Spasenje (po djelima ili po milosti Božjoj!)
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Spasenje (po djelima ili po milosti Božjoj!)
Spasenje (po djelima ili po milosti Božjoj!)
Podsjeća me na "plačanje (valutom ili po 'bog ti platio')"
Crkva je tako po tehnici "Bog ti platio" poslala tvrtku Rams u stečaj, a radnike na ulicu...zaista briga za ljude... nema što...
http://www.24sata.hr/news/tvrtka-u-stecaju-jer-crkva-nije-platila-24-milijuna-kn-134740
Crkva je tako po tehnici "Bog ti platio" poslala tvrtku Rams u stečaj, a radnike na ulicu...zaista briga za ljude... nema što...
http://www.24sata.hr/news/tvrtka-u-stecaju-jer-crkva-nije-platila-24-milijuna-kn-134740
Sefirot- Posts : 1898
2014-04-29
Crkva?Sefirot wrote:Spasenje (po djelima ili po milosti Božjoj!)
Ako je to i točna informacija,,,jeli to crkva?
Ili je crkva i sve ono dobro što ona čini!
Nađeš jedno sranje i onda"Vidi kakvi ste!"
A nedaj Bože da bi vidio i drugu stranu medalje!
Sve ono dobro oje ista čini!
Jesi zloban i pokvaren,,mili Bože!
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Ubojica Johna Lennona: 'Žao mi je što sam bio idiot. Sada želim samo služiti Isusu!'
Čovjek koji je ubio Johna Lennona tvrdi da danas želi činiti samo jednu stvar - govoriti drugima o Isusu.
Evo, čovjek je spašen. Ubojica čovjeka koji je pozivao na mir. S druge strane, po kršćanima Lennon gori u paklu jer je bio protiv religije.
Čovjek koji je ubio Johna Lennona tvrdi da danas želi činiti samo jednu stvar - govoriti drugima o Isusu.
Evo, čovjek je spašen. Ubojica čovjeka koji je pozivao na mir. S druge strane, po kršćanima Lennon gori u paklu jer je bio protiv religije.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Lenon je bio peder!zanstr wrote:Ubojica Johna Lennona: 'Žao mi je što sam bio idiot. Sada želim samo služiti Isusu!'
A peder ga i ubio!
E sad,,kaj će se dogoditi sa ovim,,ubicom,,ki će ga znat!
Možda nema veze sa Isusom,možda samo sere,kao i ti pretežno!
2014-04-30
Ma da. Nije kršćanin pa je peder. Jebate zaključka.Patriot_1 wrote:Lenon je bio peder!
Prema Bibliji, taj lik ide u raj.Patriot_1 wrote:E sad,,kaj će se dogoditi sa ovim,,ubicom,,ki će ga znat!
Pretpostavljam da taj kršćanski raj nije baš ugodno mjesto pošto je pun kriminalaca koji su se spasili.
'Tako i kad molite, ne budite kao licemjeri. Vole moliti stojeći u sinagogama i na raskrižjima ulica da se pokažu ljudima. Zaista, kažem vam, primili su svoju plaću.
6Ti, naprotiv, kad moliš, uđi u svoju sobu, zatvori vrata i pomoli se svomu Ocu, koji je u skrovitosti. I Otac tvoj, koji vidi u skrovitosti, uzvratit će ti.' - Isus
zanstr- Posts : 1603
2014-04-30
Gluposti,,,majko mila,,niš novo kad si ti u pitanju!zanstr wrote:Ma da. Nije kršćanin pa je peder. Jebate zaključka.Patriot_1 wrote:Lenon je bio peder!Prema Bibliji, taj lik ide u raj.Patriot_1 wrote:E sad,,kaj će se dogoditi sa ovim,,ubicom,,ki će ga znat!
Pretpostavljam da taj kršćanski raj nije baš ugodno mjesto pošto je pun kriminalaca koji su se spasili.
2014-04-30
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Spasenje i kršćanska moralnost
» Evo zašto je spasenje samo u Kristu...
» Kupovina božje milosti
» Nema u ovoj državi milosti
» ANA BRNABIĆ: Prema mafijašima nećemo imati milosti!
» Evo zašto je spasenje samo u Kristu...
» Kupovina božje milosti
» Nema u ovoj državi milosti
» ANA BRNABIĆ: Prema mafijašima nećemo imati milosti!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 5 of 5