ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Pitanja za dečke i cure

Page 49 of 50 Previous  1 ... 26 ... 48, 49, 50  Next

Go down

Pitanja za dečke i cure - Page 49 Empty Re: Pitanja za dečke i cure

Post by Guest 5/3/2016, 17:30

Zahvaljujem ali vec imam partnera :D

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 5/3/2016, 17:36

samo digresja.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 17:41

Braćala wrote:lejdica je mala, pa malo i serucka. da se zacopa u nekoga, zavrsila bi ona i sa najvecim kurvarom ikada. nema pravila i u nekim ljubavnim igrama ljudi mnoge svoje stereotipe poruse. iz ove perspektive, ovako gledano-nikada ne bih mogao da stupim u vezu sa nekom curom koju se peglala svake druge nedelje sa drugim muskarcem, niti bih mogao da tudje dete prihvatim kao svoje...
To ti je najjaci argument koji imas protiv mene, da sam mala, moje misljenje se ne uvazava i da ste svi vi veliki u pravu. :)

Bila sam ja zaljubljena u najvece kurvare ikada, baz zato i nije potrajalo, jer je bila puka zaljubljenost.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 5/3/2016, 17:57

Zagy wrote:Zahvaljujem ali vec imam partnera :D
ali tko je prvi ispod liste? :^^

ljubav se dogodi, to je ono, mos bit najveci cinik ili principijelac, a pukne te netko u prolazu u tvom zivotu da se ponasas kao dijete, mislim da ima drugih stvari kojima se covjek mora okrenuti, npr tko ce meni sad skuhati veceru :*(
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 17:58

Onaj tko pita? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 5/3/2016, 18:28

izgubit glavu zbog ljubavi, to mogu samo jako mlade i nezrele osobe
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by veber 5/3/2016, 18:51

i ja to mislim.
kada cujem da se netko"zaljubio" s 50, malo mi je cudno...

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 18:52

betty.boop wrote:izgubit glavu zbog ljubavi, to mogu samo jako mlade i nezrele osobe
Pa nije bas tako...cure se izgube prilicno u emocijama ako ih dobro..znaš..pukaš...i to vremesnije cure :clown
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 18:58

Kic napaljenko :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by kic 5/3/2016, 19:02

zas? e nema gore nego nakon dugog dana doc, i sad jos nesto treba spremati.. dodje covjeku da si nadje sefa/tj ozeni se :^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 19:05

najgoje je kad pukneš neku Polovnjaču,pa se ona zaljubi,pa postane posesivna,nepovjerljiva,protektivna,pa ovo i ono..ne mos disati..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by veber 5/3/2016, 19:10

kic wrote:zas? e nema gore nego nakon dugog dana doc, i sad jos nesto treba spremati.. dodje covjeku da si nadje sefa/tj ozeni se :^^
odes u restoran ili se uvalis frendovima, big deal.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kic 5/3/2016, 19:13

neki dan uzeo tavu s dugom drskom, i strpo u ruksak ali ona je virila iza glave...

osjecao sam se ko Ninja u sopin centru :^^^
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 19:15

kic wrote:svako ima svoju predstavu i definiciju ljubavi, samo sto se danaz dogadja da se sve to a priori odbacuje zbog skupljanja nekih iskustava, mislim da je glavni simptom ipak da se u ljubavi ili zaljubljenosti rasteze neki prag boli i patnje koji sa strane promatracu, well ludicrous..

Zapelo mi za oko ovo kad si spomenuo patnju. Još jedan zanimljivi moment (i jao, odlične li teme!) je kako se kod dijela religioznih osoba upravo religijom perpetuira patnja upravo samom religijom i kako ne bi izašli iz užasnog braka jer to je njihov križ. Patnja se uzdiže na razinu blaženstva; ovozemaljsko jobovsko iskušenje koje će se isplatiti tamo, negdje, jednom, u vječnosti:D "Nema ničega od čega bi tijelo patilo, a da se duša ne bi okoristila." ili kako ono kaže Ujević, nešto u stilu "i katkad su mi drage moje rane, jer svaki jecaj postat će zlatnik, a moje suze dat će đerdane" (da, znam da je to jedan drugi kontekst, ali mislim da je, ako već ne u potpunosti značenjski, onda barem izražajno tako fino uklopljiv ovdje!) :D 

Ja s druge strane kažem: Dolje patnja! Na galge s njom! :^0 :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 19:15

O maj gad ko dica :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 19:16

Ovo je bilo za ninju kica a ne za vegicu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 19:18

Vegvísir wrote:Yk
kic wrote:svako ima svoju predstavu i definiciju ljubavi, samo sto se danaz dogadja da se sve to a priori odbacuje zbog skupljanja nekih iskustava, mislim da je glavni simptom ipak da se u ljubavi ili zaljubljenosti rasteze neki prag boli i patnje koji sa strane promatracu, well ludicrous..

Zapelo mi za oko ovo kad si spomenuo patnju. Još jedan zanimljivi moment (i jao, odlične li teme!) je kako se kod dijela religioznih osoba upravo religijom perpetuira patnja upravo samom religijom i kako ne bi izašli iz užasnog braka jer to je njihov križ. Patnja se uzdiže na razinu blaženstva; ovozemaljsko jobovsko iskušenje koje će se isplatiti tamo, negdje, jednom, u vječnosti:D "Nema ničega od čega bi tijelo patilo, a da se duša ne bi okoristila." ili kako ono kaže Ujević, nešto u stilu "i katkad su mi drage moje rane, jer svaki jecaj postat će zlatnik, a moje suze dat će đerdane" (da, znam da je to jedan drugi kontekst, ali mislim da je, ako već ne u potpunosti značenjski, onda barem izražajno tako fino uklopljiv ovdje!) :D 

Ja s druge strane kažem: Dolje patnja! Na galge s njom! :^0 :)
Joj zasto nemamo smajlic govanceta :S
Taman bi opisivao crkvu

Netko je na samsostan nedaleko od mene napisao nazy camp :D :D redovito zaplacem kad prodem tim putem
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 19:19

Ne na samostan nego bezonski zid podignut oko te zgrade
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 19:29

Patnja inace pročišćava i zdrava zivotna patnja rodi plodom ali neki se brate hrane njome i uzdižu lažno sebe....

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 19:33

Zagy wrote:Uvijet nije nesto sto je kontradiktorno ne?

Ne, uopće. Ne kužim zašto bi priroda uvjeta bila kontradiktorna. scratch

To da se osobe kasnije promijene ne drzi vodu kod mene....znači ako sam ja svoga muza zavoljela on je od pocetka morao imati,ok nazovimo to odredjenim uvjetima....ali to meni nije uvjet ako spada u okvire ljubavi kuzis?

Kužim što hoćeš reći. :)

Samo što je moje stajalište dosta različito.  :) Ja vjerujem da se ljudi konstanto mijenjaju, samim tim što ne žive u vakuumu već su izloženi različitim sociopsihološkim čimbenicima i situacijama. Vjerujem da se partneri kontinuirano mijenjaju, samo što se neki od njih mijenjaju kompatibilno, dok se kod nekih dogodi upravo suprotno. Uz to, naše crte ličnosti su tek dispozicije i ne moraju se uvijek manifestirati u ponašanju, možda sve jednog triggera koji će ih otjeloviti. Osoba koja ima agresivnost kao crtu ličnosti ne mora nikad počiniti akt agresije, a opet, jedan pravovremen trigger itekako može to izazvati. Kod nekoga to može izazvati nekakav osobni gubitak, nakon kojeg ljudi zabrazde u različit patološka stanja poput, npr. ovisnosti. Ili pak neke hormonalne promjene. Isto tako, vidjela sam kod nekih dijabetičara kako se ćud, a i njihove reakcije itekako mijenjaju zbog njihove bolesti. Ovo dajem čisto kao primjer promjena u ponašanju.

Iz moje perspektive, ljubav je uvijek uvjetovana nekim kriterijima, među kojima je jedan od, kao što sam rekla već, međusobno poštovanje. Ono uvjetuje postojanje ljubavi. Bez njega, iz moje perspektive međupartnerska ljubav prestaje. Bez nekih takvih uvjeta, međupartnerska ljubav bi, prema mom mišljenju, bila patološko sljepilo. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 5/3/2016, 19:36

Naravno da u ovim temama nikad nema jednog jedinstvenog i monolitnog ispravnog mišljenja, jer svatko, ne samo da kreće iz drugog polazišta, već i vjerojatno sasma drugačije konceptualizira pojmove, ali baš veseli čuti različita razmatranja. :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 49 of 50 Previous  1 ... 26 ... 48, 49, 50  Next

Back to top

- Similar topics