Kolinda poklopila "nounare"
Page 6 of 7
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Kolinda poklopila "nounare"
jap..toliko energije za bedaste stvari i nadhebavanja jalova..v_vlado wrote:Talentirani su......bili bi ok političari.....argumenti na stol .....bogomdani wrote:jap,mada mi Bull ipak djeluje vise argumentirano,a ero,onak,navijacki i ..kako se kaze kad ga pukne period obozavanja nekog lika u politici pa mu onda tjednima reda hvalospjeve....?v_vlado wrote:Žestoko.......i obojica u pravu,nemoš vjerovat.........bogomdani wrote:ero i bull se volu...svaki dan...
Guest- Guest
Kolinda nije dorasla zadatku.Kad je bio na njezinom mjestu,Stipe Mesić se okrenuo zviždačima i dobacivačima te im je odgovorio,,ne vrijeđajte roditelje''
To je ono bilo do jaja,isprovocirali su Stipu pa se krenuo nadvikivati s nekulturnom svjetinom. već dugo pokušavam pronaći taj video ali ne uspjevam.
To je ono bilo do jaja,isprovocirali su Stipu pa se krenuo nadvikivati s nekulturnom svjetinom. već dugo pokušavam pronaći taj video ali ne uspjevam.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
bogomdani wrote:jap..toliko energije za bedaste stvari i nadhebavanja jalova..
usporedi i broj postova: mojih 1700 naspram erinih 10.000!
ili ero radi 24 sata, ili je cijela vasina ćelija zadužena da bude ero...
sitting_bull-
2015-09-28
udbaška ujdurma, pokušaj da se isprovocira predsjednicu, srećom pa je ona dama a oni nisu gospoda
joj, da se neko ovako unio Obami u lice... ko ovaj savo štrbac od margetića... kila olova odma i onda još kila kad je na podu za svaki slučaj
Bit' će da i tebi kao i Kaji udbaš spava ispod kreveta pa svako malo proviruješ ispod da budeš siguran da nije tamo...marcellus wrote:udbaška ujdurma, pokušaj da se isprovocira predsjednicu, srećom pa je ona dama a oni nisu gospoda
red wolf-
2016-02-10
A kako ustašoidna ujurduma uspije isprovocirati Mešketa i Zokija ?marcellus wrote:udbaška ujdurma, pokušaj da se isprovocira predsjednicu, srećom pa je ona dama a oni nisu gospoda
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
marcellus wrote: srećom pa je ona dama
svakak!
dama?!
ma je, kak ne?
aut dama, aut nihil!!!
bolji vic već dugo nis videl...................hahahahahahaha...
sitting_bull-
2015-09-28
marcellus wrote:joj, da se neko ovako unio Obami u lice... ko ovaj savo štrbac od margetića... kila olova odma i onda još kila kad je na podu za svaki slučaj
joj, usporedit plavušu i obamu?!
svakakvih piskarala na ovom svijetu...
sitting_bull-
2015-09-28
Taj margetic je trebao odavno u apsani biti zbog procetnickih stavova...jos se usudi tu i prosetavati,vrijedjati
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
sitting_bull wrote:marcellus wrote: srećom pa je ona dama
svakak!
dama?!
ma je, kak ne?
aut dama, aut nihil!!!
a reko sam ti plave ujutro, crvene popodne, a šarene navečer... opet si pobrkao
Kak bi Ero bil bez pomočnikof, ima ih 11, a ja sam 12.-i. Vrhovnik, takorekuć.sitting_bull wrote:bogomdani wrote:jap..toliko energije za bedaste stvari i nadhebavanja jalova..
crvenkasti wrote:Nije to ništa.
I Hitleru je poslije bilo žao, ali jebi ga.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
marcellus wrote:joj, da se neko ovako unio Obami u lice... ko ovaj savo štrbac od margetića... kila olova odma i onda još kila kad je na podu za svaki slučaj
Joj........................nemoj pucati
Pazi ti nounarčića , kako bi on rješavao verbalne duele sa kolegom Margetićem
I Husejina Ubamu još spominje, kao da ikakve veze ima sa poltronkom
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Ero izgleda radi za platju..previse je ovdi da bi mogao nes drugo da radi,a zeni treba jagnjica i rastiku da osigura na stolu...sitting_bull wrote:bogomdani wrote:jap..toliko energije za bedaste stvari i nadhebavanja jalova..
Guest- Guest
BREAKING NEWS
I studenti šamaraju najdeblju navijačicu na svijetu- Kolindu Kitarović
Studentica Kolinda branila Todorića, evo što joj je objasnio kolega student
PERO MRNAREVIĆ, Dubrovčanin koji je zauzeo prvo mjesto rang liste za upis na sveučilišni poslijediplomski doktorski studij politologije, na koji se prijavila i Kolinda koja je zauzela treće mjesto, danas je opisao kakvu je žustru raspravu vodio s predsjednicom Kolindom.
On je, naime, Ivicu Todorića naveo kao primjer financijske i političke elite čiji su interesi iznad nacionalnih, nakon čega je Kolinda stala braniti Todorića.
"Dragi ljudi, budući da me mnogi često pitaju kako mi je na studiju, evo da vam istine radi, pokušam dočarati kroz kratke isječke žučnih polemika koje vodimo na studiju tek toliko da se ne zaborave:
Nakon što sam jučer 02.05.2016. na predmetu "Globalna politička ekonomija i razvoj" profesora Brkića, u jednom trenutku primjetio da su nacionalni interesi zapravo tek interesi financijskih i političkih elita koje se sve više preklapaju, a marketinški promovirani kao interesi svih građanki i građana, pa onda naveo i Todorića, Ivića Pašalića, Sanadera, Vidoševića i ostale pripadnike elite koji su nam godinama definirali nacionalne interese i za njih znamo kako se i borili, kolegica Kolinda me je jučer, pazite sad, optužila da ja uvijek samo gledam "what is fair and what is just, a ne rast GDP-a."
Odgovorio sam da su i feudalni sustav, a posebno robovlasništvo, omogućili itekakav rast GDP-a.
Todorić, stade mu u obranu ona, "ipak zapošljava 40.000 ljudi". O najvećem generatoru nelikvidnosti u državi, o probijanju svih rokova plaćanja, o prebijanju (dijela) plaćanja u robama i uslugama, o otkupu obiteljske firme bivšeg guvernera HNB-a na kojoj mu je i obiteljska kuća za nerealno visok iznos, o svim poticajima koje njegove firme dobijaju od države bez kojih bi teško bilo profita (a koje smo doznali tek kod prvog pokušaja preuzimanja Mercatora od Slovenaca), o kriminalnim prenamjenama Kulmerovih dvora iz hotela u obiteljsku rezidenciju, o potplaćivanju radnica i radnika, o 40.000 ljudi koji mu svojim niskim plaćama održavaju luksuzni životni stil, o gušenju kritičke misli u medijima, o ucjenama oglašavanjem medija itd...o tom kolegica ni riječi. Doduše, rekla je da ga ona nema razloga branit budući da je on financirao predizbornu predsjedničku kampanju njenog konkurenta.
A da joj je financirao kampanju kao npr. Zdravko Mamić, onda bi ga imala interesa branit kao što i jest jučer nakon što sam joj rekao da se ona kao predsjednica svih nas, pa i onih koji za nju ni u ludilu ne bi glasali, ne bi smjela družiti s takvim likovima jer da to onda otvara prostor sumnjama za pogodovanje, zlouporabu ovlasti i položaja, političku protekciju, protažiranje i kriminal općenito. Njemu u obranu je dodala da ga je vidjela svega, pazite sad, triput u životu i da je on nevin dok mu se ne dokaže suprotno.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/studentica-kolinda-branila-todorica-evo-sto-joj-je-objasnio-kolega-student/891092.aspx
I studenti šamaraju najdeblju navijačicu na svijetu- Kolindu Kitarović
Studentica Kolinda branila Todorića, evo što joj je objasnio kolega student
PERO MRNAREVIĆ, Dubrovčanin koji je zauzeo prvo mjesto rang liste za upis na sveučilišni poslijediplomski doktorski studij politologije, na koji se prijavila i Kolinda koja je zauzela treće mjesto, danas je opisao kakvu je žustru raspravu vodio s predsjednicom Kolindom.
On je, naime, Ivicu Todorića naveo kao primjer financijske i političke elite čiji su interesi iznad nacionalnih, nakon čega je Kolinda stala braniti Todorića.
"Dragi ljudi, budući da me mnogi često pitaju kako mi je na studiju, evo da vam istine radi, pokušam dočarati kroz kratke isječke žučnih polemika koje vodimo na studiju tek toliko da se ne zaborave:
Nakon što sam jučer 02.05.2016. na predmetu "Globalna politička ekonomija i razvoj" profesora Brkića, u jednom trenutku primjetio da su nacionalni interesi zapravo tek interesi financijskih i političkih elita koje se sve više preklapaju, a marketinški promovirani kao interesi svih građanki i građana, pa onda naveo i Todorića, Ivića Pašalića, Sanadera, Vidoševića i ostale pripadnike elite koji su nam godinama definirali nacionalne interese i za njih znamo kako se i borili, kolegica Kolinda me je jučer, pazite sad, optužila da ja uvijek samo gledam "what is fair and what is just, a ne rast GDP-a."
Odgovorio sam da su i feudalni sustav, a posebno robovlasništvo, omogućili itekakav rast GDP-a.
Todorić, stade mu u obranu ona, "ipak zapošljava 40.000 ljudi". O najvećem generatoru nelikvidnosti u državi, o probijanju svih rokova plaćanja, o prebijanju (dijela) plaćanja u robama i uslugama, o otkupu obiteljske firme bivšeg guvernera HNB-a na kojoj mu je i obiteljska kuća za nerealno visok iznos, o svim poticajima koje njegove firme dobijaju od države bez kojih bi teško bilo profita (a koje smo doznali tek kod prvog pokušaja preuzimanja Mercatora od Slovenaca), o kriminalnim prenamjenama Kulmerovih dvora iz hotela u obiteljsku rezidenciju, o potplaćivanju radnica i radnika, o 40.000 ljudi koji mu svojim niskim plaćama održavaju luksuzni životni stil, o gušenju kritičke misli u medijima, o ucjenama oglašavanjem medija itd...o tom kolegica ni riječi. Doduše, rekla je da ga ona nema razloga branit budući da je on financirao predizbornu predsjedničku kampanju njenog konkurenta.
A da joj je financirao kampanju kao npr. Zdravko Mamić, onda bi ga imala interesa branit kao što i jest jučer nakon što sam joj rekao da se ona kao predsjednica svih nas, pa i onih koji za nju ni u ludilu ne bi glasali, ne bi smjela družiti s takvim likovima jer da to onda otvara prostor sumnjama za pogodovanje, zlouporabu ovlasti i položaja, političku protekciju, protažiranje i kriminal općenito. Njemu u obranu je dodala da ga je vidjela svega, pazite sad, triput u životu i da je on nevin dok mu se ne dokaže suprotno.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/studentica-kolinda-branila-todorica-evo-sto-joj-je-objasnio-kolega-student/891092.aspx
Guest- Guest
Kolinda i nije tako loša osoba samo je upala u loše društvo.
vili40-
2015-08-02
marcellus wrote:sitting_bull wrote:marcellus wrote: srećom pa je ona dama
svakak!
dama?!
ma je, kak ne?
aut dama, aut nihil!!!
a reko sam ti plave ujutro, crvene popodne, a šarene navečer... opet si pobrkao
piskaralo, kaj tebe muči?
djeluješ rastreseno i konfuzno?
pobrkao si redosljed tabletica, ili su ti zavezali rukave pa si bez tretmana?
sitting_bull-
2015-09-28
vili40 wrote:Kolinda i nije tako loša osoba samo je upala u loše društvo.
dragovoljno...
sitting_bull-
2015-09-28
u politici ne mos ostati cestit i covjek..svi se prometnu u ghovna,teza,vremenom..
Kax se zove ona kanadska hrvatica,koja je pobrala pare u europskom parlamentu,.a onda cao djaci,hvala sto ste glasali za mene..
Kax se zove ona kanadska hrvatica,koja je pobrala pare u europskom parlamentu,.a onda cao djaci,hvala sto ste glasali za mene..
Guest- Guest
Page 6 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Letica:Kolinda Pazinska-Kolinda Blajburška-Kolinda Vukovarska-Kolinda Vatrena
» Pupovac tatama u Srbiji se opet zali:' Heljp djenosajd nad srbima u NDH,oce nounare u Srbiju da ceraju'
» Kolinda
» Kolinda low IQ
» KOLINDA PADA
» Pupovac tatama u Srbiji se opet zali:' Heljp djenosajd nad srbima u NDH,oce nounare u Srbiju da ceraju'
» Kolinda
» Kolinda low IQ
» KOLINDA PADA
Page 6 of 7