Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Eto vam na ustašoidi,i Švabe se posrali po vama
I Eva misli da jesi.jastreb wrote:Ja ustaša???Winter is coming wrote:prijetish ustasho? pala ti maska miroljubivosti i tolerancije? takve vas volim
Tek toliko da te probudim.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Ne samo ustaša nego i prikraćen sa pameću kao i svi ljevičari u RH. Dok vi tražite svijećom ustaše po RH srbi će vas sve ladno prozvati istima no vi nikada nećete doći pameti pa im uvijek idete niz dlaku, razbijate puk u RH, tražite gospodare u svima samo da ne bude RH jaka i stabilna, drukate po izraelu, beogradu..a sve protiv vaših sugrađana drugačijeg mišljenja u RH. Tu lekciju sam odavno naučio, još dok su mi partizani ubili djeda civila prikrpivši mu ustašluk kao i stotinama tisuća drugih Hrvata i to sve zajedno pobili, Vukovar gdje smo samo branili od tih istih koji nas zovu ustašama iako veze sa njima nismo imali,...danas na netu...jastreb wrote:Ja ustaša???Winter is coming wrote:prijetish ustasho? pala ti maska miroljubivosti i tolerancije? takve vas volim
Guest- Guest
Yehudi wrote:bogomdani wrote:Kayo,ustastvo NIJE desnica,nego retardirani pogled UNATRAG..kujiš?desnica,i to kreativna i moderna,jos je daleko od balkanskih prostora..ovi su na nivou ulicnih razbojnika i batinasa..Desnica u Europi,je nesto sasvim drugo,kreativna,moderna,eonima ispred ovog cirkusa na balkanu..kaja_333 wrote:Prrrr, emisija je o jačanju desnice u EU uopće. Poljubite nas u dupe.bogomdani wrote:Pa u biti ,kad Svabo kaze da je u tijeku pokusaj revitaliziranja ustaskih ideja u rH,mora se priznati da to nije bas beznacajno..
U dupe Kayo??..ma moze,a i picu ti oblizem.. i jos puno toga krasnoga napravim..
Potpis za sve osim zadnje rečenice
S " jevrejem " ću se složiti samo s zadnjom rečenicom - NO NEKI TRENUTNO ŽIVEĆI nisu u tijeku događanja - ILI su možda previše u tijeku događanja koja pokušavaju pogurati u svoju korist i stoga i ovakav njihov nastup - ne treba tu previše lamentirati - pametnima je sve jasno !
Guest- Guest
pija niti lijek ne može pomoći TVOJI krivi u tim događanjaBLAŽE - desetine tisuća UBIJENIH nevinih " e nisu slagali s njegovom politikom i ti to sada propagiraš kao najvećom svjetskom DEMOKRATSKOM vrijednošći na kojom " TOBOŽE " počiva današnja svjetska politika !!!
!
!
jastreb wrote:Po nikakvim pravilima Tito nije zločinac.babor wrote:tzv. tito JE ZLOČINAC! kao i štovatelji shumskog marshala!jastreb wrote:I neka je,ali nikad nećete moći vašeg brdskog đavola,ma i malo usporediti sa našim drugom.babor wrote:preko_vode_do_slobode wrote:najjači su ovi forumski paranoidni yugosi mešanci.. nitko u RH od javnih osoba ne veliča ustaše i NDH, čak nitko od anonimusa na forumu ne veliča ustaše, a našli se forumski paranoidni yugosi mešanci u svim hrvatima vidjeti ustaše
tzv. tito JE ZLOČINAC! kao i štovatelji shumskog marshala!
I tito je tzv.
On je stvarni i postojani,a jednio u toj priči što je tzv. to je vaša proširena yu.
Prouči malo retorziju.
Tito nikad nije bio prozivan kao zločinac,dok se niste ponadali nekakvoj reviziji povijesti.
Za normalan svijet Tito je heroj.
Jastrebe ; do ove tvoje izjave sam ipak mislio da si NORMALAN Antifašist KOJI NIJE zadojen sektaškim Komunizmom - NJENIM TRICAMA I KUČINAMA - U KONAČNICI; GLEDAŠ ljudska prava i prema njima POSTUPAŠ -UPRAVO ; po " naputcima " ZA JAVNOST " svoga VOĐE kojeg neumorno slijediš i nakon njegove smrti ;- ovdje gubiš u konačnici bilo koji KREDIBILITET koji si pokušavao izgraditi MAŽUĆI drugima oči ZACRTANIM partijskim zadatcima dok ste u međuvremenu neistomišljenike TRPALI POD ZEMLJU !
PA DOBRO ; DOKLE ĆEMO TAKO ; LAGATI POVIJEST I DOGAĐAJE PORED JOŠ ŽIVIH SVJEDOKA - JASTREBE; totalno si me razočarao - u tebi sam još mogao vidjeti sugovornika koji je svjestan onoga što zastupa i izjavljuje - no tvoje zadnje izjave pokazuju da te sigurno sustiže PTSP - ma na kojoj god razini on bio !!
Kome ti to pod MUDA prodaješ Bubrege ; " TITO nikada nije bio prozivan kao ZLOČINAC - a sam osobno ZNAŠ koliko je ovaj KOMUNISTIČKI DRAKULA ( zar ga netko uopće treba prozivati ) pod zemlju spremio bez PRAVNE OSNOVE " blagoslovljen " trenutnom političkom situacijom između Amera i Rusa u to vrijeme" i tako je obični BRAVAR postao željeni skretničar svijetske politike koju je iskoristio na MONSTRUOZAN način - FIZIČKOM LIKVIDACIJOM onih koji se nisu slagali s njegovom politikom i NAŽALOST tijekom cijeog svog života " UŽIVAO " u svom MORBIDNOM " položaju potpuno nezasluženo !!
Znam da nisi glup; no ovolika opetovana podrška osobi koja je ODGOVORNA za ( makar i desetine ( minimalno ) tisuća NEVINO ubijenih ) me mora staviti u SUMNJU ; KOLIKO su možda neki TVOJI krivi u tim događanjima pa ih sada tu nemušto pokušavaš zaštiti - ili ste VI KOMUNJARE od rođenja GENETIČKI oštećeni te vam nikakva terapija ne može pomoći ??
JBGA Jastrebe ; čitavo vrijeme sam mislio da se s tobom JOŠ i može razgovarati kao onoga koji je s suprotne strane - no očito je da GENETIČKI "kod"vas KOMUNISTA djeluje na sličan - ako ne i na isti način kao ovih jadnika iz ISILA koji vjeruju u 77 nepojebanih djevojaka koje će dobiti u RAJU ( hehe - jebote; 77 - ja se smatram potentnim ali 77 - idi molim TE ) KOLIKO je vama vaš VOĐA obećao UDARNIH "ZNAČAKA " na RADNOM STOLU - jbga - vi ste se prodali za obične značke i zastavice na stolu umjesto 77 NEVINIH djevojaka - eto ; čak ste loši i u trgovanju ??
Last edited by redder4 on 15/4/2016, 19:41; edited 1 time in total (Reason for editing : tekst)
Guest- Guest
Interesantne su mi sve ove diskusije. Čak i površnom analizom, na najvišim funkcijama u novostvorenim "burek" državicama na teritoriji ex Yu, uglavnom se nalaze potomci ili nastavljači politike ekstremista svih vrsta, koji pod firmom borbe protiv ljevice ili komunista nastavljaju politiku svojstvenu nacistima. U to kolo su se uključili i nekadašnji komunisti, a sad nacional-socijalisti. /Kao da im je Hitler nešto u rodu/
Neobičnost je to da su ustaše deklarirani fašisti, a četnici, ljotićevci, nedićevcu su kao demokrate i OK, pa ih sadašnja neopročetnička vlast u Srbiji rehabilitira!
Pošto se borbeni moral u novostvorenim državicama nije temeljio na tradicijama NOB-a iz II sv.r , onda su brigade HV prije odlaska u BiH /snimci you tube/ više ličile na Pavelićevu vojsku nego na nekadašnje dalmatinske partizane, a da ne pričam o šešeljevcima i manje poznatim draškovićevcima - original četnici.
Ljudi sa ovih prostora često misle da će im se Nijemci diviti, ako izigravaju nekadašnje njemačko-fašističke sluge ne shvatajući da se to običnim Nijemcima odavno zgadilo i da takve posmatraju kao najveći ološ.
Neobičnost je to da su ustaše deklarirani fašisti, a četnici, ljotićevci, nedićevcu su kao demokrate i OK, pa ih sadašnja neopročetnička vlast u Srbiji rehabilitira!
Pošto se borbeni moral u novostvorenim državicama nije temeljio na tradicijama NOB-a iz II sv.r , onda su brigade HV prije odlaska u BiH /snimci you tube/ više ličile na Pavelićevu vojsku nego na nekadašnje dalmatinske partizane, a da ne pričam o šešeljevcima i manje poznatim draškovićevcima - original četnici.
Ljudi sa ovih prostora često misle da će im se Nijemci diviti, ako izigravaju nekadašnje njemačko-fašističke sluge ne shvatajući da se to običnim Nijemcima odavno zgadilo i da takve posmatraju kao najveći ološ.
yzy1950- Posts : 45
2015-11-09
Ti ne prestaješ lizati žabe od jutra do mraka, ono baš ti je fino jelda.yzy1950 wrote:Interesantne su mi sve ove diskusije. Čak i površnom analizom, na najvišim funkcijama u novostvorenim "burek" državicama na teritoriji ex Yu, uglavnom se nalaze potomci ili nastavljači politike ekstremista svih vrsta, koji pod firmom borbe protiv ljevice ili komunista nastavljaju politiku svojstvenu nacistima. U to kolo su se uključili i nekadašnji komunisti, a sad nacional-socijalisti. /Kao da im je Hitler nešto u rodu/
Guest- Guest
A što tu nije istina? Čak i žablji liz ne mijenja neke notorne činjenice,
2015-11-09
2014-04-14
Pa da, na primjer da smo vam kožuru spasiuli a da ste nam zabili nož u leđa. U svakom slučaju okani se lizanja raznih supstanci da što prije dođeš sebi dok imaš kome.yzy1950 wrote:A što tu nije istina? Čak i žablji liz ne mijenja neke notorne činjenice,
Guest- Guest
Poštujem to da ste nam "kožurinu spasli", ali da se nismo borili ne bi imali komu da spasite kožurinu. I kakve veze to ima s temom? Osobno i nemam nešto protiv neoustaštva, jer je to sad u trendu!
2015-11-09
Prika priviđaju ti se stvari kao i svim ljevičarima, brate ustaše vidite na svakom koraku iako U od ustaša nema ni u tragovima niti ih je bilo poslje ww2.yzy1950 wrote:Poštujem to da ste nam "kožurinu spasli", ali da se nismo borili ne bi imali komu da spasite kožurinu. I kakve veze to ima s temom? Osobno i nemam nešto protiv neoustaštva, jer je to sad u trendu!
Guest- Guest
Ovo o zabijanju noža u leđa me vrijeđa, jer toga kod nas nije bilo. Moji dobri prijatelji su baš Hrvati. Nismo mi u Hercegovini! A upotreba bilo kakvih droga kod mene ne dolazi u obzir. Dosta mi je što živim u BiH!
2015-11-09
Stvarno me nasmijavaš! Nisam ni ljevičar ni desničar. Možda su to samo fore, dišpet i sl., ali sam se "U" dosta nagledao i "U" pjesama naslušao od Čavoglava do Bleiburga. Što se sidiš, ako si taj. A samo mi nemoj tvrditi da toga u RH nema, je "što maca koti to miša lovi".tre911 wrote:Prika priviđaju ti se stvari kao i svim ljevičarima, brate ustaše vidite na svakom koraku iako U od ustaša nema ni u tragovima niti ih je bilo poslje ww2.yzy1950 wrote:Poštujem to da ste nam "kožurinu spasli", ali da se nismo borili ne bi imali komu da spasite kožurinu. I kakve veze to ima s temom? Osobno i nemam nešto protiv neoustaštva, jer je to sad u trendu!
2015-11-09
Pa ja prošao rat u RH i BiH i ustaše vidio nisam kao što ih i danas ne vidim iako ovi bruje o njima kao mutavi, da ne lažem vidio sam dvojicu starih ustaša na jednom braniteljskom prosvjedu ali to je bilo još 2002 kada smo protiv račana i njegovih sranja prosvjedovali. Ostalo ni sa svijećom nisam mogao naći niti jednogyzy1950 wrote:Ovo o zabijanju noža u leđa me vrijeđa, jer toga kod nas nije bilo. Moji dobri prijatelji su baš Hrvati. Nismo mi u Hercegovini! A upotreba bilo kakvih droga kod mene ne dolazi u obzir. Dosta mi je što živim u BiH!
Guest- Guest
U lepezi političkih opcija postoje i ekstremni ljevičari, kao i ekstremni desničari.yzy1950 wrote:Interesantne su mi sve ove diskusije. Čak i površnom analizom, na najvišim funkcijama u novostvorenim "burek" državicama na teritoriji ex Yu, uglavnom se nalaze potomci ili nastavljači politike ekstremista svih vrsta, koji pod firmom borbe protiv ljevice ili komunista nastavljaju politiku svojstvenu nacistima. U to kolo su se uključili i nekadašnji komunisti, a sad nacional-socijalisti. /Kao da im je Hitler nešto u rodu/
To je jednostavno u ljudskoj prirodi tako podjeljeno. Možeš ih zvati kako hoćeš,
zbog toga neće nestati. Demokracija i postoji da i takve pokrije kroz Sabor(parlament).
Za razliku od represivnog komunizma, čiji je elitni dio jedino imao privilegije, ito za
neuspjehe na cijeloj crti, u demokraciji bi trebale biti plod pameti, inovativnosti,
poduzetnosti i tvrdog rada. Danas ostatke tih tobožnjih antifašista , humanista i
čega sve izmišljenog, možete vidjeti na hrvatskoj političkoj sceni pun qratz. Radi se o notornim
neradnicima i brbljivcima, koji nikad u životu nisu svojim rukama niti pasju kućicu napravili.
Takvi moraju otići s političke scene, ili će vam djeca (opet) morati put Njemačke i dalje.
Nisu ti ove nabrojane državice prirodno siromašne, već ste vi siromasi po duhu.
Dozvolili ste im da i dandanas pričaju iste partizanske bajke, od kojih se nikad nije moglo živjeti.
Naprotiv, samo se umiralo. Jesu li vam ove današnje generacije krive za rat u koji ste uskočili
kao da se radi o filmu "Kozara"?
Svaka čast! Izgleda da nisi bio na pravom mjestu. Ja sam imao priliku upoznati autentičnog ustašu-koljača iztre911 wrote:Pa ja prošao rat u RH i BiH i ustaše vidio nisam kao što ih i danas ne vidim iako ovi bruje o njima kao mutavi, da ne lažem vidio sam dvojicu starih ustaša na jednom braniteljskom prosvjedu ali to je bilo još 2002 kada smo protiv račana i njegovih sranja prosvjedovali. Ostalo ni sa svijećom nisam mogao naći niti jednogyzy1950 wrote:Ovo o zabijanju noža u leđa me vrijeđa, jer toga kod nas nije bilo. Moji dobri prijatelji su baš Hrvati. Nismo mi u Hercegovini! A upotreba bilo kakvih droga kod mene ne dolazi u obzir. Dosta mi je što živim u BiH!
II ww. O neoustašama znam samo preko interneta, a toga se nađe čak i u Hrvatskom Saboru.
2015-11-09
Hrvatsko domoljublje vam je nepojmljivo, ali naviknit ćete s vremenom...
Neće vas nitko na to prisiljavat(kao ni do sada), dođe to samo od sebe.
Ero wrote:Hrvatsko domoljublje vam je nepojmljivo, ali naviknit ćete s vremenom...
Stvarno je nepojmljivo. Ali navikli smo se gledamo te domoljube već 25 godina kako grabe, pljačkaju, demoliraju i uništavaju sve živo i neživo...
Guest- Guest
Kramp, lopata, kariola i vozi...Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Hrvatsko domoljublje vam je nepojmljivo, ali naviknit ćete s vremenom...
Stvarno je nepojmljivo. Ali navikli smo se gledamo te domoljube već 25 godina kako grabe, pljačkaju, demoliraju i uništavaju sve živo i neživo...
Ero wrote:Hrvatsko domoljublje vam je nepojmljivo, ali naviknit ćete s vremenom...
Ne kužim
Otkud neki Hercegovac koji zivi u Sloveniji ima pojma o hrvatskom domoljublju
Ero bome si precero
nista cudno,
hrvat iz hercegovine siri tezu da hrvatska
zamrzne svoje clanstvo u eu, do daljeg )
ne verujem da je to uopste moguce.
hrvat iz hercegovine siri tezu da hrvatska
zamrzne svoje clanstvo u eu, do daljeg )
ne verujem da je to uopste moguce.
Guest- Guest
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Bosanci se posrali i popišali po Erdoganu
» Tunižani se posrali i popišali po wehabdijama iz UAE
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» KINEZI SE POSRALI U USTA AMERIKANCIMA
» Ustašoidi iz Rmade bacili vijenac RF u smeće
» Tunižani se posrali i popišali po wehabdijama iz UAE
» Dan ustanka u Srbu-Bili su i ustašoidi
» KINEZI SE POSRALI U USTA AMERIKANCIMA