Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Loše, loše sveukupno. Obrana pliva, veza propusna, bez Pjace ćemo i prema naprijed biti puno lošiji.
Guest- Guest
tominjo fora avatar i potpis jel to edward norton?
Je, izvučeno iz filma.muckodjubre wrote:tominjo fora avatar i potpis jel to edward norton?
Guest- Guest
Budući da je sad nastupil za Dinamo u kvalifikacijama za LP, bu mogel Pjaca igrat za Juventus u LP?
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
river_jude wrote:Budući da je sad nastupil za Dinamo u kvalifikacijama za LP, bu mogel Pjaca igrat za Juventus u LP?
bu. prva dva kola kvalifikacija se ne broje. ovo je bilo drugo kolo...
sitting_bull-
2015-09-28
Dobro je da smo ipak pobijedili da naqs nebi "optužili" kako prosipamo bodove za nacionalni koeficijent. U sve ove 3 službene utakmice obrana nam je živa koma, Šifo i Sigali k'o da se prvi put vide i sve me strah da ako i uđemo u LP budemo opet kanta za napucavanje kraj takve obrane. Ovaj Vardar je čisto solidna ekipa, ali ipak se to mora rješavati puno lakše i bez takvih stresova pogotovo ako želiš u Europi nešto odigrati. Sva sreća da je Vardar napravio takva 2 glupa penala u situacijama kad im nije prijetila opasnost po gol inače neznam kako bi to završilo. Protiv gruzijaca će trebati igrati puno bolje.
Zeko-
2015-08-26
napravili su penal na pjaci i u 1.p samo nije sviran...jbte koji im je kurac
NAKON što je Marko Pjaca napustio Dinamo za rekordna 23 milijuna eura, uskoro bi hrvatski prvak mogao ostati i bez Marka Roga.
Interes za hrvatskog reprezentativca pokazuju mnogi talijanski klubovi, a najveću borbu oko njega zasad vode Napoli i Fiorentina.
"Napoli je i dalje favorit za dovođenje Roga, ali Fiorentina se žestoko uključila u borbu i Dinamu nudi 10 milijuna eura. Međutim, ako Napoli ne ubrza stvari, Rog bi mogao završiti u Fiorentini...", piše poznati talijanski novinar Alfredo Pedulla.
Interes za hrvatskog reprezentativca pokazuju mnogi talijanski klubovi, a najveću borbu oko njega zasad vode Napoli i Fiorentina.
"Napoli je i dalje favorit za dovođenje Roga, ali Fiorentina se žestoko uključila u borbu i Dinamu nudi 10 milijuna eura. Međutim, ako Napoli ne ubrza stvari, Rog bi mogao završiti u Fiorentini...", piše poznati talijanski novinar Alfredo Pedulla.
DERBI HAJDUKA I DINAMA, koji se trebao igrati u nedjelju na Poljudu, i službeno je odgođen zbog zahtjeva Dinama kojeg samo dva dana kasnije čeka nova europska utakmica.
U službenoj obavijesti koju potpisuje Udruga prvoligaša i povjerenik za natjecanje Josip Brezni stoji da je utakmica odgođena, a novi termin je u srijedu 10. kolovoza s početkom u 19 sati.
U službenoj obavijesti koju potpisuje Udruga prvoligaša i povjerenik za natjecanje Josip Brezni stoji da je utakmica odgođena, a novi termin je u srijedu 10. kolovoza s početkom u 19 sati.
End1899 wrote:kako si glup
Na takav način nebuš došel do toga da mi ga popušiš.
2015-08-07
to je ipak rezervirano za tvojega ćaleta pederčino glupariver_jude wrote:End1899 wrote:kako si glup
Na takav način nebuš došel do toga da mi ga popušiš
End- Posts : 21177
2015-08-25
Ponekad je bolje da stvari koje ti se dešavaju u familiji i ostanu u njoj. Viš da se niko drugi ne druži sa svojima ko ti.
2015-08-07
rivere jel moze jedno pitanje a to je jesi li nacista ili ne
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
lešković u dinamo, mladoženja u rijeku....gotova stvar
nowitzki-
2014-04-27
mamić će za leškovića dobit 10 milijuna u jednoj sezoni sigurno, rijeka će prodat mladoženju za 1 milijun.....dobar trade
nowitzki-
2014-04-27
http://www.index.hr/sport/clanak/pocetak-eurosezone-iz-snova-hrvatska-drzi-poziciju-koja-donosi-dva-kluba-u-ligi-prvaka/908140.aspx
HNS pederi nogomet ste sjebali ...
HNS pederi nogomet ste sjebali ...
sat2-
2015-09-28
Ha, točna informacija. Priželjkivao sam da to bude Lešković, odavno se vidjelo da će biti pravi. Srećom nisu opet tražili nekakve latino mačke u vreći.Tommy Ramone wrote: Inače čuo sam iz povjerljivog izvora da Dinamo traži kvalitetnog stopera.
Guest- Guest
Page 44 of 50 • 1 ... 23 ... 43, 44, 45 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 44 of 50