Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Prvo ti omda vadi mateia koji je bio nas najopasniji igrac i i grac koji uz tomasova jedini moze proc 1 na 1....nakon prvih pol sata mislio sam da je dinamo zrel za kantu ali onda je poceo kek sa svojim pizdarijama koje su nam sjebale prvenstvo i prije mjesec dana na rujevici, kup
nowitzki- Posts : 3791
2014-04-27
Nije to baš tak'. Dobro je Kek znal da ako jurne bude dobio 2-3 komada. Igrao je logično, nema s Dinamom nadigravanja, čvrsto otraga, a naprijed uvijek možeš zabiti neki krumpir.
Zeko-
2015-08-26
Da mu nije prva ove sezone ovakva utakmica mozda bi ti i povjerovao, ali nije to tako jer su igraci dinama cijelo drugo poluvrijeme odugovlacili sa loptom..
nowitzki-
2014-04-27
pa logično je da pri 0-0 zadnjih 20min jurneš po gol pa ako i dobije gol isti kurac mu je izgubio ili odigrao xZeko wrote:Nije to baš tak'. Dobro je Kek znal da ako jurne bude dobio 2-3 komada. Igrao je logično, nema s Dinamom nadigravanja, čvrsto otraga, a naprijed uvijek možeš zabiti neki krumpir.
Nije imao s kim jurnut naprijed jer je stavio 9 defanzivaca i 2 ofenzivca
nowitzki-
2014-04-27
Ja se slažem s Kekovim ulazomu utakmicu, dobro je on to zamislio i složio prvo poluvrijeme kad je Rijeka bila bolja. Jedino mu zamjeram što nije u zadnjih 20 minuta ušao u maksimalni rizik jer nema što izgubiti. Dinamova igra danas jadna, nedostjna naslova prvaka. Mamićeva taktika promašena, imao je sreće da je Kek još veći ziheraš.
Guest- Guest
to je već druga stvar...činjenica je da je vukao sve nelogične i nerezonske poteze,kao da Rijeka ima 4 boda fore pa čuva bod
ulazak u tekmu je jedino i valjao i odgovarao onome da ide na 3 boda jer je Rijeka tada napadala pa stala i on u 2.p odlučio igrati maksimalno ziheraškiTommy Ramone wrote:Ja se slažem s Kekovim ulazomu utakmicu, dobro je on to zamislio i složio prvo poluvrijeme kad je Rijeka bila bolja. Jedino mu zamjeram što nije u zadnjih 20 minuta ušao u maksimalni rizik jer nema što izgubiti. Dinamova igra danas jadna, nedostjna naslova prvaka. Mamićeva taktika promašena, imao je sreće da je Kek još veći ziheraš.
Zdravko Mamić, odnedavno "savjetnik" Dinama, na bodu je zahvalio treneru Rijeke Matjažu Keku.
"Sve je bilo jasno, njihov je trener u igru ubacio samo defenzivce, a iz igre izvlačio njihove najjače napadačke adute. Time nam je i on pomogao da ovdje dohvatimo željeni rezultat", rekao je Mamić za Goal.com.
"Sve je bilo jasno, njihov je trener u igru ubacio samo defenzivce, a iz igre izvlačio njihove najjače napadačke adute. Time nam je i on pomogao da ovdje dohvatimo željeni rezultat", rekao je Mamić za Goal.com.
Zdravko objasnio,nema dalje...sve rečeno
za keka me boli kiki, to nek kurvicki ocjenjuje. mene nekaj drugo smeta. ja i frendovi od subote laprdamo da je najbitnije da odgovorimo na rijekinu agresiju i da zato rog treba početi odpočetka bilo kao lažna devetka ili umjesto čorkea. i naravno zoki, veliki trener opet fula tamo gdje je to očigledno. naravno kad je metnuo roga u drugo pol riječica se nije vidjela. osobno sam nezadovoljan ovim bodom a prvenstveno još jednom krivom početnom procijenom zokija. jedini je napredak kod njega da to više ne kuži u 60. minuti nego u 45. od mora prosjećnih igrača u dinamu izdvojio bih ipak machada
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
nemoj protiv TATE,sram te bilo đubre jedno,muučko đubreBraćala wrote:neverovatno ružna njuška je ovaj mamić...
Kek sa ovom riječicom igra na maksimumu maksimuma. On ni nema igrače za napast nikoga, a kamoli Dinamo. Dečki, igrači su ključ, ne trener.
Zeko-
2015-08-26
al opet moraš priznati da je i do trenera,ako trener izvadi ofenzivce a betonira sredinu i obranu...jbga
- Neću reći da smo se zaje…, ali moramo nagraditi suigrača koji za vas pretrči 50 metra. Tada mu morate dodati loptu jer će vas ona nagraditi. Trebamo izvući pouke i izbaciti taj egoizam iz naše igre - naglasio je Schifo. Na koga je mislilo, naravno, nije htio reći.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Fernandes i Soudani, a trpi Henriqez ...kuracodigraca wrote:- Neću reći da smo se zaje…, ali moramo nagraditi suigrača koji za vas pretrči 50 metra. Tada mu morate dodati loptu jer će vas ona nagraditi. Trebamo izvući pouke i izbaciti taj egoizam iz naše igre - naglasio je Schifo. Na koga je mislilo, naravno, nije htio reći.
sat2-
2015-09-28
nowitzki wrote:Nije imao s kim jurnut naprijed jer je stavio 9 defanzivaca i 2 ofenzivca
ondak je mogel jurnuti nazad, ne?
sitting_bull-
2015-09-28
Nikako mi jos i danas svjeze glave nije jasno sta je kek izvodio, prvo poluvrijeme je rijeka bila cijelo vrijeme na polovici dinama i dinamo nije imao konkretniju sansu, kad se to vidilo i kad je bili znano da nam samo pobjeda igra, neznam cemu povlacenje i stavljanje zqdnjih veznih i defanzivnih krila u igru.....i onda secer za kraj napadac za npadaca ala elvis scoria
nowitzki-
2014-04-27
Niko nebi a reko da smo napali i nismo zabili, pa makar i primili 2-3 komada...jebiga takva je to utakmica
nowitzki-
2014-04-27
Page 6 of 50 • 1 ... 5, 6, 7 ... 28 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 6 of 50