Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
e baš u tim stvarima trener može jako puno pomoći,posebno u psihološkoj podršci,pripremi i nabrijavanju igrača...Zeko wrote:.Sad sam već i sam sebi dosadan, ali pod pritiskom vam pucaju igrači a ne trener. To pak samo znači da nisu pravi, da nemaju ono nešto kaj moraju imati da bi trofeje osvajali, a to je i kvaliteta i mentalna snaga, a kad to igrači nemaju u genima tu si trener može jako malo pomoći.nowitzki wrote:Kek je dobar trener ali kao sto joskec kaze, ziheras i puca pod pritiskom cim se dodje na celo ljestvice ili si u borbi za prvaka
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
Ja mislim da bi Zoki da je trener ovog Hajduka bio između 6. i 8. mjesta. A Burić da je trener Dinama bi osvojio više od tri boda u LP. Naslov prvaka u HNL-u i nije s ovom ekipom preveliki problem. I Guardiola bi bio prvak s Dinamom.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote: I Guardiola bi bio prvak s Dinamom.
muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote: I Guardiola bi bio prvak s Dinamom.
Guest- Guest
Braćala wrote:i toliko ima filijala da drugi gace skidaju odma...
darth_vader-
2014-04-17
Braćala wrote:muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote: I Guardiola bi bio prvak s Dinamom.
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Braćala wrote:muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote: I Guardiola bi bio prvak s Dinamom.
Guest- Guest
Fénix wrote:jasambrend wrote:Braćala wrote:muckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote: I Guardiola bi bio prvak s Dinamom.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Za to kaj si boldao treba im psiholog a ne trener, a ako nemaju kvalitetu nemogu im pomoći ni jedan ni drugi. Pa danas ti je jedan od glavnih igrača Rijeke Tomasov koji prije par godina u Hajduku nije mog'o igrati, onda znaš o kojoj se kvaliteti radi. Oni su bili puno jači prije godinu-dvije sa Kramarićem, Tomečakom i Sharbinijem i Kek od ovoga kaj ima izvlači maksimum maksimuma.muckodjubre wrote:e baš u tim stvarima trener može jako puno pomoći,posebno u psihološkoj podršci,pripremi i nabrijavanju igrača...Zeko wrote:.Sad sam već i sam sebi dosadan, ali pod pritiskom vam pucaju igrači a ne trener. To pak samo znači da nisu pravi, da nemaju ono nešto kaj moraju imati da bi trofeje osvajali, a to je i kvaliteta i mentalna snaga, a kad to igrači nemaju u genima tu si trener može jako malo pomoći.nowitzki wrote:Kek je dobar trener ali kao sto joskec kaze, ziheras i puca pod pritiskom cim se dodje na celo ljestvice ili si u borbi za prvaka
Zeko-
2015-08-26
Ja pak mislim da bi Zoki bio prvak sa Hajdukom, ako bi i Zdravko bio s njim u klubu, a Burić se tada sa Dinamom u LP nebi ni plasirao.Tommy Ramone wrote:Ja mislim da bi Zoki da je trener ovog Hajduka bio između 6. i 8. mjesta. A Burić da je trener Dinama bi osvojio više od tri boda u LP. Naslov prvaka u HNL-u i nije s ovom ekipom preveliki problem. I Guardiola bi bio prvak s Dinamom.
Zeko-
2015-08-26
100 šansi za 1 gol. pa koji kurac rade na tim treninzima . meni je rog očajan ovo proljeće. guza najbolji
2015-08-19
Rog je i inače očajan, to je debelo precijenjen igrač. Machado, Antola, Čorić i to je to, a Šovšić i tek onda Rog na kapaljku. Inače dobro veliš, kaj mi sve promašimo to nije za vjerovati i danas sam bil u strahu da nam ovi iz nekakvog prvog udarca na gol ne zabiju. A jesi vidio golmančinu Eduarda kak ispucava danas lopte nogom i to ne baš pod nekakvim pritiskom ? Jedno 3-4 ih je iz čista mira puknul u aut. Jebote, za njega je i Kelava velemajstor u tome.
Zeko-
2015-08-26
Je, kad mu nisu na gol ni puknuli.
Zeko-
2015-08-26
kad smo već kod ispucavanja, a amper se vratio, molio bih da mi komentira ispucavanja kalinića
2015-08-19
Zeko wrote:Rog je i inače očajan, to je debelo precijenjen igrač. Machado, Antola, Čorić i to je to, a Šovšić i tek onda Rog na kapaljku. Inače dobro veliš, kaj mi sve promašimo to nije za vjerovati i danas sam bil u strahu da nam ovi iz nekakvog prvog udarca na gol ne zabiju. A jesi vidio golmančinu Eduarda kak ispucava danas lopte nogom i to ne baš pod nekakvim pritiskom ? Jedno 3-4 ih je iz čista mira puknul u aut. Jebote, za njega je i Kelava velemajstor u tome.
Rog je nebrušeni dijamant ... samo treba dotjerati pas igru i podići glavu ... ima srce, tehniku, čvrstoću ... vidi se da nije prošao pravu nogometnu školu ...
sat2-
2015-09-28
kuracodigraca wrote:kad smo već kod ispucavanja, a amper se vratio, molio bih da mi komentira ispucavanja kalinića
kalinić ima samo lijevu nogu i sve što mu ne ide na ljevicu je panika samo takva...
sitting_bull-
2015-09-28
Je, samo bojim se da je malo prestar za školu.sat2 wrote:Zeko wrote:Rog je i inače očajan, to je debelo precijenjen igrač. Machado, Antola, Čorić i to je to, a Šovšić i tek onda Rog na kapaljku. Inače dobro veliš, kaj mi sve promašimo to nije za vjerovati i danas sam bil u strahu da nam ovi iz nekakvog prvog udarca na gol ne zabiju. A jesi vidio golmančinu Eduarda kak ispucava danas lopte nogom i to ne baš pod nekakvim pritiskom ? Jedno 3-4 ih je iz čista mira puknul u aut. Jebote, za njega je i Kelava velemajstor u tome.
Rog je nebrušeni dijamant ... samo treba dotjerati pas igru i podići glavu ... ima srce, tehniku, čvrstoću ... vidi se da nije prošao pravu nogometnu školu ...
Zeko-
2015-08-26
gledam koja greška neuera protiv benfice, zakaj ne uštede i kupe ježinu
2015-08-19
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 4 of 50