Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
gledam koja greška neuera protiv benfice, zakaj ne uštede i kupe ježinu
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
još jedna tekma odigrana preko muškog spolnog organa. i opet realizacija za muški spolni organ. poruka zokiju, jebo te šovšič i hodžić. muški spolni organi od igrača
2015-08-19
kuracodigraca wrote:gledam koja greška neuera protiv benfice, zakaj ne uštede i kupe ježinu
Čovjek je spašavao živu glavu! Što bi bilo od njega da se sudario sa tri tenka u naletu!?
sat2-
2015-09-28
kuracodigraca wrote:još jedna tekma odigrana preko muškog spolnog organa. i opet realizacija za muški spolni organ. poruka zokiju, jebo te šovšič i hodžić. muški spolni organi od igrača
To je namjerno tako ... sad Riječani misle lako ćemo.
sat2-
2015-09-28
svakako svakakosat2 wrote:kuracodigraca wrote:gledam koja greška neuera protiv benfice, zakaj ne uštede i kupe ježinu
Čovjek je spašavao živu glavu! Što bi bilo od njega da se sudario sa tri tenka u naletu!?
2015-08-19
Ma mozete sve do kraja popusit opet cete bit prvi, jhcer protiv napaljene lokomotive sudac iz zapresica koji je krao di je stigo, sad bruno maric u utorak...lol
nowitzki-
2014-04-27
znači sudi ljudina!nowitzki wrote:bruno maric u utorak
2015-08-19
Lokomotiva = Rijeka II. Ni penal vam nisu htjeli zabiti. Iduće sezone su II liga kad Dinamo povuče ove svoje od tamo. Nek' im Rijeka da igrače kojoj puštaju utakmice.nowitzki wrote:Ma mozete sve do kraja popusit opet cete bit prvi, jhcer protiv napaljene lokomotive sudac iz zapresica koji je krao di je stigo, sad bruno maric u utorak...lol
Zeko-
2015-08-26
Penal je sudac jedva cekao sudit, koliko oprastanja faulova je bilo na racun rijekd i sta su sve za lokomotivu sudili to je sf.....ovakve pobjede su ravne cudu
nowitzki-
2014-04-27
Leopold Mandić je uz najkatoličkiji i najhrvatskiji klub,gotova je Rijeka
muckodjubre wrote:Leopold Mandić je uz najkatoličkiji i najhrvatskiji klub,gotova je Rijeka
2015-08-19
Ma sad vas treba zgazit u Rijeci da se spustite sa oblaka. Počeli ste kmačati gore nego hajdukovci, oni kmeče samo kad izgube, a vi kmečite i kad pobijedite. Ustvari, kad vam Lokomotiva pusti utakmicu.nowitzki wrote:Penal je sudac jedva cekao sudit, koliko oprastanja faulova je bilo na racun rijekd i sta su sve za lokomotivu sudili to je sf.....ovakve pobjede su ravne cudu
Zeko-
2015-08-26
Vidi se da su mu novce blokirali, samo to mu je ostalo. Jedno odijelo.kuracodigraca wrote:zoki u istom odijelu ko i jučer na tekmi
Zeko-
2015-08-26
Rijeci treba pobjeda pa je Kek odigrao hazarderski tako što je u 58min izvadio napadača ubacio zadnjega veznoga ali je zato skoro u 90.min ubacio napadača...
Laganini odigrana utakmica Dinama, Rijeka nemoćna pogotovo u 2. poluvremenu. Prvenstvo smo riješili jer je sada 5 bodova razlike i sad se treba okrenuti na finale kupa, pogotovo kaj par dana ranije igramo u Koprivnici prvenstvenu, a znamo da je teško bilo koga dobiti u razmaku od par dana 2 puta.
Zeko-
2015-08-26
kek je već iritantna kukavica pa čak i onda kada nema šta izgubiti već mora jurnuti na sve ili ništa
Kek se pogubio, nema on pojma vise sta radi i sta zeli.....sramota sta on radi iz utakmice u utakmicu, mislim da su njemu dani odbrojani jer vise nema nitko nema zivaca gledat ovakav pristup i zatvaranja kako rezultat ide (cak sad i rezultat je bio ko da smo gubili)
nowitzki-
2014-04-27
Radje bi da smo popusili nego ovako da je zavrsilo, sramota
nowitzki-
2014-04-27
tako je...imaš tekmu gdje ti igra samo pobjeda,a on u 58.min vadi napadača i uvodi zadnjeg veznoga!! i onda još skoro u 90.min mijenja napadača za napadača...nowitzki wrote:Radje bi da smo popusili nego ovako da je zavrsilo, sramota
Prvo ti omda vadi mateia koji je bio nas najopasniji igrac i i grac koji uz tomasova jedini moze proc 1 na 1....nakon prvih pol sata mislio sam da je dinamo zrel za kantu ali onda je poceo kek sa svojim pizdarijama koje su nam sjebale prvenstvo i prije mjesec dana na rujevici, kup
nowitzki-
2014-04-27
Page 5 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 50