Denkverbot
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Denkverbot
Vjerujem da ti dobro ide :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:čuješ, nakon celog radnog vijeka rješavanja problema ženama, čovik se navikne..
Guest- Guest
a jel ti smeto da je malo mlaji otebe?mativka wrote:Hvala, hvala :)aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:zoto ča i jesi još dite, jo mislin da ti imoš 26 godin, a kic malo manje. jel to to smeto?
Nekim ljudima su postavke takve da umiru poput djeteta, a dožive poznu starost :) (ne računajući demenciju i ostale ugrhhhhhhh blagodati?! :) :)
pa da vidimo, koje su to karakteristike dice, a da bi to bilo poželjno?
bezbrižnost--vodi u sigurnu smrt od glodi, jer se niko ne brine
misliti na zalihe
raizgranost--vodi u sigurnu smrt jer trčiš i ne gledaš livo desno na cesti
egocentričnost-- vodi u sigurnu smrt jer..dobro, nije smrtonosno, ali ni ni lipo
2014-04-16
Možda malo previše pokušavaš biti načitan, a manje prirodan :)kic wrote:bokte zar zvučim tako nezrelo :^^
Guest- Guest
dobro samo jednu godinu je promašio, a malivki se ne usudim pogađati.. zapravo nikad ženama
čekoj, godine nemaju stroge veze sa zrelošću,kic wrote:bokte zar zvučim tako nezrelo :^^
ali, i prije nego sun ti vidi sliku, imoš taj jedun neodlučan pogled u očima, ko lava koja se k još ni stvrdla, a ljudi is godinani otvrdnu, stavovi in se ukrutu ko kosti, ke više nisu elastične..
2014-04-16
hardwired smo na religiju, tako ti je to, bolje priznati, imaš više svjetova onda, nego da se deklariraš -anti, pa provedeš život opsjednut s imaginarnim..mativka wrote:Katolkinja sam :)kic wrote:i sto je plem za mativku sad sam i ja lost..
Što bi se reklo, da je moje pleme u ugrozi, i ja se mača laćam:)
Filozofski, sam iznad plemenskih pravila, razmišljanja i promišljanja. :)
Muški tip razmišljanja.aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:a jel ti smeto da je malo mlaji otebe?
misliti na zalihe
egocentričnost-- vodi u sigurnu smrt jer..dobro, nije smrtonosno, ali ni ni lipo
Racio i samo racio...
Mašta, to je ono što nas razlikuje. Sposobnost ispričati bajku na način da dobro pobjeđuje...
Guest- Guest
nemoj ga obeshrabrivati, jebote, reci mu da je to seksi..mativka wrote:Možda malo previše pokušavaš biti načitan, a manje prirodan :)kic wrote:bokte zar zvučim tako nezrelo :^^
iako znun da ni:(
2014-04-16
Pametno Kic, pametno. Ovo ti je najpametnija rečenica od kako te znam :Dkic wrote:dobro samo jednu godinu je promašio, a malivki se ne usudim pogađati.. zapravo nikad ženama
Guest- Guest
haha zanimljivo imam svoje principe neke, stavovi se stalno mijenjaju svakome..aben wrote:čekoj, godine nemaju stroge veze sa zrelošću,kic wrote:bokte zar zvučim tako nezrelo :^^
ali, i prije nego sun ti vidi sliku, imoš taj jedun neodlučan pogled u očima, ko lava koja se k još ni stvrdla, a ljudi is godinani otvrdnu, stavovi in se ukrutu ko kosti, ke više nisu elastične..
o jebemu dobro, dobro, eto vam tema, napravit ću si bolju, s blackjakom i hostesama.. :^^mativka wrote:Pametno Kic, pametno. Ovo ti je najpametnija rečenica od kako te znam :Dkic wrote:dobro samo jednu godinu je promašio, a malivki se ne usudim pogađati.. zapravo nikad ženama
Ja uvijek do svojih držim :) (ma kakvi su, al su dobri u "duši") :)kic wrote:hardwired smo na religiju, tako ti je to, bolje priznati, imaš više svjetova onda, nego da se deklariraš -anti, pa provedeš život opsjednut s imaginarnim..mativka wrote:Katolkinja sam :)kic wrote:i sto je plem za mativku sad sam i ja lost..
Što bi se reklo, da je moje pleme u ugrozi, i ja se mača laćam:)
Filozofski, sam iznad plemenskih pravila, razmišljanja i promišljanja. :)
Guest- Guest
mativka wrote:Muški tip razmišljanja.aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:mativka wrote:aben wrote:a jel ti smeto da je malo mlaji otebe?
misliti na zalihe
Racio i samo racio...
Mašta, to je ono što nas razlikuje. Sposobnost ispričati bajku na način da dobro pobjeđuje...
a, kako si katolik, a voliš i bajke, uzmi si i čestertona- pravovjerje za prečitati:)
sad, ako bi jo reko da i muški obilno maštaju, bojin se da tu maštu ne bi prihvatila, jel tak
2014-04-16
Ti si seksi. Mislim, onako prijateljski ti kažem. Malkoc mi je sada neugodno, ali je tako. On je onako, za čuvati, paziti....Nježni osjećaji.aben wrote:nemoj ga obeshrabrivati, jebote, reci mu da je to seksi..mativka wrote:Možda malo previše pokušavaš biti načitan, a manje prirodan :)kic wrote:bokte zar zvučim tako nezrelo :^^
A, štaš vaša sam, mogu reći što mislim :)
Guest- Guest
A daj Kic, zar još nisi shvatio da mi sebi uvijek nađemo temu. Samo volimo da si i ti tu :) (mislim , govorim u svoje ime)kic wrote:
o jebemu dobro, dobro, eto vam tema, napravit ću si bolju, s blackjakom i hostesama.. :^^
Guest- Guest
eto sad morate popiti kavu, možete i live stream napraviti ako baš volite da gledam, mislim kako pijete kavu ono dalje me ne zanima :^^
a voliš biti u sengviću?mativka wrote:A daj Kic, zar još nisi shvatio da mi sebi uvijek nađemo temu. Samo volimo da si i ti tu :) (mislim , govorim u svoje ime)kic wrote:
o jebemu dobro, dobro, eto vam tema, napravit ću si bolju, s blackjakom i hostesama.. :^^
2014-04-16
neće ona brez tebe, je vidiš ča pišekic wrote:eto sad morate popiti kavu, možete i live stream napraviti ako baš volite da gledam, mislim kako pijete kavu ono dalje me ne zanima :^^
2014-04-16
ne moreš mi reći seksi i prijateljski u iston dahu, to je ko gas i kočnica u isto vrimemativka wrote:Ti si seksi. Mislim, onako prijateljski ti kažem. Malkoc mi je sada neugodno, ali je tako. On je onako, za čuvati, paziti....Nježni osjećaji.aben wrote:nemoj ga obeshrabrivati, jebote, reci mu da je to seksi..mativka wrote:Možda malo previše pokušavaš biti načitan, a manje prirodan :)kic wrote:bokte zar zvučim tako nezrelo :^^
A, štaš vaša sam, mogu reći što mislim :)
2014-04-16
pa ja ću gledati, ili barem napišite izvještaj..
e čitam u Jamerici će kažnjavati ljude koji zauzimaju više prostora u podzemnoj i u tramvaju, a jebate.
e čitam u Jamerici će kažnjavati ljude koji zauzimaju više prostora u podzemnoj i u tramvaju, a jebate.
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Page 23 of 50