Pitanja za dečke i cure
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Pitanja za dečke i cure
krepotina....betty.boop wrote:sto nazivate polovnjacom ?
veber- Posts : 53509
2014-12-30
nisam nikad koristio taj termin, samo: žgafulja, ali ona može biti i simpatična tako da, nije jednoznačna..
u zegeju kada netkoveli polovnjaca, podrugjivo je i prosto.
naveovsam sinonim.
naveovsam sinonim.
2014-12-30
dakle, opet mi niste dali odgovor na pitanje sto je polovnjaca
je li to zena s pola glave, zena koju je puno muskih pregazilo, zena u odredjenim godinama, zena s pimpekom ... ?
je li to zena s pola glave, zena koju je puno muskih pregazilo, zena u odredjenim godinama, zena s pimpekom ... ?
betty.boop-
2015-01-23
polovnjaca je neka koja je izraubana, poharana..
...krntija.
...krntija.
2014-12-30
S pola mozga,dobrom kilometrazom,u odredjenim godinama,i vjecito nabreklim klitorijusom..betty.boop wrote:dakle, opet mi niste dali odgovor na pitanje sto je polovnjaca
Polovan je i auto,a zna se da je u odredjenoj mjeri izvozan,masina je odradila dio radnog vijeka,izrauban,odnosno istrosen,i zato ima nisku cijenu..
Guest- Guest
dajem primjer..Auti se nazivaju polovnjacima,koji nisu novi, i nadalje kako vec rekoh..to je analogija na odgovor za pitanje..
nisam rekao da nema dobrih i umjesnih polovnjaca,dapace,cak nekad bolje od mlatki sa pocetnom kilometrazom, no termini moraju biti jasni..
nisam rekao da nema dobrih i umjesnih polovnjaca,dapace,cak nekad bolje od mlatki sa pocetnom kilometrazom, no termini moraju biti jasni..
Guest- Guest
najbolji su polovnjaci od 2-4 godine,razradjene masine,i realne cijene..isto kao i zenke..
Guest- Guest
i onda kazu da smo mi zene komplicirane, a vi ne znate ni jednostavno odgovorit na jednostavno pitanje
betty.boop-
2015-01-23
ehmmm.da,nesto pogadja zene,sto ne pogadja aute..porod..da se auto porodi,raspao bi se od muke,i takav shock bi mu zauvijek poebao simetriju i cvrstocu...ako idemo analogijom,zene su uzdrmane fizicki porodom,a macica pretvorena u nes potpuno raz...a neš... po tome,zene su jos u daleko nepovoljnijem polozaju nego kolege im auti..
Guest- Guest
samo pokusavam biti precizan i jasan...betty.boop wrote:i onda kazu da smo mi zene komplicirane, a vi ne znate ni jednostavno odgovorit na jednostavno pitanje
Guest- Guest
U zadnje vrijeme,kako mi sestra kaze,na klinici zene ,devet od deset zahtijevaju carski rez,iz razloga,mjer zele da im macica ostane nerazvaljena i pozeljna muskarcima i nadalje...
Eto,nek jos onda netko kaze da zene ne cine nis za nas Moškije..
Eto,nek jos onda netko kaze da zene ne cine nis za nas Moškije..
Guest- Guest
Vam je bitno sa koliko je muskaraca/zena, partner/partnerica vodio ljubav?
Guest- Guest
Vjerojatno mi to uopće ne bi ni palo na um pitati, iskreno. Nije mi to neka bitna i presudna stvar, osim da se možda zaista radi o nekim ekstremima.
Guest- Guest
Jednostavno, ne znam...valjda sam zastarjela?
ne vidim smisao u tome, a samim tim mi je odbojno...
ne vidim smisao u tome, a samim tim mi je odbojno...
Guest- Guest
Ekstreme i ja isključujem. Ali ne mogu reći točno određenu brojku na kojoj bih presjekla što mi je prihvatljivo, a što ne. Dosta ovisi o samom kontekstu, donekle i dobi osobe... Od same brojke, daleko mi je bitnije odgovorno spolno ponašanje i da dok je sa mnom u vezi i spava isključivo sa mnom.
Guest- Guest
I uopće ne mislim da si, kako kažeš, "zastarjela" ili što već... Svatko ima neke svoje kriterije koji su mu bitni u međuljudskim odnosima i to je skroz okej.
Guest- Guest
meni je itekako bitno. nikada ne bih mogao da zamislim zivot pored zene preko koje je presao bataljon muskaraca...
Guest- Guest
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Similar topics
» Pitanja za dečke i cure
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...