Kolinda poklopila "nounare"
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kolinda poklopila "nounare"
u politici ne mos ostati cestit i covjek..svi se prometnu u ghovna,teza,vremenom..
Kax se zove ona kanadska hrvatica,koja je pobrala pare u europskom parlamentu,.a onda cao djaci,hvala sto ste glasali za mene..
Kax se zove ona kanadska hrvatica,koja je pobrala pare u europskom parlamentu,.a onda cao djaci,hvala sto ste glasali za mene..
Guest- Guest
Gospođa Kitarović je nula.. bas mi je drago sto su izvizdali tu plavu k.......u
Sramota je sto nju imamo za predsjednika,fuj
Guest- Guest
Yebiga sad... Izgleda da je to sudbina naših predsjednika i predsjednica.marcellus wrote:v_vlado wrote:Jadnica nije dorasla poslu koji radi....bogati pa još nije ni školu završila ,ali lagat zna....
o čemu ti antifašistički nemozgu prdiš? Prekidali su je uzvicima i nisu joj dali govoriti u "hramu slobode javne riječi"
Najgore od svega kaj su to direktno, video vezom, gledali i u SAD-u. Strašno!
I ti se javi za streljanje prvom prilikom, maršala ćete poštovati makar bio žena!malkavian wrote:Gospođa Kitarović je nula.. bas mi je drago sto su izvizdali tu plavu k.......u
2014-04-15
Država mora financijski zbrinuti novinare kako bi bili slobodni.
Pogodite čijeg veleuma je maslo...
Pogodite čijeg veleuma je maslo...
2014-04-15
bogomdani wrote:u politici ne mos ostati cestit i covjek..svi se prometnu u ghovna,teza,vremenom..
ruža tomašić.
erina zemljakinja.
zanimljiva ta kanadska veza: šušak, mudrinić, tomašić, grabar-kitarović, orešković.
slučajno?
sitting_bull-
2015-09-28
A čuj, znas da se bježalo u čile, argentinu, australiju ili kanadu.sitting_bull wrote:bogomdani wrote:u politici ne mos ostati cestit i covjek..svi se prometnu u ghovna,teza,vremenom..
ruža tomašić.
erina zemljakinja.
zanimljiva ta kanadska veza: šušak, mudrinić, tomašić, grabar-kitarović, orešković.
slučajno?
Šušak pripremio teren i prepustio im da utamane sve što se da.
Guest- Guest
sitting_bull wrote:bogomdani wrote:u politici ne mos ostati cestit i covjek..svi se prometnu u ghovna,teza,vremenom..
ruža tomašić.
erina zemljakinja.
slučajno?
Ta "veza" ima 2x više kapitala (na posebnom računu!) nego šta je vaš javni dug.
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Pupovac tatama u Srbiji se opet zali:' Heljp djenosajd nad srbima u NDH,oce nounare u Srbiju da ceraju'
» Kolinda
» Kolinda low IQ
» KOLINDA PADA
» Pupovac tatama u Srbiji se opet zali:' Heljp djenosajd nad srbima u NDH,oce nounare u Srbiju da ceraju'
» Kolinda
» Kolinda low IQ
» KOLINDA PADA
Page 7 of 7