Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Tommy Ramone wrote:U ovoj fazi ne može sve biti super. Svi favoriti su imali problema osim Bate kojima je prvenstvo počelo u proljeće.
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Tommy Ramone wrote:Ne igra Pjaca. Btw, gledam malo Zvezdu, koji jad i tuga. Gube od Maltežana. Lucho po starom, zajebo gol i puca s 50 metara po golu.
bitno je da su namestale neke smesne rekorde po premijer super ligi, a opet se ispada u evropi u sezoni kupanja...
Guest- Guest
dao bog drzavni projekat da izvucete, sa gustom cu gledati kako se ciganska mreza puni jebo im bog majku raspalu cigansku!
Guest- Guest
Ako prođemo Vardar vjerojatni protivnik je Dinamo Tbilisi. Dobar ždrijeb.
Zeko-
2015-08-26
Sammir potpisao za novi klub, imat će plaću od 7,8 milijuna eura godišnje!
jbt kad jedan sammir potpise za 8 milja godisnje koliko bi dobili messi ronaldo suarez neymar muller iniesta griezmann
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
neboj se nista najveci hrvatski nogometni klub i inace puni beogradske klubove kad se sjeti .....nama je 5:0 neki standradBraćala wrote:dao bog drzavni projekat da izvucete, sa gustom cu gledati kako se ciganska mreza puni jebo im bog majku raspalu cigansku!
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
prvenstvo tek počinje, indeks na aparatima!
tovarska ekipa u tzv. sportskoj redakciji na bijelom...
sitting_bull-
2015-09-28
index podrzava komunjare koje i gti volis tita i ostalu gamadsitting_bull wrote:prvenstvo tek počinje, indeks na aparatima!
2015-09-13
Po jučerašnjoj utakmici može se samo zaključiti da je igra prema naprijed uglavnom OK, ali obrana nam je u totalnoj komi.
Zeko-
2015-08-26
Netko zaboravio dojaviti da se igra na poluvrijeme/kraj pa je preokret ovaj put loše tempiran...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Netko zaboravio dojaviti da se igra na poluvrijeme/kraj pa je preokret ovaj put loše tempiran...
prvo navučeš naivce na kao laku lovu, a onda im uzmeš duplo...
sitting_bull-
2015-09-28
Hajduk to besprijekorno radi ... Dinamo ... Dundalk ...jasambrend wrote:Netko zaboravio dojaviti da se igra na poluvrijeme/kraj pa je preokret ovaj put loše tempiran...
sat2-
2015-09-28
Potvrđeno: Marko Pjaca novi je nogometaš velikog Juventusa!
Ono o čemu se tjednima nagađa sada je dobilo i svoju potvrdu - Marko Pjaca novi je igrač Juventusa. Marko je potvrdio da će u srijedu odigrati svoju posljednju utakmicu za najdraži klub
Marko Pjaca (21) postao je igrač talijanskog prvaka Juventusa s kojim će potpisati na pet godina. Iznos odštete još nije objavljen, no nagađa se kako se radi o 23 milijuna eura.
Ono o čemu se tjednima nagađa sada je dobilo i svoju potvrdu - Marko Pjaca novi je igrač Juventusa. Marko je potvrdio da će u srijedu odigrati svoju posljednju utakmicu za najdraži klub
Marko Pjaca (21) postao je igrač talijanskog prvaka Juventusa s kojim će potpisati na pet godina. Iznos odštete još nije objavljen, no nagađa se kako se radi o 23 milijuna eura.
čestitke direktoru na još jednom vrhunskom poslu.muckodjubre wrote:Marko Pjaca novi je igrač Juventusa. Marko je potvrdio da će u uskoro odigrati svoju prvu utakmicu za najdraži klub
Guest- Guest
http://www.goal.com/hr/news/7168/galerije/2016/07/19/12959852/juventus-sustigao-inter-na-vrhu-taj-velikan-najvi%C5%A1e-voli/mandzukic/11#photo
bog je hrvat
bog je hrvat
Guest- Guest
Malo je to love za Pjacu. Čačić je kriv, da mu je dao da igra otišlo bi to preko 30 milja,a i to bi bilo malo kad se vidi koliko se plaćaju razni poluigrači. Inače čuo sam iz povjerljivog izvora da Dinamo traži kvalitetnog stopera.
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/navijaci/je-li-moguc-konacni-preokret-dinamo-razgovarao-s-boysima-politika-se-isprijecila-pomirenju/4542548/
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 43 of 50