Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
muckodjubre wrote:Selektor Portugala Fernando Santos objavio je konačan spisak od 23 igrača na koje će računati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.
Golmani: Rui Patricio (Sporting Lisabon), Eduardo (Dinamo Zagreb), Anthony Lopes (Lyon).
sat2- Posts : 2234
2015-09-28
josip radošević i ante rebić stižu u dinamo na pozicije ademija i brekala...
sitting_bull-
2015-09-28
sereš?sitting_bull wrote:josip radošević i ante rebić stižu u dinamo na pozicije ademija i brekala...
Piše u Sportskima. Za 2,5 milja €.muckodjubre wrote:sereš?sitting_bull wrote:josip radošević i ante rebić stižu u dinamo na pozicije ademija i brekala...
Guest- Guest
ako dolazi rebić znači da pjaca 100% ode
Taj rebic jr iz mog kraja vinjana... decko nije los
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
radošević za 1M,a rebić za 1.5M...jako dobar posao jer uopće ne sumnjam da ih kasnije neće utopiti i zaraditi na njima,a i likovi nisu neiskusni i odma mogu u vatru
Ne valja eduardosat2 wrote:muckodjubre wrote:Selektor Portugala Fernando Santos objavio je konačan spisak od 23 igrača na koje će računati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.
Golmani: Rui Patricio (Sporting Lisabon), Eduardo (Dinamo Zagreb), Anthony Lopes (Lyon).
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
http://sportske.jutarnji.hr/covjek-kojeg-se-u-maksimiru-zele-rijesiti---odlazak--sto-vam-je--moj-ugovor-traje----/1574066/kuracodigraca wrote:Ne valja eduardosat2 wrote:muckodjubre wrote:Selektor Portugala Fernando Santos objavio je konačan spisak od 23 igrača na koje će računati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.
sat2-
2015-09-28
ovo s radoševićem i rebićem vuče na priču sa vidom.
nisu mogli izravno u dinamo, a mogli bi doći za puno manje novaca.
još ako bi se i prodali kao vida.
bumo videli...
nisu mogli izravno u dinamo, a mogli bi doći za puno manje novaca.
još ako bi se i prodali kao vida.
bumo videli...
sitting_bull-
2015-09-28
Ljudina!sat2 wrote:http://sportske.jutarnji.hr/covjek-kojeg-se-u-maksimiru-zele-rijesiti---odlazak--sto-vam-je--moj-ugovor-traje----/1574066/kuracodigraca wrote:Ne valja eduardosat2 wrote:muckodjubre wrote:Selektor Portugala Fernando Santos objavio je konačan spisak od 23 igrača na koje će računati na Evropskom prvenstvu u Francuskoj.
2015-08-19
Mislim da bi se i Radošević i Rebić preporodili u Dinamu!
sat2-
2015-09-28
za radoševića i nisam baš. to mi je u rangu gonsala, malo brži i mlađi ali i gluplji. rebić tak tak, fali mu dribling iz mjesta malo mekoće u primanju lopte
2015-08-19
Realno njih dvojica su daleko od klase Pjace i Ademija, ali teško da za te novce se može bolje kupiti. Ode Brekalo, možda Pjaca ostane još malo. Mislim dabi Soudani i Junior mogli otići.
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/dinamo-uhvacen-pa-priznao-gresku-uefa-kaznila-modre-zbog-krsenja-financijskog-fair-playa-/1574220/
2015-08-19
ovaj rajko likuje sto mu jedan lik krade klub. pa mozes li biti gluplji od toga?
Guest- Guest
Braćala wrote:ovaj rajko likuje sto mu jedan lik krade klub. pa mozes li biti gluplji od toga?
možeš.
kad kradeš klub koji ništa nema...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 26 of 50