Denkverbot
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Denkverbot
Pa nekako teže ako je u neprirodnim uvjetima. Nema majku. No, da skratim muke, tu uskaćem ja s najboljim namjerama :)aben wrote:alo to je tica, ona će naučiti letiti soma osebe:)
a znun, vama ženami samo triba složiti ideje u stihove, i gotove ste...
Vjerujem da si u tome antitalenat :)
Guest- Guest
ali, njih matere samo rinu iz gnjozda, i bog:)mativka wrote:Pa nekako teže ako je u neprirodnim uvjetima. Nema majku. No, da skratim muke, tu uskaćem ja s najboljim namjerama :)aben wrote:alo to je tica, ona će naučiti letiti soma osebe:)
pa, sa, jo imun zbirku poezije i krotkih prič, ali činjenica je da ne morin samo na temelju te činjenice reći da nis antitalent:(
2014-04-16
Beti :) Tako te lijepo vidjeti :) Uskoći i ti s kojom mudrom :)betty.boop wrote:a smisni ste vas dvoje :D
Pa svi nas izbjegavaju, Kic je nešto pokušao ali brzo je odustao :)
I, samo da znaš, Abend je smiješan, ja sam zabavna :D
Guest- Guest
Pa ne rinu, prvo letaju valjda :) (teorija) :)aben wrote:ali, njih matere samo rinu iz gnjozda, i bog:)mativka wrote:Pa nekako teže ako je u neprirodnim uvjetima. Nema majku. No, da skratim muke, tu uskaćem ja s najboljim namjerama :)aben wrote:alo to je tica, ona će naučiti letiti soma osebe:)
pa, sa, jo imun zbirku poezije i krotkih prič, ali činjenica je da ne morin samo na temelju te činjenice reći da nis antitalent:(
Ja ne znam što ti posjeduješ, ali ono što je činjenica je da meni ideje ne slažeš u stihove :)
Guest- Guest
mativka wrote:Beti :) Tako te lijepo vidjeti :) Uskoći i ti s kojom mudrom :)betty.boop wrote:a smisni ste vas dvoje :D
to više imo veze s tvojon ovulacijon i mojon potencijon
2014-04-16
A vidiš, ako nisi u stanju dozvoliti slobodu, kako ćeš ju onda prihvatiti?!kic wrote:dosadio mi je aben sa svojim narječjem, či, čo, ča-
Guest- Guest
kic wrote:dosadio mi je aben sa svojim narječjem, či, čo, ča-
je li,
meni ste vi i riječani slaki kako govorite, pederasti, ali slaki..
dubrovčani su odlični, ko da slušan pisme dokle govoru, istrani su mi kako i mi, pa suza kane,
jedino slavonce ne morin čuti jer zvuču ko srbi
2014-04-16
A i to je čini mi se iznad prosjeka :)aben wrote:
to više imo veze s tvojon ovulacijon i mojon potencijon
Guest- Guest
koja je razlika između dozvoliti-prihvatiti, ta pišete po temi, a ne sviđanje nećeg makar bilo neugodno je baš - denkverbot..mativka wrote:A vidiš, ako nisi u stanju dozvoliti slobodu, kako ćeš ju onda prihvatiti?!kic wrote:dosadio mi je aben sa svojim narječjem, či, čo, ča-
uostalo, postaješ imitacija abena
šegrtica,mativka wrote:A vidiš, ako nisi u stanju dozvoliti slobodu, kako ćeš ju onda prihvatiti?!kic wrote:dosadio mi je aben sa svojim narječjem, či, čo, ča-
bilježin jedan plus
2014-04-16
svi zvuče kao nešto drugo, esencija dislocirana, transferirana, uvezena..aben wrote:kic wrote:dosadio mi je aben sa svojim narječjem, či, čo, ča-
je li,
dubrovčani su odlični, ko da slušan pisme dokle govoru, istrani su mi kako i mi, pa suza kane,
Sve je to zakon akcije i reakcije, ako smijem prebaciti na fiziku.kic wrote:koja je razlika između dozvoliti-prihvatiti, ta pišete po temi, a ne sviđanje nećeg makar bilo neugodno je baš - denkverbot..mativka wrote:A vidiš, ako nisi u stanju dozvoliti slobodu, kako ćeš ju onda prihvatiti?!kic wrote:dosadio mi je aben sa svojim narječjem, či, čo, ča-
uostalo, postaješ imitacija abena
Hvala :) To shvaćam kao osobni napredak :)
Guest- Guest
danaska sun bi u onitološkon rezervatu, i..dobro, ajde, nis baš vidi na sveje oči, ali prilično sun sigur da ih samo rinu vanka!mativka wrote:Pa ne rinu, prvo letaju valjda :) (teorija) :)aben wrote:ali, njih matere samo rinu iz gnjozda, i bog:)mativka wrote:Pa nekako teže ako je u neprirodnim uvjetima. Nema majku. No, da skratim muke, tu uskaćem ja s najboljim namjerama :)aben wrote:alo to je tica, ona će naučiti letiti soma osebe:)
Ja ne znam što ti posjeduješ, ali ono što je činjenica je da meni ideje ne slažeš u stihove :)
pa ne snubin te direktno, ali da jes, prvo čega bi se uvati je cviće i stihovi. to je , pored silovanja, nojjači gateopener.
2014-04-16
mativka wrote:Beti :) Tako te lijepo vidjeti :) Uskoći i ti s kojom mudrom :)betty.boop wrote:a smisni ste vas dvoje :D
smisni - simpaticni ;)
nisam ti ja od puno filozofiranja, evo ja cu pjevat ... al malo podalje, da ne smetam :p
betty.boop-
2015-01-23
nemo veze, rič je o melodiji...jo znun da se u pisanoj riči to ne čuje, ali svako malo jo znun da kukoli rič prečitote na provi nočin, i unda mi je omoh teplo kolo srca...kic wrote:svi zvuče kao nešto drugo, esencija dislocirana, transferirana, uvezena..aben wrote:kic wrote:dosadio mi je aben sa svojim narječjem, či, čo, ča-
je li,
2014-04-16
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50