Pitanja za dečke i cure
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Pitanja za dečke i cure
Lady_D wrote:Ste se ljubili ikada sa osobom istoga spola?
Sad ce muski reci, neee, nikako i fuj, nisam peder... A mogu se kladit da su razmisljali o tome kako bi im bilo heklat s prijateljem
Davno, u srednjoj školi, s nekoliko frendica.
Guest- Guest
zato što su se ispraksirale međusobno :^^Braćala wrote:aha, veštije su sa jezikom...
kic wrote:ja jedino razumijem zagy ovdje, žene se bolje ljube općenito gledano..Zagy wrote:Ja jesam.....i jos uvijek me privlači ...
Da....
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Lady_D wrote:Ste se ljubili ikada sa osobom istoga spola?
Sad ce muski reci, neee, nikako i fuj, nisam peder... A mogu se kladit da su razmisljali o tome kako bi im bilo heklat s prijateljem
.
.
.
.
.
.
.
(nimfomanka :^^^0)
vidi ti nase Vegice. :)Vegvísir wrote:Lady_D wrote:Ste se ljubili ikada sa osobom istoga spola?
ja nisam...
kazu da su zene navodno njeznije
Guest- Guest
Lady_D wrote:Ste se ljubili ikada sa osobom istoga spola?
ama baš nikada mi nije to palo na pamet. muški smrde i neuredni su(bar ovi koje ja znam) i baš nikada nisam osjetio tako neku potrebu
da sam žensko naravno da bi me možda privuklo da obljubim koju :D. fini miris ženske kad prođe kraj tebe, meka koža, svilenkasta kosa - svi razlozi zbog kojeg volim ženski rod
Guest- Guest
Ali nemaju sise i ostalo u paketu i bez toga mi nisu privlačni. Ne uzbuđuju me stvari koja ja već imam :D
Guest- Guest
malkavian, kada bi samo znao koliko su žene prljave i koliko se brže štrokave od nas...
Guest- Guest
a vas pimpek kpojega gurate svugdje se nikada ne usafta?Braćala wrote:malkavian, kada bi samo znao koliko su žene prljave i koliko se brže štrokave od nas...
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Lady_D wrote:vidi ti nase Vegice. :)Vegvísir wrote:Lady_D wrote:Ste se ljubili ikada sa osobom istoga spola?
ja nisam...
kazu da su zene navodno njeznije
Bilo je zabavno i zanimljivo, ali za nešto više od toga me žene ne privlače.
Guest- Guest
Ja vidim muske na ulici, obozavam muske, mogu reci da su zgodni i sexy do bola, ali ni jedan mi nema ono nesto posebno.
Ne znam zasto sam vam sada to rekla.
Ne znam zasto sam vam sada to rekla.
Guest- Guest
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Similar topics
» Pitanja za dečke i cure
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke
» Batmanov kolega Robin izašao iz ormara i priznao da voli dečke
» bajkerske cure...
» Pitanje za dečke?
» DC Comics: Superman izlazi iz ormara, voli i dečke