Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
https://www.dnevno.hr/vijesti/srpski-mediji-veseli-zbog-odlaska-nasih-turista-velika-bezanija-kolona-kriza-lijepa-njihova-ce-ovo-tesko-prezivjeti-1520653/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sto reci?Neprijatelji su to i to treba svima biti jasno kome nije jos
...ovi se od bijesa i srdzbe vise ne mogu iole malo kontrolirati...to je izgubilo kompas..i dobro je da se zadrzavaju samo na tome..ali nije sigurno da nece napraviti neku svinjariju..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
MASOVNA BEŽANIJA IZ HRVATSKE NAKON ODLUKE ITALIJE I AUSTRIJE! Kilometarske kolone uplašenih Evropljana, "lijepa njihova" će ovo teško preživeti!
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
2014-08-25
2014-08-25
U crvenoj zoni je Srbija, prema COVID-19 situation in the WHO European Region,
sa 14 dnevnom učestalošću 52/100,000, s opadanjem -33% i kumulativom +3,589 slučajeva.
Kad padne pod 40/100,00 stanovnika ulazi na žutu listu.
Hrvatska je na žutoj listi sa 29/100,000, s rastom +21% i kumulativom +1,196 slučajeva.
Austrija na žutoj listi sa 22/100,000, rast +16% i kumulativa 1,987 slučajeva.
Italija je na zelenoj listi sa 9/100,000, rast +55%, kumulativa 5,606 slučajeva.
Slovenija također, 11/100,000 itd...
Analiza je sa danom zakašnjenja u odnosu na zadnji rezultat.
Onaj tko je pisao tekst gornjeg članka pojma nema o čemu piše.
sa 14 dnevnom učestalošću 52/100,000, s opadanjem -33% i kumulativom +3,589 slučajeva.
Kad padne pod 40/100,00 stanovnika ulazi na žutu listu.
Hrvatska je na žutoj listi sa 29/100,000, s rastom +21% i kumulativom +1,196 slučajeva.
Austrija na žutoj listi sa 22/100,000, rast +16% i kumulativa 1,987 slučajeva.
Italija je na zelenoj listi sa 9/100,000, rast +55%, kumulativa 5,606 slučajeva.
Slovenija također, 11/100,000 itd...
Analiza je sa danom zakašnjenja u odnosu na zadnji rezultat.
Onaj tko je pisao tekst gornjeg članka pojma nema o čemu piše.
Jako bježe, ne mozes naci parkinga, a srba ko rusa
Stavili su vas ovde na listu za obavezno testiranje u roku od 48 sati
i da se ne koristi javni prevoz.
Malta, Grčka, Hrvatska i Spanija.
Ako odluku prebace na karantin, ugasili su.
Zato je i bezanija...
i da se ne koristi javni prevoz.
Malta, Grčka, Hrvatska i Spanija.
Ako odluku prebace na karantin, ugasili su.
Zato je i bezanija...
2014-08-25
Da ponovim. Idioti bre..16.8. je udarni vikend za povratak. I ovakva gužva 16. 8. je zadnjih 20 godinavuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/srpski-mediji-veseli-zbog-odlaska-nasih-turista-velika-bezanija-kolona-kriza-lijepa-njihova-ce-ovo-tesko-prezivjeti-1520653/
Jebote kakvi bolesni ljudi...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Kaya, pusti nek idioti skviče..realno, naša korona sezona nadmašila je sva očekivanja, a ova pokvarena gamad samo pokazuje svoj patološki jal :)kaya wrote:Da ponovim. Idioti bre..16.8. je udarni vikend za povratak. I ovakva gužva 16. 8. je zadnjih 20 godinavuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/srpski-mediji-veseli-zbog-odlaska-nasih-turista-velika-bezanija-kolona-kriza-lijepa-njihova-ce-ovo-tesko-prezivjeti-1520653/
Bokte kakvi bolesnici...Noor wrote:Kaya, pusti nek idioti skviče..realno, naša korona sezona nadmašila je sva očekivanja, a ova pokvarena gamad samo pokazuje svoj patološki jal :)kaya wrote:Da ponovim. Idioti bre..16.8. je udarni vikend za povratak. I ovakva gužva 16. 8. je zadnjih 20 godinavuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/srpski-mediji-veseli-zbog-odlaska-nasih-turista-velika-bezanija-kolona-kriza-lijepa-njihova-ce-ovo-tesko-prezivjeti-1520653/
Prije par godina sam se odlučila vratiti 16.8.
Jedno tri sata sam čekala na lučkom...
2015-08-15
Motaj na 1:16...i to ti je tokaya wrote:Bokte kakvi bolesnici...Noor wrote:Kaya, pusti nek idioti skviče..realno, naša korona sezona nadmašila je sva očekivanja, a ova pokvarena gamad samo pokazuje svoj patološki jal :)kaya wrote:Da ponovim. Idioti bre..16.8. je udarni vikend za povratak. I ovakva gužva 16. 8. je zadnjih 20 godinavuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/srpski-mediji-veseli-zbog-odlaska-nasih-turista-velika-bezanija-kolona-kriza-lijepa-njihova-ce-ovo-tesko-prezivjeti-1520653/
Jeste, kako da ne
Degenerici.Noor wrote:Motaj na 1:16...i to ti je tokaya wrote:Bokte kakvi bolesnici...Noor wrote:Kaya, pusti nek idioti skviče..realno, naša korona sezona nadmašila je sva očekivanja, a ova pokvarena gamad samo pokazuje svoj patološki jal :)kaya wrote:Da ponovim. Idioti bre..16.8. je udarni vikend za povratak. I ovakva gužva 16. 8. je zadnjih 20 godinavuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/srpski-mediji-veseli-zbog-odlaska-nasih-turista-velika-bezanija-kolona-kriza-lijepa-njihova-ce-ovo-tesko-prezivjeti-1520653/
Jeste, kako da ne
2015-08-15
kaya wrote:Da ponovim. Idioti bre..16.8. je udarni vikend za povratak. I ovakva gužva 16. 8. je zadnjih 20 godinavuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/srpski-mediji-veseli-zbog-odlaska-nasih-turista-velika-bezanija-kolona-kriza-lijepa-njihova-ce-ovo-tesko-prezivjeti-1520653/
Tu u Baški i dalje nemaš gdje stavit ručnik na veloj plaži, a plaža je 2 km dugačka. Na manjim plažama isto tako
To je ta ekumena
Ma znam, gužva bila i u pravcu mora. Neki tek dolaze.marcellus wrote:kaya wrote:Da ponovim. Idioti bre..16.8. je udarni vikend za povratak. I ovakva gužva 16. 8. je zadnjih 20 godinavuksadinare wrote:https://www.dnevno.hr/vijesti/srpski-mediji-veseli-zbog-odlaska-nasih-turista-velika-bezanija-kolona-kriza-lijepa-njihova-ce-ovo-tesko-prezivjeti-1520653/
Tu u Baški i dalje nemaš gdje stavit ručnik na veloj plaži, a plaža je 2 km dugačka. Na manjim plažama isto tako
Al ovo je udarni vikend za povratak kao što je zadnji tjedan u sedmom, vikend, oko 20.7. za polazak.
To je od kada je turizma...
2015-08-15
no dobro, napisao sam prije sezone da neće biti tako loša kao što se očekuje, da će bit 60-70 posto lanjske... ispada da je i bolja
70% lanjskog rezultata. 12,5 miljona noćenjamarcellus wrote:no dobro, napisao sam prije sezone da neće biti tako loša kao što se očekuje, da će bit 60-70 posto lanjske... ispada da je i bolja
Realno, napravili su vrhunski posao. Otvorili, pa svjesno i sa trećim zemljama, uzeli lovu i sad će sanirati koronu. A tih dolazaka i dalje će biti, još jedno miljon, miljon i pol...
2015-08-15
A ovo je austrijski trik da ostave lovu kod njih. Al zakasnili su malo. Pa kažu austrijanci, više korone ima na njihovim jezerima nego na moru.
Sad im treba uvaliti k. u prvom mjesecu kada krenu skijaši...
Sad im treba uvaliti k. u prvom mjesecu kada krenu skijaši...
2015-08-15
kaya wrote:70% lanjskog rezultata. 12,5 miljona noćenjamarcellus wrote:no dobro, napisao sam prije sezone da neće biti tako loša kao što se očekuje, da će bit 60-70 posto lanjske... ispada da je i bolja
Realno, napravili su vrhunski posao. Otvorili, pa svjesno i sa trećim zemljama, uzeli lovu i sad će sanirati koronu. A tih dolazaka i dalje će biti, još jedno miljon, miljon i pol...
stožer i vlada odradili sjajno
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Treba li Hrvatska napokon javno reci tko su joj saveznici a tko neprijatelji?
» ''SIRIJA KAO OPASAN OKIDAČ: ‘Svima mora biti jasno da je izbijanje rata između Rusije i Amerike samo pitanje vremena’''
» SOHV:EU nije jedina alternativa ako zele Srbiju neka je uzmu,mi skupa ne mozemi to bi trebalo biti jasno i vrapcima na grani
» Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
» ''SIRIJA KAO OPASAN OKIDAČ: ‘Svima mora biti jasno da je izbijanje rata između Rusije i Amerike samo pitanje vremena’''
» SOHV:EU nije jedina alternativa ako zele Srbiju neka je uzmu,mi skupa ne mozemi to bi trebalo biti jasno i vrapcima na grani
» Mesić kaže špotao sam Milanovića jer nije na Komšićevoj liniji a treba biti kao ja.
» Srpski sportski komentatori:'Nikad nečemo biti objektivni kad igraju hrvatski klubovi ili reprezentacija. Kome pravo a kome krivo.'
Page 1 of 4