Lijep život u njemačkoj Angele Merkel
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Re: Lijep život u njemačkoj Angele Merkel
Njen problem. Nek glasa za AfD ako joj se nesviđaju došljaci iz Azije.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Ko je šljivi...
I meni ne daju spavati tzv. naši iz njemačke...
To je do 2-3 sata buka, galama, histerija, micanje namještaja...
I meni ne daju spavati tzv. naši iz njemačke...
To je do 2-3 sata buka, galama, histerija, micanje namještaja...
Njen problem. Nama ionako ta Njemačka ništa ne znači ako ne dođe AfD na vlast.
Nastavit trpat pa da vidimo do kad ćete.
Nastavit trpat pa da vidimo do kad ćete.
2014-04-11
pa je. Ali Piše "Vi, Gordana Holjevac," uoči da je zarez između "VI" i Gordana
ja sam ja a gordana je gordana, ok?
2014-04-16
Njemačkoj želim puno kozojeba i islamističkih napada.
2014-04-11
marcellus wrote:pa je. Ali Piše "Vi, Gordana Holjevac," uoči da je zarez između "VI" i Gordana
ma dobro, radi što hoćeš htio sam ti samo skrenuti pažnju da ipak ne bi ovdje trebao eksponirati svoju suprugu bez obzira što ona i tako piše kao novinar po raznim novinama i internet portalima.
Guest- Guest
marcellus wrote:reci čiki što te zbunilo?
mene više ništa nemože zbuniti ni iznenaditi pogotovo kad su rvati u pitanju.
Guest- Guest
Gnječ wrote:marcellus wrote:pa je. Ali Piše "Vi, Gordana Holjevac," uoči da je zarez između "VI" i Gordana
ma dobro, radi što hoćeš htio sam ti samo skrenuti pažnju da ipak ne bi ovdje trebao eksponirati svoju suprugu bez obzira što ona i tako piše kao novinar po raznim novinama i internet portalima.
samo u večernjaku piše
a ovo nije njezin status, samo ga je lajkala
marcellus wrote:Gnječ wrote:marcellus wrote:pa je. Ali Piše "Vi, Gordana Holjevac," uoči da je zarez između "VI" i Gordana
samo u večernjaku piše
a ovo nije njezin status, samo ga je lajkala
sad mi je jasnije tko te na nethaeru postavio za moderatora i kad si haračio po podforumu kultne stvari i i onu jadnu forumašicu maltretirao i nagovarao da napravi suicid. zbog toga ću ti krv tvoju prokletu popit i nadam se da će barem jedna od tvojih kćerki napraviti suicid kad na nekoj društvenoj mreži naleti na psihopatskog morona kao što si ti tj. njen otac. ajd uživaj i zapamti karma is a bitch. usput zahvali svojoj Boleyn na svim banovima koje mi je dala bezveze.
Guest- Guest
Njemačka ja ja multikulti jo jo arbajt multikultišen jo jo.
Gradovi su in puni stranaca , nema većeg grada u Njemačkoj a da in pola stanovništva nisu stranci.
Gradovi su in puni stranaca , nema većeg grada u Njemačkoj a da in pola stanovništva nisu stranci.
2014-04-11
alo 10kre kad sam ja koga nagovarao da napravi suicid? Opet krivi ljekić? Ili si me pobrkao s _pizdom?
Njemačka je jedno veliko šajze. To je multikulti shit.
2014-04-11
marcellus wrote:alo 10kre kad sam ja koga nagovarao da napravi suicid? Opet krivi ljekić? Ili si me pobrkao s _pizdom?
jesi javno si je na forumu nagovarao na suicid. još te molila da ju pustiš na miru i da ju ne maltretiraš a ti si još više upro sa bulliyngom. neke stvari se ne zaboravljaju a postoje i svjedoci zato se i jesam registrirao na ovaj smrdljivi apokaliptični forum da s tobom malo popričam u svezi toga. sad kad jesmo mogu i otići jer na forum sam došao ciljano zbog toga. jebiga ja sam ko pitbull ne puštam dok ne riješim stvar do kraja.
Guest- Guest
marcellus wrote:alo 10kre kad sam ja koga nagovarao da napravi suicid? Opet krivi ljekić? Ili si me pobrkao s _pizdom?
I meni ličiš na pizdu.
crvenkasti-
2014-04-17
Gnječ wrote:marcellus wrote:alo 10kre kad sam ja koga nagovarao da napravi suicid? Opet krivi ljekić? Ili si me pobrkao s _pizdom?
jesi javno si je na forumu nagovarao na suicid. još te molila da ju pustiš na miru i da ju ne maltretiraš a ti si još više upro sa bulliyngom. neke stvari se ne zaboravljaju a postoje i svjedoci zato se i jesam registrirao na ovaj smrdljivi apokaliptični forum da s tobom malo popričam u svezi toga. sad kad jesmo mogu i otići jer na forum sam došao ciljano zbog toga. jebiga ja sam ko pitbull ne puštam dok ne riješim stvar do kraja.
kako rekoh, krivi ljekić...
Similar topics
» Desničari ubijaju političare iz redova Angele Merkel po Njemačkoj
» MI smo gosti Angele Merkel ; Imigranti u Njemačkoj ODBIJAJU da rade
» Novogodišnja poruka Angele Merkel: Islamski terorizam je najveća prijetnja Njemačkoj
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Život je lijep u javnom sektoru
» MI smo gosti Angele Merkel ; Imigranti u Njemačkoj ODBIJAJU da rade
» Novogodišnja poruka Angele Merkel: Islamski terorizam je najveća prijetnja Njemačkoj
» Stošijanje i plač Petra Stošića za 'mutti' Merkel i liberalnim svijetom:'Što je Europa bez Angele Merkel'?
» Život je lijep u javnom sektoru
Page 1 of 2