Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
Page 6 of 14
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
Živa istina, ne znam gdje mi je bila pamet, ja bi još i metke trošio....ti ćeš bit moj prvi potpredsjednikmelkior wrote:Glupost, ovu zemlju treba razminiravati. Treba penzionere poslati putevima revolucije i druga Tita - u minska polja. Stari su i senilni, ne znaju više gdje su. A mlade antifašiste pošalješ na most na Neretvi, i onda ga digneš u zrak. I bit će kao u Titina vremena.Brain32 wrote:Iskreno da dođem na vlast dekretom bi uveo metak u čelo za sve kretene koji se još bave ovom temom, i to i strane i domaće elemente. Pas mater beskorisnu retardiranu...
Brain32- Posts : 1394
2014-04-15
Živa istina, ne znam gdje mi je bila pamet, ja bi još i metke trošio....ti ćeš bit moj prvi potpredsjednikmelkior wrote:Glupost, ovu zemlju treba razminiravati. Treba penzionere poslati putevima revolucije i druga Tita - u minska polja. Stari su i senilni, ne znaju više gdje su. A mlade antifašiste pošalješ na most na Neretvi, i onda ga digneš u zrak. I bit će kao u Titina vremena.Brain32 wrote:Iskreno da dođem na vlast dekretom bi uveo metak u čelo za sve kretene koji se još bave ovom temom, i to i strane i domaće elemente. Pas mater beskorisnu retardiranu...
Brain32-
2014-04-15
Brain32 wrote:Živa istina, ne znam gdje mi je bila pamet, ja bi još i metke trošio....ti ćeš bit moj prvi potpredsjednikmelkior wrote:Glupost, ovu zemlju treba razminiravati. Treba penzionere poslati putevima revolucije i druga Tita - u minska polja. Stari su i senilni, ne znaju više gdje su. A mlade antifašiste pošalješ na most na Neretvi, i onda ga digneš u zrak. I bit će kao u Titina vremena.Brain32 wrote:Iskreno da dođem na vlast dekretom bi uveo metak u čelo za sve kretene koji se još bave ovom temom, i to i strane i domaće elemente. Pas mater beskorisnu retardiranu...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Zajebavajte se ali smao jedan je Prvi, a uz to prirodni talent za uštedu i graditeljstvoBrain32 wrote:Živa istina, ne znam gdje mi je bila pamet, ja bi još i metke trošio....ti ćeš bit moj prvi potpredsjednikmelkior wrote:Glupost, ovu zemlju treba razminiravati. Treba penzionere poslati putevima revolucije i druga Tita - u minska polja. Stari su i senilni, ne znaju više gdje su. A mlade antifašiste pošalješ na most na Neretvi, i onda ga digneš u zrak. I bit će kao u Titina vremena.Brain32 wrote:Iskreno da dođem na vlast dekretom bi uveo metak u čelo za sve kretene koji se još bave ovom temom, i to i strane i domaće elemente. Pas mater beskorisnu retardiranu...
2014-04-15
aj ti laku noc...nitko osim Svabija nije u tim razmjerima izazvao ratovanje,nezove se uzalud WW...i lijepo spavaj.. Da ne spominjem Nadrasu,i sve vezano uz to..Iknarov svjedok wrote:Ako izuzmemo holokaust nad Židovima.Što su to Švabe toliko loše napravili,da to isto nisu radili i drugi narodi kroz povijest ?bogomdani wrote:Jok..svjesni su postali Svabi,sto su napravili u dva navrata...dokaz vise tome ti je nedostatak aktivne vanjske politike..sute i rade i gledaju da natrpaju džepove lovom..putuju po svijetu i to je to...sto im i fali..?imaju proizvode koji ljudi na svijetu najvise cijene radi kvalitete i svi su spremni platiti punu cijenu za to..Liberalni Svabi su kastrati,istina,ali u isto vrijeme i potpuno benigni,jer bjeze od bilo kakvog konflikta,a kad baka,polupijana,optuzi Mladca da joj je htio istrgnuti ceker,i pocne na njega glamiti da ori,lik samo mirno pozove policiju...krepah kad to vidjeh..melkior wrote:Posipa se pepelom samo onaj tko je izgubio rat. A u slučaju Srba ni tad. U stvari, više cijenim iskrenog pravog četnika nego liberalnog Nijemca. Taj barem zna tko mu je neprijatelj.bogomdani wrote:Ono sto propustas je cinjenica,da se Svabi posipaju pepelom,preko svake mjere..marcellus wrote:bogomdani wrote:Pa svabe se stide svoje nacisticke proslosti..pametan narod..jedino se budale mogu ponositi svojom zlocinackom prosloscu...
prepametan narod, natrpali kozojebe
Ratovi za teritorije,napadi na druge narode,pokušali osvojiti svijet,pa toga je uvijek bilo i bit će.Da nije bilo ovog sa Židovima,ne bi im se imalo što zamjeriti,jer kako kaže glupa katolčad,,tko je bez grijeha neka prvi baci kamen''
Poanta jest,da nitko nikad jos u povijesti osim Hitje nije takvu kamenčugu bacio...
Guest- Guest
Ne pretjeruj. Ameri su bacili dvije, jednu na Hiroshimu, drugu na Nagasaki...bogomdani wrote:aj ti laku noc...nitko osim Svabija nije u tim razmjerima izazvao ratovanje,nezove se uzalud WW...i lijepo spavaj.. Da ne spominjem Nadrasu,i sve vezano uz to..Iknarov svjedok wrote:Ako izuzmemo holokaust nad Židovima.Što su to Švabe toliko loše napravili,da to isto nisu radili i drugi narodi kroz povijest ?bogomdani wrote:Jok..svjesni su postali Svabi,sto su napravili u dva navrata...dokaz vise tome ti je nedostatak aktivne vanjske politike..sute i rade i gledaju da natrpaju džepove lovom..putuju po svijetu i to je to...sto im i fali..?imaju proizvode koji ljudi na svijetu najvise cijene radi kvalitete i svi su spremni platiti punu cijenu za to..Liberalni Svabi su kastrati,istina,ali u isto vrijeme i potpuno benigni,jer bjeze od bilo kakvog konflikta,a kad baka,polupijana,optuzi Mladca da joj je htio istrgnuti ceker,i pocne na njega glamiti da ori,lik samo mirno pozove policiju...krepah kad to vidjeh..melkior wrote:Posipa se pepelom samo onaj tko je izgubio rat. A u slučaju Srba ni tad. U stvari, više cijenim iskrenog pravog četnika nego liberalnog Nijemca. Taj barem zna tko mu je neprijatelj.bogomdani wrote:Ono sto propustas je cinjenica,da se Svabi posipaju pepelom,preko svake mjere..marcellus wrote:bogomdani wrote:Pa svabe se stide svoje nacisticke proslosti..pametan narod..jedino se budale mogu ponositi svojom zlocinackom prosloscu...
Ratovi za teritorije,napadi na druge narode,pokušali osvojiti svijet,pa toga je uvijek bilo i bit će.Da nije bilo ovog sa Židovima,ne bi im se imalo što zamjeriti,jer kako kaže glupa katolčad,,tko je bez grijeha neka prvi baci kamen''
Poanta jest,da nitko nikad jos u povijesti osim Hitje nije takvu kamenčugu bacio...
2015-08-09
nemojte mene zaboraviti..ministrica zagađenja :Dmelkior wrote:Brain32 wrote:Živa istina, ne znam gdje mi je bila pamet, ja bi još i metke trošio....ti ćeš bit moj prvi potpredsjednikmelkior wrote:Glupost, ovu zemlju treba razminiravati. Treba penzionere poslati putevima revolucije i druga Tita - u minska polja. Stari su i senilni, ne znaju više gdje su. A mlade antifašiste pošalješ na most na Neretvi, i onda ga digneš u zrak. I bit će kao u Titina vremena.Brain32 wrote:Iskreno da dođem na vlast dekretom bi uveo metak u čelo za sve kretene koji se još bave ovom temom, i to i strane i domaće elemente. Pas mater beskorisnu retardiranu...
2014-04-12
a
Nisu,zato što im tehnološka dostignuća nisu dozvoljavala.Vjerujem da bi Englezi u svojim kolonijalnim ratovima ili glupa katolčad u krstaškim pohodima,bili još i gori od Hitlera da su imali tehnologiju kojom je on raspolagao.A tek Đingis Kan,Napoleon,Aleksandar Makedonski,kak bi tek oni nadmašili Hitlera da su imali njegove tenjkove i štuke avione.bogomdani wrote:aj ti laku noc...nitko osim Svabija nije u tim razmjerima izazvao ratovanje,nezove se uzalud WW...i lijepo spavaj.. Da ne spominjem Nadrasu,i sve vezano uz to..Iknarov svjedok wrote:Ako izuzmemo holokaust nad Židovima.Što su to Švabe toliko loše napravili,da to isto nisu radili i drugi narodi kroz povijest ?bogomdani wrote:Jok..svjesni su postali Svabi,sto su napravili u dva navrata...dokaz vise tome ti je nedostatak aktivne vanjske politike..sute i rade i gledaju da natrpaju džepove lovom..putuju po svijetu i to je to...sto im i fali..?imaju proizvode koji ljudi na svijetu najvise cijene radi kvalitete i svi su spremni platiti punu cijenu za to..Liberalni Svabi su kastrati,istina,ali u isto vrijeme i potpuno benigni,jer bjeze od bilo kakvog konflikta,a kad baka,polupijana,optuzi Mladca da joj je htio istrgnuti ceker,i pocne na njega glamiti da ori,lik samo mirno pozove policiju...krepah kad to vidjeh..melkior wrote:Posipa se pepelom samo onaj tko je izgubio rat. A u slučaju Srba ni tad. U stvari, više cijenim iskrenog pravog četnika nego liberalnog Nijemca. Taj barem zna tko mu je neprijatelj.bogomdani wrote:Ono sto propustas je cinjenica,da se Svabi posipaju pepelom,preko svake mjere..marcellus wrote:bogomdani wrote:Pa svabe se stide svoje nacisticke proslosti..pametan narod..jedino se budale mogu ponositi svojom zlocinackom prosloscu...
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Koliko je Rusa poginulo u 2. Svjetskom ratu? Rusija nikada Nijemcima nije isporučila račun kao što su gaisporučili Židovi. I bit će Njemačka kriva za Treći svjetski rat s obzirom na to da Židovima gradi nuklearne podmornice, a sve u ime krivnje iz 2. svjetskog ratabogomdani wrote:aj ti laku noc...nitko osim Svabija nije u tim razmjerima izazvao ratovanje,nezove se uzalud WW...i lijepo spavaj.. Da ne spominjem Nadrasu,i sve vezano uz to..Iknarov svjedok wrote:Ako izuzmemo holokaust nad Židovima.Što su to Švabe toliko loše napravili,da to isto nisu radili i drugi narodi kroz povijest ?bogomdani wrote:Jok..svjesni su postali Svabi,sto su napravili u dva navrata...dokaz vise tome ti je nedostatak aktivne vanjske politike..sute i rade i gledaju da natrpaju džepove lovom..putuju po svijetu i to je to...sto im i fali..?imaju proizvode koji ljudi na svijetu najvise cijene radi kvalitete i svi su spremni platiti punu cijenu za to..Liberalni Svabi su kastrati,istina,ali u isto vrijeme i potpuno benigni,jer bjeze od bilo kakvog konflikta,a kad baka,polupijana,optuzi Mladca da joj je htio istrgnuti ceker,i pocne na njega glamiti da ori,lik samo mirno pozove policiju...krepah kad to vidjeh..melkior wrote:Posipa se pepelom samo onaj tko je izgubio rat. A u slučaju Srba ni tad. U stvari, više cijenim iskrenog pravog četnika nego liberalnog Nijemca. Taj barem zna tko mu je neprijatelj.bogomdani wrote:Ono sto propustas je cinjenica,da se Svabi posipaju pepelom,preko svake mjere..marcellus wrote:bogomdani wrote:Pa svabe se stide svoje nacisticke proslosti..pametan narod..jedino se budale mogu ponositi svojom zlocinackom prosloscu...
2015-08-09
Zagađivala bi nešto?IvyTeasdale wrote:nemojte mene zaboraviti..ministrica zagađenja :Dmelkior wrote:Brain32 wrote:Živa istina, ne znam gdje mi je bila pamet, ja bi još i metke trošio....ti ćeš bit moj prvi potpredsjednikmelkior wrote:Glupost, ovu zemlju treba razminiravati. Treba penzionere poslati putevima revolucije i druga Tita - u minska polja. Stari su i senilni, ne znaju više gdje su. A mlade antifašiste pošalješ na most na Neretvi, i onda ga digneš u zrak. I bit će kao u Titina vremena.Brain32 wrote:Iskreno da dođem na vlast dekretom bi uveo metak u čelo za sve kretene koji se još bave ovom temom, i to i strane i domaće elemente. Pas mater beskorisnu retardiranu...
Guest- Guest
Na stranu sve, Đingis kan je najveći masovni ubojica u povijesti sve do Napoleona.Iknarov svjedok wrote:aNisu,zato što im tehnološka dostignuća nisu dozvoljavala.Vjerujem da bi Englezi u svojim kolonijalnim ratovima ili glupa katolčad u krstaškim pohodima,bili još i gori od Hitlera da su imali tehnologiju kojom je on raspolagao.A tek Đingis Kan,Napoleon,Aleksandar Makedonski,kak bi tek oni nadmašili Hitlera da su imali njegove tenjkove i štuke avione.bogomdani wrote:aj ti laku noc...nitko osim Svabija nije u tim razmjerima izazvao ratovanje,nezove se uzalud WW...i lijepo spavaj.. Da ne spominjem Nadrasu,i sve vezano uz to..Iknarov svjedok wrote:Ako izuzmemo holokaust nad Židovima.Što su to Švabe toliko loše napravili,da to isto nisu radili i drugi narodi kroz povijest ?bogomdani wrote:Jok..svjesni su postali Svabi,sto su napravili u dva navrata...dokaz vise tome ti je nedostatak aktivne vanjske politike..sute i rade i gledaju da natrpaju džepove lovom..putuju po svijetu i to je to...sto im i fali..?imaju proizvode koji ljudi na svijetu najvise cijene radi kvalitete i svi su spremni platiti punu cijenu za to..Liberalni Svabi su kastrati,istina,ali u isto vrijeme i potpuno benigni,jer bjeze od bilo kakvog konflikta,a kad baka,polupijana,optuzi Mladca da joj je htio istrgnuti ceker,i pocne na njega glamiti da ori,lik samo mirno pozove policiju...krepah kad to vidjeh..melkior wrote:Posipa se pepelom samo onaj tko je izgubio rat. A u slučaju Srba ni tad. U stvari, više cijenim iskrenog pravog četnika nego liberalnog Nijemca. Taj barem zna tko mu je neprijatelj.bogomdani wrote:Ono sto propustas je cinjenica,da se Svabi posipaju pepelom,preko svake mjere..marcellus wrote:bogomdani wrote:Pa svabe se stide svoje nacisticke proslosti..pametan narod..jedino se budale mogu ponositi svojom zlocinackom prosloscu...
2015-08-09
eno,mozak..kaze melkior da snaga caruje,um klade valja..pa sto cu,valja se prilagodit trendovima i biti pionir..:DStarhemberg wrote:Zagađivala bi nešto?IvyTeasdale wrote:nemojte mene zaboraviti..ministrica zagađenja :Dmelkior wrote:Brain32 wrote:Živa istina, ne znam gdje mi je bila pamet, ja bi još i metke trošio....ti ćeš bit moj prvi potpredsjednikmelkior wrote:Glupost, ovu zemlju treba razminiravati. Treba penzionere poslati putevima revolucije i druga Tita - u minska polja. Stari su i senilni, ne znaju više gdje su. A mlade antifašiste pošalješ na most na Neretvi, i onda ga digneš u zrak. I bit će kao u Titina vremena.Brain32 wrote:Iskreno da dođem na vlast dekretom bi uveo metak u čelo za sve kretene koji se još bave ovom temom, i to i strane i domaće elemente. Pas mater beskorisnu retardiranu...
2014-04-12
Stvar je u tome,što je najveća krivnja Švaba je taj što su izgubili rat.Jer da nisu,tko bi im šta spočitavao.Samo ratnim gubitnicima se nabaciva kako se zbog nečeg moraju stiditi,dok ratni pobjednici ne odgovaraju niti se stide svojh zločina.Zašto Turcima nitko ne spočitava genocid nad Armenicma.Zar su Armenci manje vrijedan narod nego Židovi ?
2015-07-23
Tako je, nema druge nego um na bauštelu. Sve znanstvenike na miješalicu za beton, neka za promjenu rade nešto korisno.IvyTeasdale wrote:eno,mozak..kaze melkior da snaga caruje,um klade valja..pa sto cu,valja se prilagodit trendovima i biti pionir..:DStarhemberg wrote:Zagađivala bi nešto?IvyTeasdale wrote:nemojte mene zaboraviti..ministrica zagađenja :Dmelkior wrote:Brain32 wrote:Živa istina, ne znam gdje mi je bila pamet, ja bi još i metke trošio....ti ćeš bit moj prvi potpredsjednikmelkior wrote:Glupost, ovu zemlju treba razminiravati. Treba penzionere poslati putevima revolucije i druga Tita - u minska polja. Stari su i senilni, ne znaju više gdje su. A mlade antifašiste pošalješ na most na Neretvi, i onda ga digneš u zrak. I bit će kao u Titina vremena.Brain32 wrote:Iskreno da dođem na vlast dekretom bi uveo metak u čelo za sve kretene koji se još bave ovom temom, i to i strane i domaće elemente. Pas mater beskorisnu retardiranu...
2015-08-09
Dok je četnika, bit će i ustaša.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
pogledaj na chat sto se izdogađalo :Dfrakcija wrote:Dok je četnika, bit će i ustaša.
2014-04-12
To nije politički korektno,pravilnije je,,dok je Srba bit će i Hrvata'' ono,do istrage ili kako već.frakcija wrote:Dok je četnika, bit će i ustaša.
2015-07-23
Židovi kolateralna šteta.frakcija wrote:Dok je četnika, bit će i ustaša.
Guest- Guest
zidovi onda. Sad neki drugiStarhemberg wrote:Židovi kolateralna šteta.frakcija wrote:Dok je četnika, bit će i ustaša.
Nazalost,povijest se ponavlja.
2014-04-12
Hitlerov jedini grijeh je što je izgubio rat. Sve ostalo su nijanse. Tko danas proziva Francuze što je Napoleon praktički zapalio čitavu Europu i Sjevernu Afriku? Bio je to prvi svjetski rat. Napoleon je danas Francuzima nacionalna ikona broj 1. Staljin je uništio Rusiju više nego Hitler. Pa i danas više Rusa slavi Staljina nego Kutuzova.Iknarov svjedok wrote:Stvar je u tome,što je najveća krivnja Švaba je taj što su izgubili rat.Jer da nisu,tko bi im šta spočitavao.Samo ratnim gubitnicima se nabaciva kako se zbog nečeg moraju stiditi,dok ratni pobjednici ne odgovaraju niti se stide svojh zločina.Zašto Turcima nitko ne spočitava genocid nad Armenicma.Zar su Armenci manje vrijedan narod nego Židovi ?
Najveća zamjerka Hitleru je ta što je tamanio ljude onako, baš industrijski, kao na pokretnoj traci. Antifašisti su to više radili s dušom, tj. oni su ubijali iz duše, a nacisti bez duše.
2015-08-09
@_@melkior wrote:Hitlerov jedini grijeh je što je izgubio rat. Sve ostalo su nijanse. Tko danas proziva Francuze što je Napoleon praktički zapalio čitavu Europu i Sjevernu Afriku? Bio je to prvi svjetski rat. Napoleon je danas Francuzima nacionalna ikona broj 1. Staljin je uništio Rusiju više nego Hitler. Pa i danas više Rusa slavi Staljina nego Kutuzova.Iknarov svjedok wrote:Stvar je u tome,što je najveća krivnja Švaba je taj što su izgubili rat.Jer da nisu,tko bi im šta spočitavao.Samo ratnim gubitnicima se nabaciva kako se zbog nečeg moraju stiditi,dok ratni pobjednici ne odgovaraju niti se stide svojh zločina.Zašto Turcima nitko ne spočitava genocid nad Armenicma.Zar su Armenci manje vrijedan narod nego Židovi ?
Najveća zamjerka Hitleru je ta što je tamanio ljude onako, baš industrijski, kao na pokretnoj traci. Antifašisti su to više radili s dušom, tj. oni su ubijali iz duše, a nacisti bez duše.
2014-04-12
Page 6 of 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Similar topics
» Bosanci se posrali i popišali po Erdoganu
» Tunižani se posrali i popišali po wehabdijama iz UAE
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» KINEZI SE POSRALI U USTA AMERIKANCIMA
» Ustašoidi iz Rmade bacili vijenac RF u smeće
» Tunižani se posrali i popišali po wehabdijama iz UAE
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» KINEZI SE POSRALI U USTA AMERIKANCIMA
» Ustašoidi iz Rmade bacili vijenac RF u smeće