Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
??'?..Kayo,nitko ne kmeci,nego nikad se cudima naciditi,kao IQ je sve nizi na balkanu..ono,kao slijede se "europski trendovi",a na kraju slijedi pusiona..kratkovidi ste jako,zato i pushite,i uvijek ce te pushiti..veliki i jaki si neke stvari mogu dopustiti,ali mali i slabi..no way...nego ti to mene izazivas da te izljubim u popudbinu???kaja_333 wrote:Kme, kme.bogomdani wrote:Kayo,ustastvo NIJE desnica,nego retardirani pogled UNATRAG..kujiš?desnica,i to kreativna i moderna,jos je daleko od balkanskih prostora..ovi su na nivou ulicnih razbojnika i batinasa..Desnica u Europi,je nesto sasvim drugo,kreativna,moderna,eonima ispred ovog cirkusa na balkanu..kaja_333 wrote:Prrrr, emisija je o jačanju desnice u EU uopće. Poljubite nas u dupe.bogomdani wrote:Pa u biti ,kad Svabo kaze da je u tijeku pokusaj revitaliziranja ustaskih ideja u rH,mora se priznati da to nije bas beznacajno..
U dupe Kayo??..ma moze,a i picu ti oblizem.. i jos puno toga krasnoga napravim..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Kayo,ustastvo NIJE desnica,nego retardirani pogled UNATRAG..kujiš?desnica,i to kreativna i moderna,jos je daleko od balkanskih prostora..ovi su na nivou ulicnih razbojnika i batinasa..Desnica u Europi,je nesto sasvim drugo,kreativna,moderna,eonima ispred ovog cirkusa na balkanu..kaja_333 wrote:Prrrr, emisija je o jačanju desnice u EU uopće. Poljubite nas u dupe.bogomdani wrote:Pa u biti ,kad Svabo kaze da je u tijeku pokusaj revitaliziranja ustaskih ideja u rH,mora se priznati da to nije bas beznacajno..
U dupe Kayo??..ma moze,a i picu ti oblizem.. i jos puno toga krasnoga napravim..
Potpis za sve osim zadnje rečenice
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
decitaben wrote:stvarno,kaja_333 wrote:nema lovice, nema... Samo galamite o ustašama , ne jebe vas nitko pol posto.
nika nis ču da se bunu na ustaške kune
zastava ustaška, ime sabora ustaško, navijanje ustaško...ali kune..
2014-04-12
e ebi ga sad..svejedno,Kaya je stamena i privlacna cura,pa moram vako reci...ti nemoj,ja bih..lijepa je i zgodna..prava zenka..Yehudi wrote:bogomdani wrote:Kayo,ustastvo NIJE desnica,nego retardirani pogled UNATRAG..kujiš?desnica,i to kreativna i moderna,jos je daleko od balkanskih prostora..ovi su na nivou ulicnih razbojnika i batinasa..Desnica u Europi,je nesto sasvim drugo,kreativna,moderna,eonima ispred ovog cirkusa na balkanu..kaja_333 wrote:Prrrr, emisija je o jačanju desnice u EU uopće. Poljubite nas u dupe.bogomdani wrote:Pa u biti ,kad Svabo kaze da je u tijeku pokusaj revitaliziranja ustaskih ideja u rH,mora se priznati da to nije bas beznacajno..
Potpis za sve osim zadnje rečenice
Guest- Guest
Pa jesu..al kad smo dobili priliku smo ih zašamarali i nogirali u smrdiju. I opet bi ali nam brane kurve antife hrvatske i strane.bogomdani wrote:Pa jeste..Srbi su daleko bolji takticari u politici i diplomati...Ringo10 wrote:Pa maloumni ustašoidni jadovi će I postići to da ispadne kako su Hrvati iz čista mira protjerali Srbe.
Jebeno je što su i hrvatski diplomati zapravo srpski pa hrvatima ostaje samo da šamaraju kad uhvate priliku ,tu i tamo.
Nisu nama srbi tolki problem koliki su domaći izdajnici,kurvini sinovi, zadojeni komunističkom propagandom.
danni1-
2014-04-16
vuksadinare wrote:Gdje zivis gnjec ako nije tajna
Na planeti Zemlja trećoj planeti od zvijezde Sunce.
Guest- Guest
tzv. tito JE ZLOČINAC! kao i štovatelji shumskog marshala!jastreb wrote:I neka je,ali nikad nećete moći vašeg brdskog đavola,ma i malo usporediti sa našim drugom.babor wrote:preko_vode_do_slobode wrote:najjači su ovi forumski paranoidni yugosi mešanci.. nitko u RH od javnih osoba ne veliča ustaše i NDH, čak nitko od anonimusa na forumu ne veliča ustaše, a našli se forumski paranoidni yugosi mešanci u svim hrvatima vidjeti ustaše
tzv. tito JE ZLOČINAC! kao i štovatelji shumskog marshala!
I tito je tzv.
On je stvarni i postojani,a jednio u toj priči što je tzv. to je vaša proširena yu.
Last edited by babor on 14/4/2016, 22:23; edited 2 times in total
2014-04-19
Vukodlak se raspituje gdje zivis,pripremi vukodlakomlatUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:Gdje zivis gnjec ako nije tajna
Na planeti Zemlja trećoj planeti od zvijezde Sunce.
2014-04-14
danni1 wrote:Pa jesu..al kad smo dobili priliku smo ih zašamarali i nogirali u smrdiju. I opet bi ali nam brane kurve antife hrvatske i strane.bogomdani wrote:Pa jeste..Srbi su daleko bolji lopovi u politici i diplomati...Ringo10 wrote:Pa maloumni nobisticki jadovi će I postići to da ispadne kako su Hrvati iz čista mira protjerali Srbe.
Jebeno je što su i hrvatski diplomati zapravo srpski pa hrvatima ostaje samo da šamaraju kad uhvate priliku ,tu i tamo.
Nisu nama srbi tolki problem koliki su domaći izdajnici,kurvini sinovi, zadojeni komunističkom propagandom.
2014-04-19
Po nikakvim pravilima Tito nije zločinac.babor wrote:tzv. tito JE ZLOČINAC! kao i štovatelji shumskog marshala!jastreb wrote:I neka je,ali nikad nećete moći vašeg brdskog đavola,ma i malo usporediti sa našim drugom.babor wrote:preko_vode_do_slobode wrote:najjači su ovi forumski paranoidni yugosi mešanci.. nitko u RH od javnih osoba ne veliča ustaše i NDH, čak nitko od anonimusa na forumu ne veliča ustaše, a našli se forumski paranoidni yugosi mešanci u svim hrvatima vidjeti ustaše
tzv. tito JE ZLOČINAC! kao i štovatelji shumskog marshala!
I tito je tzv.
On je stvarni i postojani,a jednio u toj priči što je tzv. to je vaša proširena yu.
Prouči malo retorziju.
Tito nikad nije bio prozivan kao zločinac,dok se niste ponadali nekakvoj reviziji povijesti.
Za normalan svijet Tito je heroj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa naravno da je heroj pobio je sve koji su mislili drugacije,osim ustasha koje je abolirao
2014-04-14
Pa i to je.Winter is coming wrote:pa naravno da je heroj pobio je sve koji su mislili drugacije,osim ustasha koje je abolirao
Drago mi je da su pobili sve one vaše četnike,koji su htjeli haračiti po Baniji,tipa Krnjajića.
Ako vas se ja dovatim onda bolje da vas nema.
To vam ja poručujem!!!
2014-04-22
kuku koja si ti komedija sta mislis ako si trupina od 2 metra da je neko s time impresioniran,samo me nastavi zasmijavati,uostalom svi vi koji slavite Gotovinu ste za mene usrashe
2014-04-14
Nemoj se slučajno približavat ođe.
To ti ja poručujem.
To ti ja poručujem.
2014-04-22
Opomenuo sam te.Winter is coming wrote:kuku koja si ti komedija sta mislis ako si trupina od 2 metra da je neko s time impresioniran,samo me nastavi zasmijavati,uostalom svi vi koji slavite Gotovinu ste za mene usrashe
2014-04-22
prijetish ? pala ti maska miroljubivosti i tolerancije? takve vas volim
Last edited by Winter is coming on 14/4/2016, 22:58; edited 1 time in total
2014-04-14
Ja ustaša???Winter is coming wrote:prijetish ustasho? pala ti maska miroljubivosti i tolerancije? takve vas volim
2014-04-22
super bi bilo da se vi međusobno poništite:)jastreb wrote:Ja ustaša???Winter is coming wrote:prijetish ustasho? pala ti maska miroljubivosti i tolerancije? takve vas volim
2014-04-16
zamisli ti lika cim neko kaze nesto za titu on odma pocne prijetiti,budala,ako mu je toliko drag sto se ne zalozi da se prebaci iz Bg-a kuce cvijeca u Kumrovec,neprirodno je da taj shepavac bude u BG-u eto ga jastrebu i njegovim zmijoljubcima koji ce nama kurac
2014-04-14
Ko šta? Švabe? Sieg Heil? Neonacističke bande? hahaha pa RH je za njih pojam odjebavanja i ne zanimanja za nacizam
I Eva misli da jesi.jastreb wrote:Ja ustaša???Winter is coming wrote:prijetish ustasho? pala ti maska miroljubivosti i tolerancije? takve vas volim
Tek toliko da te probudim.
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Bosanci se posrali i popišali po Erdoganu
» Tunižani se posrali i popišali po wehabdijama iz UAE
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» KINEZI SE POSRALI U USTA AMERIKANCIMA
» Ustašoidi iz Rmade bacili vijenac RF u smeće
» Tunižani se posrali i popišali po wehabdijama iz UAE
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» KINEZI SE POSRALI U USTA AMERIKANCIMA
» Ustašoidi iz Rmade bacili vijenac RF u smeće