Kolinda poklopila "nounare"
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kolinda poklopila "nounare"
Šitingu se opet pogoršalo? Dečko oš i ti sendvič za trolanje?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
e moje balavo neodgojeno deristesitting_bull wrote:dijagram wrote:pa ja sam odlicno, tebi pak,... malo je reci nije dobro
evo, pitaj svoje najblize, nek procitaju sto pisemo, sami ce ti reci ako meni ne vjerujes:)
pjena ti ide na usta , ko ovom margeticu
to nikako nije dobro
ah, svi vi koji se brojite u tuce ste jedna duša u puno tijela?!
baš ste slatki u svojim ustašlucima, kao da stedržeći se za rukice jutros iz ministarstva narodne prosvjete izašli...
koji crni mi, nema samostalnije i posebnije osobe od mene ...
a koje crne ustase
lijepo te odgojilo da mi to kazes
tako su me zvali srbi i muje u ratovima devedesetih
a danas smrdljivci kao ti , navodni Hrvati
bljak
dijagram-
2015-08-09
nebitno, preskačem i ne čitamsitting_bull wrote:tre911 wrote:Nisi podebljao što znači da nije važno(tvoje riječi), ne čitam ono što nije bitno a ti bitno ne bi prepoznao ni da ti sipaju direktno u glavurddu tulavu
vidiš i sam koliko si konfuzan: kad podebljam buniš se što vičem, kad ne podebljam buniš se što nema podebljanog!
joj, joj, kak da ti čovjek ugodi i kako da te utješi kad te plavuša tvoje duše tako ignorira???
Guest- Guest
Nije ti to to...prisralo im se kad je počela s prenemaganjemdijagram wrote:ako je i tako, pogledaj sve ostalesitting_bull wrote:dijagram wrote:Kolinda nasmijana , a ovi pokisli i pobesneli od mrznje:)
Kakvih li kretena majko mila.
kakav smijeh?
to je plavušin službeni facijalni grč koji samo piskarala i uguzi vide kao smijeh...
kakva gomila frustriranih likova, mrznja isijava
mozda si bio medju ovima pa te pogadja istina:)
retardinjosi press
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Nema ustasa...jer da ima tebe i ovih bundzija i zogobundzija vise ne bilo
tanka je linija između oštre riječi i oštre nožekanje.
pogledaj se u ogledalo i reci vidiš li još uvijek tu tanku liniju.
sitting_bull-
2015-09-28
što ste tako mazohistični...Za šitinga je ignore i stvoren...Tito ga blagoslovio
2014-04-15
...oštre riječi i pajsera....oštre riječi i 680 jama samo u ...gdje ono?sitting_bull wrote:vuksadinare wrote:Nema ustasa...jer da ima tebe i ovih bundzija i zogobundzija vise ne bilo
tanka je linija između oštre riječi i oštre nožekanje.
Cupkaj, cupkaj...
Last edited by Ero on 3/5/2016, 17:30; edited 1 time in total
U biti Kolinda je čvrsto podržala super uhljebe iz županija i svog personal kriminalnog jebača Mamića
Kermit-
2014-04-17
A ako onda da znamo što je bitno a što ne? šiting to nama uredno podeblja i poveća da znamo što je bitno kao nekada partija što je mislila za nas.n_razbojnik wrote:što ste tako mazohistični...Za šitinga je ignore i stvoren...Tito ga blagoslovio
Guest- Guest
Još uvijek je tu partija da misli za vas, samo pitajte ako vam nije jasno...'ta će trolčina da vas učitre911 wrote:A ako onda da znamo što je bitno a što ne? šiting to nama uredno podeblja i poveća da znamo što je bitno kao nekada partija što je mislila za nas.n_razbojnik wrote:što ste tako mazohistični...Za šitinga je ignore i stvoren...Tito ga blagoslovio
2014-04-15
Tajna služba započinje rad s novim vodstvom, pazi se...asilovski wrote:U biti Kolinda je čvrsto podržala super uhljebe iz županija i svog personal kriminalnog jebača Mamića
dijagram wrote:e moje balavo neodgojeno deriste
a koje crne ustase
bljak
sam si sebe tako predstavio, premda sada uljepšavaš sliku.
tko ti kriv što si presenzibilan kad dobiješ jednako intoniran odgovor na svoe nekorektne i nekritičke objede!
ako te nešto iz mojih odgovora vrijeđa, tvoj problem. ako te ne vrijeđa, nikom ništa.
takvih priča sam se naslušao i u razdoblju koje spominješ i vidim kako se takva sorta ne može prizvati pameti pa se treba pomiriti s time da živi i pase tu negdje...
pljuc.
sitting_bull-
2015-09-28
n_razbojnik wrote:što ste tako mazohistični...Za šitinga je ignore i stvoren...Tito ga blagoslovio
ha, ha!
kako bi rado da i ja vas ignoriram i da se ne osvrćem na vaše sluganstvo bandi lopovskoj i dotepencima iz kanade da možete u miru haračiti i pelješiti hrvatsku!
ne bu išlo.
sitting_bull-
2015-09-28
Hebala vam je nanu naninu, što jes jes...možete samo udrit jedno kozaračko.sitting_bull wrote:dijagram wrote:e moje balavo neodgojeno deriste
a koje crne ustase
bljak
sam si sebe tako predstavio, premda sada uljepšavaš sliku.
tko ti kriv što si presenzibilan kad dobiješ jednako intoniran odgovor na svoe nekorektne i nekritičke objede!
ako te nešto iz mojih odgovora vrijeđa, tvoj problem. ako te ne vrijeđa, nikom ništa.
takvih priča sam se naslušao i u razdoblju koje spominješ i vidim kako se takva sorta ne može prizvati pameti pa se treba pomiriti s time da živi i pase tu negdje...
pljuc.
Divota vas je slušati i gledati uz spoznaju da ste nemoćni.
Mamić ravnatelj hehe Kolumbija je za nas ozbiljna pravna drzavaEro wrote:Tajna služba započinje rad s novim vodstvom, pazi se...asilovski wrote:U biti Kolinda je čvrsto podržala super uhljebe iz županija i svog personal kriminalnog jebača Mamića
Kermit-
2014-04-17
zahebala je ona sebe samu pa se sad pokušava oprati!
misliš kako je dragovoljno došla na današnji skup???
malo morgen! dobila je befel iz buzina da se pojavi i pojede govna koja je nasrala dok se iz slovačke pravila pametna!
kad ne pomaže mrkva, pomaže batina...
misliš kako je dragovoljno došla na današnji skup???
malo morgen! dobila je befel iz buzina da se pojavi i pojede govna koja je nasrala dok se iz slovačke pravila pametna!
sitting_bull-
2015-09-28
Imaju dobru školu od prije, pazi se...asilovski wrote:Mamić ravnatelj hehe Kolumbija je za nas ozbiljna pravna drzavaEro wrote:Tajna služba započinje rad s novim vodstvom, pazi se...asilovski wrote:U biti Kolinda je čvrsto podržala super uhljebe iz županija i svog personal kriminalnog jebača Mamića
Izdajice će biti strogo kažnjene.
E i zato ga ne mogu staviti na ignore, kad ne podeblja ja i ne čitam, to jednostavno nije bitnon_razbojnik wrote:Još uvijek je tu partija da misli za vas, samo pitajte ako vam nije jasno...'ta će trolčina da vas učitre911 wrote:A ako onda da znamo što je bitno a što ne? šiting to nama uredno podeblja i poveća da znamo što je bitno kao nekada partija što je mislila za nas.n_razbojnik wrote:što ste tako mazohistični...Za šitinga je ignore i stvoren...Tito ga blagoslovio
Guest- Guest
gut,gut...asilovski wrote:Mamić ravnatelj hehe Kolumbija je za nas ozbiljna pravna drzavaEro wrote:Tajna služba započinje rad s novim vodstvom, pazi se...asilovski wrote:U biti Kolinda je čvrsto podržala super uhljebe iz županija i svog personal kriminalnog jebača Mamića
Guest- Guest
Vama će pomoći batina, ak ne bu drugače išlo.sitting_bull wrote:
Ero,rogići ti opako stoje...dok ih veliki igraci ne odbiju...Ero wrote:Imaju dobru školu od prije, pazi se...asilovski wrote:Mamić ravnatelj hehe Kolumbija je za nas ozbiljna pravna drzavaEro wrote:Tajna služba započinje rad s novim vodstvom, pazi se...asilovski wrote:U biti Kolinda je čvrsto podržala super uhljebe iz županija i svog personal kriminalnog jebača Mamića
Izdajice će biti strogo kažnjene.
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Pupovac tatama u Srbiji se opet zali:' Heljp djenosajd nad srbima u NDH,oce nounare u Srbiju da ceraju'
» Kolinda
» Kolinda low IQ
» KOLINDA PADA
» Pupovac tatama u Srbiji se opet zali:' Heljp djenosajd nad srbima u NDH,oce nounare u Srbiju da ceraju'
» Kolinda
» Kolinda low IQ
» KOLINDA PADA
Page 4 of 7