PORUKA PROTIVNICIMA "Nemate dovoljno benzina da obiđete Rusiju, a kamoli da je izolujete!"
» Kako to braćo Rusi?Zar mi Srbi nemamo povlašten tretman kod vas?:Hrvatska brza hrana osvaja Rusiju!
» Rusi i Srbi vriste od muke i ogorcenja Porfirijem:'Kritizira Rusiju i mole da ne postane pristalica hunte Zelenskog'
» "Srbi su glupi", "Srbi su lenji, nevaspitani, prljavi", "Srbi ne treba da lete avionom", "Trebalo je da sravne Srbiju u bombardovanju".
Page 4 of 5