Čuda u Bibliji!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 9 of 16
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Re: Čuda u Bibliji!
Kad mi to kaže,,slijepac duhovni,,meni je to kompliment!Trinity wrote:Patriot wrote:Danas su čuda rijetka,nažalost!
Joj Patriote, ti si jedno veliko dijete...I ne vidiš dalje od nosa...
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
A di si ti progledao? Kod mađioničara?Patriot_1 wrote:Kad mi to kaže,,slijepac duhovni,,meni je to kompliment!Trinity wrote:Patriot wrote:Danas su čuda rijetka,nažalost!
Joj Patriote, ti si jedno veliko dijete...I ne vidiš dalje od nosa...
Trinity-
2014-04-17
Vidim da još uvik vodiš bitke s ovim nevjernicima....svaka čast na ustrajnosti!Patriot_1 wrote:Ejjjj ,,Samsone,baš mi je drago tebe "čuti!"Samson minival wrote:PPozdrav ekipiMad_Vlad wrote:Dobro, makar nešto.Patriot_1 wrote:Ja se slažem sa tobom da Židovi imaju ključnu ulogu u objavljivanju Boga svim narodima te u spasiteljskoj misiji!Mad_Vlad wrote:Da, ali tek dijelove tih naroda. A i iz Sibira nitko ih nije tjerao dalje, nit su im glavni gradovi bili sravnjeni sa zemljom nit su im države nazvane drugim imenima , niti ih je itko sotonizrao i pokušavao uništiti nacionalnu svijest,itd. kao što je to rađeno Židovima.
Razlike su ogromne.
Bog te blagoslovio!
Samson minival-
2014-09-18
Što ima kod tebe?Samson minival wrote:Vidim da još uvik vodiš bitke s ovim nevjernicima....svaka čast na ustrajnosti!Patriot_1 wrote:Ejjjj ,,Samsone,baš mi je drago tebe "čuti!"Samson minival wrote:PPozdrav ekipiMad_Vlad wrote:Dobro, makar nešto.Patriot_1 wrote:Ja se slažem sa tobom da Židovi imaju ključnu ulogu u objavljivanju Boga svim narodima te u spasiteljskoj misiji!Mad_Vlad wrote:Da, ali tek dijelove tih naroda. A i iz Sibira nitko ih nije tjerao dalje, nit su im glavni gradovi bili sravnjeni sa zemljom nit su im države nazvane drugim imenima , niti ih je itko sotonizrao i pokušavao uništiti nacionalnu svijest,itd. kao što je to rađeno Židovima.
Razlike su ogromne.
Bog te blagoslovio!
Jesi li još uvjek u "feit techingu"?
Probaj otići na ovaj katolički forum ,,predstavi se kao protestant,,kad navale na te,,,madre mia,,koji dogmatici
http://www.tebe-trazim.com/forum/
2014-04-30
Bio sam tamo nekada davno i banirali me zauvijek.....prepali se dobro i proglasili me silom nečistom....kažu da je to katolički forum i samo katolici su dobrodošli a svi ostali su heretici i niš koristi....jadni su u svojoj zatucanosti.
Samson minival-
2014-09-18
Fakat!Samson minival wrote:Bio sam tamo nekada davno i banirali me zauvijek.....prepali se dobro i proglasili me silom nečistom....kažu da je to katolički forum i samo katolici su dobrodošli a svi ostali su heretici i niš koristi....jadni su u svojoj zatucanosti.
To je duhovnost Hercegovačkog tipa,,,koga volim,volim,koga ne volim,koljem!
Isprika Hercegovcima,,ima izuzetnih vjernika među njima!
2014-04-30
R
Jel ovdje ista ekipa s neta?
Kako ti guraš u recesiji?Patriot_1 wrote:Fakat!Samson minival wrote:Bio sam tamo nekada davno i banirali me zauvijek.....prepali se dobro i proglasili me silom nečistom....kažu da je to katolički forum i samo katolici su dobrodošli a svi ostali su heretici i niš koristi....jadni su u svojoj zatucanosti.
Samson minival-
2014-09-18
Ide nekako!Samson minival wrote:RKako ti guraš u recesiji?Patriot_1 wrote:Fakat!Samson minival wrote:Bio sam tamo nekada davno i banirali me zauvijek.....prepali se dobro i proglasili me silom nečistom....kažu da je to katolički forum i samo katolici su dobrodošli a svi ostali su heretici i niš koristi....jadni su u svojoj zatucanosti.
Neki sa neta su tu,ne svi nažačost,,neki dobri od tamo nisu ovdje,tamo je mrtvilo!
2014-04-30
Bok šimšon. Si živ?Samson minival wrote:PPozdrav ekipiMad_Vlad wrote:Dobro, makar nešto.Patriot_1 wrote:Ja se slažem sa tobom da Židovi imaju ključnu ulogu u objavljivanju Boga svim narodima te u spasiteljskoj misiji!Mad_Vlad wrote:Da, ali tek dijelove tih naroda. A i iz Sibira nitko ih nije tjerao dalje, nit su im glavni gradovi bili sravnjeni sa zemljom nit su im države nazvane drugim imenima , niti ih je itko sotonizrao i pokušavao uništiti nacionalnu svijest,itd. kao što je to rađeno Židovima.
Razlike su ogromne.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Prilično sam živahan Mad....sjetim te se kada slušam o Izraelu.....
Samson minival-
2014-09-18
Lijepo od tebe. Imam u planu otić i posjetu samo ne znam kada.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Da, Palestinci više vole smrt nego život. Indoktrinirani su do srži injihov sukob s Izraelom nema veze ni s teritorijem ni ičim mego im je glavni cilj uništiti sve Židove.
I sad se ti bori s takvima. a svijet još uvijek plače nad njima i pljuje po Izraelu.
I sad se ti bori s takvima. a svijet još uvijek plače nad njima i pljuje po Izraelu.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Imaš dobru stranicu sa svakodnevnim prilozima koje nečeš naći u liberalnim medijima a koji podržavaju teroriste iz Hamasa.Mad_Vlad wrote:Da, Palestinci više vole smrt nego život. Indoktrinirani su do srži injihov sukob s Izraelom nema veze ni s teritorijem ni ičim mego im je glavni cilj uništiti sve Židove.
Izrael video network
Samson minival-
2014-09-18
Ako ova boldana tvrdnja nije rezultat određene indoktrinacije, onda stvarno ne znam što bi indoktrinacija bila...Mad_Vlad wrote:Da, Palestinci više vole smrt nego život. Indoktrinirani su do srži injihov sukob s Izraelom nema veze ni s teritorijem ni ičim mego im je glavni cilj uništiti sve Židove.
Guest- Guest
*Stvar je vjere!
2014-09-26
fakat!von_Starhemberg wrote:Ako ova boldana tvrdnja nije rezultat određene indoktrinacije, onda stvarno ne znam što bi indoktrinacija bila...Mad_Vlad wrote:Da, Palestinci više vole smrt nego život. Indoktrinirani su do srži injihov sukob s Izraelom nema veze ni s teritorijem ni ičim mego im je glavni cilj uništiti sve Židove.
2014-04-30
Indoktrinacijom možeš nazvati svaku tvrdnju s kojom se ne slažeš.von_Starhemberg wrote:Ako ova boldana tvrdnja nije rezultat određene indoktrinacije, onda stvarno ne znam što bi indoktrinacija bila...Mad_Vlad wrote:Da, Palestinci više vole smrt nego život. Indoktrinirani su do srži injihov sukob s Izraelom nema veze ni s teritorijem ni ičim mego im je glavni cilj uništiti sve Židove.
U konkretnom slučaju Mad je komentirao video clip u kojem dotična muslimanka glorificira smrt u odnosu na život što je rezultata pranja mozga i očite indoktrinacije koja ima demonsku pozadinu.
Obzirom da kršćanstvo glorificira život isto tako možeš tvrditi da su kršćani indoktrinirani.
Stvar mentalnog sklopa i pristupa zar ne?
Samson minival-
2014-09-18
Problem je u tome što generalizira!Samson minival wrote:Indoktrinacijom možeš nazvati svaku tvrdnju s kojom se ne slažeš.von_Starhemberg wrote:Ako ova boldana tvrdnja nije rezultat određene indoktrinacije, onda stvarno ne znam što bi indoktrinacija bila...Mad_Vlad wrote:Da, Palestinci više vole smrt nego život. Indoktrinirani su do srži injihov sukob s Izraelom nema veze ni s teritorijem ni ičim mego im je glavni cilj uništiti sve Židove.
U konkretnom slučaju Mad je komentirao video clip u kojem dotična muslimanka glorificira smrt u odnosu na život što je rezultata pranja mozga i očite indoktrinacije koja ima demonsku pozadinu.
Obzirom da kršćanstvo glorificira život isto tako možeš tvrditi da su kršćani indoktrinirani.
Stvar mentalnog sklopa i pristupa zar ne?
Jedna ili 100 Palestinaca nisu svi !
2014-04-30
Video o muslimanki ne spada u čuda o Bibliji ali vodi do Jišmaela. Da li je sluškinja oprostila ili prenila sve na svih? Pitanje je svih pitanja i kakav je Abraham imao razgovor sa Bogom kad se odlučio za narod (muslimanski), da li Bog ukazuje da se moramo voliti ili mrziti ako smo kopilad (kao ja!), ili bratu mlađem dati više nego sebi (kao ja!) i voliti brata toliko da umireš za njega a ne da ga ubijaš?
2014-09-26
Page 9 of 16 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 12 ... 16
Similar topics
» Čuda vs. čuda
» Kraj Turskog ekonomskog čuda
» GLE ČUDA, KREĆE POHOD NA AFRIKU!
» Trump i dalje radi čuda
» U čemu je tajna italijanskog privrednog čuda?
» Kraj Turskog ekonomskog čuda
» GLE ČUDA, KREĆE POHOD NA AFRIKU!
» Trump i dalje radi čuda
» U čemu je tajna italijanskog privrednog čuda?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 9 of 16