Kolinda poklopila "nounare"
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Kolinda poklopila "nounare"
Kolinda Grabar-Kitarović
27 mins ·
Razočarana sam što su me upravo oni, koji se navodno zalažu za slobodu govora i medija, prekinuli za vrijeme govora u Novinarskom domu. Ne dopuštajući mi iznošenje mišljenja pokazali su kako nisu iskreni zagovornici slobode govora, već očito angažirani aktivisti.
I dalje ću se ustrajno zalagati za očuvanje slobode medija i za odgovornost za izrečenu javnu riječ!
Like Page
27 mins ·
Razočarana sam što su me upravo oni, koji se navodno zalažu za slobodu govora i medija, prekinuli za vrijeme govora u Novinarskom domu. Ne dopuštajući mi iznošenje mišljenja pokazali su kako nisu iskreni zagovornici slobode govora, već očito angažirani aktivisti.
I dalje ću se ustrajno zalagati za očuvanje slobode medija i za odgovornost za izrečenu javnu riječ!
Nije to ništa.
I Hitleru je poslije bilo žao, ali jebi ga.
I Hitleru je poslije bilo žao, ali jebi ga.
crvenkasti-
2014-04-17
Jadnica nije dorasla poslu koji radi....bogati pa još nije ni školu završila ,ali lagat zna....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:Jadnica nije dorasla poslu koji radi....bogati pa još nije ni školu završila ,ali lagat zna....
o čemu ti antifašistički nemozgu prdiš? Prekidali su je uzvicima i nisu joj dali govoriti u "hramu slobode javne riječi"
marcellus wrote:Razočarana sam što su me upravo oni, koji se navodno zalažu za slobodu govora i medija, prekinuli za vrijeme govora u Novinarskom domu.
nisi razočarana, nego bijesna! mislila si kako su poza i izvještačeni smijeh pojačan dugim trepavicama dovoljni da se sačuvaš od kritika svog katastrofalnog javnog djelovanja. zaboravila si na svoje pametovanje kad su ti veleposlanici nekih zemalja ukazivali na stanje medijskih sloboda u rh?
Ne dopuštajući mi iznošenje mišljenja pokazali su kako nisu iskreni zagovornici slobode govora, već očito angažirani aktivisti.
koka, pogledaj kako francuska javnost reagira na takve kao ti!
pokušavaš opet pridikovati i zamjenjivati teze kako bi prikrila koliko si proračunata i lažljiva!
je, kao što si se zalagala za zviždače, preseljenje u visoku, sjednicu vlade koju ćeš inicirati, šatoraše koje si ponizila?
idi bre begaj!!!
sitting_bull-
2015-09-28
v- vlado.....kvacilo...prva.......brrrm brrrrmv_vlado wrote:Jadnica nije dorasla poslu koji radi....bogati pa još nije ni školu završila ,ali lagat zna....
2014-04-19
sitting_bull wrote:marcellus wrote:Razočarana sam što su me upravo oni, koji se navodno zalažu za slobodu govora i medija, prekinuli za vrijeme govora u Novinarskom domu.
nisi razočarana, nego bijesna! mislila si kako su poza i izvještačeni smijeh pojačan dugim trepavicama dovoljni da se sačuvaš od kritika svog katastrofalnog javnog djelovanja. zaboravila si na svoje pametovanje kad su ti veleposlanici nekih zemalja ukazivali na stanje medijskih sloboda u rh?Ne dopuštajući mi iznošenje mišljenja pokazali su kako nisu iskreni zagovornici slobode govora, već očito angažirani aktivisti.
koka, pogledaj kako francuska javnost reagira na takve kao ti!
pokušavaš opet pridikovati i zamjenjivati teze kako bi prikrila koliko si proračunata i lažljiva!
je, kao što si se zalagala za zviždače, preseljenje u visoku, sjednicu vlade koju ćeš inicirati, šatoraše koje si ponizila?
idi bre begaj!!!
A čemu da priča?????marcellus wrote:v_vlado wrote:Jadnica nije dorasla poslu koji radi....bogati pa još nije ni školu završila ,ali lagat zna....
o čemu ti antifašistički nemozgu prdiš? Prekidali su je uzvicima i nisu joj dali govoriti u "hramu slobode javne riječi"
Sve što kaže je laž ili ulizivivanje
Pročitana.......
Bolje da šuti....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
n_razbojnik-
2014-04-15
U naše vrijeme zna se kakve su slobode bile, medijske jelte, pa i one druge i gdje se javno mjenje oblikovalo...ovo danas drugovi, pa to zaista i jeste anarhija kako ovaj transparent prikazuje, svatko misli da ima nešto za reći?!
2014-04-15
Kolinda nasmijana , a ovi pokisli i pobesneli od mrznje:)
Kakvih li kretena majko mila.
dijagram-
2015-08-09
nuto muškarčina sto drze krpun_razbojnik wrote:eto njia živi?!Ero wrote:
2014-04-19
..pokisli su oni jos od '95dijagram wrote:Kolinda nasmijana , a ovi pokisli i pobesneli od mrznje:)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
najteže što su digli dotad u životu...ovo će da se prijavi pod beneficirani stažprckov wrote:nuto muškarčina sto drze krpun_razbojnik wrote:eto njia živi?!Ero wrote:
2014-04-15
trebala je ustat jedna ženska i to išamaratprckov wrote:nuto muškarčina sto drze krpun_razbojnik wrote:eto njia živi?!Ero wrote:
2014-04-19
dijagram wrote:Kolinda nasmijana , a ovi pokisli i pobesneli od mrznje:)
kakav smijeh?
to je plavušin službeni facijalni grč koji samo piskarala i uguzi vide kao smijeh...
sitting_bull-
2015-09-28
ako je i tako, pogledaj sve ostalesitting_bull wrote:dijagram wrote:Kolinda nasmijana , a ovi pokisli i pobesneli od mrznje:)
kakav smijeh?
to je plavušin službeni facijalni grč koji samo piskarala i uguzi vide kao smijeh...
kakva gomila frustriranih likova, mrznja isijava
mozda si bio medju ovima pa te pogadja istina:)
retardinjosi press
dijagram-
2015-08-09
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Pupovac tatama u Srbiji se opet zali:' Heljp djenosajd nad srbima u NDH,oce nounare u Srbiju da ceraju'
» Kolinda
» Kolinda low IQ
» KOLINDA PADA
» Pupovac tatama u Srbiji se opet zali:' Heljp djenosajd nad srbima u NDH,oce nounare u Srbiju da ceraju'
» Kolinda
» Kolinda low IQ
» KOLINDA PADA
Page 1 of 7