Pitanja za dečke i cure
Page 47 of 50
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Re: Pitanja za dečke i cure
meni je itekako bitno. nikada ne bih mogao da zamislim zivot pored zene preko koje je presao bataljon muskaraca...
Guest- Guest
Ma nije...
Jednostavno ne kuzim seks iz cistog seksa. Za mene tu mora postojati nesto vise. Napaljenost mogu i seksualnim spravama rijesiti, a ne jahati svakog tipa. Orgazam kao orgazam mi nije nista, ako me ne zadovolji netko koga volim. Pimpek kao pimpek mi nije pimpek ako nije od pravog muskarca.
Jebanje raznoraznih likova mi ne dize ego i ne mislim da vise znacim ako sam prosla njih 5.
Sve je to prenapuhano i posadeno nam u glavu.
Znam, nisam za moderan svijet :)
Jednostavno ne kuzim seks iz cistog seksa. Za mene tu mora postojati nesto vise. Napaljenost mogu i seksualnim spravama rijesiti, a ne jahati svakog tipa. Orgazam kao orgazam mi nije nista, ako me ne zadovolji netko koga volim. Pimpek kao pimpek mi nije pimpek ako nije od pravog muskarca.
Jebanje raznoraznih likova mi ne dize ego i ne mislim da vise znacim ako sam prosla njih 5.
Sve je to prenapuhano i posadeno nam u glavu.
Znam, nisam za moderan svijet :)
Guest- Guest
kada jebem, ne jebem da bih jebao vec zato sto mi se ta zenska osoba svidja. privlaci me fizicki...
Guest- Guest
Samo fizicki? :)Braćala wrote:kada jebem, ne jebem da bih jebao vec zato sto mi se ta zenska osoba svidja. privlaci me fizicki...
Guest- Guest
Nije li ljubav po prirodi bezuvjetna?
Nije li ovo vaše čista kalkulacija? (Koliko god ti lady navodno bila protiv toga)
Nije li ovo vaše čista kalkulacija? (Koliko god ti lady navodno bila protiv toga)
Guest- Guest
To je moj stav i moje misljenje, i moj pogled.
Ne mislim da sam jedina u pravu.
Svi smo/ste u pravu jer svatko ima drugaciji stav.
;)
zanimali su me odgovori jer mi opcenito, koga god pitam, nitko u biti bas ne odgovori. bar ne onako iz dubine...
Ne mislim da sam jedina u pravu.
Svi smo/ste u pravu jer svatko ima drugaciji stav.
;)
zanimali su me odgovori jer mi opcenito, koga god pitam, nitko u biti bas ne odgovori. bar ne onako iz dubine...
Guest- Guest
s vremenom sve vise vidis da ako je osoba prava, ni godine, pa i ako ima dijete, ili je cak bolestan/na, nece ti smetati..
dobro sad... jasno da je takokic wrote:s vremenom sve vise vidis da ako je osoba prava, ni godine, pa i ako ima dijete, ili je cak bolestan/na, nece ti smetati..
mogu se i muske provjetruse promijenit :P
5 sam bezveze dala...
Guest- Guest
ovisi i u kojem vremenskom razdoblju, 5 u 2 godine je svima puno, ali 5 u 5? 5 u 10? 5 u 15?
ma nisam mislila kic u takve detaljekic wrote:ovisi i u kojem vremenskom razdoblju, 5 u 2 godine je svima puno, ali 5 u 5? 5 u 10? 5 u 15?
svi me shvacate doslovno previse...
mislila sam na 5 u dvije godine, 10 u dvije godine, 15 u 5 godina...
rekla sam da mi je i 5 previse uzimajuci u obzir da ja imam 22 i moj zamisljeni partner 22
da imam 30, a on isto 30, broj 5 mi ne bi smetao
kuzite?
ljubav je bezuvjetna da, ali neke stvari, ipak, odbijaju od suprotne strane.
hoces voljeti bezuvjetno nekoga tko te tjera da predes na njegovu vjeru?
nekoga tko se od kada ste u braku povampirio? nekoga tko vam prica da ste najbolje sto je imao, a vara vas?
nekoga tko je u 10 godina seksualne aktivnosti promijenio 20 partnera i sada kada je dosao u "neke godine" vama obecaje zelene livade?
Guest- Guest
Ja ne bih rekla da je ljubav prema partneru bezuvjetna. Nikako to ne bih rekla jer iz moje perspektive ona je na neki način itekako uvjetovana. Primjerice, međusobnim poštivanjem, uvažavanjem, itd. Nemam tu mazohističku crtu prema kojoj bih mogla bezuvjetno voljeti nekoga tko me ne poštuje ili omalovažava.
Što se tiče gore spomenute brojke i zašto bi mi bilo užasno teško odrediti tu magičnu granicu iznad koje mi je neprihvatljivo je zato što stvarno smatram da puno toga ovisi o okolnostima u kojima je ta osoba bila. Na primjer, ako zamislimo tipa ili curu, nebitno, od, primjerice, 30 godina i uzmemo da je ta osoba u svom životu bila, ne znam, od svoje osamnaeste godine, u 4 duže veze, dvije od 3 godine i dvije od godinu i pol te da je u preostale tri godine između tih veza imala dva partnera godišnje, to je sveukupno 10 osoba.
Dvostruko više od tih 5, a zapravo uopće ne bih rekla da je ta osoba nešto divlja i neobuzdana. S druge strane, uzmimo osobu od, npr. 20 godina, koja je imala možda jednu kraću vezu i četiri partnera/ice u jednom vikendu. Tako gledano, ta osoba ulazi unutar te postavljene brojčane granice, a gornja ne, iako se radi o potpuno različitim okolnostima. Eto, nadam se da sam malo pobliže dočarala svoje očište.
Što se tiče gore spomenute brojke i zašto bi mi bilo užasno teško odrediti tu magičnu granicu iznad koje mi je neprihvatljivo je zato što stvarno smatram da puno toga ovisi o okolnostima u kojima je ta osoba bila. Na primjer, ako zamislimo tipa ili curu, nebitno, od, primjerice, 30 godina i uzmemo da je ta osoba u svom životu bila, ne znam, od svoje osamnaeste godine, u 4 duže veze, dvije od 3 godine i dvije od godinu i pol te da je u preostale tri godine između tih veza imala dva partnera godišnje, to je sveukupno 10 osoba.
Dvostruko više od tih 5, a zapravo uopće ne bih rekla da je ta osoba nešto divlja i neobuzdana. S druge strane, uzmimo osobu od, npr. 20 godina, koja je imala možda jednu kraću vezu i četiri partnera/ice u jednom vikendu. Tako gledano, ta osoba ulazi unutar te postavljene brojčane granice, a gornja ne, iako se radi o potpuno različitim okolnostima. Eto, nadam se da sam malo pobliže dočarala svoje očište.
Guest- Guest
Sad vidim da je Lady gore detaljnije pojasnila što misli pod tom brojkom dok sam ovo gore piskarala, tako da da, kužimo se otprilike.
Guest- Guest
Ako te osoba iskorustava,tuce,omalovažava i ino,onda to vise ni ne spada u ljubav zar ne?
Sorry ljudi ali strasno ne volim predrasude
Sorry ljudi ali strasno ne volim predrasude
Guest- Guest
Ali ako je ljubav s tvoje strane bezuvjetna, zar to ne podrazumijeva da ćeš ti voljeti tu osobu bez obzira na sve, bez uvjeta međusobnog poštovanja? Upravo zato mislim da je to isprazna floskula. Ali naravno, to je samo moje mišljenje i nipošto ne znači da je univerzalno,
Guest- Guest
Zapravo, mislim da je to pitanje jako dobra filozofska tema kojoj se može prići iz više različitih očišta i samih definicija koncepta ljubavi i smatram da je jako raspravljački potentna. Gangliji mi jako trepere od sreće da smo se i nečeg takvog dotaknuli...
Pogotovo, nakon što sam nekidan na Kulturi kukala kako se tupe samo jedne te iste vipovske teme
Pogotovo, nakon što sam nekidan na Kulturi kukala kako se tupe samo jedne te iste vipovske teme
Guest- Guest
Page 47 of 50 • 1 ... 25 ... 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Pitanja za dečke i cure
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...