Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
ma za državu je bolje da zadrži lovu za jamčevinu neg kaj bu on ležal vu reštu....
rummenigge- Posts : 25
2015-11-21
Tommy Ramone wrote:Mene više zanima da se vrati lova Dinamu.
sat2-
2015-09-28
Ma da više završi taj kurvin pir ... da ga vrag crni odnese ... iako ni tada nećemo uživati u nogometnoj rapsodiji s juga ...
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:Tommy Ramone wrote:Mene više zanima da se vrati lova Dinamu.
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
a nije mi ni to neko rješenje. onda rađe muž od kopičke
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
hahahaha...Zeko wrote:
Marš u pičku materinu orjunašku.
Btw.
Nova optužnica u aferi Godot
Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu podiglo je još jednu optužnicu u sklopu afere Godot.
Prema pisanju Večernjeg lista, novooptužena u aferi je voditeljica poslovnice Hypo banke I.P. (41). Nju se tereti da je 13. svibnja 2015. godine nakon što joj je nadležno državno odvjetništvo dostavilo zahtjev za uvidom u račune osoba i društava uključenih u istragu afere, o istome obavijestila osobu na koju se zahtjev odnosio.
Iako je upozorena da informaciju o podacima koje je državno odvjetništvo tražilo mora čuvati u tajnosti, te da je odavanje tih podataka kazneno djelo, I.P. to nije spriječilo da o zahtjevima odvjetništva obavijesti člana obitelji Mamić.
Prema optužnici u aferi Godot, koja se vodi protiv braće Mamić, Damira Vrbanovića i Milana Pernara, upravo u jednoj od poslovnica Hypo banke u Zagrebu proknjiženje su uplate koje je Dinamo uplatio na račun Luke Modrića, koji je taj novac potom podizao i vraćao članovima obitelji Mamić. Na taj način je preko jedne poslovnice s računa Dinama, preko računa Luke Modrića, članovima obitelji Mamić isplaćeno oko 52milijuna kuna.
i onda je može odma vratit zagrepčanimakuracodigraca wrote:sat2 wrote:Tommy Ramone wrote:Mene više zanima da se vrati lova Dinamu.
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/stigla-velika-vijest-novi-trener-dinama-je-cico-kranjcar-evo-koga-je-sve-uzeo-u-stozer/4463090/
sat2-
2015-09-28
ako ne pije onda je jako dobar izborsat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/hnl/stigla-velika-vijest-novi-trener-dinama-je-cico-kranjcar-evo-koga-je-sve-uzeo-u-stozer/4463090/
Niko Kranjčar (31) u četvrtak je potpisao dvogodišnji ugovor s Glasgow Rangersima.
Od kandidata koji su se spominjali sigurno najbolji izbor, iskusan je i solidan trener. Jedino mu treba u ugovoru staviti klauzulu da mu se zabranjuje dopeljati sineka u Dinamo.
Zeko-
2015-08-26
Koji gazda i čiji gazda ?Braćala wrote:pa da, gazda ne gresi...
Zeko-
2015-08-26
O jebo te led, može li jadnije...Zeko wrote:Od kandidata koji su se spominjali sigurno najbolji izbor, iskusan je i solidan trener. Jedino mu treba u ugovoru staviti klauzulu da mu se zabranjuje dopeljati sineka u Dinamo.
Slična priča kao s Štimcem kad je doša za izbornika. Sad je Cico najbolji izbor, do jučer je bio kronični pijanac koji više ne može biti trener. Da ti gazda i Niku dovede posta bi opet igračina... Može li niže i jadnije?
amperinho- Posts : 127
2016-04-07
mene je stvarnao sram citati sta pise ovdi pise ova droljica bez karaktera nisan znao da je mamice kurac toliko dobar kad ova lignja bez morala ovoliko drka na sve odluke gazde
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
ZEKO JEL TVOJE OBITELJI SRAM KAD VIDE KOLIKA SI KUJICA... vec vas zamisljam kako umisto ocenasa za rucak mlite O ZDRAVKO U MAKSIMIRU KOJI JESI DAJ DA SE CUDO OPET DESI NA TEBE SU NAPADI MNOGO CESTI ODES LI U ZATVOR NECEMO IMATI STA JESTI. O ZDRAVKO KOJI UMAKSIMIRU VLADAS NEZELIMO TE LEDAT KAKO PADAS. NEGO CUVAJ NAS SLUGE SVOJE O TEBI OVISE BENEFICIJE MOJE. NEIDI DRAGI ZDRAVKO IMENA TI TVOGA JER BEZ TEBE NEMA NI OPSTANKA MOGA. DRAGI VODJO OSTANI SA NAMA BEZ TEBE NAS CEKA SAMO CRNA JAMA. SA TOBOM NASA SRECA RASCE POZDRAVLJA TE VODJO,, ZEKO TVOJE PASCE
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Đubre smrdljivo lažljivo. Cici Kranjčaru, jedno jedino što sam do sada zamjerio je guranje svog sineka u reprezentaciju, a zanemarivanje daleko boljeg Luke Modrića na račun toga. Sve ovo ostalo su tvoje pokvarene provokacije. Spominjali su se Bjelica, Toplak, Kopić i Kranjčar i tko je tu sad tebi najbolji izbor orjunašu ?amperinho wrote:O jebo te led, može li jadnije...Zeko wrote:Od kandidata koji su se spominjali sigurno najbolji izbor, iskusan je i solidan trener. Jedino mu treba u ugovoru staviti klauzulu da mu se zabranjuje dopeljati sineka u Dinamo.
Slična priča kao s Štimcem kad je doša za izbornika. Sad je Cico najbolji izbor, do jučer je bio kronični pijanac koji više ne može biti trener. Da ti gazda i Niku dovede posta bi opet igračina... Može li niže i jadnije?
Zeko-
2015-08-26
Page 39 of 50 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 39 of 50