ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 23 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by jalnirajko 15/5/2016, 15:53

pa ovdje u principu i pišemo više manje iz zajebancije. godinama smo se raspravljali pa nema više smisla jedno te isto. nit buš ti uvjerio sporta u croatiu šdd, udrugu hajduk stirio bla bla ni obrnuto. tak vrijedi i za sve.

jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 16:00

kuracodigraca wrote:pa ovdje u principu i pišemo više manje iz zajebancije. godinama smo se raspravljali pa nema više smisla jedno te isto. nit buš ti uvjerio sporta u croatiu šdd, udrugu hajduk stirio bla bla ni obrnuto. tak vrijedi i za sve.
Tu se piše iz zajebancije kad netko želi, ozbiljno kad netko isto želi... Ti ne želiš pričati o nekim stvarima, ko ni još neki, ok. Nemoj onda to komentirati kad ja psomenem. Cila priča oko nejednakim uvjetima je krenila kad sam ja to spomenija prije 5-6, tjedan dana u jednom postu i nebi o tome priča ko zna koliko da neko nije osjetija potrebu sve to demantirati s pričom kako su to gluposti jalnih tovara i slično. A nisu jer su to činjenice sviđale se one nekome ili ne. I ja nemam šta nekoga uvjeravati u nešto ili ne. Neću ja tebe uvjeravati da je zemlja okrugla, možeš ti pisati da je ploča. Kad si spomenija hajduk sirio sport, netko će reći osti ko i croatija dd što nema veze s istinom i što ti neću ja demantirati nego službeni dokument. No dobro, tu stajem...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 15/5/2016, 16:06

amper1950 wrote:Kako bi ti to objasnio navijačima WH-a koji su miljama daleko od titule i biti će miljama daleko i dogodine, a opet su već sad rasprodali novi stadion za sljedeću sezonu...  ;)
I pusti tovare, Hajduk oko ove priče i na ovoj temi, pričamo o vama...  ;)

ti si počeo priču o tamo nekim navijačima na nekom drugom kraju svijeta i proslavama.

to se odnosi i na vas i vaše buduće proslave.

zato sam i uzeo leicester kao primjer...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 17:05

amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Močvara ... nako 16. kola ...
Uvik to nešto spominješ 16 kolo, nije mi baš jasno o čemu blebećeš... Daj objasni? Hvala...  ;)
Već jesam:

"Dok je Dinamo igrao u Europi imao je nekoliko kikseva (Dinamo 1 :1 Hajduk, Osijek 1:1 Dinamo, Istra 1961 1:1 Dinamo, Hajduk 0:0 Dinamo, Inter-Zaprešić 2:2 Dinamo, Rijeka 2:1 Dinamo, Split 1:0 Dinamo) u kojima je izgubio 16 bodova, a to je bilo do 16. kola.
I umjesto da Rijeka ili Hajduk, ako su sposobni za prvaka, to iskoriste imamo ... Rijeka : 7 NERIJEŠENIH, a u nekoliko i promašenih penala. Hajduk: 4 neriješena i tri PORAZA (Istra, Rijeka i Osijek). I umjesto da bježe Dinamu barem deset bodova, AKO ŽELE BITI PRVACI, oni dozvole Dinamu da bude u egalu."
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 15/5/2016, 17:39

sat2 wrote:
amper1950 wrote:
sat2 wrote:

Močvara ... nako 16. kola ...
Uvik to nešto spominješ 16 kolo, nije mi baš jasno o čemu blebećeš... Daj objasni? Hvala...  ;)
Već jesam:

"Dok je Dinamo igrao u Europi imao je nekoliko kikseva (Dinamo 1 :1 Hajduk, Osijek 1:1 Dinamo, Istra 1961 1:1 Dinamo, Hajduk 0:0 Dinamo, Inter-Zaprešić 2:2 Dinamo, Rijeka 2:1 Dinamo, Split 1:0 Dinamo) u kojima je izgubio 16 bodova, a to je bilo do 16. kola.
I umjesto da Rijeka ili Hajduk, ako su sposobni za prvaka, to iskoriste imamo ... Rijeka : 7 NERIJEŠENIH, a u nekoliko i promašenih penala. Hajduk: 4 neriješena i tri PORAZA (Istra, Rijeka i Osijek). I umjesto da bježe Dinamu barem deset bodova, AKO ŽELE BITI PRVACI, oni dozvole Dinamu da bude u egalu."
Nisu bili jednaki uvjeti za sve. Recimo, Istra i Osijek su odigrali protiv Dinama neriješeno, a Hajduk su pobijedili i jedni i drugi. Moraš priznati da to nisu bili jednaki uvjeti za sve.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 17:40

sitting_bull wrote:

ti si počeo priču o tamo nekim navijačima na nekom drugom kraju svijeta i proslavama.

to se odnosi i na vas i vaše buduće proslave.

zato sam i uzeo leicester kao primjer...
Ne, ja sam rekao kolegi forumašu nek proba, ako može nekim navijačima vani objasniti ovo što meni objašnjava. Ništa više. Ja sam jalni dalmatinac, hajdukovac koji je bez titule 11 godina i ja to ne razumin. Ok, nek proba bilo kome (van sve ove naše priče) tu priču prodati. Ako uspije, svaka mu čast...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 17:51

sat2 wrote:
Već jesam:

Ok, i što hoćeš reći? Da do 16 kola nije bila močvara?
Dinamo do 16 kola izgubio 16 bodova? Misliš, propustio osvojiti?

Znaš tko je dopustio,do 16 kola da Dinamo bude u egalu? Suci i sudačka mašinerija. A sad ću ti nabrojiti:
No 1.: 3 kolo. Dinamo - Inter. Kod 1:0 za Dinamo sviran nepostojeći pena i crveni karton za igrača Intera!
No2: 4 kolo: Zagreb - Dinamo, poništen regularan gol Zagreba kod rezultata 1:= za Dinamo, 
No3: 6 kolo: Dinamo - Split, nedosuđen penal za Split kod rezultata 0:0
No4: 10 kolo: Hajduk - Split, nedosuđen penal za Hajduk kod rezultata 0:0 za Hajduk, sviran nepostojeći penal za Dinamo u finišu utakmice.

To je samo u prvih 10 kola. Nije bila močvara kažeš? Da nije bilo ovih gore teških sudačkih grešaka, eto dozvolit ću ja reći krađa bio bi još više, rekao bi ti, izgubljenih bodova...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 15/5/2016, 18:06

1. kolo dinamo hajduk 1:1 nedosuđen penal za dinamo nakon caktaševe ruke
5. kolo dinamo rijeka 0:0, nedosuđen penal za dinamo nakon rušenja pjace.
znači 4 boda protiv izravnih suparnika

penal za split nije bio
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 18:10

kuracodigraca wrote:1. kolo dinamo hajduk 1:1 nedosuđen penal za dinamo nakon caktaševe ruke
5. kolo dinamo rijeka 0:0, nedosuđen penal za dinamo nakon rušenja pjace.
znači 4 boda protiv izravnih suparnika

penal za split nije bio

1. Penal Caktaša nije bija koliko se sićan, ruka uz tijelo koja je pogođena, nije iša rukom na loptu ko igrač Dinama na Poljudu...
2. Čisti penal za split
https://www.youtube.com/watch?v=ZExSKwXneBA

Od 1:40, znači igranje rukom koje je sve samo nije u prirodnom položaju uz tijelo...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sat2 15/5/2016, 19:06

amper1950 wrote:
sat2 wrote:
Već jesam:

Ok, i što hoćeš reći? Da do 16 kola nije bila močvara?
Dinamo do 16 kola izgubio 16 bodova? Misliš, propustio osvojiti?

Znaš tko je dopustio,do 16 kola da Dinamo bude u egalu? Suci i sudačka mašinerija. A sad ću ti nabrojiti:
No 1.: 3 kolo. Dinamo - Inter. Kod 1:0 za Dinamo sviran nepostojeći pena i crveni karton za igrača Intera!
No2: 4 kolo: Zagreb - Dinamo, poništen regularan gol Zagreba kod rezultata 1:= za Dinamo, 
No3: 6 kolo: Dinamo - Split, nedosuđen penal za Split kod rezultata 0:0
No4: 10 kolo: Hajduk - Split, nedosuđen penal za Hajduk kod rezultata 0:0 za Hajduk, sviran nepostojeći penal za Dinamo u finišu utakmice.

To je samo u prvih 10 kola. Nije bila močvara kažeš? Da nije bilo ovih gore teških sudačkih grešaka, eto dozvolit ću ja reći krađa bio bi još više, rekao bi ti, izgubljenih bodova...  ;)
Pa što niste iskoristili tih 16 prosutih bodova? Malo je? Suci su krivi za poraze od Osijeka, Istre i Rijeke? Za 4 neriješene utakmice Hajduka.
Kad smo već kod penala ni za Dinamo nije svirana ruka Caktaša ....
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 19:45

sat2 wrote:
Pa što niste iskoristili tih 16 prosutih bodova? Malo je? Suci su krivi za poraze od Osijeka, Istre i Rijeke? Za 4 neriješene utakmice Hajduka.
Kad smo već kod penala ni za Dinamo nije svirana ruka Caktaša ....
Čekaj malo, Dinamo prosipa bodove, a drugi? O čem ti pričaš, jebo te led?!? 
Jeli ti znaš što su prvenstvene utakmice? Utakmice u kojoj se igra za 3 boda, a neriješeno nosi 1 bod. Zašto su Hajduk i(li) Rijeka zašto su trebali pobjediti u svim tim utakmicama?!? Kod nas prvenstvo traje 36 kola, nema prosutih bodova nego broj osvojenih bodova (prospeš nešto što imaš, bodove nemaš dok ih ne osvojiš lumenu). Tako da je tvoje postavljanje stvari skroz glupo, i kao po običaju zaluta si u raspravi... 

Što se tiće penala, ruka Caktaša je bila (a ti nađi snimku) uz tijelo i lopta ga je pogodila u ruku. Dok je primjerice na Poljudu igrač Dinama igrao rukom prema lopti, ili kad je Sigali-a protiv Splita lopta pogodila u ruku koja je očito van tijela, rekli bi stručnjaci u neprirodnom položaju. Ne mogu ti sve te situacije biti iste, a zna se što je penal, a što nije kako je to struka objasnila...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by sitting_bull 15/5/2016, 19:50

tovari uvode novo pravilo za suce glede kontakta lopte i ruke: 

protiv hajduka se ne može svirati penal jer igrači hajduka nemaju ruke.

tko je ostalima kriv što ih imaju ili nisu srasle s tijelom...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 19:58

Hahaha...čuj bolesnika, da Dinamu nije sviran penal protiv Intera kod 1:0 za Dinamo ili da najlošijoj ekipi u ligi nije poništen gol za 1:1 u 50-oj minuti Dinamo tu nebi osvojio 6 bodova. To je ono 100%, amen. Gasi forum, ovo je previše.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 20:00

sitting_bull wrote:tovari uvode novo pravilo za suce glede kontakta lopte i ruke: 

Čestitam na ozbiljnom odgovoru...  ;)

Pravila su tu jasna, da bi se izbjegli odgovori tipa:"slobodno sudačko uvjerenje". Dakle, kad igrača pogodi loptu u ruku koja se nalazi uz tijelo to nije penal nikad i nigdje. Nebi triba biti. Ako igrač, bilo kako i na koji način igra rukom prema lopti, to je uvjek i svugdje penal. Penal je također kad je lopta pogodi u ruku koja je van tijela. Pričamo o situacijama u 16-u, naravno. I tu nema potrebe za bilo kakvim filozofiranjem...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 15/5/2016, 20:00

sitting_bull wrote:tovari uvode novo pravilo za suce glede kontakta lopte i ruke: 

jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 20:02

kaj bi bilo kad bi bilo...  :)
Jebiga, Zagreb je izjednačija, to je poništeno. Protiv Intera je sviran penal koji nije postojao, još je dao crveni karton igraču. Bili Dinamo uzeo 6 bodova? Vjerovanto bi, ali da itko može reći da sigurno bi, ne može. I tu je sva priča, protivnik je oštečen u oba slučaja drastično, sviđalo se to "zdravima" ili ne...  ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 15/5/2016, 20:05

Nije mi jasno zašto se hajduk s nama uspoređuje sto se tiče sudačkih gresaka kad nam nisu konkurent za prvo mjesto nego rijeka. Hajduk bi se trebao uspredjivati sa loksom i splitom
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sitting_bull 15/5/2016, 20:08

možda zato što onda ne bi bili treći.

da nisu prvu tekmu kontra lokomotive dobili na sudačko sljepilo kod gola kiša iz zaleđa i nesviran penal za lokose već bi se razlika između njih smanjila za 6 bodova: hajduku 3 manje, loksi 3 boda više.

i što bi tek onda bilo kad bi bilo???

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 20:08

btw, Dinamo u prvom dijelu sezone nije baš bajno igra, kak bi satić reko prosipa je bodove, i postavljati stvari da bi on sigurno uzeja bodove da primjerice Zagrebu nije poništen čisti gol za izjednačenje u drugom poluvrimenu i nije baš fer i korektno. Ko šta sam, prije da bi nego ne, ali ništa nije sigurno i u utakmicama koje sam naveja Dinamov protivnik je oštečen sviđalo se to nekome ili ne... ;)

Da se razumimo, nebi o ovom svem pričam, jebe se meni za to, da ovaj satić koji više ne kuca već danima ne priča o nekih prvih 16 kola, s tim da nisam u startu uopće razumija šta on bleji dok nije napisa da kao nije bila močvara u prvih 16 kola...  :aw
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 20:11

kuracodigraca wrote:Nije mi jasno zašto se hajduk s nama uspoređuje sto se tiče sudačkih gresaka kad nam nisu konkurent za prvo mjesto nego rijeka. Hajduk bi se trebao uspredjivati sa loksom i splitom.
Kakve veze to ima? Pričamo o greškama. I ja uopće nebi počeja o ovome da ovaj vaš drug satić nije priča o nekih prvih 16 kola, i dok nije spomenija da kao što tada nije bila močvara...  :D
Tip opčenito i u gotovo svakoj priči nema pojma o čem priča, totalno zalutao. Da se bar zajebava i bude ironičan ko neki, niti to...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 15/5/2016, 20:12

Rijeka je ove sezone imala sve u svojim rukama, ali kad je trebalo oni su se svaki put usrali, bilo to protiv Dinama bilo protiv malih klubova kad su uredno igrali X, ali oni barem ne kmeče, svjesni su gdje su popušili. Hajduk realno nikad nije ni bio ozbiljan kandidat za naslov. Točno su na svom maksimumu s ovim kadrom. Treće mjesto i polufinale kupa. Možda da su išli na Slaven umjesto Dinama bi ušli u finale. Ali možda.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 23 of 50 Previous  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics