Denkverbot
Page 10 of 50
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Re: Denkverbot
tako je, i to je ono ča oslobođo ljude, to je sila koja uništava diskriminaciju.mativka wrote:To su oni tvoji. Kojima dakako dobro dođe ako si žena ili crnac, jer će te manje platiti :)aben wrote:
al ni oduvika. do učer te niko ne bi zaposli ako si žinska ili crnac. a danas bes problema.
ti rodiš ko uhljeb i tvoja ploća ne ovisi o tvojoj produktivnosti. zoto si pri zapošljavanju morala imati vezu unatoč zadovoljavanju kriterija. zoto osoba zadužena za zapošljavanje more zaposliti zgodnu žinsku ili odbiti zaposliti nekoga jer je crnac. ali na tržištu ćeš takove odluke skupo plotiti.
2014-04-16
ma prave ča?mativka wrote:Jer doista, za prave, i ništa ne znamo...
2014-04-16
Ljutiš me!aben wrote:tako je, i to je ono ča oslobođo ljude, to je sila koja uništava diskriminaciju.mativka wrote:To su oni tvoji. Kojima dakako dobro dođe ako si žena ili crnac, jer će te manje platiti :)aben wrote:
al ni oduvika. do učer te niko ne bi zaposli ako si žinska ili crnac. a danas bes problema.
ti rodiš ko uhljeb i tvoja ploća ne ovisi o tvojoj produktivnosti. zoto si pri zapošljavanju morala imati vezu unatoč zadovoljavanju kriterija. zoto osoba zadužena za zapošljavanje more zaposliti zgodnu žinsku ili odbiti zaposliti nekoga jer je crnac. ali na tržištu ćeš takove odluke skupo plotiti.
Nisam uhljeb, nisam zgodna, svoju plaću zbog svoje savjesti itekako zaradim. Vezu nisam imala, jer sam bila itekako kvalificirana za posao. Nisam od tih.
Tvoja slobodarska filozofija prelazi u opsesiju. (iako mi se u određenim segmentima sviđa)
Tako govoriš jer si se osigurao, ja razumijem i to. Ali dozvoli i drugima, slabima da imaju jednaka prava. Nisi u pravu...
Guest- Guest
ok, opišivun ti stvarnost, ne ljuti se :) ako ne rodiš za državu, ne rodiš za državu. unda namisto 'ti' iz paragrafa ki te je naljuti 'un ki' i jepeta sve stoji.mativka wrote:Ljutiš me!aben wrote:tako je, i to je ono ča oslobođo ljude, to je sila koja uništava diskriminaciju.mativka wrote:To su oni tvoji. Kojima dakako dobro dođe ako si žena ili crnac, jer će te manje platiti :)aben wrote:
Nisam uhljeb, nisam zgodna, svoju plaću zbog svoje savjesti itekako zaradim. Vezu nisam imala, jer sam bila itekako kvalificirana za posao. Nisam od tih.
Tvoja slobodarska filozofija prelazi u opsesiju. (iako mi se u određenim segmentima sviđa)
Tako govoriš jer si se osigurao, ja razumijem i to. Ali dozvoli i drugima, slabima da imaju jednaka prava. Nisi u pravu...
ali ne, tako govorin ne jer sun se osiguro, nego jer je to ispravno; već sun ti jo mislin reko, jo bi prvi izgubi poso da je po mojin.
slabi nemaju prava jedino u sustavu ki pokušava zaštititi njihova prava.
2014-04-16
Stvarnost i je surova, možda se zbog toga i naljutim :)
Pa i Ustavom je propisano pravo svakog čovjeka na rad. Jedno od temeljnih prava. Mislim da je najveći problem što se ljudi drže nepisanih kroz vrijeme i rad nastalih pravila.
A, tko slabe može uopće zaštititi?
Pa i Ustavom je propisano pravo svakog čovjeka na rad. Jedno od temeljnih prava. Mislim da je najveći problem što se ljudi drže nepisanih kroz vrijeme i rad nastalih pravila.
Guest- Guest
pravo na rad nemo smisla. recimo da su napisali 'svaki čovik ki oće roditi i nojde sebi posla, imo na to pravo', e to bi već služilo svrsi.mativka wrote:Stvarnost i je surova, možda se zbog toga i naljutim :)
slabe more zaštititi jedino pohljepa jokih. ako zajednica ogrančava njihovu pohljepu, nužno ograničava i opcije slabih i čini ih slabijim. to su oni ki bi rather have the poor poorer. napr. ča slabi imo a da more ponuditi jokome? pa svoju nisku cijenu. a zaštita prava siromahov idu za tin da in oduzmu tu jedinu polugu ku imaju...
2014-04-16
...vazda budimativka wrote:Sretan Uskrs!
(sjetila sam se tko slabima može pomoći) :)
a ki to?
2014-04-16
Evo, jučer je određena zajednica slavila Uskrs. Imali su isti blagdan, no različito su ga doživljavali. Neki su ga iskoristili za bjesomućno trošenje, a drugi u duhovnoj obnovi. Ono što smatram bitnim je da treba vjerovati u bolje sutra. Nikada ne gubiti nadu jer bez nade: tko smo? u što se pretvaramo?
Kako ide i ona latinska: dok živiš, dolikuje ti da se nadaš :)
Kako ide i ona latinska: dok živiš, dolikuje ti da se nadaš :)
Guest- Guest
određena zajednica koja slavi uskrs more pomoći slabima?
dopuštan. konzumerizam je way out za slabe.
dopuštan. konzumerizam je way out za slabe.
2014-04-16
Sad ću ja kao Ezi : ne čini drugima što ne bi volio da tebi čine :)aben wrote:određena zajednica koja slavi uskrs more pomoći slabima?
Želim reći da su se određene vrijednosti izokrenule, društvo je postalo hladno, inertno. Isus kao personifikacija određenih vrijednosti je spasitelj :) Utjeha slabima i tako...Mislim, da...:)
Guest- Guest
A koja je ovdje tema?kic wrote:chatajte na pp ili na chatu jebemvam..
Mislila sam nešto proizvoljno, tijek misli..
A javio se....
Guest- Guest
nije skroz proizvoljno, ovo su vise neke kakti - zabranjene misli, nesto hereticno pretoceno u rijeci i koje daje vise smisla nego ovaj automatizirani zivot..
Hmmm, ok, okkic wrote:nije skroz proizvoljno, ovo su vise neke kakti - zabranjene misli, nesto hereticno pretoceno u rijeci i koje daje vise smisla nego ovaj automatizirani zivot..
Guest- Guest
kao da nekog sprjecavam da ima svoju temu sa svojim proizvoljnim: mislima; linkovima; clancima; filmicima
Slađe se bez obveze drugima ušuljati
To kad još malo više poludim pa odvalim monologe :D Vidiš, nikada mi se nije sviđala ideja imati vlastiti blog. Vjerojatno jer i nemam što pametno za reći :)
Bolje ovako
To kad još malo više poludim pa odvalim monologe :D Vidiš, nikada mi se nije sviđala ideja imati vlastiti blog. Vjerojatno jer i nemam što pametno za reći :)
Bolje ovako
Guest- Guest
Page 10 of 50 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 30 ... 50
Page 10 of 50