Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
Page 7 of 17
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Re: Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
Ero wrote:Turska se uvijek odnosila fer spram HR. To je činjenica a sve ostalo je zloba.
Je, pogotovo kad su Hrvate nabijali na kolac, naplačivali harač a dicu otimali janjičari. Bitku kod Klisa, Nikolu Šubića Zrinskog i takve sitnice nećemo spominjati i nedajbože sinjsku alku koja se održava u čast pobjede nad tvojim smrdljivim predcima, bosančugo šugava poturčena.
catabbath- Posts : 12437
2015-08-22
Re: Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
RayMabus wrote:Mi smo Babini , Babo je naš.
Erdogan.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Erdogan je super.
Erdogan je najbolji.
Kad porastem bit ću .....Erdogan.
Erdogan je najbolji.
Kad porastem bit ću .....Erdogan.
2014-04-11
MIslim da sam vam svima objasnio u čemu se sastoji geopilitička igra Hr.
Hr je katolička država i nije BiH.
Mi Erdogana možemo podržavati maksimalno i osim šta će Austriji skočit tlak a nemogu nam ništa pa će radit sve da ga izbace iz Balkana tamo gdje mogu a toga ima dosta i šta ćemo bit ok sa ovim muslimanima u BiH i tako vadit mast i Srbiji .....praktički naše podržavanje Erdogana je kako god okreneš odlično , nas ne košta ništa a niti nam on išta može.
Erdogan.
Hr je katolička država i nije BiH.
Mi Erdogana možemo podržavati maksimalno i osim šta će Austriji skočit tlak a nemogu nam ništa pa će radit sve da ga izbace iz Balkana tamo gdje mogu a toga ima dosta i šta ćemo bit ok sa ovim muslimanima u BiH i tako vadit mast i Srbiji .....praktički naše podržavanje Erdogana je kako god okreneš odlično , nas ne košta ništa a niti nam on išta može.
Erdogan.
2014-04-11
RayMabus wrote: nas ne košta ništa a niti nam on išta može.
Ali znaš onu narodnu "tko sa vragom tikve sadi..."
catabbath-
2015-08-22
Pitaj se tko je Vragu ovom odnosu . Hr ili Turska ?dawson wrote:RayMabus wrote: nas ne košta ništa a niti nam on išta može.
Ali znaš onu narodnu "tko sa vragom tikve sadi..."
2014-04-11
Tvoj pravi sugovornik bi bio samo general Ratko Mladić. I on se je u Srbrenici osvećivao Turcima.dawson wrote:Ero wrote:Turska se uvijek odnosila fer spram HR. To je činjenica a sve ostalo je zloba.
Je, pogotovo kad su Hrvate nabijali na kolac, naplačivali harač a dicu otimali janjičari. Bitku kod Klisa, Nikolu Šubića Zrinskog i takve sitnice nećemo spominjati i nedajbože sinjsku alku koja se održava u čast pobjede nad tvojim smrdljivim predcima, bosančugo šugava poturčena.
Ero wrote:Tvoj pravi sugovornik bi bio samo general Ratko Mladić. I on se je u Srbrenici osvećivao Turcima.
Je jako ga je pogodio pad Klisa 1537.
catabbath-
2015-08-22
Ratka Mladića? Da nisi zamjenio Knin s klisom?dawson wrote:Ero wrote:Tvoj pravi sugovornik bi bio samo general Ratko Mladić. I on se je u Srbrenici osvećivao Turcima.
Je jako ga je pogodio pad Klisa 1537.
Po svemu sudeći, najbolje bi bilo da naša braća iz Republike Kifle uzmu svoje cvijeće sebi I da ih nasele po kućama I stanovima tvrdih pravaša diljem Hrvatske pa neka se ljube I guze međubno I šire bratstvo pravaško.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pretjerujes....ovo sa turskom se previse idealizira....ovaj dolazak erdogana je vise upozorenje briselu tj eu,njemackoj...'...da postoji i druga strana ne samo vi'...isto bi bilo da i putin dodje....i bilo bi to ok...napokon imamo medj.politiku i politicare koji ne zele gledati samo u jednom pravcu i ispunjavati zelje samo jednihRingo10 wrote:Po svemu sudeći, najbolje bi bilo da naša braća iz Republike Kifle uzmu svoje cvijeće sebi I da ih nasele po kućama I stanovima tvrdih pravaša diljem Hrvatske pa neka se ljube I guze međubno I šire bratstvo pravaško.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hrvati iz BIH,vidite dokle je dovela vaša zaslijepljenost HDZ-om?
Čujem da vam se muslimani smiju u face,nakon jučerašnje predstave u Zagrebu,a Srbi sažaljivo gledaju.
A vi na slijedećim izborima za Hrvatski sabor,opet za HDZ.
P.S. Da sam na mjestu Čovića bosanski HDZ bih smjesta ogradio od ovog zagrebačko-stambolskog.
Čujem da vam se muslimani smiju u face,nakon jučerašnje predstave u Zagrebu,a Srbi sažaljivo gledaju.
P.S. Da sam na mjestu Čovića bosanski HDZ bih smjesta ogradio od ovog zagrebačko-stambolskog.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nazire se put kojim svijet ide. Bit će s vama ili bez vas.
Samo pametni će se znati ispravno odlučiti.
Radujte se, oj Balkanci, bliže vam se bolji dani, dolaze vam muslimani, mi smo islamski hilafet. Raduj se, o ti Srbija, bit ćeš dio na islamija iako ti to ne prija, mi smo islamski hilafet. Raduj se, o Kroatija, past će ti demokratija, Božji zakon, pravda svima mi smo islamski hilfet. Raduj se, o Crna Goro, dolazimo mi uskoro. Bit ćeš naše mjesto novo, mi smo islamski hilafet. Bosna i Hercegovina, eto vam mudžahedina, past će glave murtedina, mi smo islamski hilafet. Radujte se Albanija, Kosovo, Makedonija, vratit ćemo vam šerijat, mi smo islamski hilafet.Ero wrote:Nazire se put kojim svijet ide. Bit će s vama ili bez vas.
2014-04-22
Ti si budala da ne povjerujes...ti znas sto su tebi rekli muslimani i srbi..ako erdogan dodje u posjet njemackoj,norveskoj sto ne bi nama..krepilujastreb wrote:Hrvati iz BIH,vidite dokle je dovela vaša zaslijepljenost HDZ-om?
2015-09-08
Ne brinite vi za bh Hrvate i njihove odluke, oni već brinujastreb wrote:Hrvati iz BIH,vidite dokle je dovela vaša zaslijepljenost HDZ-om?
svoju brigu ito na jedino ispravan način.
Jastrebe, ništa od toga što se ti valja po glavi. Piši propalo.
Došla su druga vrimena, smjer je manje-više poznat.
Erdoganova posjeta je puna simbolike onoga što dolazi.
Pitaj svoje Srbe (one obavještene), oni će ti objasniti o čemu se radi.
To će biti slomljeno, odnosno, već je praktički slomljeno.jastreb wrote:Radujte se, oj Balkanci, bliže vam se bolji dani, dolaze vam muslimani, mi smo islamski hilafet. Raduj se, o ti Srbija, bit ćeš dio na islamija iako ti to ne prija, mi smo islamski hilafet. Raduj se, o Kroatija, past će ti demokratija, Božji zakon, pravda svima mi smo islamski hilfet. Raduj se, o Crna Goro, dolazimo mi uskoro. Bit ćeš naše mjesto novo, mi smo islamski hilafet. Bosna i Hercegovina, eto vam mudžahedina, past će glave murtedina, mi smo islamski hilafet. Radujte se Albanija, Kosovo, Makedonija, vratit ćemo vam šerijat, mi smo islamski hilafet.Ero wrote:Nazire se put kojim svijet ide. Bit će s vama ili bez vas.
Da ne povjerujes tko tu sve pise...ovom jastrebu nisu sve ciste u glavi...do jucer uzdizao muslimane a po obicaju seruckao po hrvatima i obezvrjedjivao ih...a sad tu sebe predstavlja kao teskog antiislamistu...a sutra ce vec okrenut plocu...lik nije normalan
2015-09-08
Vuče sa Dinare sinuće sloboda,pogledaj malo komentare čitatelja Večernjaka o posjeti Erdogana.vuksadinare wrote:Da ne povjerujes tko tu sve pise...ovom jastrebu nisu sve ciste u glavi...do jucer uzdizao muslimane a po obicaju seruckao po hrvatima i obezvrjedjivao ih...a sad tu sebe predstavlja kao teskog antiislamistu...a sutra ce vec okrenut plocu...lik nije normalan
Evo linka:
http://www.vecernji.hr/hrvatska/turski-predsjednik-tayyip-erdogan-sletio-u-hrvatsku-1079506/komentari
Sve sami negativni komentari.
Jedino se ovdje veliča dolazak tog zločinca i slizavanje sa Turskom.
Znači svi su blesavi ili u zabludi,ili se možda radi samo o Srbima,kojih u Hrvatskoj ima mnogo,ili samo ste vi botaničari u pravu???
2014-04-22
jastreb wrote:Hrvati iz BIH,vidite dokle je dovela vaša zaslijepljenost HDZ-om?
Nemaju alternative korumpiranom i ucijenjenom HDZu. Niti im se dopušta formiranje prav alternative.
Ono što postoji još je gore od tamošnjeg HDZa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nikad više "alternativa" neće ni primirisat vlast. Tamo će trebat odvojiti prava zrna od kukolja i to je to.Ringo10 wrote:jastreb wrote:Hrvati iz BIH,vidite dokle je dovela vaša zaslijepljenost HDZ-om?
Nemaju alternative korumpiranom i ucijenjenom HDZu. Niti im se dopušta formiranje prav alternative.
Ono što postoji još je gore od tamošnjeg HDZa.
Mesića, Stazića i staziće si vodite kući...Obične štetočine.
Page 7 of 17 • 1 ... 6, 7, 8 ... 12 ... 17
Similar topics
» DIZEL, KONAČAN PAD
» Zelenski: Konačan pad
» Šola: Ne piše nam se dobro s novim velikosrpskim – ‘Projektom Porfirije’
» Turska firma prodavala izbjeglicama 'prsluke za brže utapanje'
» "Bratoljub" će do maja spojiti obale Drine
» Zelenski: Konačan pad
» Šola: Ne piše nam se dobro s novim velikosrpskim – ‘Projektom Porfirije’
» Turska firma prodavala izbjeglicama 'prsluke za brže utapanje'
» "Bratoljub" će do maja spojiti obale Drine
Page 7 of 17