'' KARAMARKO 'Ništa se s Petrovim nisam dogovorio. Prerano je reći hoću li se odreći uloge mandatara. Mi nikome ne krademo mandate' ''
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
'' KARAMARKO 'Ništa se s Petrovim nisam dogovorio. Prerano je reći hoću li se odreći uloge mandatara. Mi nikome ne krademo mandate' ''
http://www.jutarnji.hr/karamarko--nista-se-s-bozom-petrovim-nisam-dogovorio-mi-u-hdz-u-smo-reformisti-i-nikome-ne-krademo-mandate-/1469435/
Ne razumijem. Danas je izjavio da će on biti mandatar, a sad ne zna hoće li se odreći uloge mandatara?...Što će, prvo biti mandatar, a onda će odustati?
Ne razumijem. Danas je izjavio da će on biti mandatar, a sad ne zna hoće li se odreći uloge mandatara?...Što će, prvo biti mandatar, a onda će odustati?
Guest- Guest
Re: '' KARAMARKO 'Ništa se s Petrovim nisam dogovorio. Prerano je reći hoću li se odreći uloge mandatara. Mi nikome ne krademo mandate' ''
rekao je da će HDZ predložiti njega za mandatara, a hoće li to most prihvatiti ne zna se.
odnosno rekao je da pretendira na mjesto mandatara
hahahahahahahahahahahahahahaha
Guest- Guest
Re: '' KARAMARKO 'Ništa se s Petrovim nisam dogovorio. Prerano je reći hoću li se odreći uloge mandatara. Mi nikome ne krademo mandate' ''
A cuj bar je iskren....nije nudio petrovu da bude mandatar kao zoki prije pocetaka pregovora a onda se predomislio......vlast je slast svi se oni bore za komadic vlasti
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A gdje mu je to Milanović nudio da bude mandatar?vuksadinare wrote:A cuj bar je iskren....nije nudio petrovu da bude mandatar kao zoki prije pocetaka pregovora a onda se predomislio......vlast je slast svi se oni bore za komadic vlasti
Guest- Guest
Nema smisla nista prognozirati, gusta je i neprozirna zavjesa lazi. Ovo je samo plodno tlo za teoreticare urota. Zivi cirkus, ukljucili se i DORH i USKOK u formiranje vlasti, a zakon o svicarcima otkucava zadnje dane prije aktiviranja...
Guest- Guest
Mislim, zna se kome ovakav ambijent i igre najbolje odgovaraju, tko u mutnim vodama najbolje pliva, gdje nikom normalnom vise nista nije i ne moze biti jasno: jesi li udbaski dousnik i provokator ili si katoliban/pripadnik Opusa Dei ili si pripadnik okultnih, pa i sotonistickih pokreta, oponent hercegovackoj struji ili suradnik na privatizaciji, zastitnik ili tamnicar generala Gotovine, utemeljitelj HDZ-a ili pokretac detudjmanizacije, jesi li dragovoljac DR sa 1.600 dana u borbenom sektoru ili kancelarski mali od kuzine Manolicu/Mesicu...ili si cak sve to skupa odjednom. Imali smo neurotika za premijera, sto ne bi imali i shizofrenicara, Bozo je tu kao psihijatar da se pobrine svima za terapiju. A sebi prvom... :) Jaoooo, a koliko mi je falilo da izadjem i da glasam za MOST.
Guest- Guest
Zemlja luđaka bez lijeka...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Jedni karamrku prigovaraju spijunsku proslost....drugi da je mjenjao sefove kao carape...treci da forsira vlasko-hercegovacku struju na vlast...cetvrti da tudjmanizira hrvatsku...ja mislim da je ovo posljednje nekako najvise istina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
dobro si ti to nabrojio a od svega je najmanje istina baš ono četvrtovuksadinare wrote:Jedni karamrku prigovaraju spijunsku proslost....drugi da je mjenjao sefove kao carape...treci da forsira vlasko-hercegovacku struju na vlast...cetvrti da tudjmanizira hrvatsku...ja mislim da je ovo posljednje nekako najvise istina
vili40-
2015-08-02
makar je karamarku možda bolje da se ne dogovara s nikim ništa. Ko se prvi dogovori s mostom, koji je prilično želatinast i nedefiniran, vjerojatno će potrajat ne dulje od 6 mjeseci a onda novi izbori
sad bi on tudjmanizirao hrvatsku a od njega je pobjegao(nije više tamo za njega ni mjesta bilo)zajedno sa Manolićem i Mesićem.Takvima nije za vjerovati.
vili40-
2015-08-02
Odnosno, ne zna kaj je rekel jer je tupav, a i mutav.marcellus wrote:odnosno rekao je da pretendira na mjesto mandatara
Guest- Guest
Podsjetimo se da je Zoki nudio i Jurčića za mandatara pa se predomislio. Zoki Predomišljač.vuksadinare wrote:A cuj bar je iskren....nije nudio petrovu da bude mandatar kao zoki prije pocetaka pregovora a onda se predomislio......vlast je slast svi se oni bore za komadic vlasti
A najveća prepreka je kaj mu je ambicija daleko veća od sposobnosti. Jer i za funkciju koju trenutno obavlja nema dara nit mu leži. Lik je jednostavno ograničenih umnih sposobnosti, retoričkih i uz sve to nema ni karizme. Kumek, koji može delat u nekom prašnjavom arhivu i lupat pečate.vuksadinare wrote:Jedni karamrku prigovaraju spijunsku proslost....drugi da je mjenjao sefove kao carape...treci da forsira vlasko-hercegovacku struju na vlast...cetvrti da tudjmanizira hrvatsku...ja mislim da je ovo posljednje nekako najvise istina
Guest- Guest
Zar će nas detuđmanizator retuđmanizirati? Špijunska prošlost nije ništa sramotno, obavještajna služba postoji u svakoj državi i osnova je njezine sigurnosti. Ostaje drugo i treće.vili40 wrote:dobro si ti to nabrojio a od svega je najmanje istina baš ono četvrtovuksadinare wrote:Jedni karamrku prigovaraju spijunsku proslost....drugi da je mjenjao sefove kao carape...treci da forsira vlasko-hercegovacku struju na vlast...cetvrti da tudjmanizira hrvatsku...ja mislim da je ovo posljednje nekako najvise istina
Barem ne skače s transportera. A ni ne uspoređuje puknutu ciev s poplavom u Gunji.Eva wrote:Odnosno, ne zna kaj je rekel jer je tupav, a i mutav.marcellus wrote:odnosno rekao je da pretendira na mjesto mandatara
Ma jasno, nije Zoki premija, ali za Karamarko je intelektualni i retorički Einstein. Neusporedivo. Zato je tutlek svim silama izbjegaval javni duel jer bi se vidjelo koliko je inferijorniji od Zokija.Regoč wrote:Barem ne skače s transportera. A ni ne uspoređuje puknutu ciev s poplavom u Gunji.Eva wrote:Odnosno, ne zna kaj je rekel jer je tupav, a i mutav.marcellus wrote:odnosno rekao je da pretendira na mjesto mandatara
Guest- Guest
slažem seRegoč wrote:Zar će nas detuđmanizator retuđmanizirati? Špijunska prošlost nije ništa sramotno, obavještajna služba postoji u svakoj državi i osnova je njezine sigurnosti. Ostaje drugo i treće.vili40 wrote:dobro si ti to nabrojio a od svega je najmanje istina baš ono četvrtovuksadinare wrote:Jedni karamrku prigovaraju spijunsku proslost....drugi da je mjenjao sefove kao carape...treci da forsira vlasko-hercegovacku struju na vlast...cetvrti da tudjmanizira hrvatsku...ja mislim da je ovo posljednje nekako najvise istina
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pssss.......reci cu vam nesto, ali nikome da ...
» Ništa od ruske invazije Eva!Ruski Gazprom dogovorio isporuke plina PPD-u do kraja 2027.
» karamarko udrija prodavat , reci ce da nije
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko: Nisam vezan za fotelju, davao sam i ostavku kad je trebalo
» Ništa od ruske invazije Eva!Ruski Gazprom dogovorio isporuke plina PPD-u do kraja 2027.
» karamarko udrija prodavat , reci ce da nije
» Plenković: Ja nisam Karamarko !
» Karamarko: Nisam vezan za fotelju, davao sam i ostavku kad je trebalo
Page 1 of 2