Denkverbot
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Denkverbot
i stand corrected- imoš 23 godinemativka wrote:A nedavno sam bila u jednom hostelu, i ubilježila ime svoga grada na mapu prepunu:) Obožavam hostele:) Toliko za noć upoznaš ljudi iz različitih država, kultura...Čak sam se iznenadila jednom...Ja sam mislila da su osobe iz Kazihstana onako poput nas, no...kada sam vidjela, pričala s njima, pa ono je sve poput mješavine kineza, japanaca, korejaca...Do tog susreta u živo ja sam imala potpuno drugačiju predodžbu...kic wrote:neki dan sam vidio negdje (nije valjda na forumu) kako Cleese putuje po Švedskoj i komentira hotele usput, odlični su komentari možda iskopam..aben wrote:kic wrote:trebali bi snimiti seriju majkemi, Fawlty towers 2
genijalna serija,
mativka malo baca na onu bucmastu koja viče basil! s engleskin kreštravin glasom
inače veli da je serija nastala po nekom čovjeku, koji je bio tako genijalno marvelous rude da su ga morali ovjekovječiti.. :^^
aben- Posts : 35492
2014-04-16
Ženstvenost je bila sarkazam :)aben wrote:mativka wrote:Ono što mene zabrinjava u vezi vas dvojice, ja sam vam više onako pridružena mojom voljom ženska osoba zbog recimo onako, osjećaja, ok :)
Pa miša mu, evo kako to prođe s mojom ženstvenošću :) Sjetila sam se sada što sam prije napisala, a dođe na ovu narodnu : rugala se sova sjenici :)
ženstvenost ima tako loš prizvuk, ko neka prevara, a hustle, ili pregled na carini,
dok muževnost odiše nekom uzvišenošću, žrtvovanjem viteza za čast neke zastave ili sl
jel tako i tebi?
Vi meni niste čak ni muževni :)
Je, tako je i meni :D
Guest- Guest
pa onak, serije mi ne idu tako baš, ali zapisao sam..aben wrote:viš, pogljedoj kennyja powersa, eastbound and down, to je merikunska, sirova verzija fawltyjakic wrote:neki dan sam vidio negdje (nije valjda na forumu) kako Cleese putuje po Švedskoj i komentira hotele usput, odlični su komentari možda iskopam..aben wrote:kic wrote:trebali bi snimiti seriju majkemi, Fawlty towers 2
genijalna serija,
mativka malo baca na onu bucmastu koja viče basil! s engleskin kreštravin glasom
inače veli da je serija nastala po nekom čovjeku, koji je bio tako genijalno marvelous rude da su ga morali ovjekovječiti.. :^^
ali jo imun i mišići, i spašavan maškice sa ceste..kako to ni muževno?mativka wrote:Ženstvenost je bila sarkazam :)aben wrote:mativka wrote:Ono što mene zabrinjava u vezi vas dvojice, ja sam vam više onako pridružena mojom voljom ženska osoba zbog recimo onako, osjećaja, ok :)
Pa miša mu, evo kako to prođe s mojom ženstvenošću :) Sjetila sam se sada što sam prije napisala, a dođe na ovu narodnu : rugala se sova sjenici :)
ženstvenost ima tako loš prizvuk, ko neka prevara, a hustle, ili pregled na carini,
dok muževnost odiše nekom uzvišenošću, žrtvovanjem viteza za čast neke zastave ili sl
jel tako i tebi?
Vi meni niste čak ni muževni :)
Je, tako je i meni :D
2014-04-16
hmmmativka wrote:Ma, jok! Ako pažljivije pročitaš shvatiti ćeš što sam željela reći :)kic wrote:nemoj se umisliti, zapravo te i ne gledamo kroz spol, osim tu i tam za podgrijati vatru raspre :D:Mmativka wrote:Ono što mene zabrinjava u vezi vas dvojice, ja sam vam više onako pridružena mojom voljom ženska osoba zbog recimo onako, osjećaja, ok :)
blefiraš.. :^0
Jer sam se zasitila skupih hotela?! :Daben wrote:mativka wrote:kic wrote:aben wrote:kic wrote:i stand corrected- imoš 23 godine
Guest- Guest
a, onda bolje nemoj, ako nisi navučen na serije..to je toilet humor willa farella..kic wrote:pa onak, serije mi ne idu tako baš, ali zapisao sam..aben wrote:viš, pogljedoj kennyja powersa, eastbound and down, to je merikunska, sirova verzija fawltyjakic wrote:neki dan sam vidio negdje (nije valjda na forumu) kako Cleese putuje po Švedskoj i komentira hotele usput, odlični su komentari možda iskopam..aben wrote:kic wrote:trebali bi snimiti seriju majkemi, Fawlty towers 2
genijalna serija,
2014-04-16
Pa nije mi muževno sada ovo što izgovaraš, ali kada se ponašaš prirodno, izuzetno si muževan i poželjan muškarac :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:ali jo imun i mišići, i spašavan maškice sa ceste..kako to ni muževno?
Guest- Guest
jer ti ne tribo udobnost i ni te stroh da će te kazakstanci silovatimativka wrote:Jer sam se zasitila skupih hotela?! :Daben wrote:mativka wrote:kic wrote:aben wrote:kic wrote:i stand corrected- imoš 23 godine
2014-04-16
Hmmm, a ti kompliciraš :Dkic wrote:hmmmativka wrote:Ma, jok! Ako pažljivije pročitaš shvatiti ćeš što sam željela reći :)kic wrote:nemoj se umisliti, zapravo te i ne gledamo kroz spol, osim tu i tam za podgrijati vatru raspre :D:Mmativka wrote:Ono što mene zabrinjava u vezi vas dvojice, ja sam vam više onako pridružena mojom voljom ženska osoba zbog recimo onako, osjećaja, ok :)
blefiraš.. :^0
Guest- Guest
ali Will mi je dobar čak jesi gledao onaj njegov govor onima s Harvarda?aben wrote:a, onda bolje nemoj, ako nisi navučen na serije..to je toilet humor willa farella..kic wrote:pa onak, serije mi ne idu tako baš, ali zapisao sam..aben wrote:viš, pogljedoj kennyja powersa, eastbound and down, to je merikunska, sirova verzija fawltyjakic wrote:neki dan sam vidio negdje (nije valjda na forumu) kako Cleese putuje po Švedskoj i komentira hotele usput, odlični su komentari možda iskopam..aben wrote:kic wrote:trebali bi snimiti seriju majkemi, Fawlty towers 2
genijalna serija,
Mene ni stra ni u šatoru :)aben wrote:jer ti ne tribo udobnost i ni te stroh da će te kazakstanci silovatimativka wrote:Jer sam se zasitila skupih hotela?! :Daben wrote:mativka wrote:kic wrote:aben wrote:kic wrote:i stand corrected- imoš 23 godine
Guest- Guest
mativka wrote:Pa nije mi muževno sada ovo što izgovaraš, ali kada se ponašaš prirodno, izuzetno si muževan i poželjan muškarac :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:ali jo imun i mišići, i spašavan maškice sa ceste..kako to ni muževno?
jo se jedino u letu ponašan prirodno, ovo ostalo oko godine se morun brijati i prati radi posla:(
2014-04-16
on je producent, pa moš očekivati klasiku,kic wrote:ali Will mi je dobar čak jesi gledao onaj njegov govor onima s Harvarda?aben wrote:a, onda bolje nemoj, ako nisi navučen na serije..to je toilet humor willa farella..kic wrote:pa onak, serije mi ne idu tako baš, ali zapisao sam..aben wrote:viš, pogljedoj kennyja powersa, eastbound and down, to je merikunska, sirova verzija fawltyjakic wrote:neki dan sam vidio negdje (nije valjda na forumu) kako Cleese putuje po Švedskoj i komentira hotele usput, odlični su komentari možda iskopam..aben wrote:kic wrote:trebali bi snimiti seriju majkemi, Fawlty towers 2
genijalna serija,
nisan, daj link!
2014-04-16
ovisi di ga staviš,mativka wrote:Mene ni stra ni u šatoru :)aben wrote:jer ti ne tribo udobnost i ni te stroh da će te kazakstanci silovatimativka wrote:Jer sam se zasitila skupih hotela?! :Daben wrote:mativka wrote:kic wrote:aben wrote:kic wrote:i stand corrected- imoš 23 godine
recimo u arapski izbjeglički kamp?
inače, ja se sigurno osićun, osin doma, samo u šatoru na planini di nemo silovatelja:)
2014-04-16
i Ali G im je pripovjedao, onak za nasmijat se skroz, samo upiš u google: will ferrel harvard speech :D
inače kako ja vidim većina hotela onak zjapi uvijek poprazno, a problemi sa smještajem u velikim gradovima su ogromni, tako da vidim jedino budućnost u iznajmljivanju soba kao stanova, unatoč tome što su dobre lokacije ne znam..
Ahhh, klasika :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:jo se jedino u letu ponašan prirodno, ovo ostalo oko godine se morun brijati i prati radi posla:(
Guest- Guest
I ta riječ silovatelj je relativna :Daben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:kic wrote:aben wrote:kic wrote:ovisi di ga staviš,
recimo u arapski izbjeglički kamp?
inače, ja se sigurno osićun, osin doma, samo u šatoru na planini di nemo silovatelja:)
Ja se zbilja tog ne bojin :)
Guest- Guest
Ja se sjetim ove meni omiljene serije :) :kic wrote:inače kako ja vidim većina hotela onak zjapi uvijek poprazno, a problemi sa smještajem u velikim gradovima su ogromni, tako da vidim jedino budućnost u iznajmljivanju soba kao stanova, unatoč tome što su dobre lokacije ne znam..
Guest- Guest
a blago in se..kako se znaju zajebavati...kic wrote:i Ali G im je pripovjedao, onak za nasmijat se skroz, samo upiš u google: will ferrel harvard speech :
2014-04-16
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Page 26 of 50