ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Dinamo Zagreb

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Go down

Dinamo Zagreb - Page 9 Empty Re: Dinamo Zagreb

Post by Guest 21/4/2016, 23:15

kuracodigraca wrote:sporte, kaj kažeš na amperovu računicu da je dinamo propao?
:D Stavljanje riječi u usta - ništa nova...  ;) Nisam reka da je Dinamo propao, već da ovako ne može dalje funkcionirati (malo sam pogleda na netu, Svetina je u 12-om misecu prošle godine najavio privatizaciju, tj. početak kroz 2-3 mjeseca) i da situacija nije baš bajna. Kad u tri godine napraviš više od 190 miljuna kuna minusa u poslovanju, a obaveze za kredite i zajmove narastu na više od 174 miljuna kuna, to sigurno nije baš dobro. Dinamo je u 2015-oj godini od prodaje igrača uprihodio 70-ak miljuna kuna, a od Uefe čak blizu 130 miljuna kuna i opet je napravio minus. Da nije bilo LP već sad bi situacija bila jako loša, ili bi već ovu zimu mora prodati par bitnih igrača...

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 21/4/2016, 23:41

a jebeš mu mater. samo da eduarda zadržimo  ;)
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by sitting_bull 21/4/2016, 23:53

amper1950 wrote:1.  :D hahahaha. Dakle, ti oćeš reći da su brojke iz tablica djela financijskog izvješča pretpostavke i konstrukcije?  cheers Super, ok ajmo reći da jesu. No eto, onda ja čekam odgovor Dinama, službeno. Nek cjelokupnoj javnosti pokažu svoje financijsko izvješće i sve 5. Zašto li ga kriju? Da nije možda zbog skrivanja nekih nezakonitih radnji oko izvlačenja novca zbog koje su pokrenute brojne istrage...  ;)

ako ti nije jasno što piše, pročitaj još jednom.

također, napiši pismo dinamu i zatraži odgovor na pitanja koja te zanimaju. konstrukcije i sumnje koje iznosiš nisu osnova bile bi prihvatljive kad bi imale neko čvrsto uporište, neku točku iz koja nije u magli i oblacima vlastitih dilema.

2. Što je Brbić napravio za Hajduk? Pa napravio je puno. Od gubitaša i kluba s ruba ponora stečaja, uspija je urediti klub, srediti poslovanje, maknuti neke ljude koji su 15-20 godina bili uhljebljeni u klubu, uveo je red u klub. Od gubitaša "napravio" je klub koji posluje pozitivno i koji može živiti, a vratio je večinu dugova. To su činjenice.  Tko dođe iza njega neće morati raditi sve to, nego će imati sređenu situaciju da što brže to digne na višu razinu. Netočno da je prodao sve što je mogao, jer eto ipak ima tu igrača koji imaju i cijenu i kvalitetu. To je isto činjenica, a to sam ti napisao tamo na temi. Primjerice, samo Kalinić se ove zime mogao prodati u Lazio ili Bešiktaš, jer je te ponude Hajduk imao i nije prihvatio. Nemoj pričati nešto što ne odgovara istini, ma koliko ti htio da je to tako...  ;)

pokušaj shvatiti kako je hajduk i danas klub koji ima dugove, samo su uredno popisani i donekle je uredna otplata tih dugova.
zaduženje se smanjuje vrlo skromnim koracima i ovim tempom, bez izvanjskih investicija ili značajnije zarade kroz europska natjecanja će sanacija duga trajati još nekoliko godina i kroz to razdoblje samo poklapanjem nekih sretnih okolnosti (još neki kouassi, eventualni plasman u euroligu) mogli bi vam pomoći u stabiliziranju.

sistem i plan za razdoblje od sljedećih pet godina nemate niti za prvu momčad, niti za struku, niti za školu nogometa odakle bi trebali oformiti kostur buduće momčadi.
brbljić je, kao svaki činovnik iz roda knjigovođa, samo uredno posložio registre s zaduženjima u kojima se mogu snaći i oni bez knjigovodstvenog kursa. sve u okviru njegovih mogućnosti.

nisi primijetio kako su odlaskom brbljića prestala medijska kmečanja, svađe s drugim klubovima i njihovim sportskim djelatnicima, napadi na suce?

što se tiče transfera, brbljić je mogao pokloniti kalinića, ne i prodati. prodaja bi bila da je kale dobio dozvolu za premiership. isto vrijedi i za sušića, a jedino vrijedno bi, ako je istina što se pisalo, bila prodaja vlašića. kako blanka još ima olimpijadu u brazilu vlašićeva sudbina će ovisiti o obiteljskim planovima kad blanka završi karijeru.

također, brbljić nije centa zaradio na vršajeviću, maglici, jozinoviću, gotalu, milevskom, dok je na svim ostalima (maloča, milović, mikanović, balić, caktaš) zaradio kao dinamo samo na šimunoviću. kužiš kako ste pušili lovu istovremeno dok se isplaćivao minimalac???

3. Financijsko izvješće Hajduka će biti objavljeno, bez brige...  ;) Kažeš da će Hajduk morati prodavati? Pa naravno da će morati, moraju svi prodavati. Samo će u buduće taj novac moči uložiti u dovođenje igrača, ili u OŠ ili u kamp. No eto, ajmo pričati o Hajduku, ok. Nećemo na temi pričati o Dinamu koji kao neće trebati prodavati...  :D Misliš da će obveze za kredite i zajmove moći vječno rasti (2012 godine oko 1.5 miljuna kuna, na kraju 2015 ozbiljnih 174 miljuna kuna) i da se to neće morati početi vračati?!? A neće se vračati od marketinga, ulaznica pa čak ni od pomoči grada jer tekući troškovi su također tu...  ;)

i na vrbi će roditi grožđe, možda prije nego hajduk objavi točno stanje.

o tome kako će hajduk lovu od prodaje ulagati u dovođenje igrača ćemo kad se to dogodi. za sada je sve to na razini dobrih želja.

o dinamu i dinamovim transferima: dinamo još treba dobiti lovu za čopa, brozovića, šimunovića, jedvaja. obveze za kredite koje navodiš su preuzete iz članka na koji se referiraš pa to ne bih niti komentirao, ali kako je napisao rajko prodajom pjace nema ih više ako i postoje. a još ostaju brekalo, ćorić, soudani, rog i poneki od stranaca te pivarić kad se vrati.

od drugih prihoda ulazak u euroligu donosi minimalno 5.000.000€, a u lp 12-15.000.000€.
bit će dovoljno i bez privatizacije...

sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by sitting_bull 22/4/2016, 00:01

amper1950 wrote: Nisam reka da je Dinamo propao, već da ovako ne može dalje funkcionirati (malo sam pogleda na netu, Svetina je u 12-om misecu prošle godine najavio privatizaciju, tj. početak kroz 2-3 mjeseca) i da situacija nije baš bajna. Kad u tri godine napraviš više od 190 miljuna kuna minusa u poslovanju, a obaveze za kredite i zajmove narastu na više od 174 miljuna kuna, to sigurno nije baš dobro. Dinamo je u 2015-oj godini od prodaje igrača uprihodio 70-ak miljuna kuna, a od Uefe čak blizu 130 miljuna kuna i opet je napravio minus. Da nije bilo LP već sad bi situacija bila jako loša, ili bi već ovu zimu mora prodati par bitnih igrača...

ki bi da bi kombinacije zasnovane na neprovjerenim podacima tovara koji piše za n+.

isti je članak prošle godine, samo bez brojeva za 2014. potpisao jedan drugi lik.

također: dinamo sljedećih godina teško da će ikoga kupovati jer se planira generacija brekalo, šemper, moro i ostali dečki iz generacije postaviti za kostur ekipe, nešto kao 2005. kad je gotovo cijela u-21 ekipa hrvatske bila u dinamu, a još je dio igrača na posudbama i za dio dinamo ima pravo prvokupa...
sitting_bull
sitting_bull

Male
2015-09-28

Back to top Go down

Post by Zeko 22/4/2016, 12:22

kuracodigraca wrote:sporte, kaj kažeš na amperovu računicu da je dinamo propao?
Na takve računice je uopće glupo i osvrtati se, a pogotovo kad su preuzete iz članka koji i u zaglavlju i u podnožju ima hajdukov grb sa reklamom. Ovo kaj je u tom članku napisano, to ti je popis želja koje Hajduk ima. Samo za napomenu, da je to istina i da je Dinamo treću godinu zaredom u gubitku koji prelazi UEFA-ine limite financijskog fair playa, Dinamo bi, kao udruga građana, već bio izbačen iz UEFA-inih natjecanja za nastupajuću sezonu.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 22/4/2016, 12:41

Dinamo Zagreb - Page 9 19299rpr_dinamo_1

Pogledaj samo stavku Troškovi igrača od 142.159.639,00 kn ili 18.705.215,00 eura koja ni izbliza nije tolika. Po ovome bi ispalo, ako uzmemo da Dinamo ima 30 igrača-profesionalaca da je prosjek plaće igrača u Dinamu 4.738.654,00 kn ili cca 623.507,00 eura po igraču. A imaš Fernandesa koji ima cca 900.000 eura, a iza njega ti je Soudani sa 500.000 eura, dok su svi ostali između 100.000 i 400.000 eura.
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Zeko 22/4/2016, 13:13

Od ljeta 2005. godine do danas Dinamo je osvojio čak 237 bodova više od Hajduka te 252 više od Rijeke, odnosno svoja dva najveća rivala ostavio je za ukupno 489 bodova!
Zeko
Zeko

Male
2015-08-26

Back to top Go down

Post by Guest 22/4/2016, 13:19

smesna liga
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 22/4/2016, 14:01

jalni bracala
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by nowitzki 22/4/2016, 15:26

Jos 16 bodova dijeli rijeku od preuzimanja titule najboljeg kluba sa mora u ovoj dekadi
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by nowitzki 22/4/2016, 15:26

Nakon nedjelje 13
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by jalnirajko 22/4/2016, 15:36

miško obećao decimu pred hajdukom
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by muckodjubre 22/4/2016, 15:48

HAHAHHA KAKVO PIŠANJE I ŠAMARANJE:

BIVŠI VATRENI REKAO 'STOP' IBANEZU 'Dobar je on dečko, ali srpska liga je preloša da bi mogao igrati za Hrvatsku'
Joško Jeličić koji ne vidi Argentinca s hrvatskom putovnicom u kockastom dresu.

- Ibanez je karakteran mladić i sjajan dečko, ali po mom mišljenju za poziv u hrvatsku nogometnu reprezentaciju nema kvalitetu. Slažem se da ove sezone sjajno igra za Zvezdu, koja je vodeća u srpskoj ligi, ali to ništa ne znači jer ta liga nije dovoljno kvalitetna da bi igrao za hrvatsku reprezentaciju i to na najvišem mogućem nivou kao što je Euro.

Dinamo Zagreb - Page 9 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 9 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 9 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by muckodjubre 22/4/2016, 15:49

lučo ibanjez bek koji nikoga ne može predriblati,nikoga ne može čuvati u obrani,ali zato nema ni dobar centaršut HAHAHAH smijurija od igrača

Dinamo Zagreb - Page 9 6b8efe2f85c2b63406b2Dinamo Zagreb - Page 9 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500Dinamo Zagreb - Page 9 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by nowitzki 22/4/2016, 15:52

Iznimno cjenim komentare joska jelicica i svaka mu cast jer se usudi svasta rec, ali je uglavnom objektivan i ima dobro oko.....
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by nowitzki 22/4/2016, 15:52

Je ima di podatak koliko su rijeka i hajduk osvojili bodova od kad je hnl-a
nowitzki
nowitzki

Male
2014-04-27

Back to top Go down

Post by jalnirajko 22/4/2016, 16:38

dinamo 1787,hajduk 1508, rijeka 1228

http://hrnogomet.com/hnl/ukupnaTablicaKlubova.php?stranica=1&tab=1
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 22/4/2016, 16:42

Jebote, s tobom rasprava nema nikakvog smisla. O jedne teme napravio, u istodobnoj, jedno 6-7... Jer o ono o čem se započelo ne želiš pričati. Ali evo, ukratko:

1. Nemam ja što pisati Dinamu, jebe mi se za njih. Ja sam na portalu koji se bavi financiranjem i poslovanjem klubova, portalu koji je i dobio neka priznanja za svoj rad, našao podatke koje sam našao. Ja se vodim prema njima, sve dok netko ne demantira drugačijim podacima. Taj netko može biti Dinamo, a ti i ostali se nemojte zapitati zašto Dinamo to ne objavljuje...  ;)

2. Pokušaj shvatiti da je da je danas Hajduk klub koji normalno posluje, normalno isplačuje plače i kojem su dugovi svedeni na minimum, točnije osim kredita nema drugih dugova (ili ima ali će vrlo brzo biti rješeni naplatom nekih potraživanja). Šta se tiće transfera, ja ti ljepo napišem da su Kalinića mogli prodati Bešiktašu ili Lazio-u, ti pišeš o nekom darivanju. Koji tebi dio nije jasan? Imali su 2 ponude, nisu prodali. Triba crtati? :) Šta se Vlašića tiće, totalno si zaluta s svojom prčom o Blanki koja nema tu nikakve veze. Joško Vlašić od početka priča da želi da mali ostane duže u Hajduku jer smatra da tu moraš još učiti i sazrjeti, smatra da ne smi prerano ići vani i to je to. Ni klub ne želi Vlašića prodati, ista bi stvar bila s Balićem da se on profesionalnije odnosija i da mu otac nije počeja raditi probleme.

3. Ja nemam namjeru nabrajati igrače koji su iz Dinama otišli za 0 kuna, a neki su i masno plačeni jer je to sasvim normalno i toga ima svugdi. Šta se tiće Šimonovića i napumpavanje cijene za njega, imaš Celticov financijski izvještaj koji je klub transparetnoo objavija (vidi čuda  :D) pa ćeš vrlo lako zaključiti da brojke koje je Dinamo spominja i nisu baš točna...  ;)

4. Znaš kako ti je kod Hajduka? Pa Hajduk ti objavi svoje financijsko izvješće, ali onda i nezavisna revizorska kuća objavi svoje, za tekuću godinu. Ovo drugo obično bude podrobnije i šire. Ne triba na vrbi roditi grožđe, tako je bilo do sad od preoblikovanja. Šta se tiće ostalog u vezi Dinama, svi podaci koji su objavljeni nisu točni naravno, a točnih od strane Dinama nema jer ne žele objaviti tj. ne žele se pohvaliti svojim odličnim poslovanjem...  :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 22/4/2016, 16:52

dobro, hajduk je financijski uspješniji od dinama, ak sam dobro shvatio, sad još fali samo rezultat. samo
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Guest 22/4/2016, 16:54

Najjače od svega mi je kad tip koji kao navodno sjedi u skupštini kluba, zna sve što se događa u klubu napiše da Dinamo ima 30 igrača profesionalaca u klubu...  Dinamo Zagreb - Page 9 Icon_cheers Mamiću svaka čast, jer zna kakav je profil ljudi trebao dovesti na funkcijue gdje je jedina obaveza ne misliti svojom glavom i dizati ruku. Naravno da Dinamo ima više igrača pod ugovorom, jer nisu to samo igrači koji igraju za Dinamom gdje su primjerice oni iz Lokomotive na posudbi, ali i iz drugih klubova. Sigurno da ti klubovi ne pokrivaju velike ugovore primjerice jednog Rukavine ili pak Andrijaševića, nego dio ili u cjelosti te ugovore plače tko drugi nego Dinamo. Uostalom, Tomek Svetina je ne baš tako davno na Skupštini kluba izjavio sljedeće (vidi vraga, skupština kluba  Dinamo Zagreb - Page 9 Icon_bounce ): - U ovome trenutku imamo više od 150 igrača pod ugovorima - rekao je nedavno na Skupštini glavni Dinamov direktor Tomislav Svetina.  Ok,dio tih ugovora je i stipendski, ali ima tu dosta profi ugovora raznoraznih igrača, ka šta se navodi i članku neki su u Lokomotivi, Dinamu 11, ima juniora, ima nekih koji ne igraju nigdje nego samo čekaju istek ugovora. http://www.jutarnji.hr/bizarno-gomilanje-necete-vjerovati-koliko-dinamo-ima-igraca-pod-kapom--a-kojima-se-ujedno-zametnuo-i-trag-/1495211/  S obzirom na ove podatke nije uopće čudno da troškovi igrača Dinamo koštaju preko 140 miljuna kuna u 2015-oj godini...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jalnirajko 22/4/2016, 16:56

ak je netko pod ugovor a dinamo ga je posudio, ne znači da mu dinamo isplaćuje plaču.
jalnirajko
jalnirajko

2015-08-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 9 of 50 Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 29 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics