Lijep i organiziran život s većinskim hrvatskim narodom BOŠNJACI U DRAGULJU JADRANA
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Lijep i organiziran život s većinskim hrvatskim narodom BOŠNJACI U DRAGULJU JADRANA
Munara u svaki grad na Jadranu. Od Albanije, preko CG, HR, SLO do Italije.epikur37 wrote:Evo pravasi cvitaju, munare se nizu sace jedna i u makarsku.....hasancetu ss san ostvaruje....za dom :D
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Re: Lijep i organiziran život s većinskim hrvatskim narodom BOŠNJACI U DRAGULJU JADRANA
Ne smetaju. Muslimani su u velikom postotku u DR-u bili zastupljeni u postrojbama HV-a.kaja_333 wrote:Pa eto, tako i pise. Oni su hrvatski građani i branili su RH. Ovim jugosima valjda zato smetaju.Ero wrote:Dubrovački muslimani nisu išli Bosnu branit, branili su Dubrovnik...dok su neki najhrvatskiji domaćini kukali po Sloveniji i Minkenu.
Kod mene ih je bilo čak i jako puno dragovoljaca.
Inače u samom Dubrovniku među braniteljima grada bilo je i dosta Srba.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Munare su budućnost a Dubrovčani su uvek bili pametni trgovci.
Za časne i radišne ljude uvijek ima mjesta...pa ako treba malo se i pomaknut, da mogu i oni stat. Dubrovački muslimani su se pokazali kao časni ljudi, za razliku od popriličnog broja tkzv. "antifašista" u HR.
Pa moguće. Sto ne bi branili svoj grad sa Hrvatima, da su normalni svi su ga trebali braniti.jastreb wrote:Ne smetaju. Muslimani su u velikom postotku u DR-u bili zastupljeni u postrojbama HV-a.kaja_333 wrote:Pa eto, tako i pise. Oni su hrvatski građani i branili su RH. Ovim jugosima valjda zato smetaju.Ero wrote:Dubrovački muslimani nisu išli Bosnu branit, branili su Dubrovnik...dok su neki najhrvatskiji domaćini kukali po Sloveniji i Minkenu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ero i Avaz, ljubavna idila. Biće sranja kada pukne ljubav.Ero wrote:Za časne i radišne ljude uvijek ima mjesta...pa ako treba malo se i pomaknut, da mogu i oni stat. Dubrovački muslimani su se pokazali kao časni ljudi, za razliku od popriličnog broja tkzv. "antifašista" u HR.
Ko bi ga onda napadao?kaja_333 wrote:Pa moguće. Sto ne bi branili svoj grad sa Hrvatima, da su normalni svi su ga trebali braniti.jastreb wrote:Ne smetaju. Muslimani su u velikom postotku u DR-u bili zastupljeni u postrojbama HV-a.kaja_333 wrote:Pa eto, tako i pise. Oni su hrvatski građani i branili su RH. Ovim jugosima valjda zato smetaju.Ero wrote:Dubrovački muslimani nisu išli Bosnu branit, branili su Dubrovnik...dok su neki najhrvatskiji domaćini kukali po Sloveniji i Minkenu.
Vidim ove rusofile, šta su na ločki po Amerikama i Europama....Jdzango wrote:Ero i Avaz, ljubavna idila. Biće sranja kada pukne ljubav.Ero wrote:Za časne i radišne ljude uvijek ima mjesta...pa ako treba malo se i pomaknut, da mogu i oni stat. Dubrovački muslimani su se pokazali kao časni ljudi, za razliku od popriličnog broja tkzv. "antifašista" u HR.
Čekam njih da se jave.
Cetnici.dzango wrote:Ko bi ga onda napadao?kaja_333 wrote:Pa moguće. Sto ne bi branili svoj grad sa Hrvatima, da su normalni svi su ga trebali braniti.jastreb wrote:Ne smetaju. Muslimani su u velikom postotku u DR-u bili zastupljeni u postrojbama HV-a.kaja_333 wrote:Pa eto, tako i pise. Oni su hrvatski građani i branili su RH. Ovim jugosima valjda zato smetaju.Ero wrote:Dubrovački muslimani nisu išli Bosnu branit, branili su Dubrovnik...dok su neki najhrvatskiji domaćini kukali po Sloveniji i Minkenu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ero wrote:Vidim ove rusofile, šta su na ločki po Amerikama i Europama....Jdzango wrote:Ero i Avaz, ljubavna idila. Biće sranja kada pukne ljubav.Ero wrote:Za časne i radišne ljude uvijek ima mjesta...pa ako treba malo se i pomaknut, da mogu i oni stat. Dubrovački muslimani su se pokazali kao časni ljudi, za razliku od popriličnog broja tkzv. "antifašista" u HR.
Čekam njih da se jave.
Bilo gdje da krenem
o tebi sanjam
putevi me svi tebi vode,
cekam s nekom ceznjom
na svijetla tvoja
Avaze ljubavi moja,
A šta ako i oni uzmu da ga brane?kaja_333 wrote:Cetnici.dzango wrote:Ko bi ga onda napadao?kaja_333 wrote:Pa moguće. Sto ne bi branili svoj grad sa Hrvatima, da su normalni svi su ga trebali braniti.jastreb wrote:Ne smetaju. Muslimani su u velikom postotku u DR-u bili zastupljeni u postrojbama HV-a.kaja_333 wrote:Pa eto, tako i pise. Oni su hrvatski građani i branili su RH. Ovim jugosima valjda zato smetaju.Ero wrote:Dubrovački muslimani nisu išli Bosnu branit, branili su Dubrovnik...dok su neki najhrvatskiji domaćini kukali po Sloveniji i Minkenu.
Pa i jesu, kako nisu...s kopna, s mora i iz zraka.dzango wrote:A šta ako i oni uzmu da ga brane?kaja_333 wrote:Cetnici.dzango wrote:Ko bi ga onda napadao?kaja_333 wrote:Pa moguće. Sto ne bi branili svoj grad sa Hrvatima, da su normalni svi su ga trebali braniti.jastreb wrote:Ne smetaju. Muslimani su u velikom postotku u DR-u bili zastupljeni u postrojbama HV-a.kaja_333 wrote:Pa eto, tako i pise. Oni su hrvatski građani i branili su RH. Ovim jugosima valjda zato smetaju.Ero wrote:Dubrovački muslimani nisu išli Bosnu branit, branili su Dubrovnik...dok su neki najhrvatskiji domaćini kukali po Sloveniji i Minkenu.
Ero wrote:
Pa i jesu, kako nisu...s kopna, s mora i iz zraka.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
Ero,ti bi oblizao i vrazje dupe,samo ako u tome ima neki interes...bez interesa,odrices se i samihj Hrvata..Sorry ali to je istina..Interes je zajednicki nazivnik u onome sto ti zastupas,bili to trenutno srbi u Bosniji,Muslimani u bosaniji,ili vrag u Paklu..a tko s njim tikve sadi...znas kako zavrsava..Ero wrote:Neke dubrovačke muslimane osobno poznajem.S ercegovcima se jako dobro štekaju.veber wrote:da su ti spalili selo u kojem si se rodio. i da su ti poklali rodbinu, drugacije bi ti svirao.
ali u potpunosti te shvacam. lj je daleko pa su decki iz vz, čk, zg isli branit bosnu.
jebga, budale.
Moja rodbina u DU za njih ima samo riječi hvale.
Ustvari, oni su Dubrovčani, nešto drugo se i ne može očekivati.
Guest- Guest
Ono jest. Čovek uvek nešto brani. Neko crkvu, neko munaru.Ero wrote:Pa i jesu, kako nisu...s kopna, s mora i iz zraka.dzango wrote:A šta ako i oni uzmu da ga brane?kaja_333 wrote:Cetnici.dzango wrote:Ko bi ga onda napadao?kaja_333 wrote:Pa moguće. Sto ne bi branili svoj grad sa Hrvatima, da su normalni svi su ga trebali braniti.jastreb wrote:Ne smetaju. Muslimani su u velikom postotku u DR-u bili zastupljeni u postrojbama HV-a.kaja_333 wrote:Pa eto, tako i pise. Oni su hrvatski građani i branili su RH. Ovim jugosima valjda zato smetaju.Ero wrote:Dubrovački muslimani nisu išli Bosnu branit, branili su Dubrovnik...dok su neki najhrvatskiji domaćini kukali po Sloveniji i Minkenu.
Jest, i oni što bi ih najprije rušilidzango wrote:Ono jest. Čovek uvek nešto brani. Neko crkvu, neko munaru.Ero wrote:Pa i jesu, kako nisu...s kopna, s mora i iz zraka.dzango wrote:A šta ako i oni uzmu da ga brane?kaja_333 wrote:Cetnici.dzango wrote:Ko bi ga onda napadao?kaja_333 wrote:Pa moguće. Sto ne bi branili svoj grad sa Hrvatima, da su normalni svi su ga trebali braniti.jastreb wrote:Ne smetaju. Muslimani su u velikom postotku u DR-u bili zastupljeni u postrojbama HV-a.kaja_333 wrote:Pa eto, tako i pise. Oni su hrvatski građani i branili su RH. Ovim jugosima valjda zato smetaju.Ero wrote:Dubrovački muslimani nisu išli Bosnu branit, branili su Dubrovnik...dok su neki najhrvatskiji domaćini kukali po Sloveniji i Minkenu.
2014-04-15
Džango ba, de ti nama reci jesu li Četnici bili Fašisti ili Antifašisti?
2015-10-07
Već sam ti jednom objasnio da ja nemam stranu, već me vodi istina do koje dolazim kroz informiranje s više strana.bogomdani wrote:Ero,ti bi oblizao i vrazje dupe,samo ako u tome ima neki interes...bez interesa,odrices se i samihj Hrvata..Sorry ali to je istina..Interes je zajednicki nazivnik u onome sto ti zastupas,bili to trenutno srbi u Bosniji,Muslimani u bosaniji,ili vrag u Paklu..a tko s njim tikve sadi...znas kako zavrsava..Ero wrote:Neke dubrovačke muslimane osobno poznajem.S ercegovcima se jako dobro štekaju.veber wrote:da su ti spalili selo u kojem si se rodio. i da su ti poklali rodbinu, drugacije bi ti svirao.
ali u potpunosti te shvacam. lj je daleko pa su decki iz vz, čk, zg isli branit bosnu.
jebga, budale.
Možda i nisam uvijek bio u pravu, a da ti pravo kažem i ne mislim da sam božanski. Preskačem mišljena onih za koje
mislim da su vođeni, jer to isto rađe čujem od originala.
Evo da i tebe pitam, zašto su hr Židovi tolike godine pristajali na laž o 700.000 žrtava u Jasenovcu?
Ero,ti si pravi multikhulti,a to u ozracju nacionalizma,moze da te kosta puno toga..jednostavno,htio,ne htio,moras dabrati stranu,jer je sve ostalo prodaja guzece po parcelama,tko vise plati,bolji komad dobije..Ero wrote:Već sam ti jednom objasnio da ja nemam stranu, već me vodi istina do koje dolazim kroz informiranje s više strana.bogomdani wrote:Ero,ti bi oblizao i vrazje dupe,samo ako u tome ima neki interes...bez interesa,odrices se i samihj Hrvata..Sorry ali to je istina..Interes je zajednicki nazivnik u onome sto ti zastupas,bili to trenutno srbi u Bosniji,Muslimani u bosaniji,ili vrag u Paklu..a tko s njim tikve sadi...znas kako zavrsava..Ero wrote:Neke dubrovačke muslimane osobno poznajem.S ercegovcima se jako dobro štekaju.veber wrote:da su ti spalili selo u kojem si se rodio. i da su ti poklali rodbinu, drugacije bi ti svirao.
jebga, budale.
Možda i nisam uvijek bio u pravu, a da ti pravo kažem i ne mislim da sam božanski. Preskačem mišljena onih za koje
Evo da i tebe pitam, zašto su hr Židovi tolike godine pristajali na laž o 700.000 žrtava u Jasenovcu?
Laz ili ne,ne znam,uza sve godine jos se nisam ocitovao,a vjerovatno su pristali na tu sumu(pazi,ne tvrdim da je istinita,ne tvrdim da je lazna),vjerovatno zato,jer su i sami bili sadrzani u nekoj brojci,koja je bila popunjavala te logore..Mislim,Ero,budimo logicni,svakako nisu mogli podrzavati drugu stranu,jel??
Last edited by bogomdani on 23/4/2016, 10:42; edited 1 time in total
Guest- Guest
Efendija Ero, cijenim vašu višestoljetnu mudrost pa bih Vas molio da mi razjasnite nešto. Naime, koliko je to "manji zločin" ako konkretno u samom Jasenovcu, nije zvjerski ubijeno 700 000 već "samo" 70 000 ljudi? Po vašoj veleumnoj logici, pretpostavljam da je to 10 X manji zločin? Mislim, inače kako se vrednuju ti zvjerski zločini? Po broju ubijenih ili po količini zvjerstva?Ero wrote:Već sam ti jednom objasnio da ja nemam stranu, već me vodi istina do koje dolazim kroz informiranje s više strana.bogomdani wrote:Ero,ti bi oblizao i vrazje dupe,samo ako u tome ima neki interes...bez interesa,odrices se i samihj Hrvata..Sorry ali to je istina..Interes je zajednicki nazivnik u onome sto ti zastupas,bili to trenutno srbi u Bosniji,Muslimani u bosaniji,ili vrag u Paklu..a tko s njim tikve sadi...znas kako zavrsava..Ero wrote:Neke dubrovačke muslimane osobno poznajem.S ercegovcima se jako dobro štekaju.veber wrote:da su ti spalili selo u kojem si se rodio. i da su ti poklali rodbinu, drugacije bi ti svirao.
jebga, budale.
2015-10-07
Kraljeva, jugoslovenska vojska u otadžbini. Ako su kralj i Jugoslavija bili fašisti, onda dobro.marcus-t wrote:Džango ba, de ti nama reci jesu li Četnici bili Fašisti ili Antifašisti?
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Bruka u Jasenovcu – Italijanski ambasador izrazio "solidarnost sa hrvatskim narodom"
» Život je lijep u javnom sektoru
» Lijep život u njemačkoj Angele Merkel
» Chomsky: Bošnjaci, Hrvati, Srbi, Crnogorci govore istim jezikom - hrvatskim!
» MAJKIĆKINA(RS) KLETVA: Ne igrajte se s hrvatskim pravima. Bošnjaci čine sve da BIH nestane sa lica zemlje
» Život je lijep u javnom sektoru
» Lijep život u njemačkoj Angele Merkel
» Chomsky: Bošnjaci, Hrvati, Srbi, Crnogorci govore istim jezikom - hrvatskim!
» MAJKIĆKINA(RS) KLETVA: Ne igrajte se s hrvatskim pravima. Bošnjaci čine sve da BIH nestane sa lica zemlje
Page 2 of 6