Čuda u Bibliji!
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 8 of 16
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Re: Čuda u Bibliji!
Ti i tvoj Blizanac. A tko ga je ikada kasnije igdje dotaknuo nakon što je nestao, tj. po vašem otišao kod Boga?
Bog koje je i oživio onda opet su umrli. Nitko ne živi vječno. Jedino su Hanoh i Elijahu uzeti k Bogu živi.
Bog koje je i oživio onda opet su umrli. Nitko ne živi vječno. Jedino su Hanoh i Elijahu uzeti k Bogu živi.
Mad_Vlad- Posts : 1954
2014-05-02
A jeli,,nitko,,pa onda odnekud izvučeš dva!Mad_Vlad wrote:Ti i tvoj Blizanac. A tko ga je ikada kasnije igdje dotaknuo nakon što je nestao, tj. po vašem otišao kod Boga?
Ako su oni,zašto nebi i on?
Patriot_1- Posts : 2066
2014-04-30
Pa ne žive vječno ovdje...jesi li ih vidio gdje?Patriot_1 wrote:A jeli,,nitko,,pa onda odnekud izvučeš dva!Mad_Vlad wrote:Ti i tvoj Blizanac. A tko ga je ikada kasnije igdje dotaknuo nakon što je nestao, tj. po vašem otišao kod Boga?
On nije jer Nz nije riječ Božja već ljudska. Jedino je Tora riječ Božja direktno data. Bog govorio a Mojsije pisao.
Mad_Vlad-
2014-05-02
pošto je danas dan sjećanja na 11. 9. iako nije biblijsko al može se smatrati čudom:
e-one- Posts : 277
2014-05-21
Bog je govorio jedino na Sinaju,,ostalo je (ono što je a i to je upitno,što je zapravo Mojsije pisao)pisao po nadahnuću!Ista stvar je sa Novim Zavjetom,Duh Sveti je potaknuo pisce da napišu i učio ih!Mad_Vlad wrote:Pa ne žive vječno ovdje...jesi li ih vidio gdje?Patriot_1 wrote:A jeli,,nitko,,pa onda odnekud izvučeš dva!Mad_Vlad wrote:Ti i tvoj Blizanac. A tko ga je ikada kasnije igdje dotaknuo nakon što je nestao, tj. po vašem otišao kod Boga?
On nije jer Nz nije riječ Božja već ljudska. Jedino je Tora riječ Božja direktno data. Bog govorio a Mojsije pisao.
2014-04-30
Govorio je na Sinaju cijelo narodu ali samo tzv. deset zapovijedi. Mojsiju je govorio gore na brdu , 4o dana i noći, cijelu Toru, tj. prvig pet knjiga. A poslje je u pustinji pisao ostalih 12 za svako pleme po jednu.Patriot_1 wrote:Bog je govorio jedino na Sinaju,,ostalo je (ono što je a i to je upitno,što je zapravo Mojsije pisao)pisao po nadahnuću!Ista stvar je sa Novim Zavjetom,Duh Sveti je potaknuo pisce da napišu i učio ih!Mad_Vlad wrote:Pa ne žive vječno ovdje...jesi li ih vidio gdje?Patriot_1 wrote:A jeli,,nitko,,pa onda odnekud izvučeš dva!Mad_Vlad wrote:Ti i tvoj Blizanac. A tko ga je ikada kasnije igdje dotaknuo nakon što je nestao, tj. po vašem otišao kod Boga?
Mad_Vlad-
2014-05-02
Patriot_1 wrote:Aha!
I jeli vredilo?
Jesu li mu bili poslušni?
to bi trebao pitati za kršćane pogotovo da se referiramo na sve zapovijedi, moral i etiku.... a u ostalom, patriote, pravi se javio
2014-04-29
Očito je vrijedilo jer su živi i do dan danas i drže do toga.Patriot_1 wrote:Aha!
I jeli vredilo?
Mad_Vlad-
2014-05-02
Ne drže!Mad_Vlad wrote:Očito je vrijedilo jer su živi i do dan danas i drže do toga.Patriot_1 wrote:Aha!
I jeli vredilo?
Židova ima ateista ,,koliko hoćeš!
A živi su i Arapi..i Pigmejci,i Aboridžani,,,to što žive ti narodi i dan danas ne dokazuje ništa!
2014-04-30
Nemoj srat,odgovaraj kulturno na temama,ne ad hominem,,tvoja ponižavanja mene se ne dotikavlaju,jer ti si za mene ,,jako nisko!Od takvih , ni pohvala me nebi dirala a kamoli ,,packa!Sefirot wrote:Patriot_1 wrote:Aha!
I jeli vredilo?
to bi trebao pitati za kršćane pogotovo da se referiramo na sve zapovijedi, moral i etiku.... a u ostalom, patriote, pravi se javio
2014-04-30
Pa ima i ateista i svakakvih ali oni koji drže ti drže.Patriot_1 wrote:Ne drže!Mad_Vlad wrote:Očito je vrijedilo jer su živi i do dan danas i drže do toga.Patriot_1 wrote:Aha!
I jeli vredilo?
A živi su i Arapi..i Pigmejci,i Aboridžani,,,to što žive ti narodi i dan danas ne dokazuje ništa!
Dokazuje jer ti koje si nabrojao nisu nikad tjerani iz svoje zemlje nit im je zabranjivano stoljećima vratit se.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Staljin je cjele narode protjerivao u Sibir pa su preživjeli!Mad_Vlad wrote:Pa ima i ateista i svakakvih ali oni koji drže ti drže.Patriot_1 wrote:Ne drže!Mad_Vlad wrote:Očito je vrijedilo jer su živi i do dan danas i drže do toga.Patriot_1 wrote:Aha!
I jeli vredilo?
Dokazuje jer ti koje si nabrojao nisu nikad tjerani iz svoje zemlje nit im je zabranjivano stoljećima vratit se.
To ne dokazuje ništa!
2014-04-30
Da, ali tek dijelove tih naroda. A i iz Sibira nitko ih nije tjerao dalje, nit su im glavni gradovi bili sravnjeni sa zemljom nit su im države nazvane drugim imenima , niti ih je itko sotonizrao i pokušavao uništiti nacionalnu svijest,itd. kao što je to rađeno Židovima.
Razlike su ogromne.
Razlike su ogromne.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Ja se slažem sa tobom da Židovi imaju ključnu ulogu u objavljivanju Boga svim narodima te u spasiteljskoj misiji!Mad_Vlad wrote:Da, ali tek dijelove tih naroda. A i iz Sibira nitko ih nije tjerao dalje, nit su im glavni gradovi bili sravnjeni sa zemljom nit su im države nazvane drugim imenima , niti ih je itko sotonizrao i pokušavao uništiti nacionalnu svijest,itd. kao što je to rađeno Židovima.
Razlike su ogromne.
Ta i sam Isus je to rekao:"
1 A Isus joj reče: "Vjeruj mi, ženo, dolazi čas kad se nećete klanjati Ocu ni na ovoj gori ni u Jeruzalemu.
22 Vi se klanjate onome što ne poznate, a mi se klanjamo onome što poznamo jer spasenje dolazi od Židova.
23 Ali dolazi čas - sada je! - kad će se istinski klanjatelji klanjati Ocu u duhu i istini jer takve upravo klanjatelje traži Otac.
24 Bog je duh i koji se njemu klanjaju, u duhu i istini treba da se klanjaju."
25 Kaže mu žena: "Znam da ima doći Mesija zvani Krist - Pomazanik. Kad on dođe, objavit će nam sve."
26 Kaže joj Isus: "Ja sam, ja koji s tobom govorim!"
2014-04-30
Dobro, makar nešto.Patriot_1 wrote:Ja se slažem sa tobom da Židovi imaju ključnu ulogu u objavljivanju Boga svim narodima te u spasiteljskoj misiji!Mad_Vlad wrote:Da, ali tek dijelove tih naroda. A i iz Sibira nitko ih nije tjerao dalje, nit su im glavni gradovi bili sravnjeni sa zemljom nit su im države nazvane drugim imenima , niti ih je itko sotonizrao i pokušavao uništiti nacionalnu svijest,itd. kao što je to rađeno Židovima.
Razlike su ogromne.
Mad_Vlad-
2014-05-02
Čuda , kako su u Bibliji opisana,događala su se i radi vjernika da njihova vjea ojača,i radi nevjernika da im budu znak i dokaz a i iz same potrebe!
Npr ,, kad gubavci dolaze Isusu i mole da ih ozdravi,on to čini radi njih samih,da im pomogne.Ili kad otac dolazi moliti da mu ozdravi kćer.
Danas su čuda rijetka,nažalost!
Npr ,, kad gubavci dolaze Isusu i mole da ih ozdravi,on to čini radi njih samih,da im pomogne.Ili kad otac dolazi moliti da mu ozdravi kćer.
Danas su čuda rijetka,nažalost!
2014-04-30
Patriot wrote:Danas su čuda rijetka,nažalost!
Joj Patriote, ti si jedno veliko dijete...I ne vidiš dalje od nosa...
Trinity-
2014-04-17
P
Pozdrav ekipiMad_Vlad wrote:Dobro, makar nešto.Patriot_1 wrote:Ja se slažem sa tobom da Židovi imaju ključnu ulogu u objavljivanju Boga svim narodima te u spasiteljskoj misiji!Mad_Vlad wrote:Da, ali tek dijelove tih naroda. A i iz Sibira nitko ih nije tjerao dalje, nit su im glavni gradovi bili sravnjeni sa zemljom nit su im države nazvane drugim imenima , niti ih je itko sotonizrao i pokušavao uništiti nacionalnu svijest,itd. kao što je to rađeno Židovima.
Razlike su ogromne.
Samson minival-
2014-09-18
Ejjjj ,,Samsone,baš mi je drago tebe "čuti!"Samson minival wrote:PPozdrav ekipiMad_Vlad wrote:Dobro, makar nešto.Patriot_1 wrote:Ja se slažem sa tobom da Židovi imaju ključnu ulogu u objavljivanju Boga svim narodima te u spasiteljskoj misiji!Mad_Vlad wrote:Da, ali tek dijelove tih naroda. A i iz Sibira nitko ih nije tjerao dalje, nit su im glavni gradovi bili sravnjeni sa zemljom nit su im države nazvane drugim imenima , niti ih je itko sotonizrao i pokušavao uništiti nacionalnu svijest,itd. kao što je to rađeno Židovima.
Razlike su ogromne.
Bog te blagoslovio!
2014-04-30
Kad mi to kaže,,slijepac duhovni,,meni je to kompliment!Trinity wrote:Patriot wrote:Danas su čuda rijetka,nažalost!
Joj Patriote, ti si jedno veliko dijete...I ne vidiš dalje od nosa...
2014-04-30
Page 8 of 16 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 16
Similar topics
» Čuda vs. čuda
» Kraj Turskog ekonomskog čuda
» GLE ČUDA, KREĆE POHOD NA AFRIKU!
» Trump i dalje radi čuda
» U čemu je tajna italijanskog privrednog čuda?
» Kraj Turskog ekonomskog čuda
» GLE ČUDA, KREĆE POHOD NA AFRIKU!
» Trump i dalje radi čuda
» U čemu je tajna italijanskog privrednog čuda?
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Religija
Page 8 of 16