Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
Page 6 of 17
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Re: Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
Dok Austrija bude tako jačala Srbiju i RS Hrvati će kopat nos i vikat : Mi smo babini Babo je naš.
Poanta priče je da je Srbija na istoku pa kad bude tako dobro nauržna ako šta eskplodira na Balkanu Hrvati će reč : nije to naš rat.
Austrijanci će bit uz Srbe i blokirat Hr a Srbi će :
Nemamo mi Hrvati ništa s time ....to nije naš rat.
Poanta priče je da je Srbija na istoku pa kad bude tako dobro nauržna ako šta eskplodira na Balkanu Hrvati će reč : nije to naš rat.
Austrijanci će bit uz Srbe i blokirat Hr a Srbi će :
Nemamo mi Hrvati ništa s time ....to nije naš rat.
Last edited by RayMabus on Tue 26 Apr - 23:09; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Hrvatskoj je nužno savezništvo s Turskom, za konačan obračun s velikosrpskim duhom i za njegovo utapanje u vodama Drine
Nama trenutno ne treba savezništvo ni s Turcima ni sa Srbima, no tko zna šta budućnost nosi?
U prošlosti je Hrvatska bila u savezu i sa jednima i sa drugima.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
jednostavno mislim da nije realno da ON dobije tako visko mesto,
kreatora srpske spoljne politike. ne sumnjam u njegove sposobnosti,
ali je previse zapadno orjentisan, cist nato,
Guest- Guest
RayMabus wrote:Može i on.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Erdogan.
jel može i Al Bagdadi....zajedno ste jači :D
Al Bagdadi
Guest- Guest
pizzon wrote:jednostavno mislim da nije realno da ON dobije tako visko mesto,
Ne možete dovijeka po principu pišiću kakiću.
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
Pazi mi smo samo odlični s Turcima , postoje interesi zajednički i to je ok.Antijunak wrote:Nama trenutno ne treba savezništvo ni s Turcima ni sa Srbima, no tko zna šta budućnost nosi?
Nigdje ne piše da ako eskplodira da ćemo stat na njihovu stranu ....posebno ako nas Švabe blokiraju.
Pa kako bi mogli ako nas Švabe blokiraju ?
2014-04-11
Antijunak wrote:pizzon wrote:jednostavno mislim da nije realno da ON dobije tako visko mesto,
Ne možete dovijeka po principu pišiću kakiću.
jednostavno sam realan, i prosto sam siguran da nece
dobiti poziv od vučića za mesto ministra, mozda pre
da bude clan kabineta, savetnik, to mi je nekako realnije
Last edited by pizzon on Tue 26 Apr - 23:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
Turska i Hr imaju zajedničke interese i to je ok.
To šta Austriji to smeta jer vidi da gubi svoje dvoriše .....a pa brate mili nije to moj problem.
Malo se jaće angažiraj u BiH I to je to.
Uzmi Srbiju za saveznika i tako to.
To šta Austriji to smeta jer vidi da gubi svoje dvoriše .....a pa brate mili nije to moj problem.
Malo se jaće angažiraj u BiH I to je to.
Uzmi Srbiju za saveznika i tako to.
2014-04-11
Haha Marčelo pa bosančuge infiltrirale vaš dnevno.hr ili je taj Mato Ljubić neko "cvijeće" prebjeg sa dnevno.ba? Vidim po komentarima tako da čitatelji baš ne izražavaju razumjevanje prema autoru.
Last edited by dawson on Tue 26 Apr - 23:15; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
dawson wrote:Haha Marčelo pa bosančuge infiltrirale vaš dnevno.hr ili je taj Mato Ljubić neko "cvijeće" prebjeg sa dnevno.ba?
mato je hrvat...tvrdi pravaš :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja ne vidim đe je problem ?
MI smo potpuno transparentni.
Turska nam je geopolitički sveznik i tako to.
Ak nekome smeta neka nam to zabrani.
A ne može jer ne može to reči tako.
A pa onda .....ne znam ....razmišljaj.
MI smo potpuno transparentni.
A ne može jer ne može to reči tako.
A pa onda .....ne znam ....razmišljaj.
2014-04-11
Ak Beću smeta da ima Hr i muslimane u BiH pod jakim turksim utjecajem ....a pa ono šta ja znam ...snađi se ....ima načina da umanjiš turski utjecaj na Balkanu ....nije da nema.
2014-04-11
bosanska posla loldawson wrote:Haha Marčelo pa bosančuge infiltrirale vaš dnevno.hr ili je taj Mato Ljubić neko "cvijeće" prebjeg sa dnevno.ba? Vidim po komentarima tako da čitatelji baš ne izražavaju razumjevanje prema autoru.
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ja ne vidim đe je problem ?
MI smo potpuno transparntni.
Točno tako i pošteno. Doduše preko ambasade ste dobili nacrt ali sve jedno odlučili ste ga ispoštovati, dakle vaša je odluka.
Osobno, izražavam neslaganje i kritiku državnoj politici ali poštujem njen legitimitet.
vrlo jasno
2015-08-06
Mi smo Babini , Babo je naš.
Erdogan.
Erdogan.
2014-04-11
RayMabus wrote:Mi smo Babini , Babo je naš.
Erdogan.
eto vidiš, ti lijepo kažeš a ovi amerofili i pravaši se izmotavaju :)
2015-08-06
Erdogan.
To je vrlo jednostavna politika a kome se ne sviđa ....a ćuj a šta ću ti ja ....jaćaj sebe u BiH , Srbiji , Makedoniji .....izbacuj Erdogana gdje možeš ....u Hr ne možeš jer nemožeš doći i reči : nesviđa mi se vaše šurovanje sa Turčinom.
Erdogan.
To je vrlo jednostavna politika a kome se ne sviđa ....a ćuj a šta ću ti ja ....jaćaj sebe u BiH , Srbiji , Makedoniji .....izbacuj Erdogana gdje možeš ....u Hr ne možeš jer nemožeš doći i reči : nesviđa mi se vaše šurovanje sa Turčinom.
2014-04-11
Turska se uvijek odnosila fer spram HR. To je činjenica a sve ostalo je zloba.
Današnja posjeta nema nikakve veze sa Srbijom, osim kao konstrukt u nečijim glavama.
Turska je kao gospodarska partnerica itekako dobrodošla posrnulom hr gospodarstvu.
To da se "antifašisti" ponašaju po sistemu "što gore - to bolje" je za svaku osudu.
Današnja posjeta nema nikakve veze sa Srbijom, osim kao konstrukt u nečijim glavama.
Turska je kao gospodarska partnerica itekako dobrodošla posrnulom hr gospodarstvu.
To da se "antifašisti" ponašaju po sistemu "što gore - to bolje" je za svaku osudu.
Erdogan.
Stvarno nije naša krivnja šta smo mi odlični s Turskom i šta nam je ona geostrateški saveznik.
Mislim šta bi ja sad trebao ako je Rusija Srbiji geostrateški saveznik doći i reči Srbima da nam se to ne sviđa i ono uvjetovati da sa njima ne surađuju ?
Pa šta mene brige s kime će i kako će oni ....ja imam druge metode.
Erdogan.
Stvarno nije naša krivnja šta smo mi odlični s Turskom i šta nam je ona geostrateški saveznik.
Mislim šta bi ja sad trebao ako je Rusija Srbiji geostrateški saveznik doći i reči Srbima da nam se to ne sviđa i ono uvjetovati da sa njima ne surađuju ?
Pa šta mene brige s kime će i kako će oni ....ja imam druge metode.
2014-04-11
Austrija ako ne želi NDHa pod jakim turksim utjecajem ....a brate mili ono ......a pa šta ću ti ja tu ....snađi se ....podržavaj politički Srbe u BiH ....Hrvate isto ....daj im treči ....smanji muslimanski utjecja u BiH ....jačaj Srbiju vojno i politički.....ima metoda dase Turke odavde izbaci.
2014-04-11
Ero wrote:Turska se uvijek odnosila fer spram HR. To je činjenica a sve ostalo je zloba.
Je, pogotovo kad su Hrvate nabijali na kolac, naplačivali harač a dicu otimali janjičari. Bitku kod Klisa, Nikolu Šubića Zrinskog i takve sitnice nećemo spominjati i nedajbože sinjsku alku koja se održava u čast pobjede nad tvojim smrdljivim predcima, bosančugo šugava poturčena.
Page 6 of 17 • 1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 17
Similar topics
» DIZEL, KONAČAN PAD
» Zelenski: Konačan pad
» Šola: Ne piše nam se dobro s novim velikosrpskim – ‘Projektom Porfirije’
» Turska firma prodavala izbjeglicama 'prsluke za brže utapanje'
» "Bratoljub" će do maja spojiti obale Drine
» Zelenski: Konačan pad
» Šola: Ne piše nam se dobro s novim velikosrpskim – ‘Projektom Porfirije’
» Turska firma prodavala izbjeglicama 'prsluke za brže utapanje'
» "Bratoljub" će do maja spojiti obale Drine
Page 6 of 17