Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
kuracodigraca wrote:Zeko wrote:Nitko nam još nije čestital, pa budem ja sam sebi i ostalim dinamovcima : Čestitam GNK Dinamu Zagreb i njegovim vjernim navijačima, koji moraju imati jako debele živce da istrpe gledati ovo kaj im igrači GNK Dinamo Zagreb ove sezone u HNL-u pokazuju, 11-i uzastopni naslov prvaka Hrvatske.
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
Mene uopće ne čudi ovakva igra Dinama na proljeće, ne znam zakaj se vi čudite. Gledatelja bude još manje, ljudim je veći gušt pogledat neku utakmicu niže lige u svom kvartu kojih ima po Zagrebu poprilčno nego šetkanje po travi Maksimira u utakmicama gdje se manje više sve zna unaprijed.
Guest- Guest
jedno pravo poluvrijeme (protiv rijeke u zagrebu) je ove sezone bilo dovoljno za naslov prvaka!
toliko o konkurenciji u 1.hnl-u...
toliko o konkurenciji u 1.hnl-u...
sitting_bull-
2015-09-28
Onda sam pogodio, jedina utakmica kaj sam je gledao ovo proljeće uživo je ta protiv Rijeke.
Guest- Guest
izgleda da je alač izdahnuo. i dalje lagana čmrljica
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
biti će čudo ako je alač preživio sve ovo: dinamova pobjeda protiv arsenala,repka se kvalificirala na euro,dinamo osvojio prvenstvo jedina mu je utjeha što su ovi iz maloga dinama zajebali pa je dinamo diskvalificiran iz mlade LP
alač smišlja naslov kako omalovažiti dinamo i dignuti rep hajduku.kuracodigraca wrote:izgleda da je alač izdahnuo. i dalje lagana čmrljica
nešto kao: leicester nakon 132 godine osvoji prvenstvo engleske. hajduk će u hrvatskoj njegovim stopama!
sitting_bull-
2015-09-28
amper1950 wrote:Jebote vi se nakon naslova bavite nekim Alačom? Može li niže?
Može, ne čestitati supaničkim navijačima ....
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:amper1950 wrote:Jebote vi se nakon naslova bavite nekim Alačom? Može li niže?
Zašto bi to bilo nisko? Vidim da vam niko nije ni čestita već čestitate samo sebi... Da baš sad naslove MU-a čestitaju navijači Liverpoola i obratno nisam vidija... :;):Naravno, samo jedna primjer da sad ne nabrajam dalje. Iako vam možda budem čestita kad jednog dana budu jednaki uvjeti za sve u HNL-u i hr nogometu što posljednih godina nije slučaj (ne kažem pod tim da Dinamo trenutno nema najbolje igrače, ali jebiga i ovo izneseno je činjenica... )
Guest- Guest
Može, kad se bavimo i razgovaramo o jednom propalom klubiću iz Splita.
Zeko-
2015-08-26
A, to. Nisu jednaki uvjeti za sve, što znači da Dinamo igra utakmice sa 11 igrača, a ostali sa 5-6.
Zeko-
2015-08-26
Možda i to kad se bavite jednim velikim Hajdukom, iako mislim da je priča o tamo nekom jebenom Alaču dno dna...
Guest- Guest
Znači jedino ako se igra 11 na 11 su jednaki uvjeti za sve, sve ostalo je nebitno...
Guest- Guest
Naravno da je nebitno.
Zeko-
2015-08-26
Dok je Dinamo igrao u Europi imao je nekoliko kikseva (Dinamo 1 :1 Hajduk, Osijek 1:1 Dinamo, Istra 1961 1:1 Dinamo, Hajduk 0:0 Dinamo, Inter-Zaprešić 2:2 Dinamo, Rijeka 2:1 Dinamo, Split 1:0 Dinamo) u kojima je izgubio 16 bodova, a to je bilo do 16. kola.amper1950 wrote:sat2 wrote:amper1950 wrote:Jebote vi se nakon naslova bavite nekim Alačom? Može li niže?
Zašto bi to bilo nisko? Vidim da vam niko nije ni čestita već čestitate samo sebi... Da baš sad naslove MU-a čestitaju navijači Liverpoola i obratno nisam vidija... :;):Naravno, samo jedna primjer da sad ne nabrajam dalje. Iako vam možda budem čestita kad jednog dana budu jednaki uvjeti za sve u HNL-u i hr nogometu što posljednih godina nije slučaj (ne kažem pod tim da Dinamo trenutno nema najbolje igrače, ali jebiga i ovo izneseno je činjenica... )
I umjesto da Rijeka ili Hajduk, ako su sposobni za prvaka, to iskoriste imamo ... Rijeka : 7 NERIJEŠENIH, a u nekoliko i promašenih penala. Hajduk: 4 neriješena i tri PORAZA (Istra, Rijeka i Osijek). I umjesto da bježe Dinamu barem deset bodova, AKO ŽELE BITI PRVACI, oni dozvole Dinamu da bude u egalu.
sat2-
2015-09-28
sat2 wrote:
Dok je Dinamo igrao u Europi imao je nekoliko kikseva (Dinamo 1 :1 Hajduk, Osijek 1:1 Dinamo, Istra 1961 1:1 Dinamo, Hajduk 0:0 Dinamo, Inter-Zaprešić 2:2 Dinamo, Rijeka 2:1 Dinamo, Split 1:0 Dinamo) u kojima je izgubio 16 bodova, a to je bilo do 16. kola.
I umjesto da Rijeka ili Hajduk, ako su sposobni za prvaka, to iskoriste imamo ... Rijeka : 7 NERIJEŠENIH, a u nekoliko i promašenih penala. Hajduk: 4 neriješena i tri PORAZA (Istra, Rijeka i Osijek). I umjesto da bježe Dinamu barem deset bodova, AKO ŽELE BITI PRVACI, oni dozvole Dinamu da bude u egalu.
Neću sad na široko. Dok je Hajduk na zimu ima širi kadar i dok je koliko toliko držao se u igri, onda ti redovito naprave nešto kao ono protiv Lokomotive kad te sudac izmasakrira. Nema Hajduk momćad za prvo misto, pogotovo nema klupu i kad imaš par ozljeđenih to je problem, no eto nebi ni tolika bodovna razlika bila - premda je meni to nebitno. Biti 3-i s 5 bodova zaostatka ili 15 isti mi je kurac...
Guest- Guest
amper1950 wrote:sat2 wrote:
Dok je Dinamo igrao u Europi imao je nekoliko kikseva (Dinamo 1 :1 Hajduk, Osijek 1:1 Dinamo, Istra 1961 1:1 Dinamo, Hajduk 0:0 Dinamo, Inter-Zaprešić 2:2 Dinamo, Rijeka 2:1 Dinamo, Split 1:0 Dinamo) u kojima je izgubio 16 bodova, a to je bilo do 16. kola.
Neću sad na široko. Dok je Hajduk na zimu ima širi kadar i dok je koliko toliko držao se u igri, onda ti redovito naprave nešto kao ono protiv Lokomotive kad te sudac izmasakrira. Nema Hajduk momćad za prvo misto, pogotovo nema klupu i kad imaš par ozljeđenih to je problem, no eto nebi ni tolika bodovna razlika bila - premda je meni to nebitno. Biti 3-i s 5 bodova zaostatka ili 15 isti mi je kurac...
Ovo gore je situacija do 16. kola ... Dinamo je prosuo 16 bodova. Dakla, niti Rijeka niti Hajduk nemaju kvalitetu za prvaka. Nema to nikakove veze sa različitim uvjetima u HNL-u. No, ako vas to tješi ...
sat2-
2015-09-28
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50