Tko je krvoločniji Allah ili Jahve ?
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Tko je krvoločniji Allah ili Jahve ?
A šta misliš zašto sam ti ja rekao da si stara kao Franjo Josip.Eva wrote:Hahaha, Joda, baš si zelen. To ti je naslovnica Hevre Kadiše iz 1854 godine. Niš vi bez Dede nemrete. Jedini on se zna igratpreko_vode_do_slobode wrote:Eva wrote:Evo ti moj rodni list, pa čitaj. Pun mi te kufer više.preko_vode_do_slobode wrote:uglavno mi, Europljani smo imali naše Europske religije i bogove, a uvalili nam semitske religije i semitske bogove preko koji nas guze od pape i vatikana, do arapa, do onih lažnih fejkera
stavi papirić evica kraj toga dokumenta i idemo
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ma sumnjiv si ti meni. Lomed ivrit?Iknarov svjedok wrote:A šta misliš zašto sam ti ja rekao da si stara kao Franjo Josip.Eva wrote:Hahaha, Joda, baš si zelen. To ti je naslovnica Hevre Kadiše iz 1854 godine. Niš vi bez Dede nemrete. Jedini on se zna igratpreko_vode_do_slobode wrote:Eva wrote:Evo ti moj rodni list, pa čitaj. Pun mi te kufer više.preko_vode_do_slobode wrote:uglavno mi, Europljani smo imali naše Europske religije i bogove, a uvalili nam semitske religije i semitske bogove preko koji nas guze od pape i vatikana, do arapa, do onih lažnih fejkera
Guest- Guest
A mračni srednji vijek,uništavanje prosvetiteljstva kao nije problem koji je proizašao iz kršćanstva,te usporio proces razvoja i osumevrenjavanja civilizacije..preko_vode_do_slobode wrote:Iknarov svjedok wrote:Židovi su probrali kao sa švedskog stola,te sklepali Toru,čak se nisu trudili puno izmjeniti a ako je židovska religija lažna,onda je sasvim logično da kršćanstvo kao nadogradnja na istu ne može biti istinito.Leviathan2 wrote:moj kurac im se ukazivao, de ne bulazni, i zidovi su religiju sklepali od prijasnjih religijajastreb wrote:Ovo sam već sto puta objašnjavao,pa tako više i neću komentirati.marcellus wrote:vrlo uvjetno, kršćanski trojedni bog ima malo faktičke veze sa židovskim jahveomIknarov svjedok wrote:Ne kažem da bi djeca trebala odgovarati za grijehe otaca,ali nije li Krist jahvin vanbračni sin ?marcellus wrote:zabole me i za židovskog i za muslimanskog Boga... Krist svakako nije bio krvoločan, što god da je bio.
Anđeo jahvin koji se ukazivao Mojsiju,Gideonu,Danielu,ili Abrahamu jest Isus Krist lično i personalno.
nije problem kršćanstva kao kršćanstva, nego iz kršćanstva je iznikao marksizam a to je uzrok svih problema u Europi danas.. čak i nitzche je nešto pisao u tom stilu (iako nisam fan filozofije pročitao sam 1-2 njegove knjige)
2015-07-23
Pa ako ćemo pošteno,muslimani takođe najavljuju krvavi dolazak sina Merijeminog.jastreb wrote:A jel ste vi zaista toliko naivni da mislite da je i Isus Krist nekakav Djed Božićnjak koji će doći na kolima koje vuku jeleni i da će svima bacati bombone,ili da je to nekekav neuredni i zapušteni hipik koji će kad ponovo dođe svima reći "Ja te volim!"???
Pa Isusov drugi dolazak biti će najveća klaonica koju je svijet vidio.
Biblija o tome jasno piše.
Klaonica će biti,no nemoj te se sa sigurnošću kladiti na ishod predviđenu kršćanskim otkrivenjima i muslimanskim hadisima.
2015-07-23
Znaš kako se kaže,čovjek se uči dok je živ.Eva wrote:Ma sumnjiv si ti meni. Lomed ivrit?Iknarov svjedok wrote:A šta misliš zašto sam ti ja rekao da si stara kao Franjo Josip.Eva wrote:Hahaha, Joda, baš si zelen. To ti je naslovnica Hevre Kadiše iz 1854 godine. Niš vi bez Dede nemrete. Jedini on se zna igratpreko_vode_do_slobode wrote:Eva wrote:Evo ti moj rodni list, pa čitaj. Pun mi te kufer više.preko_vode_do_slobode wrote:uglavno mi, Europljani smo imali naše Europske religije i bogove, a uvalili nam semitske religije i semitske bogove preko koji nas guze od pape i vatikana, do arapa, do onih lažnih fejkera
2015-07-23
Eva wrote:
Hahaha, Joda, baš si zelen.
2015-07-23
Ja samo odgovaram na pitanje iz naslova.Iknarov svjedok wrote:Pa ako ćemo pošteno,muslimani takođe najavljuju krvavi dolazak sina Merijeminog.jastreb wrote:A jel ste vi zaista toliko naivni da mislite da je i Isus Krist nekakav Djed Božićnjak koji će doći na kolima koje vuku jeleni i da će svima bacati bombone,ili da je to nekekav neuredni i zapušteni hipik koji će kad ponovo dođe svima reći "Ja te volim!"???
Klaonica će biti,no nemoj te se sa sigurnošću kladiti na ishod predviđenu kršćanskim otkrivenjima i muslimanskim hadisima.
Čak ni Allah nije krvoločan.
No iz podnaslova teme vidiš da i sami ISIL-ovci ne kažu da im njine zločine dozvoljava Alah,već Muhamed.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Jeli ti to imaš nešto protiv Allahovog poslanika ?jastreb wrote:Ja samo odgovaram na pitanje iz naslova.Iknarov svjedok wrote:Pa ako ćemo pošteno,muslimani takođe najavljuju krvavi dolazak sina Merijeminog.jastreb wrote:A jel ste vi zaista toliko naivni da mislite da je i Isus Krist nekakav Djed Božićnjak koji će doći na kolima koje vuku jeleni i da će svima bacati bombone,ili da je to nekekav neuredni i zapušteni hipik koji će kad ponovo dođe svima reći "Ja te volim!"???
No iz podnaslova teme vidiš da i sami ISIL-ovci ne kažu da im njine zločine dozvoljava Alah,već Muhamed.
2015-07-23
o cemu ti, koji isusov dolazak kru te jebo, pa pogledaj malo maltene sve religije navjescuju ponovni dolazak njihovijeh mesija, eno i onajProkic iz zegeja ima svoje sljedbenike koji cekaju njegov povratak, moj kurac ce se vratit,jastreb wrote:A jel ste vi zaista toliko naivni da mislite da je i Isus Krist nekakav Djed Božićnjak koji će doći na kolima koje vuku jeleni i da će svima bacati bombone,ili da je to nekekav neuredni i zapušteni hipik koji će kad ponovo dođe svima reći "Ja te volim!"???
Elven od Konjskog brda -" pocese medju ljudima da se izdvajaju oni koji tumacise dogadjaje i pojave i ne prodje dugo a oni otkrise narodu nevidljiva bica koja upravljau njihovim sudbinama i bez cijih zelja se nebi dogadjalo nista,te njihova moc i utjecaj porastose kako u ocima naroda tako i u svakodnevnim poslovima jer svi dolazise k njima pitati sa savjete"
Bades - " Referirajuci se ne zapise mojeg predhodnika (4 generacije ispred mene), o pojavi tumaca onostranog i njihovog utjecaja moze se reci da se ta pojava toliko rasirila da isti vec traze svoje mjesto u vijecu starosta prijeteci pomorima susom i poplavama ako im se zelje ne ispune, velik uticaj njihov u narodu je i sve vise ljudi salje sinove i kceri za njihove ucenike
Adn, - Narod se podijelio na one koji slusaju svemocna bica i na one koji jos uvijek slijede ostavstinu nasih predaka da smo gospodari svoji i zemlje po kojoj krocimo, , vec su se dogodili nasrtaji na sela koja su odbila slusati svemocne i njihove glasnike, braca prolijevaju krv zbog neceg sto nisu culi ni vidjeli
Borj - Nakon bitke na visoravnima sljedbenici bogova bijahu potuceni i samo rijetki utekose i sakrise se da ih ni najbolji lovci ne uspjedose pratit,
od sedam plemena koliko brojase nas narod ostade zivlja manje od pola, i vijece plemena odluci da napusti neke teritorije te da narod preseli prema dvama lovistima koja su najbogatija,
evo i o pojavi bogova u mojem narodu, nakon nekoliko generacija su vec izazvali rat
pouka,
bogovi su neprijatelji
Misliš da sam rekao nešto što nisam smio?Iknarov svjedok wrote:Jeli ti to imaš nešto protiv Allahovog poslanika ?jastreb wrote:Ja samo odgovaram na pitanje iz naslova.Iknarov svjedok wrote:Pa ako ćemo pošteno,muslimani takođe najavljuju krvavi dolazak sina Merijeminog.jastreb wrote:A jel ste vi zaista toliko naivni da mislite da je i Isus Krist nekakav Djed Božićnjak koji će doći na kolima koje vuku jeleni i da će svima bacati bombone,ili da je to nekekav neuredni i zapušteni hipik koji će kad ponovo dođe svima reći "Ja te volim!"???
Što misliš b li se možda islamisti ljutili na mene?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
nema razlike ista je persona u pitanju , Bog stvoren od zidovskih proroka u kasnom stadiju schisofrenije ,faza kad imas ne samo zvucne halucinacije vec i vizualne
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
Jesmo li sto novo doznali?:D
2014-04-12
Davno sam ja napisao kako se treba vratiti Odinu, Perunu itd... Doduše cvilidreta sa ovog foruma su digla dreku u vezi ljudski žrtvovanja i tako to, a ja njima materijala ko pljeve tako da ase ne treba trošiti domicilno stanovništvo da se zadovolji boga.dawson wrote:Slavenske religije su opet "in" sad kad kršćanstvo polako ide nizbrdo...
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
inteligentnoislam ne dozvoljava da neprijatelj koristi naše propise protiv nas niti da koristi naše propise da bi nam naštetili.
2014-04-16
U stvari Jahve bi bio prva božanska osoba, Bog Stvoritelj.marcellus wrote:vrlo uvjetno, kršćanski trojedni bog ima malo faktičke veze sa židovskim jahveomIknarov svjedok wrote:Ne kažem da bi djeca trebala odgovarati za grijehe otaca,ali nije li Krist jahvin vanbračni sin ?marcellus wrote:zabole me i za židovskog i za muslimanskog Boga... Krist svakako nije bio krvoločan, što god da je bio.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
I to što kažeš.preko_vode_do_slobode wrote:Di nam je pamet kada smo u Europi dozvolili semitske religije
2015-08-09
Točno.jastreb wrote:A jel ste vi zaista toliko naivni da mislite da je i Isus Krist nekakav Djed Božićnjak koji će doći na kolima koje vuku jeleni i da će svima bacati bombone,ili da je to nekekav neuredni i zapušteni hipik koji će kad ponovo dođe svima reći "Ja te volim!"???
2015-08-09
Kršćanstvo i makrsizam malo toga imaju zajedničkog. Marksizam je nezakoniti faćuk kršćanstva, sirovi ateizam koji se pokriva nekim kršćanskim idejama. Inače, kršćanstvo je nastalo kao miks judaizma i zoroastrizma. Islam je pak čisti plagijat.preko_vode_do_slobode wrote:Iknarov svjedok wrote:Židovi su probrali kao sa švedskog stola,te sklepali Toru,čak se nisu trudili puno izmjeniti a ako je židovska religija lažna,onda je sasvim logično da kršćanstvo kao nadogradnja na istu ne može biti istinito.Leviathan2 wrote:moj kurac im se ukazivao, de ne bulazni, i zidovi su religiju sklepali od prijasnjih religijajastreb wrote:Ovo sam već sto puta objašnjavao,pa tako više i neću komentirati.marcellus wrote:vrlo uvjetno, kršćanski trojedni bog ima malo faktičke veze sa židovskim jahveomIknarov svjedok wrote:Ne kažem da bi djeca trebala odgovarati za grijehe otaca,ali nije li Krist jahvin vanbračni sin ?marcellus wrote:zabole me i za židovskog i za muslimanskog Boga... Krist svakako nije bio krvoločan, što god da je bio.
Anđeo jahvin koji se ukazivao Mojsiju,Gideonu,Danielu,ili Abrahamu jest Isus Krist lično i personalno.
nije problem kršćanstva kao kršćanstva, nego iz kršćanstva je iznikao marksizam a to je uzrok svih problema u Europi danas.. čak i nitzche je nešto pisao u tom stilu (iako nisam fan filozofije pročitao sam 1-2 njegove knjige)
2015-08-09
Da. Jahve je inteligentniji od Allaha. Islam nije religija u pravom smislu riječi već panarapski fašizam, kao što je to i judaizam. Judaizam je utoliko moralniji jer ne pokušava preobratiti čitav svijet već je ekskluzivno nacionalan. Judaizam ima neku teologiju i mistiku, to je kabalizam. kršćanstvo ima vlastitu mistiku i teologiju, a islam je čisti plagijat, duhovno izopačen i usmjeren na konkretne političke ciljeve ostvarenja šerijatskog prava, umjesto na transcendenciju i prosvjetljenje osobe i sjedinjenje s božanskim.maggie13 wrote:Jesmo li sto novo doznali?:D
2015-08-09
melkior wrote:Kršćanstvo i makrsizam malo toga imaju zajedničkog. Marksizam je nezakoniti faćuk kršćanstva, sirovi ateizam koji se pokriva nekim kršćanskim idejama. Inače, kršćanstvo je nastalo kao miks judaizma i zoroastrizma. Islam je pak čisti plagijat.preko_vode_do_slobode wrote:Iknarov svjedok wrote:Židovi su probrali kao sa švedskog stola,te sklepali Toru,čak se nisu trudili puno izmjeniti a ako je židovska religija lažna,onda je sasvim logično da kršćanstvo kao nadogradnja na istu ne može biti istinito.Leviathan2 wrote:moj kurac im se ukazivao, de ne bulazni, i zidovi su religiju sklepali od prijasnjih religijajastreb wrote:Ovo sam već sto puta objašnjavao,pa tako više i neću komentirati.marcellus wrote:vrlo uvjetno, kršćanski trojedni bog ima malo faktičke veze sa židovskim jahveomIknarov svjedok wrote:Ne kažem da bi djeca trebala odgovarati za grijehe otaca,ali nije li Krist jahvin vanbračni sin ?marcellus wrote:zabole me i za židovskog i za muslimanskog Boga... Krist svakako nije bio krvoločan, što god da je bio.
nekim ideološkim primjesama kršćanstvo je poprilično slično marksizmu i ovom modernom "kulturnom marksizmu" - aka "liberalizmu". Tu je recimo sličan pristup - ono iracionalnost, odbacivanje argumenata ako narušavaju vjerovanja, omalovažavanje sugovornika(liberal će ako mu se nesviđaš tebe nazvati fašistom, kršćanin ima svoj naziv heretik), zatim mnoge druge stvari.. recimo kršćanska umjetnost se bazira na šokiranju i mučenju, na tome se zasniva moderna "liberalna umjetnost"(dok klasična grčka indo-europska je lijepe slike i kipovi, ), zatim je tu osjećaj krivice, zato Europljanima je lako nametnuti krivicu, tu taktiku koriste liberali, ljevičari, marksisti, a to prihvaćanje krivice potječe iz kršćanstva itd itd.. deda bi o ovome mogao još više pisati...
btw nisam ateist
Guest- Guest
Nasilje u kršćanstvu je usputno i posljedica je karme, odnosno grijeha. Nasilje u islamu je politički projekt panarapskog terora i primitivizma plemenskih običaja.melkior wrote:Da. Jahve je inteligentniji od Allaha. Islam nije religija u pravom smislu riječi već panarapski fašizam, kao što je to i judaizam. Judaizam je utoliko moralniji jer ne pokušava preobratiti čitav svijet već je ekskluzivno nacionalan. Judaizam ima neku teologiju i mistiku, to je kabalizam. kršćanstvo ima vlastitu mistiku i teologiju, a islam je čisti plagijat, duhovno izopačen i usmjeren na konkretne političke ciljeve ostvarenja šerijatskog prava, umjesto na transcendenciju i prosvjetljenje osobe i sjedinjenje s božanskim.maggie13 wrote:Jesmo li sto novo doznali?:D
2015-08-09
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» "SARAJEVO-RESORT" spreman za prihvat izbjeglica. In-sha-Allah
» Ni Allah im ne može pomoći ...:D
» Ne Allah, vitkost lambda je presudila
» Potencijalni Allah Snackbar napad u Londinustanu
» Napad u centru Pariza uz povike ‘Allah Akbar‘
» Ni Allah im ne može pomoći ...:D
» Ne Allah, vitkost lambda je presudila
» Potencijalni Allah Snackbar napad u Londinustanu