Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
Page 8 of 17
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Re: Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
Nikad više "alternativa" neće ni primirisat vlast. Tamo će trebat odvojiti prava zrna od kukolja i to je to.Ringo10 wrote:jastreb wrote:Hrvati iz BIH,vidite dokle je dovela vaša zaslijepljenost HDZ-om?
Čujem da vam se muslimani smiju u face,nakon jučerašnje predstave u Zagrebu,a Srbi sažaljivo gledaju.
A vi na slijedećim izborima za Hrvatski sabor,opet za HDZ.
P.S. Da sam na mjestu Čovića bosanski HDZ bih smjesta ogradio od ovog zagrebačko-stambolskog.
Nemaju alternative korumpiranom i ucijenjenom HDZu. Niti im se dopušta formiranje prav alternative.
Ono što postoji još je gore od tamošnjeg HDZa.
Mesića, Stazića i staziće si vodite kući...Obične štetočine.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
Nekada je Zapadna Bosna nosila naziv Turska Hrvatka. Sad će se ponovo aktvirati taj naziv ali će se sada odnositi a Zapadnija područja, negdje do Kupe.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
e Ringo šta je novoga Australistanu?
2014-04-15
e svi se zabrinulo oko EU hahaha, jesi ti pročitao komentare? sad si i europejac Bog ti pomog'o...do jučer fala ti Katre na Džamonjinoj džamiji danas ni merhaba i spasimo EU od Turaka...jastreb wrote:Vuče sa Dinare sinuće sloboda,pogledaj malo komentare čitatelja Večernjaka o posjeti Erdogana.vuksadinare wrote:Da ne povjerujes tko tu sve pise...ovom jastrebu nisu sve ciste u glavi...do jucer uzdizao muslimane a po obicaju seruckao po hrvatima i obezvrjedjivao ih...a sad tu sebe predstavlja kao teskog antiislamistu...a sutra ce vec okrenut plocu...lik nije normalan
Evo linka:
http://www.vecernji.hr/hrvatska/turski-predsjednik-tayyip-erdogan-sletio-u-hrvatsku-1079506/komentari
Sve sami negativni komentari.
Ne znam ja bi li se žalili na zavarene šahtove i da baćuška dolazi, valjda bi bilo korektno?... zašto se on ne spusti i južnoslaviju? Doćemo ja epi i Dodo garant, možda i yoda, on striktno ekonomski a možeš i ti da se prisjetimo Volgogradskih bitaka...Erdogana bi trebalo pozvati na Alku
2014-04-15
prema tvojim analizama imam dozu respekta jer si ovo sranje najavio godinama unazad, nostradamus ili ne,i iako ne čitam sve jer ga puno kenjaš ali kakve su ti ovo fantazije sada...zašto bi se Austrija , sama puna Turaka i muslimana imala brinuti oko eventualnog turskog utjecaja u DNRH-NDH...niti itko sjevernije po tom pitanjuRayMabus wrote:Austrija ako ne želi NDHa pod jakim turksim utjecajem ....a brate mili ono ......a pa šta ću ti ja tu ....snađi se ....podržavaj politički Srbe u BiH ....Hrvate isto ....daj im treči ....smanji muslimanski utjecja u BiH ....jačaj Srbiju vojno i politički.....ima metoda dase Turke odavde izbaci.
jbt da sultan zavapi mogu i Beč i Berlin do večeri izgoriti,Zagreb teško ili nikako... samo da hoće, već se samoproglasio maltene kalifom
2014-04-15
epikur37 wrote:To je to....hrvatska desnica iz retardacije ravno u psihozu :D
Odlično. Podržavam. Ako će ljudi bolje živjet, nevažno jel se država zove Hrvatska ili Hirvatistan, jel crkva ili džamija, kad svi mogu biti Hrvati, zakaj se zamarat sitnicama. A osim toga, neizmjerno me veseli kaj će se Marčelo, Vučina, Tre i Veber pod stare dana morat osunetit. To mi je kao višnjica na najljepšoj torti ikad
Guest- Guest
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Erdogan.
jedino s njim i vehabijama do drine :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hrvati napeto slušaju turskog sultana Redžu.
Guest- Guest
n_razbojnik wrote:prema tvojim analizama imam dozu respekta jer si ovo sranje najavio godinama unazad, nostradamus ili ne,i iako ne čitam sve jer ga puno kenjaš ali kakve su ti ovo fantazije sada...zašto bi se Austrija , sama puna Turaka i muslimana imala brinuti oko eventualnog turskog utjecaja u DNRH-NDH...niti itko sjevernije po tom pitanjuRayMabus wrote:Austrija ako ne želi NDHa pod jakim turksim utjecajem ....a brate mili ono ......a pa šta ću ti ja tu ....snađi se ....podržavaj politički Srbe u BiH ....Hrvate isto ....daj im treči ....smanji muslimanski utjecja u BiH ....jačaj Srbiju vojno i politički.....ima metoda dase Turke odavde izbaci.
jbt da sultan zavapi mogu i Beč i Berlin do večeri izgoriti,Zagreb teško ili nikako... samo da hoće, već se samoproglasio maltene kalifom
6 | Austria | Major General | Bernhard Bair | 04.12.2009 – 06.12.2011 |
7 | Austria | Major General | Robert Brieger | 06.12.2011 – 03.12.2012 |
8 | Austria | Major General | Dieter Heidecker | 03.12.2012 - 17.12.2014 |
9 | Austria | Major General | Johann Luif | 17.12.2014 - present |
https://en.wikipedia.org/wiki/EUFOR_Althea
Austrija nije u NATO ....ona podržava tzv EU vojsku.
Najveće austrijske vojne snage van Austrije su ti na Balkanu : BiH i Kosovo.
MIsliš da je to slućajno ?
2014-04-11
epikur37 wrote:RayMabus wrote:Erdogan.
jedino s njim i vehabijama do drine :)
Šta Turce nebi trebali napadati sa "one" strane Drine prema zapadu ili kako sad hm
Citao sam,i?...par negativnih komentara ti pretvoris u 'brdo'jastreb wrote:Vuče sa Dinare sinuće sloboda,pogledaj malo komentare čitatelja Večernjaka o posjeti Erdogana.vuksadinare wrote:Da ne povjerujes tko tu sve pise...ovom jastrebu nisu sve ciste u glavi...do jucer uzdizao muslimane a po obicaju seruckao po hrvatima i obezvrjedjivao ih...a sad tu sebe predstavlja kao teskog antiislamistu...a sutra ce vec okrenut plocu...lik nije normalan
Evo linka:
http://www.vecernji.hr/hrvatska/turski-predsjednik-tayyip-erdogan-sletio-u-hrvatsku-1079506/komentari
Sve sami negativni komentari.
Jedino se ovdje veliča dolazak tog zločinca i slizavanje sa Turskom.
Znači svi su blesavi ili u zabludi,ili se možda radi samo o Srbima,kojih u Hrvatskoj ima mnogo,ili samo ste vi botaničari u pravu???
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vučino, ode ćuna na pola
Guest- Guest
....sto bi mi ratovali za zapad kad je taj isti zapad u seseljevoj oslobadjajucoj presudi prakticno legitimizirao projekt velike srbije...sta bi trebalo da radimo?...sjedimo i pecamo ribu i cekamo nikoliceve i vuciceve tenkoveEva wrote:Vučino, ode ćuna na pola
2015-09-08
Austrija nema more a Turska je zemlja od 70 miljona stanovnika , druga il tako neka vojna sila u NATOu ......i sad kako da AUstrija pojaća svoj utjecaj u regionu ?
Odgovor je : Srbija.
Nama to odgovara.
Srbija je na istoku.
Vi još niste shvatili da Hr nije BiH i da je katolička zemlja.
MI možemo Erdogana i Turske dizat u nebesa i to u praksi dovodi do jaćanaj te veze i u BiH a Austrija nema odgovor na to .....osim jednoga.
Odgovor je : Srbija.
Nama to odgovara.
Srbija je na istoku.
Vi još niste shvatili da Hr nije BiH i da je katolička zemlja.
MI možemo Erdogana i Turske dizat u nebesa i to u praksi dovodi do jaćanaj te veze i u BiH a Austrija nema odgovor na to .....osim jednoga.
2014-04-11
Sprmete se spremte četnici ....silna će borba da bude.
2014-04-11
Ne pristajanjem na hr zahtjeve za ulazak u EU i tražeći u Briselu nekoga tko će nas pritisniti Srbija je objavila rat Hrvatskoj.
Eto .....kad oćete rat ....IMAT ČETE GA.
Eto .....kad oćete rat ....IMAT ČETE GA.
2014-04-11
Kraj Druge republike? Vladajući u Beču pali na testu s imigrantima
Prvi put od Drugog svjetskog rata u drugom krugu predsjedničkih izbora neće biti socijaldemokrata narodnjaka
http://www.vecernji.hr/svijet/kraj-druge-republike-vladajuci-u-becu-pali-na-testu-s-imigrantima-1079290
Prvi put od Drugog svjetskog rata u drugom krugu predsjedničkih izbora neće biti socijaldemokrata narodnjaka
http://www.vecernji.hr/svijet/kraj-druge-republike-vladajuci-u-becu-pali-na-testu-s-imigrantima-1079290
2014-04-11
vuksadinare wrote:...par negativnih komentara ti pretvoris u 'brdo'
Ono bar 90% negativnih, ostalo su vjerojatno poturice iz "turske" Hrvatske i BiH.
vuksadinare wrote:....sto bi mi ratovali za zapad kad je taj isti zapad u seseljevoj oslobadjajucoj presudi prakticno legitimizirao projekt velike srbije...Eva wrote:Vučino, ode ćuna na pola
Razočarali smo se u zapad pa idemo za inat pod Turce, o pameti...
catabbath-
2015-08-22
Pecaj ribu i cekaj nikoliceve panzeredawson wrote:vuksadinare wrote:...par negativnih komentara ti pretvoris u 'brdo'
Ono bar 90% negativnih, ostalo su vjerojatno poturice iz "turske" Hrvatske i BiH.
2015-09-08
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Similar topics
» DIZEL, KONAČAN PAD
» Zelenski: Konačan pad
» Šola: Ne piše nam se dobro s novim velikosrpskim – ‘Projektom Porfirije’
» Turska firma prodavala izbjeglicama 'prsluke za brže utapanje'
» "Bratoljub" će do maja spojiti obale Drine
» Zelenski: Konačan pad
» Šola: Ne piše nam se dobro s novim velikosrpskim – ‘Projektom Porfirije’
» Turska firma prodavala izbjeglicama 'prsluke za brže utapanje'