karamarko udrija prodavat , reci ce da nije
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
karamarko udrija prodavat , reci ce da nije
Povjerenstvo za raspolaganje nekretninama u vlasništvu Republike Hrvatske, kojim predsjeda Tomislav Karamarko, prvi potpredsjednik Vlade, na svojoj je prvoj sjednici održanoj prije mjesec dana, odobrilo prodaju dviju čestica na Zrću Mondu za 3,98 milijuna kuna.
Riječ je inače o nekretnimama koje se u knjigama vode kao pašnjak i šuma ukupne površine 3,4 tisuće četvornih metara, a na kojima se, prema informaciji iz odluke, nalazi i objekt za koji su ishođene sve potrebne dozvole od nadležnog upravnog odjela. Iz samog Mondoa jučer nije bilo moguće dobiti službene informacije o toj transakciji, jer još čekaju potpisivanje kupoprodajnog ugovora. No, koliko je poznato, njihov beach klub Papaya na Zrću posluje još od 2002. godine, a prostor je, prema dostupnim informacijama, klub imao u zakupu.
http://www.poslovni.hr/hrvatska/vlasnici-papaye-za-4-mil-kuna-kupili-od-drzave-zemlju-na-zrcu-311625
Riječ je inače o nekretnimama koje se u knjigama vode kao pašnjak i šuma ukupne površine 3,4 tisuće četvornih metara, a na kojima se, prema informaciji iz odluke, nalazi i objekt za koji su ishođene sve potrebne dozvole od nadležnog upravnog odjela. Iz samog Mondoa jučer nije bilo moguće dobiti službene informacije o toj transakciji, jer još čekaju potpisivanje kupoprodajnog ugovora. No, koliko je poznato, njihov beach klub Papaya na Zrću posluje još od 2002. godine, a prostor je, prema dostupnim informacijama, klub imao u zakupu.
http://www.poslovni.hr/hrvatska/vlasnici-papaye-za-4-mil-kuna-kupili-od-drzave-zemlju-na-zrcu-311625
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: karamarko udrija prodavat , reci ce da nije
stetocino ime ti HDZ
2014-04-12
Banda lopovska -zločinačka org. com
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
a u čemu je problem?
2014-04-15
ili bolje , u cemu nije...n_razbojnik wrote:a u čemu je problem?
pocela rasprodaja dok ljudi diraju mrtaca
prodano ekipi koja siri nemoral , gledajuci iz kuta KC
prodano nesto sto vec donosilo novac od najma
moglo se dati u neki oblik koncesije na broj godina-lova odmah
mislim , svasta se moglo ali najlakse prodat...i to bi nekako podnio
da nije domoljub i za par godina recice da nije
2014-04-12
veber-
2014-12-30
zbilja kenjaš nemilice, što ti imaš protiv Zrća?debotoijusto wrote:ili bolje , u cemu nije...n_razbojnik wrote:a u čemu je problem?
pocela rasprodaja dok ljudi diraju mrtaca
prodano ekipi koja siri nemoral , gledajuci iz kuta KC
prodano nesto sto vec donosilo novac od najma
moglo se dati u neki oblik koncesije na broj godina-lova odmah
mislim , svasta se moglo ali najlakse prodat...i to bi nekako podnio
da nije domoljub i za par godina recice da nije
2014-04-15
genije,strateske vrijednosti se daju u koncesiju,NE PRODAJU SE..n_razbojnik wrote:a u čemu je problem?
Kuruizitet..Miami je sagradjen na zemljistu,koje posjeduje jedna baba(ne znam jel jos ziva),ne zeli prodati vlasnistvo,a SVE sto lezi na tom tlu,dakle cijeli grad,mora uredno placati tantijeme..
Guest- Guest
bogomdani wrote:genije,strateske vrijednosti se daju u koncesiju,NE PRODAJU SE..n_razbojnik wrote:a u čemu je problem?
Kuruizitet..Miami je sagradjen na zemljistu,koje posjeduje jedna baba(ne znam jel jos ziva),ne zeli prodati vlasnistvo,a SVE sto lezi na tom tlu,dakle cijeli grad,mora uredno placati tantijeme..
država odnosno partija, uvijek može nacionalizirati privatnu imovinu
Guest- Guest
cuj strateske vrijednosti, do pred 15 godine Zrce je bio što i piše, pašnjak jebeni , neatraktivna plaža...ako se ovi misle širiti, a misle, neće to pod najmombogomdani wrote:genije,strateske vrijednosti se daju u koncesiju,NE PRODAJU SE..n_razbojnik wrote:a u čemu je problem?
2014-04-15
ne i u Americi(mrsko mi to reci)..privatno vlasnistvo je nedodirljivo,aosim ako ga nisi tekao lopovlukom..ne mos ti niti protiv babe u americi,no-no..preko_vode_do_slobode wrote:bogomdani wrote:genije,strateske vrijednosti se daju u koncesiju,NE PRODAJU SE..n_razbojnik wrote:a u čemu je problem?
država odnosno partija, uvijek može nacionalizirati privatnu imovinu
Guest- Guest
U strateske vrijednosti spadaju i nacionalne ljepote,parkovi,sve sto privlaci masu ljudi...to sto je bilo,bas potvrdjuje prirodnost lokacije,a slike navlace milijuine ljudi...Cudi me da nitko od domacih to nije prepoznao kao priliku..n_razbojnik wrote:cuj strateske vrijednosti, do pred 15 godine Zrce je bio što i piše, pašnjak jebeni , neatraktivna plaža...ako se ovi misle širiti, a misle, neće to pod najmombogomdani wrote:genije,strateske vrijednosti se daju u koncesiju,NE PRODAJU SE..n_razbojnik wrote:a u čemu je problem?
Guest- Guest
a iskreno neman pojma..bogomdani wrote:U strateske vrijednosti spadaju i nacionalne ljepote,parkovi,sve sto privlaci masu ljudi...to sto je bilo,bas potvrdjuje prirodnost lokacije,a slike navlace milijuine ljudi...Cudi me da nitko od domacih to nije prepoznao kao priliku..n_razbojnik wrote:cuj strateske vrijednosti, do pred 15 godine Zrce je bio što i piše, pašnjak jebeni , neatraktivna plaža...ako se ovi misle širiti, a misle, neće to pod najmombogomdani wrote:genije,strateske vrijednosti se daju u koncesiju,NE PRODAJU SE..n_razbojnik wrote:a u čemu je problem?
iden se staviti u glavu poduzetnika... najbolje je kada si vlasnik zemlje.. sa državom potpišeš najam, i onda u općini sjedne rođak od rođaka, i onda on svom rođaku sredi parcelu a tebi otkaže najam.. već viđeno..
u RH do zemljišta puno teže dolaze stranci(možda je sada nešto lakše građanima EU), pa vlasnik Hrvat, investira , business.. država dobila keš, tu će biti business.. i cijena od 4milijuna kuna je OK.. Linić je zemljišta prodavao svojim antifašistima po 10x manjoj od tržišne cijene
Guest- Guest
daj si mira.bogomdani wrote:
U strateske vrijednosti spadaju i nacionalne ljepote,parkovi,sve sto privlaci masu ljudi...to sto je bilo,bas potvrdjuje prirodnost lokacije,a slike navlace milijuine ljudi...Cudi me da nitko od domacih to nije prepoznao kao priliku..
ja sam na jednoj rijeci kupio 60 000m2 da mi nitko nije u susjedstvu.
što ako napravim apartmansko naselje?
a, mogu po gup-u.
hoću li na taj način štiti rijeku?
lupetaš po običaju.
2014-12-30
Mda...nije bas da vlada poduzetnicka klima.stovise..
Guest- Guest
Problem je u tome da je ovaj potez napravio Milanović sasrali bi ga ovi koji danas to opravdavaju, osim možda yode, a oni koji seru danas u prošlom mandatu bi slavili potez kao veleuman...
Poserem se na Zrče i na ove što se bave rasprodajom na Zrču... Kad bi išao na Pag radje bi otišao obići maslinike...
Poserem se na Zrče i na ove što se bave rasprodajom na Zrču... Kad bi išao na Pag radje bi otišao obići maslinike...
Nebitno Linić, ali ako su u zakupu od 2002. to već povlači neku mogućnost otkupa...a isto gledaš ako se misliš širiti nećeš to pod najmom...s druge strane , taj teren može vrijediti puno više za koju godinu, a može vrijediti i ništa, ako se npr. na Golom okupimo mi antifašisti i napravimo svoju party oazupreko_vode_do_slobode wrote:a iskreno neman pojma..bogomdani wrote:U strateske vrijednosti spadaju i nacionalne ljepote,parkovi,sve sto privlaci masu ljudi...to sto je bilo,bas potvrdjuje prirodnost lokacije,a slike navlace milijuine ljudi...Cudi me da nitko od domacih to nije prepoznao kao priliku..n_razbojnik wrote:cuj strateske vrijednosti, do pred 15 godine Zrce je bio što i piše, pašnjak jebeni , neatraktivna plaža...ako se ovi misle širiti, a misle, neće to pod najmombogomdani wrote:genije,strateske vrijednosti se daju u koncesiju,NE PRODAJU SE..n_razbojnik wrote:a u čemu je problem?
iden se staviti u glavu poduzetnika... najbolje je kada si vlasnik zemlje.. sa državom potpišeš najam, i onda u općini sjedne rođak od rođaka, i onda on svom rođaku sredi parcelu a tebi otkaže najam.. već viđeno..
u RH do zemljišta puno teže dolaze stranci(možda je sada nešto lakše građanima EU), pa vlasnik Hrvat, investira , business.. država dobila keš, tu će biti business.. i cijena od 4milijuna kuna je OK.. Linić je zemljišta prodavao svojim antifašistima po 10x manjoj od tržišne cijene
2014-04-15
prejeba me ti..veber wrote:daj si mira.bogomdani wrote:
U strateske vrijednosti spadaju i nacionalne ljepote,parkovi,sve sto privlaci masu ljudi...to sto je bilo,bas potvrdjuje prirodnost lokacije,a slike navlace milijuine ljudi...Cudi me da nitko od domacih to nije prepoznao kao priliku..
ja sam na jednoj rijeci kupio 60 000m2 da mi nitko nije u susjedstvu.
što ako napravim apartmansko naselje?
a, mogu po gup-u.
hoću li na taj način štiti rijeku?
lupetaš po običaju.
govorim o financijama..dakle,mgdje i u cijem ce dzepu zavrsiti...
ebote,60 000m2?? od koga se ti sakrivas???
Guest- Guest
volim svoj mir, a u biti ni ne idem na viksu.bogomdani wrote:
ebote,60 000m2?? od koga se ti sakrivas???
selo održava zemlju i okućnicu.
mada razmišljam napraviti seoske kućice pa neka pinka legne.
i uništim rijeku s time.
2014-12-30
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Kritika Marka Veselice Karamarku:Karamarko nije čovjek-vođa i nije za šefa HDZ-a
» '' KARAMARKO 'Ništa se s Petrovim nisam dogovorio. Prerano je reći hoću li se odreći uloge mandatara. Mi nikome ne krademo mandate' ''
» od hrvatskog muzeka do mlatimudana , izdalo a reci ce da nije
» Kaczynski: Poljska nije pozvala izbjeglice, imamo pravo reći "ne"
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
» '' KARAMARKO 'Ništa se s Petrovim nisam dogovorio. Prerano je reći hoću li se odreći uloge mandatara. Mi nikome ne krademo mandate' ''
» od hrvatskog muzeka do mlatimudana , izdalo a reci ce da nije
» Kaczynski: Poljska nije pozvala izbjeglice, imamo pravo reći "ne"
» Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
Page 1 of 4