Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Braćala wrote:ovaj rajko likuje sto mu jedan lik krade klub. pa mozes li biti gluplji od toga?
možeš.
kad kradeš klub koji ništa nema...
sitting_bull- Posts : 11159
2015-09-28
zijevBraćala wrote:ovaj rajko likuje sto mu jedan lik krade klub. pa mozes li biti gluplji od toga?
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://sportske.jutarnji.hr/dinamo-odgovorio-na-kaznu--u-minusu-smo-svjesno--kako-bismo-bili-jaci--/1574232/
2015-08-19
kuracodigraca wrote:http://sportske.jutarnji.hr/dinamo-odgovorio-na-kaznu--u-minusu-smo-svjesno--kako-bismo-bili-jaci--/1574232/
To je ono kada su navijači prigovarali zašto se stalno prodaje ...
"Zbog realiziranih transfera Pinta i Brekala kao i posebnog računovodstvenog tretmana Brozovića i Čopa gdje se veći dio transfera knjiži u 2016. kao i ugovorenih bonusa kod Halilovića i Šimunovića mi sigurno nećemo imati nikakvih problema zadovoljiti kriterije financijskog fair playja. Minus je napravljen planski radi zadržavanja okosnice momčadi i ne prodavanja igrača što smo si mogli priuštiti jer je Dinamo imao dobit iz prenesenih razdoblja s kojim je pokrivao dospjele obveze, a sve, naravno, s ciljem ostvarivanja što boljih rezultata", rekao je glavni direktor Dinama Tomislav Svetina
Sada čekam da nam N+ objasni kako u stvari Dinamo propada ...
sat2-
2015-09-28
Da, da u minusu su kako bi bili jači... Moš misliti...sat2 wrote:
"Zbog realiziranih transfera Pinta i Brekala kao i posebnog računovodstvenog tretmana Brozovića i Čopa gdje se veći dio transfera knjiži u 2016. kao i ugovorenih bonusa kod Halilovića i Šimunovića mi sigurno nećemo imati nikakvih problema zadovoljiti kriterije financijskog fair playja. Minus je napravljen planski radi zadržavanja okosnice momčadi i ne prodavanja igrača što smo si mogli priuštiti jer je Dinamo imao dobit iz prenesenih razdoblja s kojim je pokrivao dospjele obveze, a sve, naravno, s ciljem ostvarivanja što boljih rezultata", rekao je glavni direktor Dinama Tomislav Svetina
Ima već neko vrime kad sam priča da će Dinamo u probleme zbog kršenja financijskog fair playa, neki su se smijali.
Stvari su vrlo jednostavne. Dinamo teško ovako može dalje. Ili privatizacija, ili smanjenje troškova, tj. rashoda. Bez obzira na transfere i ovo što sad Svetina spominje. Transfera je bilo i prije, ali opet se radio minus jer se previše trošilo...
Guest- Guest
ne plaši sesat2 wrote:
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/15594/UEFA-kaznila-Dinamo-zbog-krsenja-financijskog-fair-playa.aspx
2015-08-19
Izgleda da su prevelike provizije završavale na računima u off shore bankama.
Guest- Guest
amper1950 wrote:Da, da u minusu su kako bi bili jači... Moš misliti...sat2 wrote:
Ima već neko vrime kad sam priča da će Dinamo u probleme zbog kršenja financijskog fair playa, neki su se smijali.
Stvari su vrlo jednostavne. Dinamo teško ovako može dalje. Ili privatizacija, ili smanjenje troškova, tj. rashoda. Bez obzira na transfere i ovo što sad Svetina spominje. Transfera je bilo i prije, ali opet se radio minus jer se previše trošilo...
Brini ti o Hajduku i Kosu ... da mi je vidjeti na što će Hajduk lićiti na jesen?
Dinamo minus pokrije prodajom Brekala, a od iznosa koji dolaze na naplatu za već prodane igrače se lagodno živi. Kad tome dodaš nekih 15-20 mil. eura nakon EP-a za Pjacu pa 5-6 za Antolića ....
sat2-
2015-09-28
kuracodigraca wrote:ne plaši sesat2 wrote:
http://www.nogometplus.net/nogometplusnet/tekst/TabId/98/ArtMID/508/ArticleID/15594/UEFA-kaznila-Dinamo-zbog-krsenja-financijskog-fair-playa.aspx
Ne, ne .... to je pusta vijest... čekam stručnu poslovno -financijsko-sportsku analizu nekog od 50 stručnjaka iz N+ ...
sat2-
2015-09-28
Bumo vidjeli na sudenju. Valjda bumo saznali pravu istinuTommy Ramone wrote:Izgleda da su prevelike provizije završavale na računima u off shore bankama.
2015-08-19
Pomalo. Cekaj da se dogovoresat2 wrote:kuracodigraca wrote:ne plaši sesat2 wrote:
Ne, ne .... to je pusta vijest... čekam stručnu poslovno -financijsko-sportsku analizu nekog od 50 stručnjaka iz N+ ...
2015-08-19
Posto tu ima financijskih strucnjaka, mene zanima dal dinamo moze pravno dobiti natrag te ukradene novce sa tih stranih racuna, ak su ukradeni i ak ih jos ima.
2015-08-19
Može, ako ih ima i naravno ako bude presuda. Najbitnije, nemam pojma jesu ta sredstva privremeno blokirana, ako ih uopće ima. Može se naplatiti i iz imovine optuženih ako im se dokaže krivnja da su oštetili klub.kuracodigraca wrote:Posto tu ima financijskih strucnjaka, mene zanima dal dinamo moze pravno dobiti natrag te ukradene novce sa tih stranih racuna, ak su ukradeni i ak ih jos ima.
Guest- Guest
Tommy Ramone wrote:Može, ako ih ima i naravno ako bude presuda. Najbitnije, nemam pojma jesu ta sredstva privremeno blokirana, ako ih uopće ima. Može se naplatiti i iz imovine optuženih ako im se dokaže krivnja da su oštetili klub.kuracodigraca wrote:Posto tu ima financijskih strucnjaka, mene zanima dal dinamo moze pravno dobiti natrag te ukradene novce sa tih stranih racuna, ak su ukradeni i ak ih jos ima.
Zato mene ne sekira sve to... ako se dokaže da su jamili Dinamo će dobit lovu.
sat2-
2015-09-28
ako je minus "samo" 6,9 milja eura. sa svim "opljačkanim" novcima onda se bumo izvukli. frkneš pjacu ili tak nekog i još smo u plusu. sad je pitanje dal ima tu još kakvog minusa koji se ovak ne vidi ili je skriven.
2015-08-19
Tu nije uračunata lova od Pinta i Brekala, pa Čopa i Brozovića te na kraju Halilovića i Šimunovića.kuracodigraca wrote:ako je minus "samo" 6,9 milja eura. sa svim "opljačkanim" novcima onda se bumo izvukli. frkneš pjacu ili tak nekog i još smo u plusu. sad je pitanje dal ima tu još kakvog minusa koji se ovak ne vidi ili je skriven.
Guest- Guest
sat2 wrote:amper1950 wrote:Da, da u minusu su kako bi bili jači... Moš misliti...sat2 wrote:
Brini ti o Hajduku i Kosu ... da mi je vidjeti na što će Hajduk lićiti na jesen?
Dinamo minus pokrije prodajom Brekala, a od iznosa koji dolaze na naplatu za već prodane igrače se lagodno živi. Kad tome dodaš nekih 15-20 mil. eura nakon EP-a za Pjacu pa 5-6 za Antolića ....
1. Brinem o Hajduku, naravno. Ima tamo tema, i ti tamo pišeš, zar ne? Na jesen? Hajduk će se boriti za opstanak kao i lani...
2. Dinamo minus pokrije prodajom Brekala? hahaha. Ko prvo nije ti ni transfer Brekala toliki koliko napumpavaju neki mediji, a taj transfer je napravljen ove, 2016-e godine. Vidit ćemo razliku prihoda-rashoda za 2016-u godine. Neće Dinamo prodajom Brekala pokriti nikakav minus zandjih tri godine, minus može pokriti samo jako veliki plus u poslovanju u 2016-oj godini Ak razmeš šta sam ti rekao...
3. 15-20 miljuna eura za Pjacu? To ćemo tek vidjeti, malo ambiciozno. Nemoj zanemariti da su obveze Dinama za kredite i zajmove u 2015-oj narasli na 174 miljuna kuna, a da Dinamo nije nešto jako primjetno srezao rashode ni ove godine.
Guest- Guest
kak pak vi stojite, jeste prvaci?Braćala wrote:pusti tominjo, ne rusi rajku sneska...
2015-08-19
Jedna je stvar minus u poslovanju, druga je stvar trenutno financijsko stanje kluba. Nekoć se Mamić hvalio da su puni ko brod, i ostvarivali su dobit na kraju godine. Zadnje tri godine rade gubitak, vjerovatno su neke gubitke pobili s novcem dobiti od prijašnjih godina, no ostaje činjenica da Dinamo ima kredita i zajmova u iznosu od 174 miljuna kuna, što nije malo.
Kako bilo, kako sam reka još i prije, imaš dvije solucije. Ili će se klub privatizirati (što je najavljeno još prije godinu ipo dana, a pri kraju prošle godine je Svetina pričao da će se više znati kroz par mjeseci - nikakve nove informacije se ne dobivaju, pa malo čudno da navijače Dinama uopće ne brine što je s tom pričom oko privatizacije, što, kako i kad) ili će morati prilično srezati troškove, što znači manje igrača pod ugovorom, vjerovatno smanjenje odvajanja za plače, pa i prodaja nekih igrača, više igrača bez novih velikih ulaganja u momčad. Očigledno je da ovako dalje ne može, zbog toga jer ne možeš stalno raditi minus, ali i poštivanje Uefinog finacijskog fair play je tu bitno. Sad su kažnjeni s podnošljivom kaznom, kad bi se ovo nastavilo te kazne idu sve rigoroznije, od velikih novčanih kazni do izbacivanja iz Europe...
Kako bilo, kako sam reka još i prije, imaš dvije solucije. Ili će se klub privatizirati (što je najavljeno još prije godinu ipo dana, a pri kraju prošle godine je Svetina pričao da će se više znati kroz par mjeseci - nikakve nove informacije se ne dobivaju, pa malo čudno da navijače Dinama uopće ne brine što je s tom pričom oko privatizacije, što, kako i kad) ili će morati prilično srezati troškove, što znači manje igrača pod ugovorom, vjerovatno smanjenje odvajanja za plače, pa i prodaja nekih igrača, više igrača bez novih velikih ulaganja u momčad. Očigledno je da ovako dalje ne može, zbog toga jer ne možeš stalno raditi minus, ali i poštivanje Uefinog finacijskog fair play je tu bitno. Sad su kažnjeni s podnošljivom kaznom, kad bi se ovo nastavilo te kazne idu sve rigoroznije, od velikih novčanih kazni do izbacivanja iz Europe...
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50