Kritika Marka Veselice Karamarku:Karamarko nije čovjek-vođa i nije za šefa HDZ-a
Page 1 of 1
Kritika Marka Veselice Karamarku:Karamarko nije čovjek-vođa i nije za šefa HDZ-a
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/zestoke-kritike-na-racun-karamarka-veselica-napao-sefa-oporbe-nasao-mu-zamjenu-835696
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kritika Marka Veselice Karamarku:Karamarko nije čovjek-vođa i nije za šefa HDZ-a
..u pravu je veselica..karamarko se nije snasao u ovj sveopcoj krizi...previse je njegovog vrudanja..slabi odgovori na milanoviceve optuzbe da petlja sa mađarima i srbima..pa njegovo ograđivanje od kolindine kritike merkel..u stilu 'nisam ja majke mi'...pa malo bi slao vojsku pa malo ne..pa malo bi dizao ogradu pa malo ne...pa malo bi sjedio na dvije stolice tj..malo bi s merkel a malo s orbanom...
2015-09-08
Re: Kritika Marka Veselice Karamarku:Karamarko nije čovjek-vođa i nije za šefa HDZ-a
Nije se snašao , a gdje onu budalu maleticku jos pošalje na TV , pa ono s bankama kada im je krenuo držat stangu , pa onog Miloševića lopova stavlja umjesto da ga potjera sto dalje..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
vuksadinare wrote:..u pravu je veselica..karamarko se nije snasao u ovj sveopcoj krizi...previse je njegovog vrudanja..slabi odgovori na milanoviceve optuzbe da petlja sa mađarima i srbima..pa njegovo ograđivanje od kolindine kritike merkel..u stilu 'nisam ja majke mi'...pa malo bi slao vojsku pa malo ne..pa malo bi dizao ogradu pa malo ne...pa malo bi sjedio na dvije stolice tj..malo bi s merkel a malo s orbanom...
zasto je to kriza ? ako mislis na migrante ?? to nije kriza, to su operativni zadaci MUP_a i hum. organizacija.
to nije politicka ili ekonomska problematika. ne znam o kakvoj saradnji, posebne vrste ciljas sa madjarima
i srbina. to su gluposti. kako moze jedna marginalna politicka licnost, u opozciji, trenutno da
saradjuje na drzavnom nivou. karamarko nema poluge vlasti, to su price za malu
decu. sta on moze da obeca, ili da ponudi. ocigledno je da ni kolinda, nema uticaja na rad hr. vlade.
Guest- Guest
price o saradnji su samo pokusaj da se karamarko predsatvi u svetlu
madjarsko_srpskog spijuna koji radi iza ledja zvanicne hr. politike.
to je dobro za neku komediju, za neko zezanje, ali ne verujem da neko
cist to prihvata kao realnost.
madjarsko_srpskog spijuna koji radi iza ledja zvanicne hr. politike.
to je dobro za neku komediju, za neko zezanje, ali ne verujem da neko
cist to prihvata kao realnost.
Last edited by pizzon on 28/9/2015, 08:47; edited 1 time in total
Guest- Guest
A šta se čudit pa nema ni auto na sebe registriran a hoće bit vođa...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
..i karamarko i zoki su populisti svatko na svoj nacin a bez temelja....masu praznim puskama...
2015-09-08
E nemoj ga odmah vridjati jer je pošten i sirot.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
..zokijev ulicarski poplulizam 'dođi picko ako smijes'...je naivan i primitivan a pogotovo netakticki...po onom lajat cu mozda se uplase(nadam se)..ako ne najebao sam a onda jbg kud koji mili moji'....i karamarkov ziheraski i pomalo osobni obrambeni gard..'nisam ja majke mi..'..nije dobar...dakle ni ejdan ni drugi nemaju sredine...
2015-09-08
Similar topics
» Novi kandidat za šefa HDZ-a prijeti Karamarku
» I Karamarko kreće u utrku za šefa HDZ-a
» Otkazana dvorana u kojoj je Karamarko trebao najaviti kandidaturu za šefa HDZ-a
» Petrov: Za razliku od Plenkovića Karamarko je bio častan čovjek
» Stvarni šef HDZ-a više nije Tomislav Karamarko
» I Karamarko kreće u utrku za šefa HDZ-a
» Otkazana dvorana u kojoj je Karamarko trebao najaviti kandidaturu za šefa HDZ-a
» Petrov: Za razliku od Plenkovića Karamarko je bio častan čovjek
» Stvarni šef HDZ-a više nije Tomislav Karamarko
Page 1 of 1