ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 4 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by muckodjubre 8/4/2016, 22:27

Zeko wrote:.
nowitzki wrote:Kek je dobar trener ali kao sto joskec kaze, ziheras i puca pod pritiskom cim se dodje na celo ljestvice ili si u borbi za prvaka
Sad sam već i sam sebi dosadan, ali pod pritiskom vam pucaju igrači a ne trener. To pak samo znači da nisu pravi, da nemaju ono nešto kaj moraju imati da bi trofeje osvajali, a to je i kvaliteta i mentalna snaga, a kad to igrači nemaju u genima tu si trener može jako malo pomoći.
e baš u tim stvarima trener može jako puno pomoći,posebno u psihološkoj podršci,pripremi i nabrijavanju igrača...

muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 9/4/2016, 00:55

Ja mislim da bi Zoki da je trener ovog Hajduka bio između 6. i 8. mjesta. A Burić da je trener Dinama bi osvojio više od tri boda u LP. Naslov prvaka u HNL-u i nije s ovom ekipom preveliki problem. I Guardiola bi bio prvak s Dinamom.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by muckodjubre 9/4/2016, 01:07

Tommy Ramone wrote: I Guardiola bi bio prvak s Dinamom.

Dinamo Zagreb - Page 4 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 4 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 4 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Guest 9/4/2016, 04:25

muckodjubre wrote:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by darth_vader 9/4/2016, 05:10

Braćala wrote:i toliko ima filijala da drugi gace skidaju odma...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by darth_vader 9/4/2016, 05:13

Braćala wrote:
muckodjubre wrote:
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Guest 9/4/2016, 12:01

jasambrend wrote:
Braćala wrote:
muckodjubre wrote:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 9/4/2016, 15:11

Fénix wrote:
jasambrend wrote:
Braćala wrote:
muckodjubre wrote:
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 9/4/2016, 21:18

muckodjubre wrote:
Zeko wrote:.
nowitzki wrote:Kek je dobar trener ali kao sto joskec kaze, ziheras i puca pod pritiskom cim se dodje na celo ljestvice ili si u borbi za prvaka
Sad sam već i sam sebi dosadan, ali pod pritiskom vam pucaju igrači a ne trener. To pak samo znači da nisu pravi, da nemaju ono nešto kaj moraju imati da bi trofeje osvajali, a to je i kvaliteta i mentalna snaga, a kad to igrači nemaju u genima tu si trener može jako malo pomoći.
e baš u tim stvarima trener može jako puno pomoći,posebno u psihološkoj podršci,pripremi i nabrijavanju igrača...
Za to kaj si boldao treba im psiholog a ne trener, a ako nemaju kvalitetu nemogu im pomoći ni jedan ni drugi. Pa danas ti je jedan od glavnih igrača Rijeke Tomasov koji prije par godina u Hajduku nije mog'o igrati, onda znaš o kojoj se kvaliteti radi. Oni su bili puno jači prije godinu-dvije sa Kramarićem, Tomečakom i Sharbinijem i Kek od ovoga kaj ima izvlači maksimum maksimuma.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 9/4/2016, 21:24

Tommy Ramone wrote:Ja mislim da bi Zoki da je trener ovog Hajduka bio između 6. i 8. mjesta. A Burić da je trener Dinama bi osvojio više od tri boda u LP. Naslov prvaka u HNL-u i nije s ovom ekipom preveliki problem. I Guardiola bi bio prvak s Dinamom.
Ja pak mislim da bi Zoki bio prvak sa Hajdukom, ako bi i Zdravko bio s njim u klubu, a Burić se tada sa Dinamom u LP nebi ni plasirao. :D
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 10/4/2016, 21:03

100 šansi za 1 gol. pa koji kurac rade na tim treninzima  :). meni je rog očajan ovo proljeće. guza najbolji
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 10/4/2016, 21:12

Rog je i inače očajan, to je debelo precijenjen igrač. Machado, Antola, Čorić i to je to, a Šovšić i tek onda Rog na kapaljku. Inače dobro veliš, kaj mi sve promašimo to nije za vjerovati i danas sam bil u strahu da nam ovi iz nekakvog prvog udarca na gol ne zabiju. A jesi vidio golmančinu Eduarda kak ispucava danas lopte nogom i to ne baš pod nekakvim pritiskom ? Jedno 3-4 ih je iz čista mira puknul u aut. Jebote, za njega je i Kelava velemajstor u tome.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2016, 21:15

Nemoj, dobar je Eduardo, već dvije utakmice nije dobio gol.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 10/4/2016, 21:17

Je, kad mu nisu na gol ni puknuli.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 10/4/2016, 21:18

Nećemo cjepidlačiti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 10/4/2016, 21:21

nemojte biti jalni  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 10/4/2016, 21:24

kad smo već kod ispucavanja, a amper se vratio, molio bih da mi komentira ispucavanja kalinića  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sat2 10/4/2016, 21:53

Zeko wrote:Rog je i inače očajan, to je debelo precijenjen igrač. Machado, Antola, Čorić i to je to, a Šovšić i tek onda Rog na kapaljku. Inače dobro veliš, kaj mi sve promašimo to nije za vjerovati i danas sam bil u strahu da nam ovi iz nekakvog prvog udarca na gol ne zabiju. A jesi vidio golmančinu Eduarda kak ispucava danas lopte nogom i to ne baš pod nekakvim pritiskom ? Jedno 3-4 ih je iz čista mira puknul u aut. Jebote, za njega je i Kelava velemajstor u tome.

Rog je nebrušeni dijamant ... samo treba dotjerati pas igru i podići glavu ... ima srce, tehniku, čvrstoću ... vidi se da nije prošao pravu nogometnu školu ...
sat2
sat2

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 11/4/2016, 00:45

kuracodigraca wrote:kad smo već kod ispucavanja, a amper se vratio, molio bih da mi komentira ispucavanja kalinića  :)

kalinić ima samo lijevu nogu i sve što mu ne ide na ljevicu je panika samo takva...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 11/4/2016, 07:50

sat2 wrote:
Zeko wrote:Rog je i inače očajan, to je debelo precijenjen igrač. Machado, Antola, Čorić i to je to, a Šovšić i tek onda Rog na kapaljku. Inače dobro veliš, kaj mi sve promašimo to nije za vjerovati i danas sam bil u strahu da nam ovi iz nekakvog prvog udarca na gol ne zabiju. A jesi vidio golmančinu Eduarda kak ispucava danas lopte nogom i to ne baš pod nekakvim pritiskom ? Jedno 3-4 ih je iz čista mira puknul u aut. Jebote, za njega je i Kelava velemajstor u tome.

Rog je nebrušeni dijamant ... samo treba dotjerati pas igru i podići glavu ... ima srce, tehniku, čvrstoću ... vidi se da nije prošao pravu nogometnu školu ...
Je, samo bojim se da je malo prestar za školu.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 13/4/2016, 22:57

gledam koja greška neuera protiv benfice, zakaj ne uštede i kupe ježinu  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 50 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics