Kolinda poklopila "nounare"
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kolinda poklopila "nounare"
Ero,rogići ti opako stoje...dok ih veliki igraci ne odbiju...Ero wrote:Imaju dobru školu od prije, pazi se...asilovski wrote:Mamić ravnatelj hehe Kolumbija je za nas ozbiljna pravna drzavaEro wrote:Tajna služba započinje rad s novim vodstvom, pazi se...asilovski wrote:U biti Kolinda je čvrsto podržala super uhljebe iz županija i svog personal kriminalnog jebača Mamića
Izdajice će biti strogo kažnjene.
Guest- Guest
Ebi ga..zadnji put je vama za petama vjetrilo i prasinu dizalo...Ero wrote:Vama će pomoći batina, ak ne bu drugače išlo.sitting_bull wrote:
kad ne pomaže mrkva, pomaže batina...
Guest- Guest
Zakazalo osiguranje Predsjednika...za onakvo unošenje u lice predsjedniku bilo koje normalne države se popije metak...neka proba slični performans izvesti u Rusiji ili SAD-u...
Last edited by jasambrend on 3/5/2016, 17:49; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Pazi se i ti, u Njemačkoj si...a Perković sad kod vas na odmoru.bogomdani wrote:gut,gut...asilovski wrote:Mamić ravnatelj hehe Kolumbija je za nas ozbiljna pravna drzavaEro wrote:Tajna služba započinje rad s novim vodstvom, pazi se...asilovski wrote:U biti Kolinda je čvrsto podržala super uhljebe iz županija i svog personal kriminalnog jebača Mamića
Ja sam medju svojima,a njih ne zelis ljutiti...Ero wrote:Pazi se i ti, u Njemačkoj si...a Perković sad kod vas na odmoru.bogomdani wrote:gut,gut...asilovski wrote:Mamić ravnatelj hehe Kolumbija je za nas ozbiljna pravna drzavaEro wrote:Tajna služba započinje rad s novim vodstvom, pazi se...asilovski wrote:U biti Kolinda je čvrsto podržala super uhljebe iz županija i svog personal kriminalnog jebača Mamića
Guest- Guest
95.-e? Možda sam nešto propustio, ali mislim da je upravo bilo obrnuto.bogomdani wrote:Ebi ga..zadnji put je vama za petama vjetrilo i prasinu dizalo...Ero wrote:Vama će pomoći batina, ak ne bu drugače išlo.sitting_bull wrote:
E pa to su Predsjednici...Koki izgleda nitko ozbiljno ne shvaca..jasambrend wrote:Zakazalo osiguranje Predsjednika...za onakvo unošenje u licu predsjedniku bilo koje normalne države se popije metak...neka proba slični performans izvesti u Rusiji ili SAD-u...
Guest- Guest
Epte se narode..valja zderati,budite frendly i ne se svaditi...
Guest- Guest
Ero wrote:Vama će pomoći batina, ak ne bu drugače išlo.sitting_bull wrote:
tema je o batinama koje plavuša dobiva!
smiješno je kako se plavuša žali da su ju prekidali, a niti jednom se nije usudila prekinuti čitanje napisanog kad je mentorica sjedila uz nju!
kad je došla na pantovčak man je na fejsu postala zmaj!
ti bokca, kak je baba huda...
sitting_bull-
2015-09-28
Koji nounari, jbate...Na rasprave dolaze sa zviždaljkama.
Čudi me da nisu doveli i trubače iz Dragačeva.
Ero wrote:
nije proslava rođendana...
sitting_bull-
2015-09-28
Mislila je da ima posla s pismenim ljudima...a očigledno se radilo o boljševičkoj nakupini.sitting_bull wrote:Ero wrote:Vama će pomoći batina, ak ne bu drugače išlo.sitting_bull wrote:
tema je o batinama koje plavuša dobiva!
smiješno je kako se plavuša žali da su ju prekidali, a niti jednom se nije usudila prekinuti čitanje napisanog kad je mentorica sjedila uz nju!
kad je došla na pantovčak man je na fejsu postala zmaj!
ti bokca, kak je baba huda...
Šumski okot.
Mislio sam ono 1. Maj, pasulj...paše to. A bilo bi im usput.sitting_bull wrote:Ero wrote:
nije proslava rođendana...
jasambrend wrote:Zakazalo osiguranje Predsjednika...za onakvo unošenje u lice predsjedniku bilo koje normalne države se popije metak...neka proba slični performans izvesti u Rusiji ili SAD-u...
Ima sreće da ju nitko nije gađao pastolima i štiklama...
Guest- Guest
Dobro...lik je pobio 200 000 Iračana prije toga pa je čak i njemu bilo malo neugodno...
darth_vader-
2014-04-17
Žestoko.......i obojica u pravu,nemoš vjerovat.........bogomdani wrote:ero i bull se volu...svaki dan...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
jap,mada mi Bull ipak djeluje vise argumentirano,a ero,onak,navijacki i ..kako se kaze kad ga pukne period obozavanja nekog lika u politici pa mu onda tjednima reda hvalospjeve....?v_vlado wrote:Žestoko.......i obojica u pravu,nemoš vjerovat.........bogomdani wrote:ero i bull se volu...svaki dan...
Guest- Guest
Talentirani su......bili bi ok političari.....argumenti na stol .....bogomdani wrote:jap,mada mi Bull ipak djeluje vise argumentirano,a ero,onak,navijacki i ..kako se kaze kad ga pukne period obozavanja nekog lika u politici pa mu onda tjednima reda hvalospjeve....?v_vlado wrote:Žestoko.......i obojica u pravu,nemoš vjerovat.........bogomdani wrote:ero i bull se volu...svaki dan...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
jap..toliko energije za bedaste stvari i nadhebavanja jalova..v_vlado wrote:Talentirani su......bili bi ok političari.....argumenti na stol .....bogomdani wrote:jap,mada mi Bull ipak djeluje vise argumentirano,a ero,onak,navijacki i ..kako se kaze kad ga pukne period obozavanja nekog lika u politici pa mu onda tjednima reda hvalospjeve....?v_vlado wrote:Žestoko.......i obojica u pravu,nemoš vjerovat.........bogomdani wrote:ero i bull se volu...svaki dan...
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Pupovac tatama u Srbiji se opet zali:' Heljp djenosajd nad srbima u NDH,oce nounare u Srbiju da ceraju'
» Kolinda
» Kolinda low IQ
» KOLINDA PADA
» Pupovac tatama u Srbiji se opet zali:' Heljp djenosajd nad srbima u NDH,oce nounare u Srbiju da ceraju'
» Kolinda
» Kolinda low IQ
» KOLINDA PADA
Page 5 of 7