Dinamo Zagreb
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Dinamo Zagreb
Za Hajduk ja sam rekao i što je bilo na jese. Uvjeti nisu is, niti kriterij. To je isto činjenica, nikakva utjeha. Daj mi isti kriterij i to je to. Imao si situaciju utakmice Rijeka-Dinamo kad je tko zna koliko minuta Zoran Mamić bio gotovo u terenu, sudac ga nije upozorio sve dok Kek nije došao na istu poziciju. I onda taj Zoran Mamić još priča da je iša isprovocirati suca. Najtragičnije od svega je što se radi o sucu koji je lani potjerao Tudora jer je ovaj na tren napustija svoj prostor. Navodim samo jedan primjer, ne možemo onda pričati o jednakim uvjetima unutar HNS-a za sve...sat2 wrote:
Ovo gore je situacija do 16. kola ... Dinamo je prosuo 16 bodova. Dakla, niti Rijeka niti Hajduk nemaju kvalitetu za prvaka. Nema to nikakove veze sa različitim uvjetima u HNL-u. No, ako vas to tješi ...
Guest- Guest
Bespotrebno je pričati o nekim novinarima. I stalno o njima, pa vidim više tu pričate o njemu nego o što ja znam, treneru Dinama... Jebiga, neki novinari nisu napisali ni riječi kad je podignuta optužnica protiv mamića, a to ti je tako... Svak je na strani koju je izabra... iz kojekakvih razloga...kuracodigraca wrote:brinem se, od alača i dalje ni slova
Guest- Guest
Da .. to su stvari, koje presuđuju o prvaku. Ni Rijeka niti Hajduk nisu sposobni biti prvaci i to je cjela priča! Opet ponavljam ... do 16. kola Dinamo prosuo 16 BODOVA!!! Do sada ste prodavali priču o sucima, koji do jeseni naprave Dinamovu razliku... što vas je sada sprečavalo da vi ili Rijeka do 16. kola napravite barem 10 bodova prednosti?amper1950 wrote:Za Hajduk ja sam rekao i što je bilo na jese. Uvjeti nisu is, niti kriterij. To je isto činjenica, nikakva utjeha. Daj mi isti kriterij i to je to. Imao si situaciju utakmice Rijeka-Dinamo kad je tko zna koliko minuta Zoran Mamić bio gotovo u terenu, sudac ga nije upozorio sve dok Kek nije došao na istu poziciju. I onda taj Zoran Mamić još priča da je iša isprovocirati suca. Najtragičnije od svega je što se radi o sucu koji je lani potjerao Tudora jer je ovaj na tren napustija svoj prostor. Navodim samo jedan primjer, ne možemo onda pričati o jednakim uvjetima unutar HNS-a za sve...sat2 wrote:
Ovo gore je situacija do 16. kola ... Dinamo je prosuo 16 bodova. Dakla, niti Rijeka niti Hajduk nemaju kvalitetu za prvaka. Nema to nikakove veze sa različitim uvjetima u HNL-u. No, ako vas to tješi ...
sat2-
2015-09-28
i još u prvom kolu dinamo hajduk 1:1 nije sviran penal, ruka caktaša, te ujesen dinamo rijeka 0:0 nije sviran čist penal nad pjacom. dinamo pokraden za 4 boda
jalnirajko- Posts : 5547
2015-08-19
kuracodigraca wrote:i još u prvom kolu dinamo hajduk 1:1 nije sviran penal, ruka caktaša, te ujesen dinamo rijeka 0:0 nije sviran čist penal nad pjacom. dinamo pokraden za 4 boda
Sječaš se njihove teorije kako uz pomoč sudaca Dinamo do jeseni napravi razliku? Jbt. 16 bodova u 16 kola je Dinamo prosuo ...
sat2-
2015-09-28
to je teorija relativnostisat2 wrote:kuracodigraca wrote:i još u prvom kolu dinamo hajduk 1:1 nije sviran penal, ruka caktaša, te ujesen dinamo rijeka 0:0 nije sviran čist penal nad pjacom. dinamo pokraden za 4 boda
Sječaš se njihove teorije kako uz pomoč sudaca Dinamo do jeseni napravi razliku? Jbt. 16 bodova u 16 kola je Dinamo prosuo ...
2015-08-19
Ma meni je genijalna bila uzjava Zokija kad su im poništili suci čisti gol, mislim Soudanija, preklani u Zadru i ostalo je 0-0, veli Zoki: zabij 3 gola, jer si 3 puta bolji i 3 ti neće poništiti. Jedino ispravno, a ne kmečati nakon svakog krivo dosuđenog auta na centru. Hajduk se prvo mora riješiti tog kmečanja radi kojeg su se više svima u ligi a i sucima popeli na kurac, a ostalo bude onda došlo.kuracodigraca wrote:i još u prvom kolu dinamo hajduk 1:1 nije sviran penal, ruka caktaša, te ujesen dinamo rijeka 0:0 nije sviran čist penal nad pjacom. dinamo pokraden za 4 boda
Zeko-
2015-08-26
kuracodigraca wrote:to je teorija relativnostisat2 wrote:kuracodigraca wrote:i još u prvom kolu dinamo hajduk 1:1 nije sviran penal, ruka caktaša, te ujesen dinamo rijeka 0:0 nije sviran čist penal nad pjacom. dinamo pokraden za 4 boda
inače, da se podsjetimo kako je, heroj i ljudina, jeremy taravel sastavio malog cigana
2015-08-19
kuracodigraca wrote:brinem se, od alača i dalje ni slova
da ga nije glava poslao s deicom na sejšele kao gestu dobre volje?
murići povlače tužbu, dudu se razdužio, lozančić dao ostavku...
jako vuče na vrijeme:
"Kad je Mjesec u sedmoj kući
a Jupiter se izjednači s Marsom
Onda mir ravna planete i ljubav upravlja zvijezde
Ovo je zora doba Vodenjaka
Sklad i razumijevanje, suosjećanje i povjerenje obiluju
Nema više laži i ismijavanja
zlatan život, snovi i viđenja
Mistička objava iz kristala i pravo oslobođenje uma
Aquarius…"
sitting_bull-
2015-09-28
amper1950 wrote:kad jednog dana budu jednaki uvjeti za sve u HNL-u i hr nogometu
toliko loš dinamo ne može biti da se ispune uvjeti u kojima bi razlika u prvenstvu između dinama i hajduka pala ispod prosjeka od -20 bodova...
sitting_bull-
2015-09-28
Danas Slaven Beglupo-Dinamo X k'o kuća. To nijedni nebudu htjeli pobijediti, radi one iduće kaj igraju. Držali se budu onoga da je teško dobiti 2 zaredom.
Zeko-
2015-08-26
Kakva oštroumna prognoza.Zeko wrote:Danas Slaven Beglupo-Dinamo X k'o kuća. To nijedni nebudu htjeli pobijediti, radi one iduće kaj igraju. Držali se budu onoga da je teško dobiti 2 zaredom.
Guest- Guest
http://sportske.jutarnji.hr/slucaj-brekalo-otac-velikog-talenta-pocetkom-tjedna-pokucao-je-na-vrata-zorana-mamica-i-sokirao-maksimir-/1573071/
sat2-
2015-09-28
ne treba ga pustiti ako cifra nije milijunska.
još jedna budala koja se polakomila za vanjskom lovom i koja će proći kao i murić i brodić: nicht in kader!
umjesto da po pjacinoj šabloni ostane i igra i napreduje u kontinuitetu, slatki život će uzeti danak!
također: u stranim zemljama su domaći igraći uvijek u prednosti pred strancima.
murić je u ajaxu odigrao ukupno 15 minuta za prvu momčad...
još jedna budala koja se polakomila za vanjskom lovom i koja će proći kao i murić i brodić: nicht in kader!
umjesto da po pjacinoj šabloni ostane i igra i napreduje u kontinuitetu, slatki život će uzeti danak!
također: u stranim zemljama su domaći igraći uvijek u prednosti pred strancima.
murić je u ajaxu odigrao ukupno 15 minuta za prvu momčad...
sitting_bull-
2015-09-28
Navodno je Juve najzainteresiraniji za Pjacu, samo sumnjam da prosjaci imaju toliko para.
Guest- Guest
Pjaca će biti bolji od tog cigića. I koji kurac stavljaš toliko točki u rečenicu? Jel šalješ telegrame na forum?operw wrote:Kad.bi.bio.dobar kao.dybala, naslo.bi.se 40 milijuna, plus bonusi
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 16 of 50