Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
Page 10 of 14
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Re: Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
BMK šta ovi iz BL pišu. To je druga država. Eto im balije na 40 km zraćne linije od BL pa nek se hebu sa njima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A kad će kod njih početi dečetnizacija. Ne znam kako ih nije stid da uopće pametuju nekome nešto.Winter is coming wrote:Bastašić: Proces deustašizacije Hrvatske nije nikad ni počeo
utorak, 12 april 2016 12:16 | Izvor: Srna
BANJALUKA - Za razliku od njemačkog društva, koje je nakon Drugog svjetskog rata prošlo proces denacifikacije i nikome u Njemačkoj administraciji ne pada na pamet da vaskrsava pozdrav „Zig hajl“, u Hrvatskoj proces deustašizacije nikada nije ni počeo, pa ne čudi da se tamo ustaški pozdrav „Za dom spremni“ sve češće čuje, izjavio je predsjednik Udruženja „Jadovno 1941.“ Dušan J. Bastašić.
Nacisticki_pozdrav„Ako se zna da je početkom devedestih upravo ustaška dijaspora dala mladoj hrvatskoj državi ministra odbrane Gojka Šuška, finansirala nabavku oružja i dala mnoge dobrovoljce za `čišćenje` Srba iz Hrvatske, a `vrhovnik` Franjo Tuđman kao monetu uveo `kunu`, `zdrugove`, `bojovnike`, `satnike`, `samokrijese` i još mnogo toga iz zaostavštine Ante Pavelića, ne treba se čuditi zbog toga što se danas `Za dom spremni` sve jače ori `lijepom njihovom`“, rekao je Bastašić za Srnu.
On je zaključio da je u Hrvatskoj na sceni galopirajuća fašizacije društva koju pojedini ministri u vladi te zemlje blagonaklono posmatraju ili čak raspiruju, a javni medijski servis HRT-a pruža otvorenu podršku.
„Teško je predvidjeti u kojem će pravcu ovaj za Srbe u Hrvatskoj zastrašujući proces eskalirati i šta će sve imati za posljedicu, ali je sigurno da zvanična Srbija, a posebno Srpska, moraju otvorenije reagovati prema međunarodnim institucijama vodeći brigu o biološkom opstanku ranjive srpske zajednice u Hrvatskoj, ali i o opasnostima za i dalje krhki mir u regionu“, dodao je Bastašić.
Na jučerašnjem skupu u Splitu prizvano je i sjećanje na ustaški režim Ante Pavelića i Nezavisnu Državu Hrvatsku, koja je uspostavljena na isti dan kada i HOS slavi svoju godišnjicu postojanja, prenio je hrvatski portal „Indeks“.
Ratni komandant Devete brigade HOS-a „Rafael vitez Boban“ Marko Skejo rekao je da je pozdrav „Za dom spremni“, pod kojim su poginuli „najbolji hrvatski sinovi, čist kao suza“.
„To je jedan od najljepših pozdrava hrvatske vojske i naroda koji mora da bude ugrađen u novi zakon o braniteljima kako bi se jednom za sva vremena zaustavila rasprava o ovom svetom pozdravu“, rekao je Skejo.
Više detalja na: Banija Online - Bastašić: Proces deustašizacije Hrvatske nije nikad ni počeo - http://banija.rs/novosti/14792-bastasic-proces-deustasizacije-hrvatske-nije-nikad-nbih
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Čim krenete u klanje koje ovaj najavljuje. I nema ničije pomoći i zarobljenih. Zajebi ta sranja.vuksadinare wrote:mili....gdje god i kad hocete...ali nemojte poslije opet im neko pomogo...dzango wrote:Oćete. Ali nosem u dupe. Ovaj put Ameri neće držati Srbiji zavrnutu ruku iza leđa dok vi orgijate. Ima da vam se najebemo majke za sve pare. Doduše, bez zavrnute ruke Srbiji, vi i ne krećete.
RayMabus wrote:
Dobro al nismo s razumjeli.
Postoji i svijet iznad materijalnog koji je puno močniji od zemaljskog.
A to. zašto iznad? zašto ne pored, ispod, uz?
Guest- Guest
Ringo10 wrote:A kad će kod njih početi dečetnizacija. Ne znam kako ih nije stid da uopće pametuju nekome nešto.Winter is coming wrote:Bastašić: Proces deustašizacije Hrvatske nije nikad ni počeo
BANJALUKA - Za razliku od njemačkog društva, koje je nakon Drugog svjetskog rata prošlo proces denacifikacije i nikome u Njemačkoj administraciji ne pada na pamet da vaskrsava pozdrav „Zig hajl“, u Hrvatskoj proces deustašizacije nikada nije ni počeo, pa ne čudi da se tamo ustaški pozdrav „Za dom spremni“ sve češće čuje, izjavio je predsjednik Udruženja „Jadovno 1941.“ Dušan J. Bastašić.
Nacisticki_pozdrav„Ako se zna da je početkom devedestih upravo ustaška dijaspora dala mladoj hrvatskoj državi ministra odbrane Gojka Šuška, finansirala nabavku oružja i dala mnoge dobrovoljce za `čišćenje` Srba iz Hrvatske, a `vrhovnik` Franjo Tuđman kao monetu uveo `kunu`, `zdrugove`, `bojovnike`, `satnike`, `samokrijese` i još mnogo toga iz zaostavštine Ante Pavelića, ne treba se čuditi zbog toga što se danas `Za dom spremni` sve jače ori `lijepom njihovom`“, rekao je Bastašić za Srnu.
On je zaključio da je u Hrvatskoj na sceni galopirajuća fašizacije društva koju pojedini ministri u vladi te zemlje blagonaklono posmatraju ili čak raspiruju, a javni medijski servis HRT-a pruža otvorenu podršku.
„Teško je predvidjeti u kojem će pravcu ovaj za Srbe u Hrvatskoj zastrašujući proces eskalirati i šta će sve imati za posljedicu, ali je sigurno da zvanična Srbija, a posebno Srpska, moraju otvorenije reagovati prema međunarodnim institucijama vodeći brigu o biološkom opstanku ranjive srpske zajednice u Hrvatskoj, ali i o opasnostima za i dalje krhki mir u regionu“, dodao je Bastašić.
Na jučerašnjem skupu u Splitu prizvano je i sjećanje na ustaški režim Ante Pavelića i Nezavisnu Državu Hrvatsku, koja je uspostavljena na isti dan kada i HOS slavi svoju godišnjicu postojanja, prenio je hrvatski portal „Indeks“.
Ratni komandant Devete brigade HOS-a „Rafael vitez Boban“ Marko Skejo rekao je da je pozdrav „Za dom spremni“, pod kojim su poginuli „najbolji hrvatski sinovi, čist kao suza“.
„To je jedan od najljepših pozdrava hrvatske vojske i naroda koji mora da bude ugrađen u novi zakon o braniteljima kako bi se jednom za sva vremena zaustavila rasprava o ovom svetom pozdravu“, rekao je Skejo.
Više detalja na: Banija Online - Bastašić: Proces deustašizacije Hrvatske nije nikad ni počeo - http://banija.rs/novosti/14792-bastasic-proces-deustasizacije-hrvatske-nije-nikad-nbih
vidi, to jeste vama problem, ali zapadu, saveznicima nije.
ustase su ubijali usa i gb pilote, a cetnici su ih vracali tamo odakle su dosli.
i ne samo to, ima jos dosta razloga zasto su srbima dali signal
da rehabilituju drazu, a hrvatskoj ustase i ante, ne !
zato vi postajete naci momci, a nas, nas ništa, mi ništa,
a vi, ne znam ) sad ste glavni )
Last edited by pizzon on 12/4/2016, 15:05; edited 3 times in total
Guest- Guest
Jer je močniji.Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:
2014-04-11
Ringo10 wrote:A kad će kod njih početi dečetnizacija. Ne znam kako ih nije stid da uopće pametuju nekome nešto.Winter is coming wrote:Bastašić: Proces deustašizacije Hrvatske nije nikad ni počeo
Preduboko je u balkanski genotip našeg čovjeka ukopan refleks da se penje na prste i isteže vrat preko plota, uzrokujući endemsku ukočenost vrata koja mu onemogućava da se osvrne po svojoj avliji. Iza leđa mu cijeli deponiji njegova vlastitog smeća, masovne mu grobnice nikle po dvorištu kao krtičnjaci, iz kuće dopiru leleci i jauci, a on stoji kraj plota na međi, rastegao se koliko god je velik - a najveći je od sviju - pa preko visokoga zida ograde gleda je li komšiji konačno crkla krava, da može po selu govoriti kako mu je mrtva krava u avliji.
Takvi ne razumiju zašto bi oni počistili svoje dvorište, kad susjed nije: tako uhvaćeni u vlastitu logičku zamku cijele svoje male, uzaludne živote potroše u virenje preko ograde.
Guest- Guest
I RS ima tri uvjeta.
Svaki put kad su tri uvjeta on je iza toga.
Svaki put kad su tri uvjeta on je iza toga.
2014-04-11
A ljudi imaju slobodnu volju ....Bog im je dao ....pa sad .....kako god ....bilo.
Osjećaj tuge je golem kad krivo izaberete.
NO SVEJDNO ĆU VAS POBITI.
Osjećaj tuge je golem kad krivo izaberete.
NO SVEJDNO ĆU VAS POBITI.
2014-04-11
RayMabus wrote:Jer je močniji.Usne Stjepana Gnječa wrote:RayMabus wrote:
I? šta ti znači ta fotošopirana pizda? Tko je ta? Xenu?
Guest- Guest
Oči su ogledalo duše.
2014-04-11
RayMabus wrote:Oči su ogledalo duše.
Ako imaš poker face?
Guest- Guest
Prizovite se pameti dok je još vrijeme i dok ga još imate.
Dobronamjeran savjet s moje strane.
2014-04-11
Evo jedan i s moje - još jedan upis sličan gornjima i ideš na hlađenje, produženo.RayMabus wrote:Prizovite se pameti dok je još vrijeme i dok ga još imate.
Guest- Guest
A da ....to će jako pomoči u otriježnjivanju velikosrpskog ega koji smatra da :Starhemberg wrote:Evo jedan i s moje - još jedan upis sličan gornjima i ideš na hlađenje, produženo.RayMabus wrote:Prizovite se pameti dok je još vrijeme i dok ga još imate.
- je normalno suditi državljane drugih država za zbivanja van Srbije
- okupirati tuđe teritorije i smatrati ih svojima
- lomiti druge narode u svojoj državi a u državi od tih tražiti neka prava.
NEĆE IĆI.
Ego je ego .....a demoni su .....ego je puding .....mljac mljac.
2014-04-11
Mislis ko u Srebrenici ?dzango wrote:Čim krenete u klanje koje ovaj najavljuje. I nema ničije pomoći i zarobljenih. Zajebi ta sranja.vuksadinare wrote:mili....gdje god i kad hocete...ali nemojte poslije opet im neko pomogo...dzango wrote:Oćete. Ali nosem u dupe. Ovaj put Ameri neće držati Srbiji zavrnutu ruku iza leđa dok vi orgijate. Ima da vam se najebemo majke za sve pare. Doduše, bez zavrnute ruke Srbiji, vi i ne krećete.
Ucka-
2016-02-15
A iskreno i bez ljutnje ; mislim da demone boli kuraz za tvoje administriranje i šta TI misliš.RayMabus wrote:A da ....to će jako pomoči u otriježnjivanju velikosrpskog ega koji smatra da :Starhemberg wrote:Evo jedan i s moje - još jedan upis sličan gornjima i ideš na hlađenje, produženo.RayMabus wrote:Prizovite se pameti dok je još vrijeme i dok ga još imate.
- je normalno suditi državljane drugih država za zbivanja van Srbije
- okupirati tuđe teritorije i smatrati ih svojima
- lomiti druge narode u svojoj državi a u državi od tih tražiti neka prava.
NEĆE IĆI.
Ego je ego .....a demoni su .....ego je puding .....mljac mljac.
Tvoje mišljenje im nije faktor po kojem se ravnaju.
Možda je jedino faktor po kojem ću ja odabrati način slanja poruke.
Mada jedna slika govori 1000 riječi a srbosjek govori sve šta imam ( imaju ) za reči.
Ego ne kuži lijepe riječi nit razum.
Da to kuži nebi bio ego.
No kuži silu.
2014-04-11
Jeste. Kao u Srebrenici. Jahali, jahali, pa dojahali.Ucka wrote:Mislis ko u Srebrenici ?dzango wrote:Čim krenete u klanje koje ovaj najavljuje. I nema ničije pomoći i zarobljenih. Zajebi ta sranja.vuksadinare wrote:mili....gdje god i kad hocete...ali nemojte poslije opet im neko pomogo...dzango wrote:Oćete. Ali nosem u dupe. Ovaj put Ameri neće držati Srbiji zavrnutu ruku iza leđa dok vi orgijate. Ima da vam se najebemo majke za sve pare. Doduše, bez zavrnute ruke Srbiji, vi i ne krećete.
Prošlo je 19 godina od mirne reintegracije hrvatskog podunavlja i Srbija još nije vratila one enklavice pod hr upravu.
Zašto bi sad bilo drukčije ?
NE.
ONI ĆE U LONDON TRAŽIT SAVEZNIKA DA TO NE VRATE.
Pa jel teško skužit da oni misle da je nešto šta nije njihovo po nikakvoj pravnoj logici NJIHOVO.
JA JA JA JA SRBIJA .....LIBERLAND.
Lijep trik al Hr nije glupa .....valjda su mislili da ćemo mi napast Liberland i onda će oni reči : Eto dokaza da ustaše misle da je to njihovo ....znači ovo s druge strane ( šta nemisle vratit ) je naše.
PREPROZIRNO.
Zašto bi sad bilo drukčije ?
NE.
ONI ĆE U LONDON TRAŽIT SAVEZNIKA DA TO NE VRATE.
Pa jel teško skužit da oni misle da je nešto šta nije njihovo po nikakvoj pravnoj logici NJIHOVO.
JA JA JA JA SRBIJA .....LIBERLAND.
Lijep trik al Hr nije glupa .....valjda su mislili da ćemo mi napast Liberland i onda će oni reči : Eto dokaza da ustaše misle da je to njihovo ....znači ovo s druge strane ( šta nemisle vratit ) je naše.
PREPROZIRNO.
Last edited by RayMabus on 12/4/2016, 15:46; edited 1 time in total
2014-04-11
Usne Stjepana Gnječa wrote:
Preduboko je u balkanski genotip našeg čovjeka ukopan refleks da se penje na prste i isteže vrat preko plota, uzrokujući endemsku ukočenost vrata koja mu onemogućava da se osvrne po svojoj avliji. Iza leđa mu cijeli deponiji njegova vlastitog smeća, masovne mu grobnice nikle po dvorištu kao krtičnjaci, iz kuće dopiru leleci i jauci, a on stoji kraj plota na međi, rastegao se koliko god je velik - a najveći je od sviju - pa preko visokoga zida ograde gleda je li komšiji konačno crkla krava, da može po selu govoriti kako mu je mrtva krava u avliji.
Takvi ne razumiju zašto bi oni počistili svoje dvorište, kad susjed nije: tako uhvaćeni u vlastitu logičku zamku cijele svoje male, uzaludne živote potroše u virenje preko ograde.
14.000 ubijenih i 30.ak tisuća ranjenih i osakaćenih Hrvata. To je vaša bilanca samo u HR. U Bih daljnjih 8.000 ubijenih i 20.tak tisuća ranjenih.
Progoni: svi Hrvati i ne-Srbi iz "Krajine" i područja u BiH koje ste bili okupirali. Rušenje, paljevine...doslovce mrcvarenej 2 države 4...5 godina.
Sarajevo pod opsadom 1000 dana...1600 samo djece je bilo ubijeno u njemu. Kao vrhunac je došao genocid u Srebrenici...A šlag na tortu je bilo Kosovo....i jebiga, trebalo je to prekiniti.
Pazi, sad su vam na vlasti isti ljudi koji su unesrećili cijeli regijon. Misliš li da će se im to opet dozvoliti da čine? Neće, neće....
PS: O kakvoj to osveti priča Vučić?
Page 10 of 14 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Bosanci se posrali i popišali po Erdoganu
» Tunižani se posrali i popišali po wehabdijama iz UAE
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» KINEZI SE POSRALI U USTA AMERIKANCIMA
» Ustašoidi iz Rmade bacili vijenac RF u smeće
» Tunižani se posrali i popišali po wehabdijama iz UAE
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» KINEZI SE POSRALI U USTA AMERIKANCIMA
» Ustašoidi iz Rmade bacili vijenac RF u smeće