Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
Page 5 of 17
Page 5 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Re: Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
RayMabus wrote:Ne , ne , ne .....kad se NIjemci ukljuće onda više nismo uz Erdogana.....nego uz NJemačku.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Mi i u BiH se nediramo ( kao ) al znamo da je desnica u Austriji u usponu. Ovaj njihov budući presjednik nazi je rekao da će izbacit AUstriju iz EU ak ose nastavi politka dodovoravanja Turskoj i ne može smsilit Tursku na Balkanu ....prije svega misli na BiH.
U Hr je Erdogan saveznik , mi trebamo njega on nas da osnaži utjecaj ovdje no u BiH se on mora tuć sa Austrijim , Srbima .....te BiH Hrvatima .....a ne može se tuć sa BiH Hrvatima kad mu je Hr saveznik.
Znači na jednoj sttani Austrija, Srbija, Njemačka i nova europska desnica a na drugoj vi i turci :)
Baš ste se lijepo pozicionirali...rekli bi Srbi, alal vera D
prošla baba s kolačima....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
ništa novo, hrvati sa bošnjacima, šiptarima i osmanlijama
tu ste, svojta
tu ste, svojta
Guest- Guest
Njemačka i Austrija nije isto.
Kad Njemci postanu nazi onda smo mi uz Njemačku pa nek ona odluči tko je glavni u BiH.
Kad Njemci postanu nazi onda smo mi uz Njemačku pa nek ona odluči tko je glavni u BiH.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
a budući da Njemačka podržava Austriju onda to nije Turska.RayMabus wrote:Njemačka i Austrija nije isto.
2014-04-11
To je mali geostrateški kupus od igre a sastoji se u činejnici da šta je više Erdogan dobar sa katoličkom Hr koja je jedna država to će Austrijaci više radit da ga izbace iz Bosne.
Jednostavno.
AUstrija vs Turska u BiH.
mI SE KAO PRAVIMO BLESAVI .....nisu naša posla.
Jednostavno.
AUstrija vs Turska u BiH.
mI SE KAO PRAVIMO BLESAVI .....nisu naša posla.
2014-04-11
Hronika | |||
Danas: Vučić želi da Ivan Vejvoda bude ministar spoljnih poslova u sledećoj Vladi Srbije |
utorak, 02. februar 2016. | |
Beograd - Potpredsednik nemačkog Maršalovog fonda i direktor Balkanskog fonda za demokratiju Ivan Vejvoda jedan je od najozbiljnijih kandidata za ministra spoljnih poslova, kojeg bi sadašnji premijer i lider SNS voleo da vidi u sledećoj Vladi Srbije, saznaje Danas u diplomatskim krugovima. Samim tim, gotovo je izvesno da ukoliko naprednjaci budu formirali i sledeću vladu da Ivica Dačić neće zadržati dosadašnju poziciju šefa diplomatije, bio SPS i dalje u vladajućem timu ili ne. licno ne verujem da ce se ovo realizovati, to bi bilo previse, msm !? |
Guest- Guest
Vidim ja koliko si ti 'hrvat'...ko te ne zna...drukas nek hrvatska zavrsi na kupi a srbija na uni i savi....nemoj sad rec da nije tako....hrvatska ako treba imat ce granice i kod igmana i kod banja luke ako treba i na drini....a moze i ostavit ove sadasnje...ali jedno je sigurno na kupi ih nece imati...epikur37 wrote:RayMabus wrote:Mi i u BiH se nediramo ( kao ) al znamo da je desnica u Austriji u usponu. Ovaj njihov budući presjednik nazi je rekao da će izbacit AUstriju iz EU ak ose nastavi politka dodovoravanja Turskoj i ne može smsilit Tursku na Balkanu ....prije svega misli na BiH.
U Hr je Erdogan saveznik , mi trebamo njega on nas da osnaži utjecaj ovdje no u BiH se on mora tuć sa Austrijim , Srbima .....te BiH Hrvatima .....a ne može se tuć sa BiH Hrvatima kad mu je Hr saveznik.
Znači na jednoj sttani Austrija, Srbija, Njemačka i nova europska desnica a na drugoj vi i turci :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da Hr nije odlična sa Erdoganom AUstrija se nikad nebi zapitala ( a pogotovo sada kad joj desnica dolazi na vlast ) dal oni mogu izgubiti Bosnu zauvijek ?
E pa pitat će se a kad shvate gdje su počet će izbacivanje Erdogana iz Bosne od strane Austrijanaca.
Drugim rijećima mi u suštini jačamo to da Austrija jače podrža Hrvate i Srbe u Bih.
E pa pitat će se a kad shvate gdje su počet će izbacivanje Erdogana iz Bosne od strane Austrijanaca.
Drugim rijećima mi u suštini jačamo to da Austrija jače podrža Hrvate i Srbe u Bih.
2014-04-11
Erdogan.RayMabus wrote:Da Hr nije odlična sa Erdoganom AUstrija se nikad nebi zapitala ( a pogotovo sada kad joj desnica dolazi na vlast ) dal oni mogu izgubiti Bosnu zauvijek ?
2014-04-11
Opet u janičare?
Svi pisete erdogan ovo erdogan ono...a covjek doveo brigadu poslovnih ljudi i predstavnika firmi...nije doveo janjicare,askere....u zadnjih deset godina nikad nije dosla ovako jaka poslovna delegacija jedne drzave...nas erdogan ne pita jeste li uplatili pare za nas da ne pustimo izbjeglice...a nismo uplatili briselu i necemo....a brisel i svabo nas svaki dan cimaju da damo pare za harac koji moraju platiti erdoganu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:Vidim ja koliko si ti 'hrvat'...ko te ne zna...drukas nek hrvatska zavrsi na kupi a srbija na uni i savi....nemoj sad rec da nije tako....hrvatska ako treba imat ce granice i kod igmana i kod banja luke ako treba i na drini....a moze i ostavit ove sadasnje...ali jedno je sigurno na kupi ih nece imati...epikur37 wrote:RayMabus wrote:Mi i u BiH se nediramo ( kao ) al znamo da je desnica u Austriji u usponu. Ovaj njihov budući presjednik nazi je rekao da će izbacit AUstriju iz EU ak ose nastavi politka dodovoravanja Turskoj i ne može smsilit Tursku na Balkanu ....prije svega misli na BiH.
aj ne bulazni...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
neka te povede sa sobom u tursku,
tamo bi ti bilo super, svoj medju tudjincima :)
Guest- Guest
vuksadinare wrote:Vidim ja koliko si ti 'hrvat'...ko te ne zna...drukas nek hrvatska zavrsi na kupi a srbija na uni i savi....nemoj sad rec da nije tako....hrvatska ako treba imat ce granice i kod igmana i kod banja luke ako treba i na drini....a moze i ostavit ove sadasnje...ali jedno je sigurno na kupi ih nece imati...epikur37 wrote:RayMabus wrote:Mi i u BiH se nediramo ( kao ) al znamo da je desnica u Austriji u usponu. Ovaj njihov budući presjednik nazi je rekao da će izbacit AUstriju iz EU ak ose nastavi politka dodovoravanja Turskoj i ne može smsilit Tursku na Balkanu ....prije svega misli na BiH.
Nebuloze.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
br.1 kandidat zapada, a.merkel ... zato sumnjam da ce biti ministar s.p.
Last edited by pizzon on 26/4/2016, 23:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
Srbija će biti najveći vojni saveznik AUstrije na Balkanu. Trebate im da smanjite turski utjecaj jer su Hrvati dobri tj odlični sa Erdoganom.pizzon wrote:neka te povede sa sobom u tursku,
2014-04-11
pizzon wrote:
Hronika [b]Danas: Vučić želi da Ivan Vejvoda bude ministar spoljnih poslova u sledećoj Vladi Srbije[/b]
utorak, 02. februar 2016. Beograd - Potpredsednik nemačkog Maršalovog fonda i direktor Balkanskog fonda za demokratiju Ivan Vejvoda jedan je od najozbiljnijih kandidata za ministra spoljnih poslova, kojeg bi sadašnji premijer i lider SNS voleo da vidi u sledećoj Vladi Srbije, saznaje Danas u diplomatskim krugovima. Samim tim, gotovo je izvesno da ukoliko naprednjaci budu formirali i sledeću vladu da Ivica Dačić neće zadržati dosadašnju poziciju šefa diplomatije, bio SPS i dalje u vladajućem timu ili ne.
licno ne verujem da ce se ovo realizovati,
to bi bilo previse, msm !?
Malo si nelogičan. Simpatiziraš Vučića, a smeta ti njegova germanofilija.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Srbija i Austrija saveznice.
Srbija mora smanjiti Turski utjecaj na Balkanu jer su ovi Hrvati pošandrcali pa su se privili uz Turke a Austrija im nemože ništa tj i da oće nemože im reči nesmijete biti ok sa Erdoganom.
Dakle jedino mogu jačat Srbiju i RS.
Srbija mora smanjiti Turski utjecaj na Balkanu jer su ovi Hrvati pošandrcali pa su se privili uz Turke a Austrija im nemože ništa tj i da oće nemože im reči nesmijete biti ok sa Erdoganom.
Dakle jedino mogu jačat Srbiju i RS.
2014-04-11
RayMabus wrote:Srbija će biti najveći vojni saveznik AUstrije na Balkanu. Trebate im da smanjite turski utjecaj jer su Hrvati dobri tj odlični sa Erdoganom.pizzon wrote:neka te povede sa sobom u tursku,
neka povede vučka u tursku, on obozava osmanlije,
ja ne, nikada nisma bio u turskoj, niti nameravam.
neka vučka !
Guest- Guest
pizzon wrote:
Hronika [b][b]Danas: Vučić želi da Ivan Vejvoda bude ministar spoljnih poslova u sledećoj Vladi Srbije[/b][/b]
utorak, 02. februar 2016. Beograd - Potpredsednik nemačkog Maršalovog fonda i direktor Balkanskog fonda za demokratiju Ivan Vejvoda jedan je od najozbiljnijih kandidata za ministra spoljnih poslova, kojeg bi sadašnji premijer i lider SNS voleo da vidi u sledećoj Vladi Srbije, saznaje Danas u diplomatskim krugovima. Samim tim, gotovo je izvesno da ukoliko naprednjaci budu formirali i sledeću vladu da Ivica Dačić neće zadržati dosadašnju poziciju šefa diplomatije, bio SPS i dalje u vladajućem timu ili ne.
licno ne verujem da ce se ovo realizovati,
to bi bilo previse, msm !?
Malo si nelogičan. Simpatiziraš Vučića, a smeta ti njegova germanofilija.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Dok Austrija bude tako jačala Srbiju i RS Hrvati će kopat nos i vikat : Mi smo babini Babo je naš.
Poanta priče je da je Srbija na istoku pa kad bude tako dobro nauržna ako šta eskplodira na Balkanu Hrvati će reč : nije to naš rat.
Austrijanci će bit uz Srbe i blokirat Hr a Srbi će :
Nemamo mi Hrvati ništa s time ....to nije naš rat.
Poanta priče je da je Srbija na istoku pa kad bude tako dobro nauržna ako šta eskplodira na Balkanu Hrvati će reč : nije to naš rat.
Austrijanci će bit uz Srbe i blokirat Hr a Srbi će :
Nemamo mi Hrvati ništa s time ....to nije naš rat.
Last edited by RayMabus on 26/4/2016, 23:09; edited 1 time in total
2014-04-11
Page 5 of 17 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17
Similar topics
» DIZEL, KONAČAN PAD
» Zelenski: Konačan pad
» Šola: Ne piše nam se dobro s novim velikosrpskim – ‘Projektom Porfirije’
» Turska firma prodavala izbjeglicama 'prsluke za brže utapanje'
» "Bratoljub" će do maja spojiti obale Drine
» Zelenski: Konačan pad
» Šola: Ne piše nam se dobro s novim velikosrpskim – ‘Projektom Porfirije’