ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 40 of 50 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 40 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Zeko 23/6/2016, 18:46

amperinho wrote:
Zeko wrote:Od kandidata koji su se spominjali sigurno najbolji izbor, iskusan je i solidan trener. Jedino mu treba u ugovoru staviti klauzulu da mu se zabranjuje dopeljati sineka u Dinamo.
:facepalm :facepalm :facepalm O jebo te led, može li jadnije...
Slična priča kao s Štimcem kad je doša za izbornika. Sad je Cico najbolji izbor, do jučer je bio kronični pijanac koji više ne može biti trener. Da ti gazda i Niku dovede posta bi opet igračina... Može li niže i jadnije?
Đubre smrdljivo lažljivo. Cici Kranjčaru, jedno jedino što sam do sada zamjerio je guranje svog sineka u reprezentaciju, a zanemarivanje daleko boljeg Luke Modrića na račun toga. Sve ovo ostalo su tvoje pokvarene provokacije. Spominjali su se Bjelica, Toplak, Kopić i Kranjčar i tko je tu sad tebi najbolji izbor orjunašu ?

Zeko

2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 23/6/2016, 18:47

kuracodigraca wrote:Katastrofa
Zakaj ?
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by amperinho 23/6/2016, 19:46

Zeko wrote:
Đubre smrdljivo lažljivo. Cici Kranjčaru, jedno jedino što sam do sada zamjerio je guranje svog sineka u reprezentaciju, a zanemarivanje daleko boljeg Luke Modrića na račun toga. Sve ovo ostalo su tvoje pokvarene provokacije. Spominjali su se Bjelica, Toplak, Kopić i Kranjčar i tko je tu sad tebi najbolji izbor orjunašu ?
:rofl :rofl :rofl
Kujice, sićan se ja dobro što si ti pisao, a pošto se ti ne sićaš da si bio/ne bio u poljudskoj loži gdje bi se toga sjetio...  ;)

Potpuno nebitno tko je meni bolji izbor, ja se nisam osvrnija na to. Ja bar ne minjam mišljenje o nekome, o njegovim što trenerskim što igračkim kvalitetama ovisno o tome jesu li ti i takvi dobri s nekim, jesu li u svađi ko ti mamićeva kujice...  ;) Sjeti se samo Štimca...
amperinho
amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by Zeko 23/6/2016, 21:18

amperinho wrote:
Zeko wrote:
Kujice, sićan se ja dobro što si ti pisao, a pošto se ti ne sićaš da si bio/ne bio u poljudskoj loži gdje bi se toga sjetio...  ;)

Potpuno nebitno tko je meni bolji izbor, ja se nisam osvrnija na to. Ja bar ne minjam mišljenje o nekome, o njegovim što trenerskim što igračkim kvalitetama ovisno o tome jesu li ti i takvi dobri s nekim, jesu li u svađi ko ti mamićeva kujice...  ;) Sjeti se samo Štimca...
Štimac je govno od čovjeka, ali je u ono vrijeme bio logičan izbor. Ja nikada nisam u isti koš trpao nečije ljudske kvalitete i igračko/trenerske kvalitete. I uopće neznam kaj te jebe taj Štimac. Dodatne kvalifikacije za SP izborio je on kao izbornik. Kaj si ti uvjeren da on nebi pobijedio onaj smiješni Island ? Niko Kovač i njegov brat Robert naslijedili su Štimca i to je najveća greška HNS-a od osnutka. Pobijedili smo taj Island, otišli na SP i tamo nismo pobijedili nikoga, osim onih kamerunaca kaj po drveću hodaju. Sombrerosi su nam održali lekciju samo takvu i to gotovo istoj ovoj reprezentaciji koja sad gazi na Euru. Štimac je bil zlatni trener za Kovača.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 23/6/2016, 21:23

Zeko wrote:
kuracodigraca wrote:Katastrofa
Zakaj ?
a zakaj. umjesto da napravimo korak naprijed, jer smo kao puni ko brod, mi uzmemo trenera u silaznoj putanji, koji se smucao po nekoj azijskoj vukojebini i još je pijanac. meni je to 3 koraka nazad. ili možda ipak nismo tak puni ko brod jer su optužnice ful točne
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by jalnirajko 23/6/2016, 21:28

daj Bože da se varam i da se budem posipao pepelom. jebo me pas ak ne bih rađe da je zoki ostao a on mi je kurac od trenera
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 23/6/2016, 21:34

Zašto? Cico je dobar trener. Jedina mu je mrlja forsiranje sineka 2006. Njegove ekipe su uvijek dobro igrale. Zadnje kaj sam gledao je Crna Gora. A Iran ne znam, mislim da je i tamo bio dobar, uostalom bio je dobro plaćen.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 23/6/2016, 21:36

kažem možda se varam. ali ak je tak dobar, zakaj nije trenirao ozbiljniji klub ali ono klub, europski.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 23/6/2016, 21:38

Trenirao je Dinamo.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Zeko 23/6/2016, 21:41

Pital sam u Dinamu, jel bude Cico isto imal i funkciju sportskog direktora k'o i Zoki, dakle, jel bude bil menadžer engleskog tipa i nitko mi nije znal ili htio odgovoriti. Onda sam im rekel da valjda čekaju savjetnika da im da savjet kad se vrati iz Francuske. :)
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 23/6/2016, 21:44

Zeko wrote:Pital sam u Dinamu, jel bude Cico isto imal i funkciju sportskog direktora k'o i Zoki, dakle, jel bude bil menadžer engleskog tipa i nitko mi nije znal ili htio odgovoriti. Onda sam im rekel da valjda čekaju savjetnika da im da savjet kad se vrati iz Francuske. :)
jel bu se vratil?  :)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 23/6/2016, 21:47

kuracodigraca wrote:
Zeko wrote:Pital sam u Dinamu, jel bude Cico isto imal i funkciju sportskog direktora k'o i Zoki, dakle, jel bude bil menadžer engleskog tipa i nitko mi nije znal ili htio odgovoriti. Onda sam im rekel da valjda čekaju savjetnika da im da savjet kad se vrati iz Francuske. :)
jel bu se vratil?  :)
Zakaj se nebi vratil ? Pa nije u Argentinu otišel.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by FRANK 23/6/2016, 21:56

a srcca ti issovkoja budala najbolje da ce budaletinu nesto pitati  cheers
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by sitting_bull 23/6/2016, 23:31

kuracodigraca wrote:kažem možda se varam. ali ak je tak dobar, zakaj nije trenirao ozbiljniji klub ali ono klub, europski.

u iranu nema gemišta, a cicek je bil na putu u carstvo alkohola.

ak se dovoljno odviknul mogel bi s igračima koje ima posložiti i igru i rezultat.
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by amperinho 24/6/2016, 06:50

Zeko wrote:
Štimac je govno od čovjeka, ali je u ono vrijeme bio logičan izbor. Ja nikada nisam u isti koš trpao nečije ljudske kvalitete i igračko/trenerske kvalitete. I uopće neznam kaj te jebe taj Štimac. Dodatne kvalifikacije za SP izborio je on kao izbornik. Kaj si ti uvjeren da on nebi pobijedio onaj smiješni Island ? Niko Kovač i njegov brat Robert naslijedili su Štimca i to je najveća greška HNS-a od osnutka. Pobijedili smo taj Island, otišli na SP i tamo nismo pobijedili nikoga, osim onih kamerunaca kaj po drveću hodaju. Sombrerosi su nam održali lekciju samo takvu i to gotovo istoj ovoj reprezentaciji koja sad gazi na Euru. Štimac je bil zlatni trener za Kovača.
Štimac je govno od čovjeka koji samo gleda svoj interes i koji iz HNS-a želi izvući novac jer je financijski u banani, pa se spetljao s Sinovčićem. To si pričao, još i "žešće" stvari. I onda HNS takvog izabere za izbornika ( i to nedugo nakon što je po medijima pričao da mu je Mamić nudio nekakvu ponudu o broju igrača koje mora zvati) a ti kažeš da je to bio LOGIČAN izbor?!?  :rofl :rofl :rofl O jebo te led... Tebe da se Mamić i cijeli HSN izasere po glavi vjerovatno bi to smatrao logičnom odlukom...  ;)
amperinho
amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by Zeko 24/6/2016, 09:00

amperinho wrote:
Zeko wrote:I onda HNS takvog izabere za izbornika ( i to nedugo nakon što je po medijima pričao da mu je Mamić nudio nekakvu ponudu o broju igrača koje mora zvati) a ti kažeš da je to bio LOGIČAN izbor?!?  :rofl :rofl :rofl O jebo te led... 
Pusti u kurac te priče tko je kome kaj rekao. To su priče za blesane poput tebe. Činjenica je da nas je doveo do dodatnih kvalifikacija za SP, činjenica je da smo tamo i došli i činjenica je da smo se tamo pod vodstvom Nike Kovača i njegovog brata naravno, osramotili k'o na nijednom velikom natjecanju do tada. Ponavljam, ista ova reprezentacija koja izvrsno igra ovaj Euro i to opet pod trenerom kojeg si, najviše ti, ovdje omalovažavao i ismijavao. A pokazao se najbolji izbor i proglašen je za najboljeg izbornika grupne faze natjecanja na Euru. A, veliš ti, postavio ga je Mamić sa glavnim ciljem da što bolje unovči igrače Dinama. Kad tamo, igrači Dinama pokazali da su zasluženo na Euru i zatvorili vam posrane antihrvatske gubice koje laju na mjesec i svoje frustracije izazvane katastrofalnim stanjem vašeg regionalnog kluba sada ste prenijeli na mržnju prema reprezentaciji. To dovoljno govori o tebi kao čovjeku ako te se uopće čovjekom može nazvati.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 24/6/2016, 20:33

PJACA UZDRMAO NOGOMETNO TRŽIŠTE Engleski velikan nudio 15 milijuna, Dinamo ga glatko odbio!
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by jalnirajko 24/6/2016, 20:39

http://gnkdinamo.hr/HR/Novosti/Clanak/javnosti-predstavljen-novi-trener
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Zeko 24/6/2016, 21:05

Ipak je savjetnik dal savjet da je samo u Zokiju mog'o Dinamo imati trenera i sportskog direktora u jednoj osobi. Sad to ima u prvom pomoćniku, dosta slično.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by amperinho 26/6/2016, 10:49

Zeko wrote:
Pusti u kurac te priče tko je kome kaj rekao. 
Tak je kujice... Kad se posereš sam po sebi s svojim mijenjanjem mišljenja o nekome ovisno kako je taj netko dobar s tvojim gazdom, onda ide pusti u kurac ko je kome kaj rekao...   :20 :20 :20
amperinho
amperinho

2016-04-07

Back to top Go down

Post by sitting_bull 26/6/2016, 12:40

bolje  mijenjati mišljenje i  osvajati titule, nego se k'o muha zubima za govno držati uvijek istih floskula i cviliti kad više nema na vidiku ni prašine koju diže dinamo dok s pola gasa povećava razliku.

istovremeno se kao na pokvarenoj gramofonskoj ploči kod vas vrti uvijek jedna te ista priča: ukralo, pokralo, suci, kiša, trava, sunce, nebo, ker se posr'o...

koliko vam je trajao šolta i gdje su vaša dica???

kad će opet skupština na rivi?

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 40 of 50 Previous  1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50  Next

Back to top