Lijep i organiziran život s većinskim hrvatskim narodom BOŠNJACI U DRAGULJU JADRANA
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Lijep i organiziran život s većinskim hrvatskim narodom BOŠNJACI U DRAGULJU JADRANA
kako rekoh - strano, orijentalno, neprijateljski...bio, vidio, ne pozeliojastreb wrote:Ma je.flumen wrote:meni dzamija uz more predstavlja uvijek nesto strano, orijentalno,
Pa pogledaj malo bolje svud oko Mediterana nalaze se džamije.
Turska,Maroko,Libija,Alžir,Tunis...
Ako k tome još nadodamo Španjolsku pod vlašću muslimana dolazimo do zaključka da su džamije inventar na Sredozemlju.
A ako k tome svemu nadodamo da je slijedeći cilj islamista Mediteran,onda je sve jasno.
flumen- Posts : 3221
2015-08-21
Re: Lijep i organiziran život s većinskim hrvatskim narodom BOŠNJACI U DRAGULJU JADRANA
Kad ne znas za bolje i loše je dobro..ebo ti svoje,kad mislis da Amerika mora biti garant mira u Europi...gdi su vama europljanima mooda??flumen wrote:i ja sam radije uz Amere nego uz ruska govna...pa sta? Amerika je jedini kakav-takav garant mira u Evropi. God bless America.
Guest- Guest
Tvoji su tamo di jesu upravo zahvaljujući Amerima. To će ti znati objasniti svi koji imaju barem jedno zrno soli u glavi.bogomdani wrote:Ameri saveznici??..Jedino Sotoni,a tako se i ponasaju.
Da, jesu naši saveznici, to nije nikakva tajna. Mi nikad ne napuštamo naše saveznike, pa čak ni kad se ne slažemo s
njihovim postupcima. . Ne prosuđuj nas na osnovu budalastog Zokija.Ostalo nisam čitao, pa nemam ni komentara.
Pa cupanje iz konteksta ti i jeste specijalnost..probaj se prisiliti pa procitati argumentirani tekst..Ero wrote:Tvoji su tamo di jesu upravo zahvaljujući Amerima. To će ti znati objasniti svi koji imaju barem jedno zrno soli u glavi.bogomdani wrote:Ameri saveznici??..Jedino Sotoni,a tako se i ponasaju.
Da, jesu naši saveznici, to nije nikakva tajna. Mi nikad ne napuštamo naše saveznike. Ne prosuđuj nas na osnovu budalastog Zokija.
Ostalo nisam čitao, pa nemam ni komentara.
Moji?Misliš Rusi??
E pa ebote Irud Ero,ako ti doista mislis da bez Amera Rusija bi krenula osvajati Europu..Ponasas se identicno onima koji su u Titinoj Jugi govorili da Ameri zele da osvoje Jugoslaviju,vanjskih neprijatelja,a u pichqu mtr... ..
Onaj pravi iiskonski neprijatelj polako pohodi Europu,bez ijednog ispaljenog metka,sa par eksplozija da se europskim pickastim politicarima poruci da mogu raditi sto pozele,a TO AMERI PODRZAVAJU,to pakiranje Khozoepima europu..eto,slobodno nek ti takvi ghovnari budi saveznici..karakteri su u pichqu mtr..
Guest- Guest
Zato i jesu naši saveznici. Dopusti da sami biramo...bez sufliranja sa strane, molit ću lijepo.bogomdani wrote:Pa cupanje iz konteksta ti i jeste specijalnost..probaj se prisiliti pa procitati argumentirani tekst..Ero wrote:Tvoji su tamo di jesu upravo zahvaljujući Amerima. To će ti znati objasniti svi koji imaju barem jedno zrno soli u glavi.bogomdani wrote:Ameri saveznici??..Jedino Sotoni,a tako se i ponasaju.
Da, jesu naši saveznici, to nije nikakva tajna. Mi nikad ne napuštamo naše saveznike. Ne prosuđuj nas na osnovu budalastog Zokija.
Moji?Misliš Rusi??
E pa ebote Irud Ero,ako ti doista mislis da bez Amera Rusija bi krenula osvajati Europu..Ponasas se identicno onima koji su u Titinoj Jugi govorili da Ameri zele da osvoje Jugoslaviju,vanjskih neprijatelja,a u pichqu mtr... ..
Onaj pravi iiskonski neprijatelj polako pohodi Europu,bez ijednog ispaljenog metka,sa par eksplozija da se europskim pickastim politicarima poruci da mogu raditi sto pozele,a TO AMERI PODRZAVAJU,to pakiranje Khozoepima europu..eto,slobodno nek ti takvi ghovnari budi saveznici..karakteri su u pichqu mtr..
A dobro..svako si legne kako si prostre..bar mi drago sto priznas neke stvari..posteno je..
Guest- Guest
Osobno nikad prijatelje ne puštam na cjedilu, čak ni kad pogriješe.bogomdani wrote:A dobro..svako si legne kako si prostre..bar mi drago sto priznas neke stvari..posteno je..
Dam priliku da vrijeme donese svoje....Osuđivanje na prvu nije dobar saveznik za budućnost.
Koliko bosančuga, poturica i muslimanoljubaca na ovoj temi, doslovno se može osjetiti smrad
A nije Ero los tako...no dobro,nemam namjeru ga profilirat,ipak mi je kao Forumas jedan od onih kojepostivam u komunikaciji,mada ga ponekad operem po usima...
Guest- Guest
Smrad te je donio na ovaj svijet. Zbog takvih kao što si ti se sva zla i događaju.dawson wrote:Koliko bosančuga, poturica i muslimanoljubaca na ovoj temi, doslovno se može osjetiti smrad
No, Bogu hvala, i za vas se pronašao lijek.
Ajmo,ajmo,ne se svaditi i vrijedjati,mozemo mi i lijepo i argumentirano...
Guest- Guest
Propustio si to navrijeme napisati, pa se ti ne pika.bogomdani wrote:Ajmo,ajmo,ne se svaditi i vrijedjati,mozemo mi i lijepo i argumentirano...
ero,ja sam to jos davno pisao,ne mogu bas nasvakoj ebenoj temi,bas svaki ebeni dan,i bas svakom ebenom Forumasu...zamorno je..ionako to nije moj posel,ali avaj..!!!Ero wrote:Propustio si to navrijeme napisati, pa se ti ne pika.bogomdani wrote:Ajmo,ajmo,ne se svaditi i vrijedjati,mozemo mi i lijepo i argumentirano...
Guest- Guest
Sad si i Rus, napokon ti se sve pobrkalo u toj glavibogomdani wrote:Pa cupanje iz konteksta ti i jeste specijalnost..probaj se prisiliti pa procitati argumentirani tekst..Ero wrote:Tvoji su tamo di jesu upravo zahvaljujući Amerima. To će ti znati objasniti svi koji imaju barem jedno zrno soli u glavi.bogomdani wrote:Ameri saveznici??..Jedino Sotoni,a tako se i ponasaju.
Moji?Misliš Rusi??
2014-04-15
Pogledaj mu još jednom sadržaj komentara. Za dom spremni je kamilica u usporedbi s onim šta je izreko.bogomdani wrote:ero,ja sam to jos davno pisao,ne mogu bas nasvakoj ebenoj temi,bas svaki ebeni dan,i bas svakom ebenom Forumasu...zamorno je..ionako to nije moj posel,ali avaj..!!!Ero wrote:Propustio si to navrijeme napisati, pa se ti ne pika.bogomdani wrote:Ajmo,ajmo,ne se svaditi i vrijedjati,mozemo mi i lijepo i argumentirano...
Sad mi postaje jasno zašto se ga u zadnje vrijeme sve češće čuje. Što više bude nepoštivanja s druge strane
bit će takvih pokliča sve više i više. Ono, tražili ste i gledajte. Izzivanja je započepo Mesić, nastavio Zoki
Pusić, Stazić etc, a evo, mladunci nastavili kopiranje...
Tako Ero kaze,da su moji Rusi...gdi da mi se u glavi ne zamuti...n_razbojnik wrote:Sad si i Rus, napokon ti se sve pobrkalo u toj glavibogomdani wrote:Pa cupanje iz konteksta ti i jeste specijalnost..probaj se prisiliti pa procitati argumentirani tekst..Ero wrote:Tvoji su tamo di jesu upravo zahvaljujući Amerima. To će ti znati objasniti svi koji imaju barem jedno zrno soli u glavi.bogomdani wrote:Ameri saveznici??..Jedino Sotoni,a tako se i ponasaju.
Moji?Misliš Rusi??
Guest- Guest
ebi ga,,u tijeku je dresura Mladih snaga,na obje strane...kad su starci zatupljeniEro wrote:Pogledaj mu još jednom sadržaj komentara. Za dom spremni je kamilica u usporedbi s onim šta je izreko.bogomdani wrote:ero,ja sam to jos davno pisao,ne mogu bas nasvakoj ebenoj temi,bas svaki ebeni dan,i bas svakom ebenom Forumasu...zamorno je..ionako to nije moj posel,ali avaj..!!!Ero wrote:Propustio si to navrijeme napisati, pa se ti ne pika.bogomdani wrote:Ajmo,ajmo,ne se svaditi i vrijedjati,mozemo mi i lijepo i argumentirano...
Sad mi postaje jasno zašto se ga u zadnje vrijeme sve češće čuje. Što više bude nepoštivanja s druge strane
bit će takvih pokliča sve više i više. Ono, tražili ste i gledajte. Izzivanja je započepo Mesić, nastavio Zoki
Pusić, Stazić etc, a evo, mladunci nastavili kopiranje...
Guest- Guest
Ero kaže tvoji, a ti si zabrijao za Ruse...mislim, kako god ti paše , i ja se osjećam nekako čudno danasbogomdani wrote:Tako Ero kaze,da su moji Rusi...gdi da mi se u glavi ne zamuti...n_razbojnik wrote:Sad si i Rus, napokon ti se sve pobrkalo u toj glavibogomdani wrote:Pa cupanje iz konteksta ti i jeste specijalnost..probaj se prisiliti pa procitati argumentirani tekst..Ero wrote:Tvoji su tamo di jesu upravo zahvaljujući Amerima. To će ti znati objasniti svi koji imaju barem jedno zrno soli u glavi.bogomdani wrote:Ameri saveznici??..Jedino Sotoni,a tako se i ponasaju.
Moji?Misliš Rusi??
2014-04-15
Ako si u NATO savezu onda je logično da su ti saveznici Ameri.
Ako neki pojedinac, u današnjim zategnutim međunarodnim odnosima, misli da su
mu saveznici Rusi, onda takvog treba policija pratiti jer je opasan po društvo.
Last edited by Ero on 24/4/2016, 12:20; edited 1 time in total
Jebiga,osobno sam u kontaktu sa njima,djeluju mi casno i pouzdano i jedini su kojima dajem pare na ruke,bez potvrde ili ugovora...Naravno da tezim takvom drustvu i takvoj naciji u kontaktu,poslu,privatnom zivotu..n_razbojnik wrote:Ero kaže tvoji, a ti si zabrijao za Ruse...mislim, kako god ti paše , i ja se osjećam nekako čudno danasbogomdani wrote:Tako Ero kaze,da su moji Rusi...gdi da mi se u glavi ne zamuti...n_razbojnik wrote:Sad si i Rus, napokon ti se sve pobrkalo u toj glavibogomdani wrote:Pa cupanje iz konteksta ti i jeste specijalnost..probaj se prisiliti pa procitati argumentirani tekst..Ero wrote:Tvoji su tamo di jesu upravo zahvaljujući Amerima. To će ti znati objasniti svi koji imaju barem jedno zrno soli u glavi.bogomdani wrote:Ameri saveznici??..Jedino Sotoni,a tako se i ponasaju.
Moji?Misliš Rusi??
Skakuces..doita cudno..
Guest- Guest
JA nisam u NATO-u,naime,nisam niti u jednoj organizaciji potpisom i svojom voljom,dakle,nije to moj špilung..Ero wrote:Ako si u NATO savezu onda je logično da su ti saveznici Ameri.
Ostalo..mogu pratiti slobodno,no stocemo sa milijunima Amera koji misle da im je Gavrment of Junajted stejts,direktni neprijatelj??..
Ero,ero,Svabi i Rusi imaju bolji odnos,nego Svabi i Ameri..jednostavno svabi TRPE Amere,nadalje ti konjkljužaj sam..
Guest- Guest
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bruka u Jasenovcu – Italijanski ambasador izrazio "solidarnost sa hrvatskim narodom"
» Život je lijep u javnom sektoru
» Lijep život u njemačkoj Angele Merkel
» Chomsky: Bošnjaci, Hrvati, Srbi, Crnogorci govore istim jezikom - hrvatskim!
» MAJKIĆKINA(RS) KLETVA: Ne igrajte se s hrvatskim pravima. Bošnjaci čine sve da BIH nestane sa lica zemlje
» Život je lijep u javnom sektoru
» Lijep život u njemačkoj Angele Merkel
» Chomsky: Bošnjaci, Hrvati, Srbi, Crnogorci govore istim jezikom - hrvatskim!
» MAJKIĆKINA(RS) KLETVA: Ne igrajte se s hrvatskim pravima. Bošnjaci čine sve da BIH nestane sa lica zemlje
Page 5 of 6