Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Kako moze tamo ako se sudski procesi vode protiv njega? Ko tu koga jebe?
nowitzki-
2014-04-27
lepo, skinuta mu mera zabrane napustanja prebivalista i prakticno je slobodan covek do kraja procesa, tj. do pravnosnaznosti presude...
Guest- Guest
i nek ide. već sam prošlu jesen rekao da ne može biti trener pa da je i najbolji na svijetu i da je skroz nevin. prevelik je to pritisak na njega i momčad zbog suđenja. samo da dođe netko pravi a ne primjerice kljuno i slična ekipa
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
Evo, nema više Mamića u Dinamu. Jedan ima nekakvu savjetničku ulogu, drugi više ne bude trener i da sad vidim tih 30 tisuća gledatelja svaku tekmu na maksimiru. Željno ih čekamo.
Zeko-
2015-08-26
moram odmah prvi dan po godišnju kad budu prodavali. tko zna jel bu kaj ostalo poslijeZeko wrote:Evo, nema više Mamića u Dinamu. Jedan ima nekakvu savjetničku ulogu, drugi više ne bude trener i da sad vidim tih 30 tisuća gledatelja svaku tekmu na maksimiru. Željno ih čekamo.
2015-08-19
Slažem se, a za nasljednika su najveći kandidati Bjelica i Cico.kuracodigraca wrote:i nek ide. već sam prošlu jesen rekao da ne može biti trener pa da je i najbolji na svijetu i da je skroz nevin. prevelik je to pritisak na njega i momčad zbog suđenja. samo da dođe netko pravi a ne primjerice kljuno i slična ekipa
Zeko-
2015-08-26
http://sportske.jutarnji.hr/nogomet/sportske-otkrivaju-senzacionalni-preokret-u-maksimiru-veliki-povratak-cice-kranjcara-u-dinamo/4457471/Zeko wrote:Slažem se, a za nasljednika su najveći kandidati Bjelica i Cico.kuracodigraca wrote:i nek ide. već sam prošlu jesen rekao da ne može biti trener pa da je i najbolji na svijetu i da je skroz nevin. prevelik je to pritisak na njega i momčad zbog suđenja. samo da dođe netko pravi a ne primjerice kljuno i slična ekipa
joj daj me nemoj jebat. taman sam napisao da ne želim takve.
2015-08-19
jedino gore bi bio decembarski. a nije mi ni bjelica neki izbor. brijem da je ziheraš
2015-08-19
Sad kad navale ovi kaj, kao, radi Mamića nisu dolazili, imali budemo unaprijed rasprodani stadion za cijelu sezonu sa godišnjim ulaznicama, k+o englezi kaj imaju.kuracodigraca wrote:moram odmah prvi dan po godišnju kad budu prodavali. tko zna jel bu kaj ostalo poslijeZeko wrote:Evo, nema više Mamića u Dinamu. Jedan ima nekakvu savjetničku ulogu, drugi više ne bude trener i da sad vidim tih 30 tisuća gledatelja svaku tekmu na maksimiru. Željno ih čekamo.
Zeko-
2015-08-26
sad samo da ne dignu godišnje zbog silne navale na soma i pol kuna
2015-08-19
Sad si bude i sineka dopeljal kad ga steraju iz rangersa.kuracodigraca wrote:jedino gore bi bio decembarski. a nije mi ni bjelica neki izbor. brijem da je ziheraš
Zeko-
2015-08-26
Nemoguće, onda zdravkec ni savjetnik nebi mog'o biti.Braćala wrote:ciro
Zeko-
2015-08-26
Bože čuvaj nas kuge, gladi, rata i cice kranjčara (i sina mu također)
2015-08-19
Zeko wrote:Evo, nema više Mamića u Dinamu. Jedan ima nekakvu savjetničku ulogu, drugi više ne bude trener i da sad vidim tih 30 tisuća gledatelja svaku tekmu na maksimiru. Željno ih čekamo.
Je i ti svaki dan moraš pokazati koliko si glup, ono da ekipa ne zaboravi... Što se promjenilo i što je drugačije?
Btw ovo potrčko
je vjerovatno gora opcija od oba mamića zajedno sve da samostalno vodi klub, a znamo da to nije istina...
amperinho- Posts : 127
2016-04-07
Marš u pičku materinu orjunašku.amperinho wrote:Zeko wrote:Evo, nema više Mamića u Dinamu. Jedan ima nekakvu savjetničku ulogu, drugi više ne bude trener i da sad vidim tih 30 tisuća gledatelja svaku tekmu na maksimiru. Željno ih čekamo.
Je i ti svaki dan moraš pokazati koliko si glup, ono da ekipa ne zaboravi... Što se promjenilo i što je drugačije?
Btw ovo potrčko
je vjerovatno gora opcija od oba mamića zajedno sve da samostalno vodi klub, a znamo da to nije istina...
Zeko-
2015-08-26
Ne plaši se. Nikakve navale ne bude. Uostalom glava je i dalje prisutan itekako u klubu. Tek kad se provedu izbori i raspusti ova skalamerija od skupštine možda se poveća broj gledatelja, ali samo na kratko. Nema u Zagrebu kulture navijanja nego samo pomodarstvo. Prije košarka, danas hokej, a sutra kaj ja znam, curling.kuracodigraca wrote:sad samo da ne dignu godišnje zbog silne navale na soma i pol kuna
Guest- Guest
ma za državu je bolje da zadrži lovu za jamčevinu neg kaj bu on ležal vu reštu....
rummenigge- Posts : 25
2015-11-21
Page 38 of 50 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 44 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 38 of 50