Denkverbot
Page 17 of 50
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Re: Denkverbot
Opet krivo! :)aben wrote:
ha, autistica!
pa, koleginice, nis jo misli na pripadnost ljudskin grupami. iako, ima nas čovjekomrzaca koliko oćeš, samo se ne nalazimo četvrtkom i nediljon ko šahisti i teroristi, napr:)
kic ti je to sve na biologiju, i ne bi mu do za pravo da nisi žinska- u žinskami je ta sila ipak joka...
i, pazi di ti to gre išnjin, un je korak do toga da ti se ponudi za ispunjavanje
Izuzetno elokventna, društvena, ugodna. Suosjećajna :) Bacam šale ko iz rukava :) Volim ljude. Vesela, vedra :) Kolega ;) (moje neosjećanje spram društvenih normi prihvatljivosti sastoji se u osobnom shvaćanju prihvaćanja.)
Recimo, ovdje na forumu, nemam viziju tko je m ili ž, već o izvoru misli :) Ah, da, mi žene uvijek imamo puno i previše bioloških izgovora :)
Ma neeeeee, zna i on da sam malo "zeznuta" :) Postoje jednostavno osobe koje su tu za sve, malo smo gore, malo dolje...ali smo tu :)
Zar ti zbilja si čovjekomrzac?
Guest- Guest
ne moroš ti biti socijalno nespretna za biti autist. ne moroš ni ne voliti ljude za biti autist.mativka wrote:Opet krivo! :)aben wrote:
ha, autistica!
pa, koleginice, nis jo misli na pripadnost ljudskin grupami. iako, ima nas čovjekomrzaca koliko oćeš, samo se ne nalazimo četvrtkom i nediljon ko šahisti i teroristi, napr:)
kic ti je to sve na biologiju, i ne bi mu do za pravo da nisi žinska- u žinskami je ta sila ipak joka...
i, pazi di ti to gre išnjin, un je korak do toga da ti se ponudi za ispunjavanje
Izuzetno elokventna, društvena, ugodna. Suosjećajna :) Bacam šale ko iz rukava :) Volim ljude. Vesela, vedra :) Kolega ;) (moje neosjećanje spram društvenih normi prihvatljivosti sastoji se u osobnom shvaćanju prihvaćanja.)
Recimo, ovdje na forumu, nemam viziju tko je m ili ž, već o izvoru misli :) Ah, da, mi žene uvijek imamo puno i previše bioloških izgovora :)
Ma neeeeee, zna i on da sam malo "zeznuta" :) Postoje jednostavno osobe koje su tu za sve, malo smo gore, malo dolje...ali smo tu :)
svaki autist valjo imo svoje razloge.
ne mrzin jo sve ljude, samo one ke poznivun:)
ma ni ni to, nego je jednostavno mi lipše biti sun. a tribalo mi je da to shvatin, na svin testovima ispadan ekstrovert, u socijalnin situacijama ko podlanica umoru, ali me je prati osjećaj plićine i uzaludnosti življenja..dok nis pošo živiti na relativnu osamu, i preporodi se- autist prve klase :)
malo gori malo doli? eh, vi mlodi...ko da razgovaran is vrićun hormonov:)
2014-04-16
Shvatila sam doslovno riječ autist jer je jučer na programu bila neka emisija o autistima, mene sve pogađa, pa onda dugo o tome promišljam. Možda zbilja i jesam jer su mi u fokusu misli, situacije koje me se dotiću.aben wrote:ne moroš ti biti socijalno nespretna za biti autist. ne moroš ni ne voliti ljude za biti autist.mativka wrote:
Opet krivo! :)
svaki autist valjo imo svoje razloge.
ne mrzin jo sve ljude, samo one ke poznivun:)
ma ni ni to, nego je jednostavno mi lipše biti sun. a tribalo mi je da to shvatin, na svin testovima ispadan ekstrovert, u socijalnin situacijama ko podlanica umoru, ali me je prati osjećaj plićine i uzaludnosti življenja..dok nis pošo živiti na relativnu osamu, i preporodi se- autist prve klase :)
malo gori malo doli? eh, vi mlodi...ko da razgovaran is vrićun hormonov:)
Divan opis, potpuno ga osjećam no, osjećaj plićine, mene koja sam s kontinenta podsjeća na Ariel, pjene vala izvan plićine:) Da se razumijemo nije taj osjećaj vezan uz osobu ili kako bi mnogi povezali, već svjesnosti količine naspram cijene :)
Nisam autist niti na najudaljenijem otoku, uvijek ću druge razumjeti, dati do znanja da sam tu. Znane i neznane koje plima nanese. Volim otoke na kratko, ali želim živjeti na poluotoku.
Sramotno je za osobu tvojih godina da tako progovara :) Mislim, što se tiče hormona :)
Guest- Guest
dobro, ti znoš da ide sve gore i gore ča si starijo?
za sa si još hormonela, pa se držiš poluotoka, ali is godinami opado sposobnost samozavaravanja.
al sa već projicirun, pa ne ću više:)
za sa si još hormonela, pa se držiš poluotoka, ali is godinami opado sposobnost samozavaravanja.
2014-04-16
A zašto svoje otrovne strelice sipaš na mene?! :)aben wrote:dobro, ti znoš da ide sve gore i gore ča si starijo?
Jok! :) Uvijek postoji gore i bolje, oni koji su zapeli na sredini, filozofiraju :D
Niti ja :) (smiješan si mi) :)
Guest- Guest
ve, da otrovne štrilice, a jo joj pokaživun ča je čeko!mativka wrote:A zašto svoje otrovne strelice sipaš na mene?! :)aben wrote:dobro, ti znoš da ide sve gore i gore ča si starijo?
Jok! :) Uvijek postoji gore i bolje, oni koji su zapeli na sredini, filozofiraju :D
osićun disturbance in the force, ča imoš protiv filozofije?
2014-04-16
i, to smišan si mi je žena rekla ka smo se upoznali,
njima to znoči nišće drugo, a jo sun se sakreto bi ofendi:)
2014-04-16
A što to konkretno? :) (pobornik si različitih spoznaja m i ž misli) :)aben wrote:ve, da otrovne štrilice, a jo joj pokaživun ča je čeko!mativka wrote:A zašto svoje otrovne strelice sipaš na mene?! :)aben wrote:dobro, ti znoš da ide sve gore i gore ča si starijo?
osićun disturbance in the force, ča imoš protiv filozofije?
Obožavam filozofiju iskonskih misli :) U trenutku koja je možebitna poveznica s predthodnicima filozofske misli, bez obzira na vrijeme ili kontinent :)
Ne boj se! :)
Guest- Guest
Sretnik si ;)aben wrote:i, to smišan si mi je žena rekla ka smo se upoznali,
Guest- Guest
mativka wrote:
A što to konkretno? :) (pobornik si različitih spoznaja m i ž misli) :)
pa, jo verujin da je čovik sve više otok ča je stariji. ča si mlaji, više ti tribaju ljudi.
Obožavam filozofiju iskonskih misli :) U trenutku koja je možebitna poveznica s predthodnicima filozofske misli, bez obzira na vrijeme ili kontinent :)
Ne boj se! :)
a kako...jo se bojin svega ča ne razumin:)
2014-04-16
Zar ti, brate Brute? :)
Osobe trebaju, naljudi se čovjek tijekom svog života. Što je otok uopće? :)
Uopće ne sumnjam u tebe, Robinson Crusoe :)
Guest- Guest
je, tribaju ljudi, al sve to manje:mativka wrote:Zar ti, brate Brute? :)
je si vidila oni oćoli u ke metneš mobitel, pa naoči?
neće projti dugo da ćemo ti i jo moći pojti u šetnju preko interneta,
fuck the people:)
2014-04-16
Ajde, nitko nikoga neće zaraziti :)aben wrote:
je, tribaju ljudi, al sve to manje:
je si vidila oni oćoli u ke metneš mobitel, pa naoči?
neće projti dugo da ćemo ti i jo moći pojti u šetnju preko interneta,
fuck the people:)
Šetamo se, pa šta? :) Šetnja je dobra :) Samo, kako bi se dogovorili gdje šetamo, hmmm.
Zbilja kada malo bolje promisliš, fuck them all, jeaaaa, (jel se tako piše) :)))))))
Guest- Guest
:) Imam neki glupi osjećaj da bi se trebali uozbiljiti :) Stoga idem nanati, laka ti noć. Sutra ću pokušati biti ozbiljnija :D
Guest- Guest
mativka wrote:A jel to uključuje i sve ove proljetne radove iznutra i izvana? Ja sebi sama kažem petkom kada idem s posla: za dom spremna (motivacijska mantra)metilda wrote:najzabranjenija misao tisućljeća. Za dom spremni!
dabome da uključuje meni je motivacija malo posustala pa za okućnicu nisam spremna ili u ovom kontekstu zadomnicu pa to rade djeca.. kose travu, uređuju živicu.. danas imamo goste ... spremam dom... čistim.. perem.. kuham... brljanje po forumu me motivira
Guest- Guest
kic wrote:aben priprema filozofsku osnovu za primanje mativke u polgamni brak :^^
sve sam sklonija promišljanju da aben ipak nije jungfu.
Guest- Guest
jesi vidi ča sun joj učini, najosjetljiviji cvitić s foruma je rekla fuck them all!kic wrote:aben priprema filozofsku osnovu za primanje mativke u polgamni brak :^^
ali, već sun ti reko da te ne ću cock blockati. sljedeći pijetak ka se vrne,
malo je više angažiroj. jo ću samo po potribi reagirati, kad reče nešto socijalistički ili previše seksualizirano ko ono sinoć:)
2014-04-16
a, ti još briješ po tin?metilda wrote:kic wrote:aben priprema filozofsku osnovu za primanje mativke u polgamni brak :^^
kul:)
2014-04-16
Za takvo što je dovoljna i toljaga :Dkic wrote:aben priprema filozofsku osnovu za primanje mativke u polgamni brak :^^
Guest- Guest
Tko ili što je to?metilda wrote:
Guest- Guest
Page 17 of 50 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 33 ... 50
Page 17 of 50