Pitanja za dečke i cure
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Pitanja za dečke i cure
Zar je toliko betty teško dati eksplicitan odgovor? :P
AlfaOmega- Posts : 10397
2015-09-11
naravno da nije, alfa, ali ja bi se o ovom mogla raspisat do sutra, zato mi je bolje da se pokupim i odem lec :p
betty.boop-
2015-01-23
dobro
na to jednostavno pitanje (tri pitanja) ti jednostavno odgovaram sa 'da'
na to jednostavno pitanje (tri pitanja) ti jednostavno odgovaram sa 'da'
betty.boop-
2015-01-23
A bokte ženske logike! :D
DobDobro ne moraš reći ako nećeš....ali mene je iznenadila činjenica koliko žena spava s partnerima bez da dožive orgazam....i još se hvale koliko su puta u jednom danu....i ja bih mogla nekoli puta dnevdnevno samo noge raširiti ....
Koja je poanta sexa bez orgazma?
DobDobro ne moraš reći ako nećeš....ali mene je iznenadila činjenica koliko žena spava s partnerima bez da dožive orgazam....i još se hvale koliko su puta u jednom danu....i ja bih mogla nekoli puta dnevdnevno samo noge raširiti ....
Koja je poanta sexa bez orgazma?
Guest- Guest
pa kad drljavo postavljas pitanja :p
postoji sex bez orgazma i sex bez zadovoljstva
ovaj prvi i mogu shvatit, ali ovaj drugi ne
postoji sex bez orgazma i sex bez zadovoljstva
ovaj prvi i mogu shvatit, ali ovaj drugi ne
betty.boop-
2015-01-23
Koja je uopce svrha sexa bez orgazma?
Ja kad god se seksam seksam se zbog njega :D
Cak i jedno vrijeme dok libido nisam imala, kada me zabavio, iako se meni nije dalo, bome bilo je org
Ja kad god se seksam seksam se zbog njega :D
Cak i jedno vrijeme dok libido nisam imala, kada me zabavio, iako se meni nije dalo, bome bilo je org
Guest- Guest
kako ovo sada glupo zvuci sto sam napisala...
Nadam se da cete shvatiti sto je trebalo biti receno
Seksam se jer mi je zadovoljstvo biti intiman na taj nacin... Orgazam je samo plus
Ali ove zene bit ce da ni ne osjecaju zadovoljstvo ili jednostavno ne osjecaju povezanost s partnerom?
Nadam se da cete shvatiti sto je trebalo biti receno
Seksam se jer mi je zadovoljstvo biti intiman na taj nacin... Orgazam je samo plus
Ali ove zene bit ce da ni ne osjecaju zadovoljstvo ili jednostavno ne osjecaju povezanost s partnerom?
Guest- Guest
Meni se desi možda 2 puta godisnje da jednostavno ne mogu....jednostavno ko pokvarena ploča samo preskoči....kužite me sigurno....:D
Znam i zžene koje nikad orgazam ddoživjele nisu...bar ne sexom.
Znam i zžene koje nikad orgazam ddoživjele nisu...bar ne sexom.
Guest- Guest
pa nitko nije u punoj ratnoj spremi 24/7
al da je to ucestala pojava ? ne znam stvarno da li postoje osobe koje su u glavi toliko 'ukocene' ili je jednostavno do nedostatka bliskosti s partnerom ...
al da je to ucestala pojava ? ne znam stvarno da li postoje osobe koje su u glavi toliko 'ukocene' ili je jednostavno do nedostatka bliskosti s partnerom ...
betty.boop-
2015-01-23
Koja je tebi razlika izmedju sexa bez orgazma i sexa bez zadovoljstva?
Guest- Guest
I da,nisu sve ukocene....ali jednostavno ispada da nene mogu uvijek doživjeti orgazam
Guest- Guest
Zagy wrote:Koja je tebi razlika izmedju sexa bez orgazma i sexa bez zadovoljstva?
sex bez orgazma je kad jedan od partnera nije u formi, ali ce s gustom zadovoljit svoju bolju polovicu
sex bez orgazma je kad klizite jedno po drugom pod tusem bez da nuzno ta igra zavrsi vasim prstanjem po cijeloj kupaoni
sex bez orgazma je kad ste toliko umorni da se ne mozete ni pomaknut s mjesta, a kamo li izvest uspjesnu penetracju, pa se onda mazuckate i prckate dok neko prvi ne zahrce
i tako dalje i tako blize
a sex bez zadvoljstva bi po meni ... da ne uprotijebim neku grubu rijec ... to bi bilo mucenje
betty.boop-
2015-01-23
Zagy wrote:Koja je tebi razlika izmedju sexa bez orgazma i sexa bez zadovoljstva?
U seksu bez zadovoljstva teško da će biti orgazma, dok s druge strane, nekome i seks bez orgazma može svejedno pružati zadovoljstvo. E sad, što je sve zadovoljstvo je teško nekako univerzalno definirati jer vjerujem da svatko ima neke druge kriterije za ono što taj pojam označava , za razliku od orgazma koji se očituje u nekim univerzalno vidljivim pokazateljima.
Guest- Guest
sex bez orgazma je, nalces se piva. ovaj dolje stoji k'o mrtva straza, a onaj gore hoce spavat....
...profitira partnerca.
...profitira partnerca.
2014-12-30
veber-
2014-12-30
najspominja...niji (?) banirani forumas ikad
najspomenutiji ?
najspomenutiji ?
betty.boop-
2015-01-23
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50