S.M.Kočan: Ministre, molim žurno novoga eksperta i novi prijedlog preobrazbe odgoja i obrazovanja u Hrvatskoj
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: S.M.Kočan: Ministre, molim žurno novoga eksperta i novi prijedlog preobrazbe odgoja i obrazovanja u Hrvatskoj
eto, moj ero,Ero wrote:Tu se slažem s Marksom.Sora wrote:Marksisti kazu ovo: ne stvara skola drzavu nego obrnuto drzava školu .
I medije .
I kulturu.
Pa se vi mislite .
I dr Hasetom, naravno.
vi ste potpuno isti, samo se razlikujete po boji zastave.
aben- Posts : 35490
2014-04-16
Re: S.M.Kočan: Ministre, molim žurno novoga eksperta i novi prijedlog preobrazbe odgoja i obrazovanja u Hrvatskoj
aben wrote:eto, moj ero,Ero wrote:Tu se slažem s Marksom.Sora wrote:Marksisti kazu ovo: ne stvara skola drzavu nego obrnuto drzava školu .
I medije .
I kulturu.
Pa se vi mislite .
I dr Hasetom, naravno.
Jebeni mediji
Jebeni "neprofitni" mediji, komšinice...Sora wrote:aben wrote:eto, moj ero,Ero wrote:Tu se slažem s Marksom.Sora wrote:Marksisti kazu ovo: ne stvara skola drzavu nego obrnuto drzava školu .
I medije .
I kulturu.
Pa se vi mislite .
I dr Hasetom, naravno.
Jebeni mediji
Rukopipajuće mozgodrkalo - šta je tojastreb wrote:A tko je više narodu nabacivao nerazumljivijih riječi od desnohrvata???Ero wrote: Znam, očekujem: dočekat će me time da je 'kurikulum' nešto općeprihvaćeno, stručno, znanstveno, no to je ipak samo tuđica za koju imamo bolje svoje riječi. Ali, i menjševici i boljševici u Sovjetskom Sajuzu i jugoslavenski komunisti nastojali su upotrebljavati što više - narodu što manje razumljivih riječi,
Kako od onih 1941. tako od onih iza 1990-te.
Pipničarka, zrnara,omrežje,munjovoz,slikopis,krugoval,dalekovidnica...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Frka u Hrvatskoj?!Europski parlament:'Zelimo zurno otvaranje arhiva KOS-a i UDBE zbog iskorjenjivanja kriminala...'
» NOVI ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Predrag Šustar, smatra kako je Bog dizajner svijeta
» Novi pad nezaposlenosti u Hrvatskoj
» Novi zakon o braniteljima jedan je od najnemoralnijih u hrvatskoj povijesti
» Novi uradak Jale, Bube i Senide najveći je hit u Hrvatskoj
» NOVI ministar znanosti, obrazovanja i sporta, Predrag Šustar, smatra kako je Bog dizajner svijeta
» Novi pad nezaposlenosti u Hrvatskoj
» Novi zakon o braniteljima jedan je od najnemoralnijih u hrvatskoj povijesti
» Novi uradak Jale, Bube i Senide najveći je hit u Hrvatskoj
Page 5 of 5